Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Allt är klart för muslimskt kulturcenter i Malmö


MOSKÈBYGGE Allt är nu klart för bygget av ett muslimskt kulturcenter på Danska vägen i Håkanstorp. Flera hundra personer, bland dem inbjudna gäster och sponsorer från Qatar och Kuwait, var med när första stenen lades. 2004 togs den första kontakten med Malmö stad om byggandet av en moské på platsen. Efter många klagomål och överklaganden från boenden i Håkanstorp, har det islamiska skandinaviska trossamfundet, WAKF, nu fått bygglov.

På söndagen lades den första symboliska ”stöttestenen” som Mahmoud El-Kayed, medlem i samfundet, kallar den. I klippet ses hundratals fanatiska muslimer som skriker ”Allahu Akbar”. Va månde blivfa av detta?

– Vi har haft lite fest här, med mat och inbjudna gäster från bland annat Qatar och Kuwait, människor som varit med och betalat för bygget, säger han.

Donationerna och gåvorna täcker nästan hela byggkostnaden, säger han. Centrat ska innehålla bönesal, sporthall, skola och fritidshem. Tanken är att alla Malmös muslimer ska få en mötesplats.

– Snart dras bygget igång, det blir dels intill makedonsk-ortodoxa kyrkan men också på tomten på andra sidan häcken, totalt 6 000 kvadratmeter. Själva byggnaden kommer att ta upp cirka 2 500 kvadratmeter av marken.

Fler bilder ses här.

sydsvenskan

 • ledsenfarmor

  Hela landet är översvämmat av moskeér. Och värre lär det nog bli.
  Än en gång Reindfeldt: Vi etniska svenskar är INTE muslimer. Du ska INTE få oss dit heller. Vet att du gör allt för att få igenom det med ultramuslimen Waberis hjälp. Men du kommer att misslyckas. Vill du bo i ett muslimskt land, finns de flesta av dem i Afrika. Bara att välja, var du vill placera ditt bohag. Du har ju nära band till den kontinenten, du lär känna dig hemma. Glöm inte att ta med sönerna.

 • tommy gräns

  Fyfan ännu mer moskeer vart står våran svenska kyrka i detta skulle va på sin plats med lite mer åsikter från dem de om några borde ju veta vad som hänt andra kristna folk som får muslimer vid makten i sina länder svenska kyrkan skulle kanske diskutera en fusion med syrisk ortodoxa kyrkan i sverige de vet hur man ska ta muslimer man ska behandla dem som bakterier o ständigt sträva efter att utrota dem

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Dom är islam-kramare hela bunten.

 • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

  Det där med ALLA malmös muslimer är nog en sanning med modifikation. Alla muslimer inom just den delen av Islam kanske.

 • Agera1

  Citat: ”Tanken är att alla Malmös muslimer ska få en mötesplats” slut citat. Jaha, för muslimer kan inte mötas på redan befintliga mötesplatser i Malmö såsom café, restauranger, parker, stränder, sporthallar, bibliotek, pubar etc? Nej just det, då måste de ju vara en del av samhället och de vill de ju inte. De vill ju ha sitt eget parallella samhälle.

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Finns det nån som ens har räknat ut hur många jävla moskéer vi har i landet egentligen? Bara i Frankrike har jag för mig det är tiotusentals. Undrar om dom ens har så många kyrkor där?

 • D.B

  Vidrigt. Vi har nog med sannolikhet fler moskéer än kyrkor inom nåt år. Med tanke på att muslimer äger i stort sett varenda café, restaurang och halva malmö. Då borde det väl finnas lite plats över att samlas på?
  Bara att gräva ner sig i ett hål, det kommer vara svenskarnas plats snart.

 • Olof

  Bloggen Muslimska Friskolan tipsade Sydsvenskan som sedan åkte dit och gjorde sin artikel:

  http://muslimskafriskolan.blogspot.se/2012/05/konssegregering-nar-malmos-islamistiska.html

  http://muslimskafriskolan.blogspot.se/2012/05/qatar-och-kuwait-betalar-muslimsk-skola.html

 • StefanTenn

  Ett segregationens tempel. Ett monument över självvald arabisk-muslimsk segregation.

 • SM811

  Ytterligare en mycket tragisk händelse i Sveriges historia att förtryckarreligionen islam skall få breda ut sig. Ännu ett steg mot avskaffande av demokratin.
  Islam är inte förenligt med demokrati men det har tydligen pappskallarna i sju(k)klövern och PK inte fattat än. Jag börjar tvivla på att de någonsin kommer att fatta innan det är försent. Mycket skrämmande utveckling.

 • SM811

  Förtrycket syns redan innan bygget har börjat.
  Kvinnorna måste sitt längst bak som vanligt.