Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Expressen utan skrupel med svenskhatet


SLASKTRATT Säga vad man vill om Thomas Mattsson och hans Expressen som slasktidning, men de är i alla fall konsekventa – med att hänga ut vita svenska brottslingar med namn och bild. En dump från dagens nätversion där man ”outar” mördaren Pontus, med 3,9 promille i sig, när han tragiskt knivmördade sin flickvän. Mattsson – nu vill vi se alla utländska mördare med namn och bild.

Tidigare exempel:

Men inte när det gäller färgade brottslingar, då rosapixlar Expressen och klipper bort vänster mörka hand (bilden till höger är originalet som Expressen ”manipulerade”):

Expressen

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  Att mörka allt som händer i Sverige som invandrare står för och att hänga ut etniska svenskars bild och namn visar var regeringen står för.Köpta tidningsredaktioner som styrs med järnhand från styrande regering, det börjar närma sig en tid då annan slags media tar över typ Internet och tidningarnas/regeringens makt över nyheter tar slut. Sanningen kommer fram och brottslingarnas identitet lyfts fram direkt och locket kan inte läggas på. Sötebrödsdagarna är snart slut för dessa islamälskare och DÅ!

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Låt dessa skitblaskor dö sotdöden allihopa. Har själv inte köpt en enda på flera år. Rekommenderar alla andra att göra det samma och att säga upp tv-licensen med.

 • SomeOneInCyberspace

  Den sista bilden och dess förvanskning var ny för mig, den är verkligen klockren på att det inte bara handlar om pixling, här har man klippt bort delar av bilden i förvansknings syfte..

  Detta är alltså Haddy Jallow som greps på ett hotell i Göteborg för att ha hotat Poliser..
  http://www.expressen.se/noje/har-greps-filmstjarnan/

  Var det på ovan sida som man tidigare använde denna bild ?

  Avslöjandes på eminenta FB
  https://www.flashback.org/t838642

  • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

   Inte i just den artikeln tror jag det var. Den låg inte i ”Nöje” då…