Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Muslim hotar svenska tjejer till livet (och Sweden Confidential också)


För en vecka sedan skrev vi om en gynnare och rättshaverist vid namn Osama Al-Hasane som är inblandad i en mycket infekterad vårdnadstvist. När jag började med den artikeln kunde jag aldrig ana vad jag skulle hitta. Jag tyckte i början synd om honom, men nu växer bilden fram av en mycket störd person. Jag förstår varför mamman flydde fältet för denna individ verkar inte vara helt frisk.

Reaktionerna på artikeln lät inte vänta på sig, jag hade dock blivit varnad under tiden jag nystade i denna historia att Osama inte var riktigt frisk. Och det visade sig vara korrekt. Dödshot mot oss på Sweden Confidential är inte ovanligt, vi skriver ju ofta om synnerligen vidriga typer. Men dödshot i våra kommentarsfält, det är Osama i stort sätt ensam om att skriva. Det var någon muslim i Kortedala artikeln som hotade i kommentarsfältet men det tog vi inte på allvar då vederbörande verkade ha en 14-årings intellekt.

Osama Al-Hasane är troligtvis på samma intellektuella nivå som denna 14-åring. Han tror att han kan gömma sig bakom en anonymiseringstjänst som kallas TOR-projekt. Ett projekt som har till uppgift att hjälpa folk i diktaturer att kunna ta del av respektive regims censurerade websidor. Den tjänsten utnyttjar Osama för att kunna sprida sina hot till höger och vänster.

Ett exempel på hot kan man läsa under en av artiklarna om honom.

Skriv mer om O och problem kommer garanteras, Ta bort SKITEN I BLOGGEN NU!
TILLSTÅNDET ATT SKRIVA, INTE FRÅGAT O. Kan BLI FARLIG.

Läs själva på: http://www.swedenconfidential.info/2012/04/23/osama-al-hasane-vs-bloggvarlden-tidningsvarlden-alla-i-hela-varlden/#ixzz1tSand1z4

Ja du Osama, jag är ledsen men dina hot biter inte på mig. Tvärtom, det triggar mig att leta upp mer information om dig och det ska jag göra. Som ditt bolag London Taxi kanske. Men det tar vi nästa vecka. Nu ska vi koncentrera oss på hans dödshot mot oss, mot två bloggare och en journalist. Du tror du är säker bakom din proxy, men det är du inte.

Vi är inte ensamma om att blivit drabbade av dina dödshot, du hotar tjejer också, och allt de gjort är att inte ta ditt parti i din vårdnadstvist. Det kanske borde gå upp ett ljus att du kanske inte är helt normal, men det är ju sällan muslimer. De har ju lite svårt med verklighetsuppfattningen i bland. Tror på häxor och sånt.

Men hot mot tjejer är inte OK, tänk på det när du sitter och sprider ditt hat från Eldsbergagränd 2 i Älvsjö.

http://maukonen.wordpress.com/2012/04/25/det-handlar-inte-om-barnen-langre/

http://lofjorden.wordpress.com/2012/04/28/vem-driver-haxjakt-mot-vem/

Tingeling

 • TorgnySund

  Det är inte ofta jag bär hatt men ibland sätter jag på den, för att kunna ta av den igen för sådana som Du. Tingeling.

  • Bambi

   Håller med dig!

   Hatten av för Tingeling, mycket bra skrivet :)

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Om ert skrivande leder till att psykfallet Osama Al-Insane blir utvisad från Sverige på livstid så lovar jag skänka 500 spänn till bloggen. Råkar jag inte ha så fett just den månaden så får det väl vara värt att nagga lite på besparingarna då. Om ert grävande och skrivande ”bara” leder till att dåren hamnar på stillot eller psyket så donerar jag hälften av den summan. En sådan importerad jävel som har precis alla skruvarna i skallen lösa skall inte få springa lös i vårt land. 

 • Chronologie

  Har det någonsin kommit något vettigt ur en person som heter OSAMA???

 • Lucidor

  Fri journalistik när den är som bäst – strongt jobbat S.C.!

 • http://vargiveum.wordpress.com Varg i Veum

  Så ska de små liven tas.. Osama In-Sane är väl mer passande, han kommer inte att få städa hos mig i alla fall ;)

 • Novell

  Kolla på idiotens min. Han är ful som djävulen själv. Vem vill möta en sån som han i en mörk gränd?

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Det vill jag. Då kommer Svedala bli en arab-mupp mindre.

 • Tigeraldrig

  Hahahahahahaha, inte konstigt att tanten drog.
  Vem vill bo ihop med en komedi, hahahahaha, han är skitrolig.
  Lite LuckyLuke över honom, han som slogs med sin egen skugga.
  Hoppas serietecknara uppmärksammar honom så alla får ett gott skratt.

 • http://avpixlat.info/ Kalohux

  Man tycker ju att någon borde förbarma sig över honom och ta honom till veterinären och ge honom en spruta, så han får somna in och slipper lida mer.

 • http://twitter.com/VanligSvenk Vanlig Svenk

  Jag känner O länge, vi resa, vi segla och fnittra med flickvän tillsammans. Han är DEN BÄSTA PAPPA man kan ha som barnen. Ni är sjuke som skriver detta om O. O borde få fredspriset för bekämpa alla dårar man mött Sverige. I sverige värre än Irak, han borde ALDRIG flytta.

  O, du är den bästa vän jag har, trotts du invandrare älskar jag dig till 110% som vännen.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

   Konstigt att ”Vanlig Svenk” har samma felstavning och fel meningsuppbyggnad som Osama. Du är rolig du Osama.

   • NoggerBlack2

    Komik på hög nivå. Låt stå!

  • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

   Märkligt att ”Vanlig Svenk” skriver från exakt samma anonymiseringstjänst som Osama brukar använda till sina hot.

  • Fredrik Forslund_92

   Pinsamt… 

  • Tigeraldrig

   BRA vanlig Svenk :)

   Be din ”vän” att flytta tillbaka till Irak är du snäll.
   Något fredspris lär han aldrig få, det finns inte en enda mus..m som fått fredspris.

   Meddela dina landsmän också att Sverige inte är ett bra land att flytta till, sprid det ryktet är du snäll så vi slipper se och höra ert gnäll här.
   Gnäll i era egna hemländer, där får ni kanske bättre gehör.

  • 585961

    Ja men för fan stick tillbaka här är ni  inte välkomna djävla bidragstagare gör nån nytta  och sluta lev på SVENSKA SKATTEBETALARE era utsugare

 • http://dalkullansrevir.wordpress.com/ Karin

  Ännu en tokig kamelmjölkare?.För mycket inavel där, då blir man som man blir.

 • General_Pershing

  Måste vara första ordet på första sidan i första boken i SFI´s kursmaterial: Rasist

  Inte mycket man förstår av vissa kamelherdar men detta ordet kan de alltid uttala klart och tydligt.

 • bagera

  Så länge det finns muslimer finns det krig, obalanserade människor utan empati för någon annan än sig själv.

 • http://twitter.com/Irak96326726 Irak

  Jag SKA, jag måste MÖRDA er.

  Ni har förbukade er rätt att leva.

  Tingeling och Kaptenen krok, är på kyrkornagården snart.

  Ni lämna ut MIN ADRESS, MIN LIV, MINA BARN.

  Mord är bara lösningen. Mord skall ske med guds vilje.

  Jag bet var ni bor.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

   Vad bra, kan du ta med en kebab med blandad sås när du kommer?

   • Bambi

    Haha!

   • Hugh Swank

    Tror ni verkligen att mifot klarar av de? Med tanke på getskändarens sätt att vara så misstänker jag att han färdigheter inte är så stora….

  • 585961

   Och gud är den där  gamla pedofilen som levde på  sjuhundratalet. idiot

 • Legimitation

  Har han ens något proppskåp kvar som det kan brinna i? Härdsmälta värre än Fukushima.

 • Bjorn Lindstrom

  Varför gömmer ni er själva bakom ”Tingeling” och ”Kapten …”?
  Av det lilla jag hittills läst, verkar det som om ni utifrån ett eller annat exempel på ”dåliga” människor med förmodad muslimsk tillhörighet, med en generalisering av rejäla proportioner, dömer ut alla muslimer. Jag är mycket övertygad om att det finns enskilda kristna (såväl katoliker som protestanter), judar, hinduer och vad ni vill som kan betecknas som kriminella och inte särskilt trevliga. Skall ni då döma ut också alla dessa religioner och dess övriga utövare? Breivik är såvitt jag vet kristen – ja, åtminstone enligt sin egen uppfattning.
  Björn Lindström, 2012-05-05
    

  • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

   Då ska jag förklara för dig. Tro det eller ej, men när vi länkar till förhörsprotokoll, förundersökningar eller domar är det inte helt sällan gärningsmännen på något sätt försökt att manipulera rättsväsentet genom att luta sig mot sin muslimska bakgrund.

   Ett bra exempel på detta är Marieannelundsfallet. Åtminstone tre av de dömda sa att de hade någon muslimsk högtid och att de aldrig skulle kunna ha sex med någon under denna högtid. Lika väl fanns deras sperma långt upp i tarmsystemet på den stackars våldtagna tjejen.

   Jag har ett flertal exempel på när vi skriver ut att gärningsmän är kristna. Bland annat i fallet med den lilla flickan som torterades av sina föräldrar på grund av att hon var ”besatt”.

   Vi har haft ett par artiklar där vi tagit upp problematiken med kastsystemet inom Hinduismen.

   Men när det kommer till brott i Sverige, i synnerhet våldtäkter är det en folkgrupp som står ut, och det är muslimer. Om du vill blunda för detta faktum föreslår jag lättsmälta nyheter från Aftonbladet.

   Vi kommer fortsätta att rapporter med hänvisning till tro om vederbörande har använt sig av sin tro på något sätt i sitt försvar eller i förhör.

   Hoppas det är svar på dina frågor. Jag skriver straxt ett nytt inlägg om varför vi väljer att vara anonyma.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

   Är inte detta dödshot ett utmärkt exempel på varför vi väljer att vara anonyma? när man skriver om sådan grov kriminalitet som vi gör och ofta om personer med bristande impulskontroll kan det vara en fördel att inte ha dem bankande på dörren på lördagkvällen.

   Hoppas du är nöjd med detta svar, nu ska jag återgå till helgens lugn.

  • BunnyOle

   WOW, so Breivik WELL THAT’S ONE name you got, how about match that up to the hundreds of thousands of MUSLIMS who are outrageously misogynistic and think nothing of stabbing their own daughter to death by goring her 53 times with a butcher knife, you stupid fucking PISSANT.   What kind of a shit cunt are you?  You can’t read?  You don’t know what is happening in Egypt, in Libya, where laws to repeal right of women to education, lower marriage age, allow men to have sexual intercourse with their dead wife up to 6 hours after death, end all laws that give women the right to ask for a divorce because of abuse – men can divorce, then women NO.
   What kind of a woman hating freak are you?  Are you just a weak ass NeoSwede man who loves to hear about the 10 year old Swedish girls being dragged into the bushes for RAPE by filthy somalians?  Because you know that they have infidel women to rape, they won’t be raping their own women….you like that, huh?  You say OH WELL other peoples do that too sometimes, so better say nothing, even though almost ALL of them do this horrible shit every day here.  YOU MAKE ME SICK!! YOU ARE not even a man, and not even capable of taking the time to learn about that which you speak.  There is plenty of news, directly from the middle east that will tell you these men are INSANE, they are stupid, inbred, violent, hateful, murderous and lustful.
   THOUSANDS AND THOUSANDS of honor killings a year, 7,500 acid attack victims certified in TWO CITIES of pakistan alone!   Marriage to 8 year old girls and it is NOT against the law there….I hate fake men like you…would any woman want to be with you?
   I grant that a man like this demanded your date for sexual assault, you would weakly allow it.  Disgusting.
   Why should any of these men post their names, it is not the CHRISTIANS climbing into the windows of cartoonists with MACHETES in their hands you worthless retarded weak minded FAKE man, YOU make all Swedish men to just look like pussy cowards, weak and pathetic hand your land, your women and children over to people who despise you, and even defend those people.  WORTHLESS.

   I am not even talking about individual muslims, but entire COUNTRIES with hundreds of millions of muslims where the abuse and slavery treatment of women is totally acceptable and legal.  How DARE you make comments about OH YEAH there’s so come Christians are assholes too.

   FOR EXAMPLE:  Shakila, 8 at the time, was drifting off to sleep when a group of men carrying AK-47s barged in through the door. She recalls that they complained, as they dragged her off into the darkness, about how their family had been dishonored and about how they had not been paid.
   It turns out that Shakila, who was abducted along with her cousin as part of a traditional Afghan form of justice known as “baad,” was the payment.
   HER FATHER WAS VERY ANGRY, BECAUSE he had already promised her into marriage for somebody else.  NOT for any other reason.  HIS OWN DAUGHTER.  Women are PROPERTY there.
   ADMIT just that you hate women, even your own mother.
   Read more: http://www.rawa.org/temp/runews/2012/02/16/for-punishment-of-elder-s-misdeeds-afghan-girl-pays-the-price.html#ixzz1u63hnWs6

 • http://twitter.com/Politiker3 Politiker

  Han måste vara galen, kan ingen från migrationsverket avhysa honom? Tänk på vad den stackars mamman får leva med. Det behövs inte hög IQ för att se att han har tappat tråden i livet sas. Invandrare som hotar (de är vanligt) bör utvisas. Leta fram godbitar och skriv mer om denne pellejöns.

  • Hugh Swank

   För att avhysa denna getskändare bör vallhund användas. Enda sättet för att bli av med denna fårskalle…

 • Curre

  Checka website nedan.

 • http://lofjorden.wordpress.com/ Nicole

  Nu försöker han rentvå sig, han vill få bort alla bevis och han ber mig att inte publicera hans kommentar; http://lofjorden.wordpress.com/2012/05/20/ge-mig-sinnesro-att-acceptera-det-jag-inte-kan-forandra/

  Svara honom gärna ;)

  Ps, ordet trots stavas inte med två t, skumt att både O och hans gode vän som kommenterat här har SAMMA stavfel…

 • http://lofjorden.wordpress.com/ Nicole

  Ny kommentar från honom där han påstår att jag kommer få fängelse… Hmmm… Jojo…

  http://lofjorden.wordpress.com/2012/05/20/ge-mig-sinnesro-att-acceptera-det-jag-inte-kan-forandra/#comment-3456 

 • http://lofjorden.wordpress.com/ Nicole

  Nu berättar O att han ska få skyddad identitet… #Parodi

  http://lofjorden.wordpress.com/2012/05/20/ge-mig-sinnesro-att-acceptera-det-jag-inte-kan-forandra/

 • Letsraisehellonthem

  Jättebra att fler svenska börjar bli uppmärksamma på vad mulimer gör och vad deras mål är. Ta över världen och tvinga alla till den pedo islam. Muhammed var en kåtbock och blåste alla idioter till att ge honom sina kvinnor. Smart snubbe :)
  Men som sagt, jag är en kristen libanese och det muslimerna gjorde med Libanon är samma sak som är på väg att hända i Sverige. Men var noga med att hålla isär invandrare och invandrare. Kristna vs Muslimer, det är tredje världskriget.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

   Vi är väldigt noga med det.

   Vi vet vad muslimerna gjorde med Libanon, medelhavets föredetta pärla.

 • Naughtyboy

  Hahaha en getuppfödare hahaha…dom har inte så hög IQ :-) ))

 • Pingback: Min stalker avslöjar sig IGEN / Multipersonligheterna visar sig på Twitter | Nicole