Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Invandrare våldtog 16-åring i Knivsta


KULTURBERIKNING En 16-årig flicka polisanmälde att hon på torsdagskvällen vid 22-tiden blev våldtagen. Övergreppet skedde utomhus, nere vid tunneln vid järnvägsstationen i Knivsta. Polisen spärrade av platsen och gjorde en teknisk undersökning. Våltäktsmannen och flickan ska en stund före våldtäkten ha pratat med varandra i tunneln. Han ska sedan ha knuffat ned henne på marken och genomfört våldtäkten. Polisen har uppgifter att det har passerat andra personer förbi före våldtäkten och vill gärna komma i kontakt med personer som lagt märke till paret.

Signalement:
Cirka 30 år, smal kroppsbyggnad med kortklippt svart hår och kort skägg. Han var klädd i en mörk skinnjacka och beige/bruna spetsiga skor. Han bar på en plastkasse från ICA Kniven. Han talade dålig svenska.

Märkligt signalement. Går man ut med ”talade dålig svenska” kan det vara allt från en ryss till somalier. Hudfärg borde uppgetts för att utesluta mängder av personer i Knivsta.

Platsen för våldtäkten/Foto: Erich.Honecker

Polisen
Kl 01.55

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

    En dag är det tillräckligt många svenskar som hat tröttnat på det här och tar upp kampen i medborgargarden.