Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Afghanerna vill frias i gruppvåldtäktsmålet i hovrätten


Rafi Bahaduri

Rafi Bahaduri

GRUPPVÅLDTÄKTEN Alla dömda för gruppvåldtäkten i Mariannelund, som överklagats och nu pågår i Jönköpings hovrätt, nekar ännu till brott och vill bli frikända, att utvisningsdomen ogillas och att skadeståndskravet avvisas av hovrätten. En av afghanerna har till och med ändrat sina födelsedata och påstår att han inte ens var fyllda 18 år när våldtäkten skedde. Åklagaren å andra sidan vill se skärpta straff för fem afghaner av de som står åtalade.

Åklagaren vill dels döma, den så kallade huvudmannen och blivande pappan Rafi Bahaduri 870118-0815, till hårdare straff, dels att den ”yngste”, Rustam Ghafory 900578-6133, som dömdes till 4,5 år får lika högt straff som de andra, dels att alla döms för samförståndsbrott och sist men inte minst vill åklagaren att tre till av afghanerna får 6,5 års fängelse, med andra ord att de döms till strängare straff.

En av de åtalade, Morteza Afzali, 901286-8833, skall visa upp papper på hur han är född i slutet av december 1993 och inte 1990 som han själv uppgivit när han kom till Sverige. Troglodyten vill alltså att han är under 18 år när brottet begicks, så han kan komma undan. Det vore skandal om detta går igenom, men inget förvånar längre var det gäller svensk domstol, och dess tomtar där.

- Jag vill göra rätten uppmärksam på hur stor lägenheten är, säger målsägarbiträde Charlotte Bokelund.

Migrationsverkets lägenhet där gruppvåldtäkten ägde rum ligger på Gärdesgatans flyktingförläggning och är drygt 60 m². Det faktumet talar emot de åtalades historia som helt enkelt ljuger, menar Charlotte Bokelund. De åtalade menar att i den lilla tvårumslägenheten har de inte märkt något övergrepp eller samlag.

Charlotte Bokelund understryker även att fem eller sex av de åtalade hävdar att alla har lagt sig för att sova, i samma säng och i princip samtidigt som partyt har varit i full gång. Man behöver inte hög IQ för att begripa att dessa amsagor är lögner, men det återstår att se vad tomtarna i rätten anser.

Relaterat
Domen från tingsrätten

HN

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Dom ska UUUUUUUUUT!!! Hela böset ska väck från Sverige!

  • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

   Alla utom en har utvisningsdomar på sig!

   • Andersonszkan

    Är det inte så att de hade fått avslag på sina asylansökningar innan våldtäkten, det handlar alltså inte om några utvisningsdomar?

    • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

     Någon eller några av dem hade fått avslag, inte alla.

   • 585961

     Han ska också ut , annars………..

 • jägarn

  Skottpengar borde det vara på denna ohyra.

 • KimStejre

  Jag tycker att dessa pensionärsräddare har betett sig lite illa.

 • Oberst

  Frias? De ska hängas offentligt!

 • janrickolina

  Dessa tomtar skall kastreras ofentligt sen sparkas i sjön

  • Andersonszkan

   Skicka dit ”Läppdocenten”.

   • janrickolina

    :-)

 • j_london

  Dessa icke civiliserade afghaner från Afghanistan hör inte hemma i Sverige. De hör hemma i Afghanistan. Det har man klart och tydligt visat, en gång för alla. Därför skall dessa afghaner omedelbart ombes lämna landet.

  För att alla skall veta vad är det är för slags individer, skall allihopa underkastas någon form av en ordentlig tatuering i pannan – vilket gör att de lätt känns igen, och inte kan gömma sig vare sig i Sverige eller Europa.

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Sådana ”individer” som ju knappast kan kallas människor med ett sådan djuriskt beteende, bör minst ha maximumstraffet för våldtäkt x antalet våldtäktsmän, dvs 6,5×6 års fängelse , alltså 39 år per näsa, som bör avtjänas som uthyrda arbetare till en rysk arbetsläger – efter emaskulering för att hindra att de förökar sig och sätter flera sådana varelser till världen.

 • DexterSverige

  Skit i kastrering, fängelse, böter, skadestånd etc. Det enda som biter på dessa parasiter som jackat in snabeln i Sverige är utvisning. DET är det enda de är ordentligt rädda för.

 • 585961

  Låt dom avtjäna straffet i Afganistan  de äcklen, vill inte försörja  djurhögen en enda dag till och då menar jag alla 8

 • Pingback: Gruppvåldtäktsmännen skrattar och skämtar – Rafi har JO-anmält åklagaren « Sweden Confidential

 • rensa

  Vad är för fel på dödsstraff??