Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Asylsökande misstänkt för barnvåldtäktsförsök på flyktingboende


UPPDATERAD BARNVÅLDTÄKT En 27-årig man ska i söndags ha försökt att våldta en ung flicka på flyktingboendet i Westsura utanför Surahammar. Men mer än så vill inte åklagaren säga. Mannen, som själv är boende på det tillfälliga boendet för asylsökande som är inrymt i Westsura herrgård, är nu häktad på sannolika skäl för försök till våldtäkt mot en minderårig flicka.

Flickan, som är under 15 år, har själv berättat vad som har hänt. I övrigt är Tommy Kempe på Krimjouren i Västerås förtegen om ärendet. Men mannen har ingen koppling till flickan, säger han.

Är flickan själv asylsökande? Det vill jag inte kommentera, säger kammaråklagare Helena Lundgren.

Mannen nekar till brott. Åtal ska vara väckt senast den 27 juni och huruvida mannen kommer att fortsätta att vara häktad fram till dess prövas löpande, enligt Helena Lundgren. Jag skulle tro att han kommer att fortsätta att vara häktad, säger hon.

UPPDATERING Asylsökaren våldtog en 13-årig flicka. Våldtäkten ska ha ägt rum på flyktingboendet natten mellan förra lördagen och söndagen, någon gång mellan klockan 02 och 03. Flickan har själv berättat vad som har hänt. I övrigt är Tommy Kämpe på Krimjouren i Västerås förtegen om ärendet. Han vill inte uppge var mannen är hemmahörande.

– Men han har ingen koppling till flickan, säger han.

Finns det någon teknisk bevisning mot mannen?

– Det vill jag inte uttala mig om.

Susanne Lehmus (SD) åkte till tingsrätten för att få veta om han blev häktad eller inte och hann få fatt på tolken, men hon visste inte om hon fick/kunde svara på det. På P4 Västmanland kan man läsa lite mer om händelsen:

”Våldtäktsförsöket ska ha ägt rum i Västsura den 10 juni.”

För den som inte vet så är Västsura en vacker herrgård som numera är en asylsökandeförläggning för 130 personer och sedan start har polisen haft många utryckningar dit… sverigesradio

Ulrik Åshuvud, som är enhetschef på Migrationsenheten i Västerås berättar att de boende erbjuds psykologisk hjälp om de känner att de inte mår bra. JAG undrar om de utsatta erbjuds samma hjälp?!? Även personalen som tidigare blivit hotade och utsatta?!? Tycker Ulrik det är okej att våldta om man mår dåligt??? Han fortsätter: ”Den man som nu sitter häktad har inte visat några tecken på psykisk ohälsa, Han har heller inte varit i kontakt med polisen under tiden som han bott på Westsura herrgård.” Inga mer kommentarer från mig, är för upprörd just nu… Susanne

En kommentar under detta inlägg säger:

mikael korte says:

2012-06-13 at 21:30
Flickan blev insläpad på Västsura flyktingförläggning, och brutalt våldtagen. Som tur var kom hennes hund till undsättning, vilket kanske räddade hennes liv. Vilket nog är lika med döden just nu där hon ligger och väntar på aids test. Och den totala tystnaden från den toppstyrda media apparaten. Vilket gör att det bara blir elaka rykten, för i sura vet man vem och vart. Får man inte säga neger, asylsökande eller flyktingförläggning ? Nä usch och fy fan att Sverige är ett hyckleriets land.

Relaterat
Aggressiv asyltant hotade personal på herrgård
Asylsökande tände eld på Västsura Herrgård – två gånger

VLTVLT

 • ledsenfarmor

  Jä..la pedofiler

 • j_london

  Nä men för f-n, nu får det väl vara nog! Det går ju inte en dag utan samma groteska nyheter… Om hur dessa vidriga, frånstötande analfabeter och äckliga stenåldersmonster från de muslimska subkulturerna våldtar och skändar barn och kvinnor i vårt land.

   Finns det ingen som kan slå näven i bordet!

  Jag tycker ju att SD är alldeles för tysta och beskedliga. Finns förresten SD kvar…? Jag tycker att man numera aldrig varken ser eller hör av dem.

  • Andersonszkan

    Jodå, SD finns kvar – tom på självaste Pravdamedias debattsajt:

   ”Jimmie Åkesson (SD):
   Tveksamt om jag firar nationaldagen på Skansen nästa år”

   debatt.svt.se/2012/06/14/tveksamt-om-jag-firar-nationaldagen-pa-skansen-nasta-ar/

   • j_london

    Ja, det var en mycket bra artikel  som J. Åkesson skrivit. Mycket bra!

    Och Åkesson skall naturligtvis aldrig mer sätta sina fötter på Skansen i Stockholm. Den saken är fullständigt klar!

  • http://twitter.com/svenskfinsk Mamma & företagare

   Tysta och beskedliga? Hur menar du egentligen? Tror du på fullaste allvar media vill skriva det vi vill få ut till svenska folket? Vi finns på gator och torg så jag förstår inte riktigt vad du menar?

   • j_london

     Nåja… har själv gett min röst till SD de två senaste valen, så jag anser att jag har befogenhet (har gett mig själv mandat…) att kritisera ”mitt parti”…
    Jag hävdar – lagom svenskt bestämt – att man gärna kunde uppträda lite mer dynamiskt med en aggressivare framtoning så att man syntes och hördes lite bättre.
    Särskilt i anslutning till oacceptabla händelser som just denna nyhetsartikel beskriver. Det är mycket lämpliga tillfällen att fokusera på, för att förhoppningsvis få folk till att öppna ögonen…

    Nej, naturligtvis vet jag alltför väl att svensk vänsterslaskmedia inte skriver det som SD önskar upplysa det sovande svenska folket om! Det känner jag till alltför väl.. Av den anledningen finns mina åsikter och krönikor i stället här på SweCon!

    Jag tror dessutom att SD måste byta taktik. Det går inte längre att bara stå på torget och se snäll ut, och låta sig förolämpas, bespottas, hånas och saboteras av AFA, EXPO, stenkastarvänstern och alla de imbecilla samhällsparasiterna  med Palestina-schalarna fladdrande kring öronen.

    Såg med avsky hur frånstötande lågt den groteska våldsvänstern bar sig åt mot Hanna Wigh i Falköping för ett par veckor sedan, i anslutning till ett torgframträdande.

    Sådant får bara inte förekomma fler gånger!

    Med största respekt för Jesus (världens förste riktigt politiskt inkorrekte människa) men jag tror inte längre på att vända andra kinden till…

    Vill dock inte redogöra för alternativ strategi just här.

 • nitohu

  Någon som håller räkning på antalet asylsökande våldtäktsmän ? 

 • Andersonszkan

  Jävla pedofil och stackars flicka – i statistiken kommer hon att bokföras som försök till sexuellt utnyttjande/våldtäkt av en man som hon hade en nära relation/bekantskap med för att inte överfallsvåldtäkterna ska sticka ut så i statistiken.

  I dagens Sverige räknas en våldtäkt begången av tex en taxichaffis som man gjort bekantskap med 5 minuter tidigare som ”våldtäkt inom nära relation” – det leder ju tankarna till svenska sambopar eller eller liknande.

 • Professorn

  Ska man vara förvånad?

  Moskéerna i vårt gamla fosterland
  är ena jävla pedofilfabriker!
  Alla muslimer ligger ju där med rumpan
  i vädret och ber till en pedofil.

 • SM811

  Dessa perversa ”islamtyper”?

 • Sighsten

  Fyfan jag blir så trött på att läsa om dessa våldtäkter på flyktingboenden.
  Dessa troglodyters kulturberikande mentalitet och beteende har inget här att göra.

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  Ännu en,säkerligen muslim,som inte respekterar Svenska lagar seder!EN sådan djävul har gjort sig förtjänt av en enkel biljett tillbaka hem.OMEDELBART,OMGÅENDE !!!!!

 • http://misslyckande.wordpress.com/ Misslyckande

  EXPO skriver om friatt ”främlingsfientlig” som skriver ”ocensurerade” sanningar hatsajt

  Vi som skriver sanningen ”hatar”

  Vad gör då inte EXPO? Dom försvarar våldtäktsmän för dom skriver inte sanningen?

  • http://www.friatt.se/ Moderator_Friatt

   Hej!
   Jag, personen bakom Fria TT har sökt Daniel Vergara för att förklara varför jag anser att en sida som Fria TT behövs, och undrar varför bara TT har fått yttra sig i artikeln.

   Tror knappast på svar, men då har jag ialla fall gjort mitt…

 • http://twitter.com/svenskfinsk Mamma & företagare

  Fick en intressant kommentar om detta, sann eller icke vet vi inte men läs gärna:

  https://surahammar.sverigedemokraterna.se/2012/06/13/misstankt-valdtakt-i-surahammar/

  • j_london

   Det uttrycks önskemål om att den stackars utsatta flickan måste få hjälp. Det hoppas naturligtvis jag också.

   Dessutom hoppas jag att Moder Svea också får hjälp… Sverige är i akut behop av hjälp. Sverige befinner sig i nödläge!

   Här hjälper dock inte om hjälp från psykologer eller kuratorer. Det handlar om handfast hjälp och ingenting annat.
   Det handlar om Sverige fortsättningsvis skall vara habitabelt för normala människor eller ej.

   Vi som har förstått vad som håller på att ske, måste förena oss och gå samman poå något sätt och stoppa denna fullständigt vedervärdiga och destruktiva utveckling.

   Sverige befinner sig i regelrätt krig! Antingen vi vill acceptera det eller inte.

   Värt av allt: den invällande ockupationsarmén, får hjälp hjälp av kollaboratörerna i mottagningskommittén bestående av femtekolonnare och quislingar ur: AFA, EXPO, stenkastarvänstern, Palestina-schalarna samt den marxistiska,  DDR-inspirerade svensk slaskmedia!

 • Oberst

  Dessa plankton har blivit insläppta och mottagna i Sverige och tackar på detta vis. FYF*N!

 • j_london

  Denna typ av kriminella äckligheter hade vi aldrig tidigare i Sverige, inte innan vi började invaderas av muslimer – som hjärndöda politiker av någon anledning dagligen prackar på oss.

  Rannsaka alla politiker i landet som sanktionerar dessa vidrigheter; ställ dem inför rätta som medskyldiga till dessa – och alla de andra 10 000-tals arab och muslimrelaterade vidrigher och brott som dagligen förekommer i dagens Sverige.

  På något sätt måste vi få stopp på vansinnet!

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  13 år och kanske snart få beskedet att hon har AIDS. Eftersom hon då har fått dödsstraff så borde det vara öga för öga och svinet skall avrättas.

 • BannlysHedersmord

  Man borde operera bort penisen på våldtäktsmuslimer – det är den enda garantin att dom inte kan våldta igen.

  • Oberst

   Det finns ett ännu bättre sätt för att kunna vara 100% säker på att de aldrig våldtar igen. Nä, nu blir jag rädd för mig själv igen. Inte bra.

 • Pingback: Åtalstiden förlängs igen för barnvåldtäkten på flyktingboende « Sweden Confidential

 • Pingback: Asylsökare åtalad för fullbordad barnvåldtäkt på asylboende « Sweden Confidential

 • Pingback: Fängelse och utvisning yrkat för asylsökarens barnvåldtäkt « Sweden Confidential

 • Pingback: Asylsökaren som våldtog 13-åringen fängslas och utvisas « Sweden Confidential