Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Eva-Lena Jansson (S) hade inte en siffra rätt mot David Lång (SD)


POLITIK För nån vecka sen stod David Lång (SD) i kammarens invandringsdebatt i riksdagen och körde över sju-klövern fullständigt med ett anförande av högsta rang. Övriga riksdagsmän och kvinnor satt i stolarna och skruvad på sig och såg allmänt molokna ut över att veta att innerst så har ju SD och David Lång rätt. Eva-Lena Jansson (S) tog en debatt då mot Lång och på det vanliga floskelmanéret var alla människor lika värda och Lång & Co i SD främlingsfientliga med en taskig människosyn.

Jan Milld är en politiker vi normalt inte länkar till, men denna gången dissekerar han Eva-Lena Janssons morargument och repliker och ger och fakta av hennes lögner hon stod och raljerade med. Först kan ni se Långs anförande för den som inte sett det. Det är inte mycket som kan sägas emot av vad han säger.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=95YwF9ZnkLk]

Jan Milld klipp som dissekerar Eva-Lena Jansson till småbitar

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3uMA8zUxyL8]

 • http://demokratbloggen.blogspot.com/ Demokratbloggen

  David lång är en ny bekantskap. Han är mycket duktig och det är ju bra. Här har vi nu en ersättare för Petzäll som var fantastisk ända till det visade sig att han inte tålde sprit, en egenhet som egentligen bara ett fåtal har, och tyvärr vet de inte om det förrän det är för sent.

  En del kan faktiskt bli alkoholister av en enda fylla medan andra aldrig blir alkoholister. Jag såg det som en stor förlust när Petzäll försvann, men nu har vi ju David lång istället, för han verkar lika frispråkig. Det är bra!

 • jägarn

  Den självgoda och proppmätta sossetanten blev totalt avklädd, ingen vacker syn.

 • Mariah_Magdalena

  David Lång var en mycket positiv överraskning.
  Mycket mer av honom, tack!