Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Fredens Religion: Rysk radiopratare knivhöggs 20 gånger efter att ha ”förolämpat” ”profeten” Muhammad


ISLAM En anhängare av ”Fredens Religion” har återigen visat att denna sinnessjuka religion i stort sätt endast odlar totalt sinnessjuka idioter till anhängare. Den andelen sinnesförvirrat skräp som den medelmåttige muslimen får i sig innan vuxen ålder och troligtvis också tror på borde generera i en automatisk §7 undersökning vid ankomst till Sverige innan de släpps ut bland folk.

Den ryske radioprataren Sergei Aslanyan hade enligt tidningen Izvestiya attackerats på grund av ett uttalande han gjort om den muslimske pedofilen och självutnämnde profeten Muhammad som verkade göra en del muslimer så ”kränkta”. Det är ju vida känt att dessa religiösa människor totalt saknar impulskontroll och borde forslas ut i från alla länder med yttrandefrihet snabbast möjligt.

Nu är ju inte Ryssland ett land med yttrandefrihet utan ett land där politiskt och religiöst våld är något vanligare än i resten av Europa. Men det innebär väl inte att de ska behöva plågas av en massa galna muslimer också. De har nog med problem i deras nykläckta demokrati i alla fall.

Sergei Aslanyan, 46, arbetar för Radio Mayak och har även tillbringat 10 år på Echo Moskvy, Russia‘s största liberala radiostation.

Han ska ha blivit utlurad på gatan av ett telefonsamtal från gärningsmännen där han blev attackerad av en eller ett flertal män med kniv.

http://www.themoscowtimes.com/news/article/radio-journalist-stabbed-outside-apartment-building/459482.html

 

Tingeling

 • Jooe74

  Vilken skräll! Att muslimer var sådana? Och att inte tillräckligt många är fritänkare och sätter stopp för det helt otroliga.

 • BannlysHedersmord

  Så mycket för ”fredens religion” och ”tolerans” för oliktänkande.

 • j_london

  Jag tycker ingressen till denna artikel är värd lite extra uppmärksamhet: då den är av alldeles extraordinär redaktionell kvalitet.

  Med andra ord: enastående och intill gränsen oslagbart bra!

  • Andersonszkan

   Den skrivningen borde finnas med i Sveriges grundlag.

   • j_london

     Det tycker jag också!

 • kaamins

  Ett fullständigt normalt sjukt muslimskt beteende, igen.

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Har mohammedanen Adam gett upp eller? LOL

 • 585961

  Börja med att slänga ut de pedofiltrogna  imanerna som bara vistas här för att ställa till mer djävulskap och läser koranen som fan läser bibeln  inte gör för fem öre nytta men ska ha en massa av vi svenska skattebetalares pengar, rösta på SD nästa val och få ut skiten