Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Gruppvåldtäktsmännen skrattar och skämtar – Rafi har JO-anmält åklagaren


Rafi Bahaduri

MARIANNELUND Inga ledsna miner i hovrätten bland de av tingsrätten dömda gruppvåldtäktsmännen i Mariannelund på tvåbarnsmamman. Följetongen går vidare med avsnitt 647 där både skratt, leenden och idel skojande med häktespersonalen finns med när asylsökarna förs ut ur rättsalen under hovrättsförhandlingarna i Jönköping. Även advokater och åklagare har börjat språka medvarandra.

Men det har även skett en annan sak. Huvudmannen och den värsta av dem, Rafi Bahaduri, allihop har JO-anmält en åklagare då han anser att åklagaren har begått tjänstefel, och nu känner afghanen Bahaduri sig kränkt.

Elin – dotterns mor

Den dömda Vimmerbybon Rafi Bahaduri har JO-anmält åklagaren, eftersom han ansåg att åklagaren begått ett tjänstefel för att Kriminalvården nekade honom permission till att närvara vid sin dotters födelse. Mamman är en lokal 17-årig svensk förmåga vid namn Elin som han gjorde på smällen tre månader innan gruppvåldtäkten. En uppmärksammad artikel som vi var först med, och kan läsas här.

Rafi som är har ett kriminellt CV snart jämförbart med Clart Olofsson anser sig ha rätt att få permission när han tycker och vill. En sån som Rafi ska endast, och inget annat, rätta in sig i ledet och lyda. Han har förbrukat sina rättigheter med sina brott. JO har redan beslutat avskriva anmälan. Modern, Elin, till dottern har kommenterat i en artikel i en lokal tidning att hon ändå aldrig skulle ha tillåtit Bahaduri att närvara vid förlossningen.

Tillbaks till hovrättsförhandlingarna i Jönköping. De gruppvåldtäktsdömda afghanerna skrattar och skämtar när häktespersonal tar ut dem ut ur rättssalen i Jönköping. Stämningen är alltså precis tvärtom mot vad den var under tingsrättsförhandlingarna i mars i samma sal. Då var det spänt mellan parterna, och afghanerna såg ut som luffare. Nu skojas det mellan åklagare och advokater, välvårdade åtalade och häktespersonalen.

En parodi och en cirkus, där clownen är domaren själv som inte kan upprätta ordning i ett sånt här allvarsamt seriöst mål, det är dock nytt historiskt rekord var det gäller gruppvåldtäkt i Norden, och kanske Europa. Hovrättsförhandlingarna fortsätter nästa vecka.

Relaterat
Afghanerna vill frias i gruppvåldtäktsmålet i hovrätten
Gruppvåldtäktsmannen Rafi Bahaduri pappa i juni – nekas permission att deltaga

hoglandsnytt

 • Manne

  Tycker ni inte att ni ska ange vem som har upphovsrätt på fotot av Rafi som ni använt flera gånger nu?

  • Sven Olsen – (argdansk)

   Tämligen oviktigt i sammanhangen, eller?  Avskrädet har inga rättigheter – det har han och hans medbrottslingar diskvalificerat sig för – för tid och evighet.

   Rista blodörn på sådana odjur!

   • http://avpixlat.info/ Morningstar

    Glädjande att det finns fler anhängare av våra gamla fina traditioner. 

  • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

   Den ligger utspridd på så många ställen nu, så det är inte lätt att minnas var den kommer ifrån. Den kan oxo ha inkommit med ett mailtips. Men vet du vem fotografen är så namnge h*n så ordnar vi väl det oxo. No probbs.

   • Göran

    Om jag inte helt missminner mig härstammar fotot från NI dvs Nationell Idag.

  • Pantertanten

   Skämt?

  • http://dalkullansrevir.wordpress.com/ Karin

   Jag tycker DU ska gömma dig under sten, helst på Högfjället någonstans.
   Upphovsrätt? Klart att det får visas eftersom Media redan gjort det. Såna här DR*GG finns det ingen rättvisa för Han behöver tydligen en rejäl omgång stryk

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Skamligt – och samtidigt – ack så jävla svenskt!  Dessa åtalade skulle sitta i bur i rättsalen – i hand- och fotjärn och likadana överaller, precis som man gör med grova brottslingar i USA.

  Att domaren inte kan hålla ordning är ju lätt åtgärdat – även i Sverige måste det ju finnas én och annan ”hanging judge” som inte tolererar raljeri i Hovrätten.

 • jägarn

  De skyldiga är alla ni som röstade på 7-klövern, skäms ni nu eller har ni inte förstånd till det?

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Skämmas har ärthjärnor inte förstånd till.

 • SM811

  Tydligen tror dessa utlänningar att de bara har rättigheter?
  Helst vill jag att de försvinner på livstid från Sverige.
  De har ingen existensberättigande att få vistas i Sverige

 • YOTHI_TARZAN

  Tack för en mycket bra artikel

 • j_london

  Multikulturen känner förstås sedan länge  vibbarna från det oseriösa muslimlandet Sverige, och är inte dummare än man begriper att man kan göra praktiskt taget vad som faller dem in. Utan att det medför några påföljder.

  Man har naturligtvis begripit att svenskarna är omåttligt korkade!

  Dessutom har man förstått, och känner känner till precis, hur man ytterligare skall kunna sabotera det havererade rättssystemet, genom att störa med exempelvis JO-anmälan, ställa en massa krav och uppträda som man uppenbarligen brukade göra…. bland frökapslarna, på gatorna i hemlandet Afghanistan.

  Sveriges rättsväsende har medverkat till att, landets domstolar hamnat på en fullständigt oseriös dagisnivå!

 • Mariah_Magdalena

  Nej, jag förstår att han är belåten.
  Fängelsestraffet kommer att bli kort och synnerligen bekvämt, och han hela det muslimska samhällets support i ryggen.
  För att inte tala om den svenska vänsterfeminismens gråtmilda sympatier.

 • http://www.sisteskanse.net/ Asdic

  En parodi på et cirkus.

 • Svenskastavalla

  Sweden Confidential är verkligen informativ och vass i sina kommentarer. Ni är ypperliga!

  Kan tycka lite synd om Elin som inte hade förstånd och kunskap att snabbt avvisa en sådan gentleman som Rafi, men vi kanske inte kan kräva så mycket av våra flickebarn när de styrande utmålar dessa monster som skapelsens krona och sveriges räddning. Nu vet hon bättre, hoppas hon till slut kan få ett liv!

  • Tigeraldrig

   Tycka synd om ??????? nejnejnej, aldrig i livet.

   • Svenskastavalla

    Förklaringen finner du lite längre ned i texten!

   • http://avpixlat.info/ Morningstar

    Det där hybridbarnet kommer förmodligen att bli en framtida Sebbe. 

 • Tigeraldrig

  Varför är jag inte förvånad över deras apbetéende.
  Jo,,, därför att detta här är inavelsglin vars mödrar och fäder inte klarat av att fostra till goda och bra samhällsindivider.
  Ordet ”integrering” finns inte i deras värld eller i deras vokabulär öht.
  Det är väl därför de inte har förståndet i behåll att göra något bra i sina egna hemländer, de blir LANDSFÖRRÄDARE på kuppen också.
  Så räkna inte med att det ska kunna åstadkomma något som som vanliga normala människor åstadkommer.

 • Oberst

  Jag anser att slagget ska sättas i husarrest hemma hos Annie Lööf. Hon vill ju pumpa in miljoner förvildade neandertalare; det är dags att hon nu får ta konsekvenserna.

 • Dominus75

  For en stygg feit pakkis..

 • Wargen_kommer

  Sätter en hundring på att de kommer undan med en klapp på huvudet och ett ”förlåt oss att vi trodde ni förstod att våra kvinnor inte var till er förlustelse”…

 • lars_pe

  rafi med polare är en samling vidriga äckel !

 • Legimitation

  Finns det inga godhetsapostlar likt familjen Magnuson som kan ta dessa missförstådda individer under sina vingar och upplåta både mat och husrum till dem?

 • Oberst

  Det enda rationella i det här fallet är att omedelbart returnera kanackerna till Afghatalibanistanien. UUUUT för helvete!

 • http://twitter.com/MattiasStanton Mattias Stanton

  Snacka om dåliga odds. Där är många saker som är ärftligt och genetiskt. Ingen tillfällighet att vissa delar av världen har utvecklats längre än andra.

  Tjejer, välj era papper med bättre omsorg.

 • diedummenschweden

  Den unga flickan måste tyvärr sakna en del mentala färdigheter när hon ger sig i lag med en sådan som Rafi

 • Suecia_Libertas

  Antagligen var denna tjej itutad av sina föräldrar att ”blanda ihop” är det som gäller nu i Sverige. Sedan blir det som det blir……. 

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Då lär dom bli glada nu med en svensk-muslimsk hybrid som barnbarn. Även den svenska delen av familjen borde utvisas ur riket.

 • deleted

  Har han en unge här så kommer han garanterat att få stanna. Jävla svenska puckade brud. Och var var hennes föräldrar? ”Hej, jag har fått barn med Rafi som är en asylsökande från afganistan” Föräldrarna skulle skrikt ”ABORT!!!!”

  Vilket hade varit normalt för de flesta 17åringar ändå. Är lite väl tidigt för barn.

  Herregud säger jag bara….vilka puckade människor hela högen

 • Ull_25

  hahah jag tycker synd om er mer som sitter här och skriver en massa shit. hahahahahah så synd om er era rasister.