Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Angeredskvinnor anhållna för väpnat hotellrån


De kriminella samhällsparasiterna

De kriminella samhällsparasiterna Emina och Sirinapha

UPPDATERAD NAMN+BILD MÅNGKULTUREN En kvinna i 20-årsåldern upptäcktes igår vid lunchtid i Västra Frölunda med ett skarpladdat vapen i bilen. Hon sitter nu anhållen för grovt rån mot Hotel Formule 1. Vid en husrannsakan i hennes bostad i det mångkulturella och kriminella Angered, hittades även stöldgods från ett annat rån, ett rån mot Hjortvikens konferensanläggning i Hindås den 31 maj.

Tillvägagångssätt vid båda rånen är snarlika då portiererna hotats med en pistol och sedan bakbundits. I husrannsakan fann man även ledtrådar som gav polisen spår till en av hennes kumpaner, även hon en feminin varelse i 20-årsåldern.

Vid husrannsakan i dennas bostad, även hon boendes i Angered, hittades stöldgods som kan kopplas till rånet på Hjortvikens konferensanläggning. Den andra kvinnan sitter sedan klockan sju på tisdagskvällen anhållen för häleri. Två män, som sågs springa från bilen då polisen ertappade den första kvinnan med ett skarpladdat vapen i bilen, är fortfarande på fri fot, men polisarbetet fortsätter, säger polisens presstalesman Ulla Brehm.

Louise Sirinapha Hanegren

Körde flyktbilen som hade ett skarpladdat vapen:
LOUISE Sirinapha Hanegren (Hennes blogg)
911025-4225
Bredfjällsgatan 4 lgh 1702
Angered

Ett stycke ur parasitens blogg:

”Jag hade lite andra planer idag och ett exepmel var att städa mitt rum. När ja väl kom hem så var det redan kliniskt rent och allt var bortstädat. Måste tacka min mamma för det. Jag har dessvärre både goda och dåliga nyheter.

De dåliga nyheterna är att fått flera varningar från skolan angående hög frånvaro och i dag var jag på möte om det. Det som blev sagt är att jag nu ska börja ha ett ”signatur-chema” där alla lärarna jag har på de lektioner måste då signera på de ”rutor” jag varit på.( för dom ska veta min näravaro) Jag hade iofs över 56 % fråvaro. Så nu är det Skolan som jag måste sätta all focus på!

Något god nyhet är att jag får pengar idag. Jag ska dels hämta ut lite paket från Nelly och även in till stan och Shoppa lite. Under hela helgen blir däremot en party weekend. Jag hade faktsikt en lite plan på att åka ner till Helsingborg på Fredagen och bara supa bort huvudet, bara över natten. Men jag tror inte det blir av om jag inte lyckas övertala Sanna&Emina då.”

 

Emina Brdjanin

Emina Brdjanin

 

Kompisen i trappuppgången bredvid:
Emina Brdjanin (Google +)
910222-0549
Bredfjällsgatan 6 lgh 1006
Angered

Nu ska vi bara försöka få tag på deras fega manliga kumpaner som flydde från platsen. Det lär nog inte dröja länge innan deras namn outas. Och det kommer inte bli nån Pelle eller Kalle denna gången heller.

GP

 • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

  Rätta mig om jag har fel, men är inte Formule 1 hotellen relativt kontantfria? Måste vara en osedvanligt korkad rånare.

  • Professorn

   De är väl analfabeter, som de flesta
   av Annie Lööfs många ”entrepenörer”
   och har inte läst om kontantfria hotell.

   • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

    Den ena säger ju det själv. Hon är ju inte i skolan…

  • Andersonszkan

   Man kan ju råna minibaren och portierens mobil…Annie Lööfs entreprenörer är påhittiga som få, tänk när resten av de 30 miljonerna har anlänt, då får man nog tom låsa in sina sopor.

   • ledsenfarmor

    Soporna är ju hårdvaluta idag i Sverige. Så det är bäst att lyda ditt råd. Jag kommer göra det.

 • jägarn

  Självklart att det rör sig om korkade rånare, det handlar ju om importerade och inavlade halvapor från MENA.

  • 585961

    Dumma apor har inget i Sverige att göra skicka hem skithögarna så får dom väl råna där och se hur det går, här gör dom ingen nytta ärthjärnorna

  • Jadu

   Nog för att de är korkade rånare och inavlade halvapor, men du kan väl se att de inte har MENA-påbrå? Den ene är uppenbarligen mongoloid, mer specifikt thailändare, den andre är balkanes.

 • jägarn

  Snacka om fula missfoster, är det sådana damer vi skall ha vårt vackra Sverige. Inte undra på att araberna ger sig på getter hemmavid.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Om 50 år kommer genomsnittssvenskan att se ut just så där. Fast insvept i mer tyg förstås.

 • SM811

  Sverige det upp och nedvända politiska landet. Vi importerar kriminella och ger illegala invandrare identitetsskydd och som dessutom skall har rätt till skolgång, läkarvård mm. Måste vara idioter till politiker i sju(k)klövern som kan besluta så.

  • 585961

   Ja säkert och sossarna är också lika goda kålsåpare , bidrag hit och bidrag dit, tänk om dom nån enda gång skulle tänka på svenska skattebetalare som försörjer både dom och traschet dom släpat hit

   • http://avpixlat.info/ Morningstar

    Nej, tvärtom så ska vi ut ur våra lägenheter så vi kan bereda vägen för den nya adeln.

 • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

  Det känns lite som de här våpen har blivit lurade till detta av araber, när ska brudar lära sig? Spekulationer bara, men det känns lite så.

  Om man kollar deras bloggar verkar det ju inte vara några framtida Nobel-pristagare i alla fall?

  • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

   Lurade? Dom är ju importer själva. Dom behöver man inte lura bara låta deras inneboende dumhet komma ut så är saken biff. Den ena kan ju börja med att ge sin tragiska polare några vokaler. Den ena har för många den andra för få….

   • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

    Det nämns på flashback att de färdades med två män (läs Muhammads). Jag gräver lite bland min Thai-vänner i GBG. Troligtvis är tjejen inte import, men hennes mamma är.

    Den andra har jag ingen aning om vem hon kan vara.

    • ledsenfarmor

     Import som import. Synd bara att det aldrig blir någon export.

     • http://avpixlat.info/ Morningstar

      Född här eller inte, Thailand kan så gärna få tillbaka avskrädet hur som helst.

 • Orregyllensnorre

  Vilka samhällsbärare !

 • Oberst

  Hahaha! Ord som osökt poppar upp i skallen: noobs, stolpskott, white trash, avsaknad av intelligens. Hur dum får man bli?

  • Stinky

   Noobs? lol

 • http://www.facebook.com/people/Eva-Andersson/596985605 Eva Andersson

  Mycket nya kläder och prylar i den där bloggen. Snattat som en korp antagligen.

 • http://twitter.com/BeapREA Bea på REA

  Till och med judar äcklas över dessa horor, och då, först då fattar alla att kronan fallit ner i myntboxen.

  Thaihora!

  • jägarn

   Vadå till och med judar? Judar är det folk som erövrat flest Nobelpris och klotets enda folk som kan hantera arabisk pöbel. I Sverige gör araberna som de vill med svenskar och svenskarnas  kvinnor. Vikingar var finns dom?

  • ledsenfarmor

   Förstår inte, varför du blandar in judar i detta. De har mig veterligen aldrig gjort någon/något illa här i Sverige.
   Tvärtom.

 • machiavelli78

  Så rånar de det sunkigaste hotellet i Göteborg med det kanske speglar den mångkriminella ambitions nivån torsk på koks,sprit,och gangster glam som en jävla rap video fy fan vad pinsamt.
  Och vi ser hur dessa getton byggs upp från grunden utan att göra ett skit ännu mer pinsamt.
  Händer det inget radikalt 2014 så gäller det att tänka om tänka på familjen framför ”Demokratin” va fan ska vi stå och titta på för? Sverige är en del av världen) Ja det var vi väl innan med och bara för att det finns skit länder på annat håll innebär väl inte det att vi ska skapa ett solidariskt skit samhälle för det eller?

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  wow, coola brottsliga blattebrudar , eller ?
  Precis dom 6 åringar vill vi ha som våra avkommor , som också kan kasta ägg på Polis och räddningstjänst. 
  1 – 0 till politiker, 2-0 till…

 • Robust

  Värt att notera är att på ”De kriminella samhällsparasiterna Emina och Sirinapha” så är det INTE Emina som porträtteras utan en i detta sammanhang inte inblandad kompis.

 • Boonitaah_

  Okej, hur korkade är ni människor på en skala?! Om ni har följt tidningarna och inte hoppat över raderna så står det klart och tydligt att Emina bara är misstänkt för hälleri, och Louise för två grova rån! Rätt ska vara rätt, sen om ni undrar ifall Emina är import så är svaret nej, ni ser hur bra svenska jag har ;)

  • habibi11

   Häleri* ;)