Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

730 våldtäkter i Västra götaland per år – anmälningsbenägenheten


MÅNGKULTUREN 730 våldtäkter i Västra Götaland per år, eller två våldtäkter om dagen, det är facit efter att Sverige blivit det Nya Sverige. Övergreppen i Västsverige under tio års tid nästan tredubblats på tio år – i onsdags överfölls bland annat en kvinna på Hisingen i Göteborg av två män, och våldtogs. Tidigare överåklagare Sven-Erik Alhem, vet vad problemet är, anmälningsbenägenheten så klart.

- Förr led många i det tysta, nu är man mer benägen att gå till polisen, säger Sven-Erik Alhem, tidigare överåklagare.

Sen har vi ju det varma vädret, socioekonomiska faktorer och lite andra floskler som Jerzy ”Snicke-Snacki” Sarnecki brukar köra med. Att våldtäkter har med massinvandringen från MENA och Somalia att göra, finns inte på kartan. Det har faktiskt inte påverkat det minsta, hur mycket man än kan bevisa med statistik att afghaner, somalier och irakier begått nästan 100 procent av alla överfallsvåldtäkter i Sverige.

Norska polisen gick 2010 ut med statistik över överfallsvåldtäkter i Oslo för åren 2007-2010, och de visar att i SAMTLIGA(!) fall är icke-västliga invandrare gärningsmännen. Men det spelar någon roll, de ljuger med andra ord – enligt Jerzy och Alhem.

Förra året våldtogs 647 vuxna personer, övervägande kvinnor. 2002 var motsvarande siffra 282. Och under våren har flera överfallsvåldtäkter skett, bland annat i Brunnsbergsskogen i Varberg vid Åsa Havsbad. Senast natten till onsdagen våldtogs en 18-årig kvinna i en gångtunnel vid Wieselgrensplatsen på Hisingen.

Men överfallsvåldtäkterna står bara för en sjättedel av de övergrepp som sker, skriver Adrianna Pavlica i sin artikel i Expressen. Hon skriver att ”det vanligaste är att offret och gärningsmannen sedan tidigare har någon form av relation. Och den ökande statistiken säger kanske mer om samhällets utveckling än om det faktiska antalet våldtäkter”. Hon vill alltså släta av och förringa överfallsvåldtäkterna som händer.

- Förr fanns tankar om att det var legitimt att mannen krävde samlag av sin hustru. Det var konstigt att anmäla sin man. Sånt har vi kommit bort från, och vi har ett mer modernt synsätt och kan prata om sexuella akter, säger Sven-Erik Alhem, tidigare överåklagare.

Förr”, säger tramsaren Sven-Erik Alhem. Är år 2002 förr? Vilka tidsbegrepp har denna pajas? Är år 1950 forntiden för honom då? Och jordens födelse när Muhammed föddes? Varför är det alltid förnekare, svamlare och oikofober som får komma till tals i media med sina irrläror och verklighetsfrånvända profetior. Varför inte börja föra riktig statistik och presentera fakta nån gång?

Enligt Sven-Erik Alhem är acceptans­nivån mycket lägre i dag än för ett antal år sedan.

- I dag accepterar vi inte ens sexuellt ofredande, det finns ingen toleransnivå mot sånt här. Och gränsdragningarna i samhället är mer klara. Ingen har rätt att kräva sex, någonsin – det vet alla.

Lika mycket som ALLA vet hur muslimer med islam och zigenare med sina barnäktenskap är, där det sker otalet övergrepp varje dag, som inte anmäls för de inte vågar, då är de döda i stället. Hade alla dessa också anmält varje fall, så hade statistiken tiodubblats över en natt – det vet alla.

Expressen

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Dessa våldtäkter kommer inte att sluta förrän samtliga våldtäktsbrottslingar, in- och utrikesfödda kastreras kirurgiskt, utan bedövning, och offentligt, varefter de brännmärkas i pannan med ”kastrat”.

  Då kommer våldtäkterna att försvinna som dagg för solen – för det är ett språk som även den analfabetiska och överkåta brottslingen förstår.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Det bästa är nästan att dom inte kommer kunna avla fler mohammedaner efter det.

  • Svenskastavalla

   Malmö Sängerknaben kommer att bli en jättekör!

   • Andersonszkan

    Tyvärr grymtar dom på ett språk som är outhärdligt om man inte är helt tondöv.

  • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

   Har själv föreslagit samma åtgärd flera ggr.,fast med bedövning!Men,men,Du har rätt,varför slösa dyr bedövning på dessa monster,deras offer fick säkert ingen ”bedövning” före våldtäkten!(möjligen knytnäve i ansiktet)!

 • jägarn

  7-klöverns gåva till det svenska folket.

 • Tommy Jonsson

  En anmälan om våldtäkt blir i denna artikel och i media oftast detsamma som en i domstol dömd våldtäkt. Många anmälningar är inte sanna och går inte ens till domstol.

  • http://www.facebook.com/jam.melin Janne Melin

   Du är väl en våldtäktsman själv din pajas! Det brukar vara dom som skriker ” det är inte sant”!!

  • Andersonszkan

   Många anmälningar går inte till domstol därför att åklagaren av olika skäl lägger ner ärendena.

 • http://misslyckande.wordpress.com/ Misslyckande

  Ingen flyktingvåg

  Hur många ska våldtas pga er sjuka global kapitalism mot lönedumpningar?

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Alhem är folkpartist. Kanske förklara en hel del.

 • Svenskastavalla

  Precis vad vi trodde. Sverige är hundrafalt sämre än Norge för våra kvinnor. Alhem och Sarnecki är ju gubbar så de behöver inte bry sig, de är mera intresserade av att fortfarande stå i rampljuset, då gäller det att säga ”rätt” saker.

  Dags för svenska Svensson att tala om för dem vad som vi tycker är ”rätt” saker!

 • j_london

  En mycket, mycket bra och belysande artikel.

  Artikeln visar – förutom vilken fruktansvärd destruktiv metamorfos det svenska samhället genomgår – att det måste till alternativ media (sociala media) för att få en seriös beskrivning av denna makabra och accelererande brottslighet i Sverige.

  Allt i övrigt följer den massmediala mallen för islamnationen Sverige.

  Ingenting, absolut ingenting… inte enbokstav eller ett ord, tillåts som kan äventyra den egenhändigt uppmålade falska och förljugna bilden av mångkulturens absoluta lycka och förträfflighet.

  De hycklande muslimkramarna och lögnarna inom svensk media, rättsväsen, myndigheter, och inom den svenska politikerkåren – är beredda att till och med offra Sveriges kvinnor på islamismens blodiga altare.

  Nej, tvi f-n… och dessa ”svenskar” skall man dela nationalitet med!

 • Andersonszkan

  Skriv din kommentar här.”Men överfallsvåldtäkterna står bara för en sjättedel av de övergrepp som sker, skriver Adrianna Pavlica i sin artikel i Expressen. Hon skriver att ”det vanligaste är att offret och gärningsmannen sedan tidigare har någon form av relation…”

  Och hur ser denna relation ut i PK-Sverige?

  Det kan räcka med att offer och gärningsman ”känt” varandra i fem tio minuter för att det i statistiken ska bokföras till denna kategori – tex att man åkt i samma hiss och blivit våldtagen i ett buskage utanför huset eller åkt taxi och blivit tafsad på eller våldtagen av chaffisen. Genom att kalla det för att man har en relation så leder man bort tankarna från överfallsvåldtäkter och ger det i stället status som oönskat sex från kvinnans sida i en parrelation.

  Och att vi ligger på en topplacering i världen vad gäller antalet våldtäkter beror INTE på en ökad anmälninggsbenägenhet, enligt uppskattningar anmäls endast ca 10% av alla våldtäkter och skulle de hundratusenttals invandrarkvinnor från den muslimska kultursfären börja anmäla sina män som våldtar dom efter behag, då skulle nog antalet anmälda våldtäkter fördubblas i ett slag i hela riket.

  I Sverige gruppvåldtas minst 10 000 tjejer om året (2008 års siffror) – gruppvåldtäkt var ett fullständigt okänt bbegrepp i Sverige innan den muslimska kulturberikningen som tog sin fart för ganska exakt 10 år sedan

  ”Innan 80-talet var ”gruppvåldtäkter” ett relativt okänt ord och begrepp i Sverige och ansågs hemmahöra i utomeuropeiska kulturer.Men under 80-talet och 90-talet ökade antalet gruppvåldtäkter, likt alla andra våldtäkter, med hundratals procent med endast ett par år mellan varandra tills dessa kom att utgöra ca 10% av de anmälda våldtäkterna. .14

  Ökningen var relativt stabil tills 2000-talet då den blev horribel, redan 2006 utgjordes 18% av alla anmälda våldtäkter av gruppvåldtäkter. .18 .11 Det finns ingen tillgänglig statistik över antalet anmälda gruppvåldtäkter 2008 eller senare men vi får anta att antalet gruppvåldtäkter likt annan sexualbrottslighet ökat i omfattning även under senare år då det följer utvecklingskurvan.

  Sett till 2008 års siffror av anmälda våldtäkter tyder detta på att antalet är högre än 1 000 anmälda gruppvåldtäkter om året. Baserat på ett ungefärligt mörkertal på 90% likt andra våldtäkter så får vi den fullkomligt horribla siffran på närmre 10 000 gruppvåldtäkter om året i Sverige.

  stoppavaldtakterna.nu/statistik Sverige 7.html

  • j_london

   Bra Andersonszkan… synd bara att vi inte når ut i svensk DDR-media med våra artiklar!

   De mediala censurpajasarna hade säkert fått både stoke och infarkt av att få se denna typ av redaktionellt material…

   • Andersonszkan

    Och jag har inte ens gått en endaste dag på journalisthögskolan – antar att det är samma för dig :)

    • j_london

     Rätt! Det har inte jag heller. Vilket jag är både glad och stolt över, i synnerhet som jag ändå kunna livnära mig på det skrivna ordet under snart trettio år.
     Dock inte i dagsmedia, måste både tilläggas och särskilt poängteras.

     De s k journalisthögskolorna är inget annat är marxistiska drivhus, för avpersonifiering och likriktning i tanke och handling för dem som tror sig ha fått det ”journalistiska kallet” – för att på sikt skapa lydiga tangentpillare och politiska megafoner för utplacering på slasktrattarnas propagandaredaktioner inom svensk DDR-media.

     Man kan lätt se att dessa tangentpillare är stöpta i precis samma enfaligt korkade och intetsägande form. Detta enkelt genom att studera samma enfaldiga, okunniga, obegåvade och miserabla texter i dagspress – från Norrbotten till Skåne. Det finns inte tillstymmelsse till individuell karaktär i vare sig skrivande eller tänkande…

     De som så ambitiöst önskar kalla sig journalister, uppträder som strykrädda, dresserade bandhundar!

     Svensk massmedia vet inte vad redaktionell pluralism vill säga. Svensk media är inte värd namnet.

     Kikar men sedan i alla dessa politiska (vänster)tidskrifter som ges ut av olika organisationer och bildningsförbund, finner man samma sak här.
     Genomsyrade av socialist- och kommunistpropaganda; en bedrövelse utan dess like.  För att inte tala om fackförbundens tidningar…
      
     Och de man inte själv klarar av delegerar man till EXPO; i likhet med Transportarbetarförbundet, som för något år sedan skänkte 300 000 spänn av medlemmarns pengar till åsiktsregistreringsbyrån på EXPO.

     Journalisthögskolorna funkar ungefär som sossarna för början tänkt sig dagis; där ungarna skulle fostras och skolas in som enkelritade, homogent tänkande och uppträdande som goda-blinda-döva socialister!

     • Andersonszkan

      Vilken bra sammanfattning av den mediala verkligheten i Sverige – jag lyfter på kopplet av beundran :)

     • j_london

      Jaa… tack, men… du behöver då rakt inte beundra… tangentpillarna och hela  det bisarra systemet bjuder ju frikostigt och helt öppet på hela den manipulerade, falska och fejkade redaktionella showen!  Men tack i alla fall min vän.

 • Mariah_Magdalena

  PK-VÅP!

 • Sleazy_svenskar

  Erotic klub…

 • Oberst

  1. Stäng gränserna!

  2. Stoppa importen!

  3. Påbörja exporten!

 • Steenson

  I Norrköping mörkas det som vanligt..
  http://www.nt.se/nyheter/?articleid=7759661