Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

”Malmös problem är skolorna”


DITT FEL – INTE MITT Malmös problem är skolorna och den skolpolitik som drivits under många år. Tobias Billström konstaterar att Ilmar Reepalu har suttit vid makten i 20 år 2014. Skolpolitiken ska ses mot den bakgrunden. Tittar man på andra områden med samma utanförskap i Stockholm och Göteborg visar de att de har bättre skolresultat. Och de har ändå, liksom Malmö, haft påfyllning av asylsökande.

Forskning som Jan Ekberg i Växjö gjort på den bosniska grupp som kom till Malmö på 90-talet visar på stora skillnader i självförsörjning mellan dem som valde eget boende och flyttade till Småland, och de som stannade kvar i Malmö.

Bland dem som flyttade till Småland var självförsörjningen 80 procent efter några år, men bara 30 procent bland dem som stannade i Malmö.

Det är viktigt att en person själv får avgöra var man vill bo, och att få klara sig själv. Det är en drivkraft för integration och att bli en del av lokalsamhället. Ett tvångssystem skulle kräva en omfattande reglering och ett orimligt intrång i människors liv, påpekar Jan Ekberg.

Samtidigt välkomnar Jan Ekberg folkpartiets utspel att nyanlända ska förmås flytta dit jobben finns, vilket han menar, inte ska ställas mot ebo. Samma regler ska gälla för alla på arbetsmarknaden.

Skånskan

 • frissan

  Vilken bild på Billström :) )))…jag har skrattattacker.

  • Andersonszkan

   Jag med – i övrigt har jag inga kommentarer till ”geniets” uttalanden förutom att Malmös och resten av Sveriges problem med för den delen inte är skolorna utan politikerna.

   • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000715835724 Stephen Landberg

    Men hans intelligens har han säkert gått på en mycket invandrartät skola, som säkert ägs och kontrolleras av hans partikamrat Wabieri, negern som onskar Sharialagar och ett muslimskt samhälle! Undrar varfor han inte återvänder till Irak gubben? Nu tjänar han storkovan, och lever på svenskars skatter, både vad gäller loen och ersättning, bostadsersättning, dubbelt boende, traktamenten, dagersättning, fria resor med flyg, tåg och taxi. Buss tror jag inte han åker! Det är for nervärderande. Undrar hur fan Renfällen tänkte när han tog in denna invandrar alqaida i regeringen?????

    • j_london

     Jag tror inte Reinfeldt tänkte alls.

     Han gick på destruktiv, muslimsk fingertoppskänsla… efter att Saudi ställt vissa krav efter beslutet om att hjälpa till ekonomiskt med demografiska jihad, moskébyggen och islamiseringen av Sverige.

    • Andersonszkan

     Svågerpolitik – både Renfällans och Waberis farfars farfar kommer från Afrika – den egna klanen kommer i första hand som du vet.

 • BirgittaSvedjot

  Tidningen Metro skrev i våras att  Billström är med i Frimurarna. Ligger den organisationen bakom  hans konstiga beteende?

  • Andersonszkan

   Alla svenska 7-klöverpolitiker är väl med i frimurarna som har säte i riksdagshuset.

   • BirgittaSvedjot

    Det finns en regel för de folkvalda att de är skyldiga att redovisa vilka organisationer de är medlemmar i.
    Billström var en av få som uppgav medlemskap i Frimurarna.

 • j_london

  Nej, jag har för övrigt heller inga kommentarer till Billströms djupt intellektuella slutsatser.

  Jag har sedan länge betraktat den där Tobias Billström som totalt blåst! 

  Det måste helt vara mycket, mycket dåligt ställt i landets regering – när en så pass korkad och intesägande figur som denne Billstöm får nyckel till maktens korridorer…

  Med den livliga fantasi han dock har,  skulle han passa utmärkt som sagotant på dagis!

 • http://misslyckande.wordpress.com/ Misslyckande

  Marxistvänstern tror lösningen är att ”blanda” i stället förneka det är fullt att ta emot fler!

  Jag tolkar det de vill ”blanda” invandrarelever som har dåliga betyg med svenskar som har bra betyg så man kan höja snittet?

  • 585961

   Ja Baylan kallar det korsbefruktning  , inbillar sig väl att han ska få svenska flickor att gilla barbarer och svenska pojkar att vilja ha slöjeländen, eller var det bara pojkar som skulle gå i vita skolor och flickorna i en skola utan pojkar, han är inte riktigt klok i skallen den karln , håll dina svartingar borta från de svenska barnen vi klarar oss utmärkt utan era våldsreligonsrasister

 • 585961

  Ja nu har väl Reepalu fått som han vill en massa oduglingar i skolorna men de är ju hans  favoriter , kom inte till skattebetalarna och klaga  när intäkterna sinar och utgifterna ökar

 • BannlysHedersmord

  ANC tänker begå etniskt folkmord mot dom vita i Sydafrika. Vi borde ta emot dom och lämna 7klövern i Sydafrika till att ”medla” på obestämd tid.

 • Oberst

  Malmös problem är invandringspolitiken.
   

 • swebyggare

  Malmös problem är 7-klöverns naiva kriminella invandringspolitik.