Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Irakiern Aboantar Elhoot mördade fel man


FEL OFFER Irakiern Aboantar Elhoot 840111, som den 16 mars häktades för mordet på Charles Limerius på Kantatgatan i Malmö den 3 januari i år, mördade tragiskt nog troligtvis fel person tror polisen. Irakiern och mördaren Elhoot var ute efter en annan man, bosatt i samma trappuppgång, uppger Skånskan. Polisen tror att araben Elhoot agerade för att hämnas ett mord begånget 1992. Mördaren Elhoot har kopplingar till en kvinnlig anhörig till mordoffret 1992. Irakiern är mycket välkänd i de kriminella kretsarna.

Aboantar Elhoots Facebookbild

Relaterat
Mordet på Charles Limerius

Skånskan
Kl 16.30

 • O_Rolig

  Nu kan PK-media göra snyftartiklar om att det är synd om Elhoot. Vilken nesa att mörda fel person. Måste vara strukturell diskriminering eller avsiktlig desinformation från någon rasistisk svensk person eller institution som ligger bakom.

 • fff

  Vore så jävla fint om han få sitta för fel brott :)

 • jgarn

  Den inavlade sonen till den inavlade modern (hora) till den inavlade fadern (pedofil som våldtog dottern) har självklart klantat till det då han har ett IQ som en fiskmås.

 • Pingback: Ny skottlossning i Malmö – rubriceras mordförsök « Sweden Confidential

 • S_vet

  Allt som är skrivit om Abo antar är bara skit snack!!! Abo antar  kommer att visa er allihopa att han e oskyldig!!! Abo antar är inte ens ARAB!!! Han kommer att få saftigt skadestånd!!!!