Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Paavefolket igång med nya bluffknep


LURENDREJARE Vi har tidigare varnat för detta kringresande folk á la zigenare, som blåser alla de kan genom att, som tidigare asfaltera, eller andra liknande tjänster mot hög betalning. De tar hutlösa priser och visar upp en F-skattesedel som får folk att tro att de kan göra ROT-avdrag. Men allt är förfalskat. Deras nya tjänster ni ska passa er för är att de lägger plattor och tvättar tak. Paavefolket är från Irland.

Klicka på bilden

Relaterat
Utlänningar fick böter för dumpat skräp

 • http://vargiveum.wordpress.com Varg i Veum

  Jag såg på nåt inslag i rapport igår och där hävdade speakerrösten att denna formen av zigenare kommit till sverige på somrarna ”sen några år”. Lite lustigt ordval med tanke på att jag stötte på dem på 80-talet redan. 1993 jobbade jag som väktare och hade en close encounter när de annekterade en parkeringsplats och infart till företaget jag bevakade. Runt 30 fodon och husvagnar tyckte de var en bra ide att ställa upp på just den platsen. Jag åkte dit för att förklara det olämpliga i att blocker infart för lastbilar som skulle in på företaget. runt tio man ställde sig i ring omkring mig när jag kom. Syftet med det var ju uppenbart.

 • BettanB

  Dom åker även runt i Gbg. Såg dom i Backa i helgen. En medelålders och en ca 14 årig kille. Dom åkte i en vit skåpbil där det stod nåt ”företagsnamn” på svenska och ett mobilnr

 • j_london

  Nu är ju ordning och reda sedan länge fullständigt främmande begrepp i Sverige. Men om det till äventyrs hade funnits… så hade naturligtvis aldrig dessa ”entrepenörer” släppts in över gränsen till Sverige. Det hade tull & gränspolis (om det funnits sådan) sett till.

  Det är samma historia med detta ”resandefolk” år efter år… Fast i Sverige lär man sig aldrig av sina misstag; kanske tänker man ”informera” dessa av zigenarkultur präglade lurendrejare till att bli goda kulturdiplomater… I synnerhet som det är zigenarnas alldeles eget kulturår i Sverige 2012!

  Men… nu är det på det viset att, precis allt och alla släpps in i Sverige. Det är naturligtvis därför som det ser ut som det gör i vårt bisarra samhälle.

  Och det kan i stort sett vem som helst räkna ut med häcken – utom de ansvariga politikerna i detta förlorade land.
  Trots att statsminister Reinfeldt i detta fall har en exempellöst stor fördel – då han till övervägande delen representerar den anatomiska del av människokroppen som populärt går under den nyss beskrivna benämningen…!

 • http://dacke2012.wordpress.com/ Rupert Schweinsteiger II

  Var en weekend i Stockholm förra sommaren och bodde då på budgethotellet månen i Heron city lite söder om stan och där var fullt med folk ur denna gruppering och herregud vilket liv det var. Dom körde bilar helt på gränsen till skrotning och dom som körde var unga pojkar i 14-15 års åldern och ölburkar och spritflaskor ramlade ur skåpbilarna när dom kom körandes på vägarna runt hotellet. Det var en märklig samling individer alltså…..

 • Pingback: Paavefolket igång med nya bluffknep | DACKEBLOGGEN 2012

 • Pingback: Utlänningar fick böter för dumpat skräp « Sweden Confidential