Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Hatet emot Åkesson


HATET MOT SD Att det under en långt tid har pågått en hets och våld emot Sverigedemokraterna och dess företrädare har nog inte gått förbi någon.  I min lilla naiva värld, så trodde jag för ett ögonblick att saker skulle lugna sig efter ett tag. Men ack så fel. Det har istället bara blivit värre och brutalare. Det som är mest skrämmande är att få tar detta på allvar. Kändisar, debattörer, journalister kan sitta på sociala nätverk och spy ut sitt hat. De hyllas ofta för det….

Det är helt okej att förnedra,håna,häckla,hota och slå på Sverigedemorkater. Ett parti som sitter i vår riksdag. Hur kan det ha gått så fel i vårt land? Det finns många svar på detta. Media, Expo, vänsterfolket. Alla driver de en hatisk kampanj emot SD. I stället för att lyssna på vad SD egentligen säger och vill. Så har man valt en väg, som skinnskallarna gjorde under 80 och 90 talet. Arroganses och våldets väg. Ett citat som ligger bra idag:

”Framtidens fascister kommer kalla sig Anti-fascister” – Winston Churchill*

Den senaste tiden har det varit otaliga attacker och överfall emot SD´s företrädare. I dag så känner jag lite att bägaren håller på att rinna över. Nu får det ta mig fan vara nog. När ska någon sätta ner foten. Måste en SDare dö innan någon fattar vad som pågår.

Sebbe från hiphop-gruppen Kartellen, vill se Jimmie Åkesson död. Detta gör han som bla företrädare för Fryshuset. Denna snubben pratar med era ungar. Fryshuset borde nog kolla lite närmare vilket folk de släpper in i sina ickevåldsprojekt. Att det fanns så här starka homohatande personer knutna till Fryshuset hade jag inte en aning om.  Ställ fryshuset till svars och kontakt dom snarast.

Många sitter i dag och förminskar detta, det är bara lite roligt, det är inget att ta på allvar. Ni är förbannade hycklare. Hur hade debatten varit om jag gjort en bild, med en muslim som blir misshandlad med texten, en död muslim är en bra muslim.., herregud människor vakna upp!!!

Tidigare dömd bland annat till ett års fängelse för medhjälp till rån och vapenbrott samt brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor. Målet handlade om en kupp mot börsnoterade värdetransportbolaget Loomis i Stockholmsförorten Aspudden.

Sebastian Stakset, f 1985.

Polisanmälan för olaga hot, telefon 114 14

Som en av medlemmarna i rapgruppen Kartellen har Sebbe gjort sig känd för sina provokativa texter. Han har levt ett hårt liv som lett till många negativa konsekvenser.

I dag jobbar han på Fryshuset med projektet ”Skriv dig fri” tillsammans med Lugna gatan och med sin pjäs ”Medan vi faller” i samarbete med Teater Fryshuset.
Kartellen har släppt en ny skiva som speglar gruppen i en helt ny tappning och Sebbe har ändrat fokus i sitt liv.
Den här bloggen är ett sätt att skriva sig fri och nå unga i utsatta områden. Och belysa de som lever sina liv i dimman.

Om Sebbe

Mitt namn är Sebastian Stakset och jag är 26 år gammal. Jag rappar i gruppen Kartellen och är uppväxt i Bagarmossen. Kartellen blev snabbt Sveriges mest hatade och provokativa musikgrupp. Vi gick ut hårt från början, precis som N.W. A ville vi visa makten att vi fanns.

Efter ett helt liv i utanförskap och fängelsestraff bar vi på så mkt frustration att vi var tvungna att ventilera, där av Kartellen.

Nu har vi skrikigt färdigt, nu vill vi göra skillnad. Ingen vill sitta i fängelse, ingen vill missa sitt barns förlossning och födelsedagar. Ingen vill begrava sina bröder och systrar. Det är en livsstil med stora negativa konsekvenser, men en verklighet som många forstätter att leva i. Jag vägrar att blunda för det.

Jag vet varför jag avtjänat fem år, varför jag aldrig passat in i samhället. Jag vet varför jag burit på allt hat i alla år. Jag är nu redo att ta itu med mina förortsdemoner. Nu vill jag bara göra bra projekt som gynnar unga i miljonprogrammen där vi har en stor fanbase.

Fryshuset och Lugna Gatan tog emot mig med öppna armar efter att arbetsmarknaden stängt nästan alla dörrar för mig. Nu jobbar jag med skrivprojektet ”Skriv dig fri” på Lugna Gatan/Fryshuset som hjälper unga att uttrycka sina känslor i textform, och med min pjäs ”Medan Vi Faller” tillsammans med Teater Fryshuset. Kartellens nya skiva har ett nytt sound och en ny agenda.

Kinesen, Kartellens grundare, har skrivit en bok och skissar på tunga föredrag för att upplysa politiker om problematiken i våra områden, få ungdomarna att rösta och välja en bättre bana än vi gjorde. Vi kör hårt 2012. Fortfarande Sebbe, fortfarande Kartellen.

”Framtidens fascister kommer kalla sig Anti-fascister” – Winston Churchill

http://gatan365.wordpress.com/

*Det finns inga bevis på att Churchill någonsin sagt det ni påstår, t.o.m.Churchill Society har bekräftat att han inte har sagt det. Det är ytterliggare ett citat såsom det Amerikanska ”He may be a son of a bitch but he’s our son of a bitch” som har påståtts ha blivit sagt av många olika Amerikaner utan någon grund.

http://en.wikiquote.org/wiki/T….

 • http://politisktinkorrekt.info/ Thomasson

  Vilken mupp…

 • SM811

  Han skall polisanmälas.
  Polisanmälan för olaga hot, telefon 114 14.  http://www.polisen.se/Utsatt-for-brott/Gor-en-anmalan/

  • http://www.facebook.com/people/Peter-Nilsson/100002161299559 Peter Nilsson

    Ingen ide, han fattar ändå inte varför…..

 • Guest

  Ceppe Rappare,mogna bögar 26år!(7års IQ)
  Åk hem till ditt bögland.
  Du ska få smaka på din egen medecin en vacker blattedag!
  Ska släpa dig i svinskit!

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=1571453686 Cecilia Frank

  Chill… Han är bara ute efter att skapa bråk och gräl och debatt- annars får han ju inte orgasm… VI vet ju att Sd står för den politik som kommer att rädda Sverige och svenskarna- oavsett vilken hudfärg vi har! Det säger ju allt att många av en annan nationalitet än den svenska röstar på Sd för att dom vill stoppa massinvandringen… ’nuff said!

 • resenaren

  Hade jag fått EN sån unge, så hade jag omedelbart steriliserat mig!

  • Orka ens..

   Det borde du göra ändå ;)

  • Hugh Swank

   Synd att föräldrarna inte hade fått informationen hur man använder kondom, då skulle vi sluppit dessa banjospelande patrask!

   • resenaren

    Han skulle ha blivit en fläck på lakanet! Tyvärr så blev han nu en fläck på samhället!

  • Gest

   Vore det inte bättr att sterilisera ungen….

 • http://petterssons.bloggsida.se/ Stefan K

  Nu inväntar vi svar från Fryshuset.
  Ingen som funderar på att kontakta Expo-Bengtsson för att få hans syn på näthatet och olämpliga kommentarer från vänsterkanten. Kanske ingen idé förresten. Han brukar svara med sitt ”Gäsp” när kritiska frågor ställs, expert som han kallar sig.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Nästan lustigt sammanträffande att två knallkorkar hotar samma person på samma dag. Tänkte även på han SSU:aren Strykjärns-Mattila.

  • http://blogghelvetet.be Roger Sahlström

   Ingen mening att kontakta honom, eller Expos företrädare. De har så många ursäkter  och förklaringsmodeller att plocka fram. Märkligt nog fungerar dessa ursäkter på deras egna rörelse.

 • Nordkoster

  Jag vill nog påstå att det största problemet är att ledande politikers tystnad legitimerar detta våld. Någon har sagt ”den som är tyst samtycker”; och så är det nog i detta fall. Det skulle räcka med att Reinfeldt och Löfven bara sa: Vi avskyr politiken, men vi accepterar inte våldet mot demokratiskt valda personer, det måste upphöra omedelbart. Då skulle det vara slut på detta våld.

  Nu gör de inte det och händer det något vet iaf vi att dessa sk demokratiska ledare, som borde hylla frihet och demokrati, bär del av ansvaret.  

  • 585961

    Ja dom kanske får ingen det själva en dag, finns ingen demokrati i riksdagen  eller media , dom inbillar sig att dom sitter säkra men ack va dom bedrar sig , se nästa val

 • Guest

  Nu ikväll tisdag är det stenkastning mot polisen i Rosengård
  och en bensinstation står i lågor bla.
  Nu får det faan vara nog!
  Främst i poliskedjan ska ”äppelhuvudet” stå utan hjälm
  och sköld.
  Den fähunden kan blöda som Khaddaffi så kanske
  han lär sig!
  Vakna för helvete,SVERIGE!

  • 585961

   Låt det helvetet brinna ner dom vill ju inte ha dit nån  eller ha nåt med myndigheter att göra så skit i dom

 • västeråsaren

  Det som är så skrämmande, förutom det reella våldet och hoten emot personer inom Sverigedemokraterna, är att det som skriks och sägs och anklagas om är så fullständigt felaktigt. Det skriks att vi är rasister och nazister, vilket ju självfallet är långt från sanningen. Från politiker i riksdagen (Åsa Romson med flera) kommer tomma floskler om att SD är odemokratiska och det propageras från Expo och allsköns bloggar med lögner och förtal. Och Sverigedemokraterna blir inte inbjudna till Nobelfesten eller prinsessdop… därför att ”de står för värderingar som är emot det vi står för…” Men herregud, det är ju inte sant!                                                   Förakt, hån och hat som sanktioneras från själva statsministern. Har någon enda från våldsvänstern eller PKmaffian i den här demokraturen vi lever i överhuvudtaget läst Sverigedemokraternas partiprogram, eller någonsin visat på vad som skulle vara så hemskt eller galet med våra tankar och den politik vi önskar? 
  Jag är stolt sverigedemokrat därför att jag vet vad sanningen är.  

  • 585961

    Konstigt att det aldrig blir något åtal  för förföljelse mot inröstad partiordförade,  regerigspatierna och media som förföljer Åkesson borde buras in eftersom jag anser dom vara  LANDSFÖRRÄDARE men dom kommer att vakna en dag men då är det för sent

 • Anton Y

  Bra artikel, men jag vill poängtera ett faktafel.

  Det finns inga bevis på att Churchill någonsin sagt det ni påstår, t.o.m.Churchill Society har bekräftat att han inte har sagt det. Det är ytterliggare ett citat såsom det Amerikanska ”He may be a son of a bitch but he’s our son of a bitch” som har påståtts ha blivit sagt av många olika Amerikaner utan någon grund.

  http://en.wikiquote.org/wiki/Talk:Winston_Churchill#The_fascists_of_the_future_will_be_called_anti-fascists.

  • http://blogghelvetet.be Roger Sahlström

    Tack

 • http://www.facebook.com/pepz.berg Pe Be

  Ett helt liv i utaanförskap ??? Är inte skithögen bara 26år? Men dom kanske inte blir mycket äldre! Man kan ju alltid hoppas

 • Charles Manson

  Ännu en liten gnällspik som tror att han är vuxen. Det värsta med pojken är att han i sin förvirring tror att han är ”fri från sina förortsdemoner”. Nej nej pojk, ta och skriv en massa mer om du ska bli fri. Ett tips, total ärlighet mot sig själv gäller om man ska bli fri sina demoner. Pallar du det?