Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Ullenhag gör tillfällig lagändring endast för somalier – ett VIP-kort


SOMALIEHYSTERIN Hade somalierna inte det bra innan, med allt extra inkluderat så får de det nu. Nu har Erik Ullenhag kommit på att kommuner som tar emot anhöriginvandrare som har haft svårt att styrka sin identitet ska få statlig ersättning. Den tillfälliga lagändringen förbereder nu regeringen till förmån endast för somalierna – inga andra grupper. Rasism? Diskriminering?.

Med andra ord så kan nu kommunerna ta in ännu fler, och analfabeterna kommer må ännu bättre. Och vem betalar, och hur mycket?

Bakgrunden är ju den somaliska hysteriska anhöriginvandringscirkusen som fram tills nyligen, då migrationsöverdomstolen kom med sitt vansinniga beslut, i princip var omöjlig eftersom det inte går att få fram acceptabla passhandlingar i Somalia. Migrationsöverdomstolens (MiÖD) dom i januari ändrade ju som bekant praxis så nu kan alla bara stappla in som de vill i stort sett.

Saken kompliceras av att nuvarande regler förutsätter att den som invandrar ska ansöka om uppehållstillstånd inom två år efter att anknytningspersonen har fått sitt svenska uppehållstillstånd.

Eftersom anhöriginvandring från Somalia har varit närmast omöjlig under senare år, finns det omkring 3 000 anhöriga som inte uppfyller dagens regler. Därför planerar Ullenhag och regeringen en ny temporär lagändring, just för denna raketforskande grupp, som då får en direkt gräddfil in i sytemet.

- Förslaget handlar i första hand om att se till att staten fullföljer sitt ekonomiska ansvar för flyktingmottagandet gentemot kommunerna, kommenterar integrationsminister Erik Ullenhag.

Lagändringen gör det möjligt för denna grupp att i likhet med andra anhöriginvandrare få rätt till bland annat etableringsersättning samt insatser i svenska, samhällsorientering och arbetsförberedande insatser. Beslut om finansiering av lagändringen fattas i samband med att regeringen presenterar höstbudgeten. Och vad kommer detta kosta skattebetalarna?

R&D

 • http://www.sisteskanse.net/ Asdic

  Har Sveariket obegrensade medel til detta trams?

  Har herr Ullenhag nyckel til statskassan?

   http://www.youtube.com/watch?v=0zFiNNeKkOA&NR=1

  • 585961

    Han verkar tro det den dumma djävuln, men snart är det val om inget oväntat händer dessförinnan

  • 585961

    Så vad har hänt sen dess med  reinfelt nu ska ju han ha hit halva afrika som inte betalat en krona skatt men alla ska leva på bidrag , han måste fått hjärnsläpp den idioten , eller köpt av  utländska politiker och då är det ut med skräphögarna vi har idag

 • http://dacke2012.wordpress.com/ Rupert Schweinsteiger II

  Alltså, vad är det för fel i huvudet på han? Har han drabbats av en växande hjärntumör eller??

 • Oberst

  Ullenhag för ner Sverige i avgrunden!

 • NE_Mannen

  Ullenhag vår tids hjälte, han kommer gå till historien som den som räddade Sveriges ekonomi…..eller har jag fått det om bakfoten nu igen ?

 • j_london

  Det fungerar inte längre att kommentera sådant här vansinne… det finns helt inte fler ord för att klä åsiker och tankar…Orden är slut. Fast jag kan ändå inte avstå från att göra ett tafatt försök: Sinnessjukt!

  Ja, sinnessjukt måste vara det närmast beskrivande ordet man komma det som för närvarnade sker i Sverige, med massinvandringen av de muslimska analfabeterna från Somalia. Sinnessjukt!

  Hade det hänt under en annan tidsepok, hade det varit liktydigt med en krigsförklaring mot svenska folket.
  örresten… jag tror helt enkelt inte politikerna ens hade vågat tänka tanken på att försöka genomföra något liknande. Man hade inte riskerat att få en blykula i skallen!

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Kan ingen ta och dränka den där Ullenhag – det gör man ju med kattungar man inte vill ha – och vi vill INTE ha Ullenhag.

  • ledsenfarmor

   Ja. det stämmer.

  • xbenedictx

   Varför inte prova Ullenhag på detta vis.”Man kunde också göra ett häxtest för att se om den åtalade var en häxa, ett av dessa gick ut på att man band den åtalades händer bakom ryggen och släppte i henne i vatten. Flöt hon var hon en häxa som djävulen räddat och blev då dömd till döden. Sjönk hon och drunknade var hon oskyldig.”

   • http://avpixlat.info/ Morningstar

    Varför bara Ulltotten? Gör testet på hela jävla riksdagen!

    • xbenedictx

     Det är underförstått att jag menar ALLA landsförrädare, som just i det här fallet representeras av ”Ulltotten”.

  • Pantertanten

   Ullenhag OK, men kattungar…. nej nej, jag älskar kattungar…

 • KungFy

  Läste en artikel för ganska många år sedan av någon potentat som menade att Sverige hade förhållandevis få svarta invånare.
  Drabbades redan då av känslan att detta var något som ”makten” ville ändra på, vilket visat sig vara helt rätt.

  Kosta vad det vill; fler svarta, mer heterogenicitet, mer splittring.

  Människorna som idag styr västvärlden/Sverige struntar högaktningsfullt i människans natur, drifter och skillnader i kultur och intelligens = IQ.
  Har läst i flera kommentarer på nätet att då IQ är definierat av vita människor är måttet inte relevant då det gäller andra kulturer/raser.
  Dock har det visat sig att IQ nästan klockrent predikterar en nations BNP/capita eller en individs livstidsinkomst (Murray: the Bell curve) ffa i vår civilisation men även i samhällen som inte är vita.

 • BannlysHedersmord

  Skicka Ullenhag till Mogadishu.

  • 585961

    Jättebra ide

 • Buttington

  Alltså seriöst, Ullenhag måste oskadliggöras av någon innan han har skänkt bort varenda svensk skattekrona till apornas världsdel.

 • Mcmlxvi

  Ullenhag är helt klar dum i hela jävla skallen sin.
  Men denna överenskommelse om anhöriginvandring var och är en påstridighet från MiljöPartiet och då på Wetterstrands tid (och det där andra språkröret som var samtidigt)
  Tror vi måste tacka MP samt spy i knät på Wetterstrand och Fridolin för att ”berika” vårt land med dessa somalier.
  Hur många av miljöpartisterna umgås och kommer i kontakt med somalier?
  Ser man Ullenhag med någon somalier? Ser man honom med någon invandrare alls?

  Jag tror Ullenhag får provision, ju mer pengar han slösar på skit desto högre lön… Kan nog gälla hela 7-klövern.

  Som jag läste en bra kommentar vilket jag tror var på denna sida någonstans.
  Det stod något om att ”Sverige är ett rikt land – måste det åtgärdas?” Så underbart skrivet. 

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Antingen dum eller helt jävla satans helvetes ond som fan!

 • jägarn

  Naturligtvis så vet både ledande 7-klöverpolitiker och medias ledare att vår invandringspolitik är vansinne och leder till Sveriges undergång. Men varför gör då dessa detta mot sitt land, svaret kan inte vara något annat än en gigantisk muta. Oavsett om vi nu tycker att denna muta är gigantisk så torde det ändå vara rena realisationen för att få ta över ett helt glesbefolkat land med alla dess naturtillgångar, Detta passar som handsken för de överbefolkade muslimska staterna med gott om pengar och en mission att ta över land efter land. Det räcker troligen med att muta 50-100 ledande personer i Sverige, de resterande medlöparna är för korkade för att fatta vad som pågår.

  • 585961

    Förstår så alltså vill inte muslimska länder ta emot muslimer ja det var ju väntat ,vilken fan vill det, undrar hur mycket saudi är inblandat i skiten , kanske skulle mutor hjälpa, våra politiker dom skiter i vad vi svenskar vill men det får dom nog betala för nästa val

 • 585961

   Jag har inte gett ulltotten bemyndigande att slösa mina skattepengar  på  tygskynken och skäggterrorister  från Somalia däremot att sänka min skatt som pensionär (Världens högsta) han kan ta sin egen lön och skänka bort om han vill den fähunden, detsamma gäller hela 7 klövern och  sossarna, mina skattepengar ska gå till svensk välfärd och inget annat

 • Rattamigomjagharfel

  ”FLYKTING”MOTTAGANDE?

  asså denna människa Ullehag är skrämmande dum i huvvet

  • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

   ”Människa” är väl att ta till i överkant,men skrämmande dum i huvudet stämmer mycket väl! :D

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  Sverige är ju förskonat från många typer av naturkatastrofer,men kommer snart att drabbas av den värsta tänkbara : En ohejdbar,förödande ”mänsklig” tsunami från somalia, som kommer att dränka hela landet med muslimska analfabeter! På ”köpet” får vi också HIV,TBC,EBOLA,MALARIA,LEPRA samt massa andra smittsamma och,ibland,dödliga farsoter!!!Och vi skall snällt stå där med mössan i hand,buga oss och hälsa välkomna! FY F-N,vilket skräckscenario!!!

 • http://misslyckande.wordpress.com/ Misslyckande

  Vi och dom, vi och dom hjäntvättas vi med

  Vi = somalier – dom = svenskar