Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Svarta ungdomar rasistmördade ung vit man – pappan allvarligt skadad


True Gent Luke

"True Gent" Luke – mördad av ett gäng negrer

HATBROTT Ett gäng på 20 svarta ungdomar med huvtröjor stormade in på en pub i London efter Champions League-finalen och drog ut en 25-årig vit ​​man och knivhugger honom till döds som ”scener ur en skräckfilm”, berättade vännerna. ”True gent” (Sann gentleman) Luke Fitzpatrick mördades och hans far Bernard 56, som slängde sig över sin son, i ett desperat försök att skydda honom, ligger i ett kritiskt tillstånd på sjukhusefter att ha knivhuggits fyra gånger.

Paret attackerades när ett gäng svarta beväpnade med basebollträ och butterflyknivar stormade in på London-puben efter att far och son hade sett Chelsea vinna cupen tillsammans på lördagen. En kvinnlig vän, 22, som vill vara anonym, sa: ”Luke var en av de trevligaste killarna, såg alltid till människor, brydde sig om människor, en riktigt trevlig, rolig kille.

Det var omkring 20 unga svarta killar, alla med sina huvor upp beväpnade med basebollträ och butterflyknivar. De sprang bara in på puben och började försöka attackera människor. Pappa Bernard, 56, har flyttats från intensivvården och har mumlat några få ord, men är inte fullt medvetande ännu.

Den rasistmördade Lukas hade inte ens med matchen att göra, han var ett Arsenal-fan, som bara tittade på fotboll med sin pappa på puben. Ett par av dem hade försökt starta en diskussion med någon där två timmar innan det här hände, men det var ingenting Luke ens var inblandad i. Tre personer, inklusive två 17-åringar greps och idag greps är en fjärde man. Gäng hänger runt här och för tre veckor sedan slog de en äldre man som gick av sin buss.

– Det finns inte en enda person som skulle säga ett ont ord om honom, han var en av de mest älskade människor här. Han hade aldrig gjort en dålig sak i sitt liv, men han kan inte ens gå till puben med sin pappa och ta en ”pint” utan att bli mördad. Lukas var bara den finaste killen man kan tänka sig, en sann gentleman. Dåliga saker händer bra människor. Ingen av de avskum som gjorde detta kommer någonsin kunna leva upp till vår vän. Det är hjärtskärande, absolut hjärtskärande., säger Michael O’Rourke, 25.

dailymail

 • BirgittaSvedjot

  Jag har hört från bekanta i England att samhället där är så förstört så att de som går i pension inte vill bo kvar. De flyttar till mysiga ställen vid Medelhavet.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Vad är det Lena Holfve brukar skriva, att det är nån som flyttar ut var 5:e minut eller nåt ditåt.

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  Dom har inga hämningar alls och det är ett resultat av inavel och IQ befriade gener. I gäng så är dom tuffa men en och en så är dom så fega så att det luktar kiss om dom. Det kommer att vända när vi tar lagen helt i våra egna händer och visar dom var POWER vill mena! Snart…snart…  England är så illa ute det bara går och värre måste det bli innan blodet rinner över helt och då jagas dräggen ur landet. Mina tankar går till hans familj…

 • kaamins

  Dessa vidriga kräk igen, och igen , och igen, och……När ska politiker fatta ???

 • SM811

  När skall folket vakna och ta lagen i egna händer? När detta händer helt oprovocerat har det gått helt fel. Kan bara önska att de får tag i dessa avskyvärde negrer. Snacka om vilket himla liv det skulle bli om det omvända hade inträffat. SVT, PK mm hade gått i taket och extrasändningar hade kommit på löpande band. 

 • Benny L ”Pursvensk”

  Tror ni att svenska tidningar eller TV tar upp detta?….nä knappast :(

 • DrThomasJackson

  England är oerhört varierande.  Jag bor i England och i ett land på 60 miljoner händer det tragiska saker. Men vad jag förstår så är det nog så att polariseringen tilltar, tror nog engelsmännen klarar sitt land, men till ett högt pris.

 • Nordkoster

  Ett fruktansvärt rasistiskt dåd..