Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Svensk kvinna åtalas för 50 bidragsbrott


Jennie Marie Stjernhult

STORBEDRAGERSKA Jennie Marie Stjernhult 32, är boende i Flens kommun och åtalas för bland annat grovt bidragsbrott och urkundsförfalskning, grovt bedrägeri, bedrägeri, bedrägligt beteende och ett fall av bidragsbrott. Under sju års tid har kvinnan, enligt åtalet, hållt på med sin kriminella verksamhet. 

Åtalet mot Stjernhult är 15 sidor långt. Brottseran har enligt åtalet börjat våren 2005. Den misstänkta kvinnan började våren 2005 med att framställa ett falskt anställningsbevis och ett falskt arbetsgivarintyg, som kvinnan sände in till arbetslöshetskassan.

Hon har också även sänt in många kassakort till a-kassan, med information om att hon gick 100 procent arbetslös under sex månader under 2005, trots att hon då arbetade. Totalt har hon blåst a-kassan på 68 424 kronor. Hon har även på liknande sätt gjort sig skyldig till grovt bidragsbrott mot tre andra arbetslöshetskassor, fram till förra året.

På fyra års tid lyckades bedragerskan sno åt sig cirka 250 000 kronor före skatt, som utbetalats från alla a-kassorna. Hon har angett någon annans namn i falska övergångsbevis eller uppgett oriktiga uppgifter om sin anställningssituation. Hon har också lyckats blåsa CSN, så hon har erhållit studiestöd via lögner om att hon under 2008 var studerande.

Ett försäkringsbolag, en nätbutik och drygt tio privatpersoner har också blivit lurade på pengar. Hon nekar till bedrägligt beteende och bedrägeri i vissa av fallen. Vad gäller övriga åtalspunkter är det ännu oklart hur kvinnan ställer sig. Det finns även dumma blonda svenskar som borde utvisas till ett mörkt land.

Nyköpings tingsrätt åtalar:

 • Jennie Marie Stjernhult, 790914-178*, Landsvägsgatan 72, Malmköping, Tel: 0157-61268, för grovt bedrägeri vid elva tillfällen, urkundsförfalskning vid 18 tillfällen, bidragsbrott, grovt bidragsbrott vid 50 tillfällen, bedrägeri vid tio tillfällen, bedrägligt beteende vid fem tillfällen,
 • Mål nr B 462-12 Åtalet kan läsas här.

 • knattefnattetjatte

  Undrar vem hennes mentor är ? En sådan snabb karriär inom bedrägeribranschen 
  kräver att man har pålitliga vänner, som är behjälpliga.

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Ibland poppar det in troll som hävdar att SC bara skriver om invandrare som begår brott. LOL

 • ledsenfarmor

  Min önskan avseende denna ”dam” är, flera års fängelse. Men om hon döms på samma villkor som MENA-bedragarna, blir det inte så lång tid i fängelset.
  Fast jag tvivlar. Hon döms under helt andra villkor. Då lagen idag inte är lika för alla.
  Hopps hon får sitta läääänge

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  Är ni säker på att 
  Jennie Marie Stjernhult , inte är som normala Zigenare eller Muslimer ?

  Hennes mytomanbeteende är exakt som Muslimers och Zigenares , klockrent.

 • naivtive

  Varför är inte straffvärdet minst i paritet med skadan som åsamkas?

  Sen i vissa lägen har jag sympati för sharia och dess utövning, som kurden i nästa artikel säger ”han tänker slå tils hon blir klok” uppenbarligen har Jennie inte blivit tillräckligt klok innan….

 • http://worldwidewarriors.org/Nostradamus%20-%20eel%20with%20a%20man%27s%20face.jpg Sidious

  Vilket bottennapp till artikel måste jag säga. Varför skriva en artikel om en kriminell svensk när ALL annan massmedia gör det dygnet runt men skyddar kriminella invandrare? För ett tag sedan var det en snyftartikel på sajten om nån invandrarkvinna som inte fick stanna i Sverige. Samma sak med den typen av artiklar. Det kan man läsa om regelbundet på Aftonlögnen eller på bästa sändningstid på nyheterna i SVT och TV4. Jag besöker Sweden Confidential för att slippa sånt eftersom kräkreflexen sätter igång direkt när jag läser eller ser om det på TV.

  Lägg fokus på det som är det viktiga – nämligen att skriva om verkligheten som de andra blundar för eller medvetet tiger om. Allt för att skydda de kriminella element som massimporteras hit till landet genom beslut av verklighetsfrånvända politiker.