Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

OBS: Jimmie Åkesson (SD) i Ekots lördagsintervju – P1 kl 12:55


POLITIK ”Trots hårt motstånd från omgivningen kom Sverigedemokraterna in i riksdagen och fick en vågmästarställning mellan blocken. Men hur har partiet egentligen påverkat svensk politik?” Hör partiledare Jimmie Åkesson i Ekots lördagsintervju. Jimmie Åkesson intervjuas av Pontus Mattsson i P1, kl 12:55.

Länk: Ekots lördagsintervju 

 • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

  Han är skicklig, Åkesson, men han är inte tillräckligt medveten om faran med islam. Men det kanske kan bli en senare fråga, bara vi får minskad invandring.

 • SM811

  Undrar hur Ponus kommer att klara av detta utan att komma in på främlingsfientligt. http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=1637&grupp=15860

 • Hans Nilsson

  Vi som älskar vårt Sverige har Jimmie Åkesson att TACKA för att det finns ett altenativ till landsförrädarna inom 7Klövern(nn). Det är HAN tillsammans med Söder och Ekeroth mfl som lyckades rensa i partiet så att partiet blev ett riksdagsalternativ för oss väljare att räkna med. Man må tycka att Jimmie inte är tillräckligt slagkraftig i debatter bla men han och många andra företrädare för SD har andra kvaliteer en är att han bla inte hetsar upp sig i första taget viket kan vara en tillgång när man debatterar med fullständigt korkade individer kommande från 7Klövern(nn)..Jag själv skulle inte orka debattera självklarheter tagna ur verkligheten med idioter från 7Klövern(nn) som ALLTID ser bak som fram, upp som ner , svart som vitt, ut som in ocv, osv.

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Det är möjligt att han har en poäng där. Han verkar försonlig mot muhammedanismen, men i gengäld vill han ha mycket hårdare straff för kriminalitet, och många muhammedaner begår ju kriminella handlingar som uttryck för jihad.
   Det kan vara så att han inte vill gå längre än att han förstår att han kan få opinionen med sig, och då kanske han tycker att man ska vara tillåtande till muhammedanismen, för den kanske kan kringgärdas på annat sätt.
   Men det är naturligtvis riskabelt!