Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Domen har fallit i gruppvåldtäktsmålet i Mariannelund


TINGSRÄTTSDOM Förhållandevis milda domar med tanke på brottets art, och största besvikelsen är att en våldtäktsman frias och att huvudmannen Rafi Bahaduri inte utvisas. Anledningen är att det största kräket i församlingen, Rafi Bahaduri, kom till Sverige när han var 14 år och sju månader gammal. Vad ännu märkligare är att Bahaduri kommer undan med endast sex års fängelse.

Rafi Bahaduri hade även ett sex månaders fängelsestraff att vänta som han dömdes till samma dag som han utförde denna gruppvåldtäkt, så i praktiken har han nu bara fått 5,5 års fängelse, eftersom han inte suttit av det ännu, finns att läsa här, vid update 1 (9 dec). Skandalen växer.

De sju dömda afghanerna / Foto: nationellidag.se

Eksjö tingsrätt var inte enig i sin dom över de åtalade för gruppvåldtäkt i Mariannelund. Två av nämndemännen ville fria två av de åtalade, vilket i  normala fall hade skett. Dessa nämndemännen var Agneta Sköldunger (C) och Marie Johansson (KD) som ville fria Zia Mohammadi och Salahedin Hashemi.

Rådmannen Erik Handmark ansåg inte att huvudmannen Rafi Bahaduri gjort sig skyldig till så grova brott som de andra, så Handmark satte straffet till endast fem år. När man läser om dessa nämndemän och rådmannen så undrar man hur de tänker. Åklagare Adam Rullman är nöjd(!) med domen, men utesluter inte att domen överklagas till hovrätten.

Eksjö tingsrätt dömde de afghanska asylsökande medborgarna:

 • Morteza Afzali, 901286-8833, grov våldtäkt och medhjälp till grov våldtäkt till fängelse i sex år och sex månader. Den tilltalade utvisas ur riket och förbjuds att återvända hit före 2027-04-11.
 • Azim Ahklaghi, 910328, Åtalet ogillas. Yrkandet om utvisning ogillas.
 • Mohammadi Aziz Ahmad, 780779-5013, grov våldtäkt och medhjälp till grov våldtäkt till fängelse i sex år och sex månader. Den tilltalade utvisas ur riket och förbjuds att återvända hit före 2027-04-11.
 • HuvudmannenRafi Bahaduri, 870118-0815, grov våldtäkt till fängelse i sex år. Rafi Bahaduri ska även utge skadestånd till HK med 175 000 kr, ingen utvisning.
 • Rustam Ghafory, 900578-6133, grov våldtäkt till fängelse i fyra år och sex månader. Den tilltalade utvisas ur riket och förbjuds att återvända hit före 2027-04-11.
 • Hedayat Rahmati, 911170-9094, grov våldtäkt till fängelse i sex år. Den tilltalade utvisas ur riket och förbjuds att återvända hit före 2027-04-11.
 • Hashemi Salahedin, inget pers.nr., grov våldtäkt till fängelse i sex år. Den tilltalade utvisas ur riket och förbjuds att återvända hit före 2027-04-11.
 • Mohammadi Zia, 910420, grov våldtäkt till fängelse i sex år. Den tilltalade utvisas ur riket och förbjuds att återvända hit före 2027-04-11.
 • Advokatkostnaderna ligger just nu på 2 273 284 kronor som skattebetalarna får betala. Vid överklagan så ökas beloppet givetvis på.

Azim Ahklaghi har frikänts då målsäganden inte på något avgörande sätt pekat ut honom och bevisningen i övrigt inte varit tillräcklig för en fällande dom. Sex av de dömda utvisas på 15 år och målsäganden tillerkänns skadestånd om 300 000 kronor. Rafi Bahaduri ska utge skadestånd till HK med 175 000 kr. Totalt 475 000 kronor för ett förstört liv. Skamligt.

Zia Mohammadi ska solidariskt med Morteza Afzali, Rustam Ghafory, Salahedin Hashemi, Aziz Ahmad Mohammadi och Hedayat Rahmati utge skadestånd till HK med 300 000 kr jämte ränta på beloppet enligt 6 § räntelagen (1975:635) från den 3 december 2011 till dess betalning sker.

Samtliga dömda ska stanna kvar i häkte till dess domen i ansvarsdelen vinner laga kraft. Artikel om rättegångsdagarna kan läsas här.

Mål nr. B 2939-11 Domen kan läsas här.

Beträffande Rustam Ghafory, som också döms för grov våldtäkt, föreligger viss tveksamhet beträffande hans ålder. Enligt den skelettröntgen undersökning som advokat Génetay gett in till tingsrätten framgår att han bedöms såvitt avser hans skelettutveckling som vuxen.

Tingsrätten har ingen annan uppfattning beträffande detta. Viss tveksamhet råder ändå om Rustam Ghafory är över 21 år. Med hänsyn till denna omständighet finns skäl att döma Rustam Ghafory till ett något lägre fängelsestraff eftersom han får anses var under 21 år.

Det är mycket märkligt att ett brott av denna digniteten inte genererar livstids utvisning. Man undrar vad som krävs för detta då. Samtidigt ryktades det om att de skulle göra en ålderskontroll av Rafi Bahaduri, för att se om han var äldre när han anlände hit. I så fall finns möjlighet till utvisning, men troligtvis leder inte detta till något. Rafi borde haft minst tio års fängelse.

Det ska även bli högintressant att se om svensk slaskpress till PK-media presenterar några bilder av dessa troglodyter. Idag har Aftonbladet bilder på tre svenskar som styckmördade en person, och dessa bilder har legat ute flera dagar där nu. Inget nytt under solen alltså.

Sveriges Radio skriver: ”Sju får långa fängelsestraff, en frikänns och den drabbade kvinnan får ett skadestånd. Sex av de dömda utvisas. Trots att samtliga nekade till den grova gruppvåldtäkten i Mariannelund”. Menar SR att det råder ett gällande praxis att vid nekande så ska man inte dömas, eller vad menar den statliga DDR-radion?

TV4 News ägnade hela 12 sekunder i sitt inslag där inget av värde blev sagt, innan de gick över till Sjöstedt (V) och de Peruanska gruvarbetarna som räddades, som fick mer uppmärksamhet. Så går det till i DDR:s statliga propagandakanaler.

SvD skriver: ”Det här innebär ett avslut och jag tror det är bra för Mariannelundsborna att få se att det händer något konkret. Sedan finns det alltid folk som vill hänga kvar i en sådan här sak och använda det som skäl för att misstro invandrare, säger Eva-Lena Österljung (S), andre vice ordförande i kommunstyrelsen i Eksjö, till TT”. Hade sossehäxan tyckt samma om hon hade fått bytt med offret tro?

Huvudmannen Rafi Bahaduri ser glad ut under rättegången

Relaterat
Hela fallets gång från våldtäktsnatten

Kl 14.20

 • Pingback: Domen har fallit i gruppvåldtäktsmålet i Mariannelund | blogghelvetet

 • http://twitter.com/Golgor_86 Robert Nyström (@Golgor_86)

  Som du säger, mycket märkligt att huvudmannen inte utvisas. Om jag förstått det rätt är det inte första gången han är dömd för våldtäkt eller andra brott. Vad ska man göra för att bli utvisad från Sverige om man råkade komma hit som ”Ensamkommande flyktingbarn”?

 • PMS

  Det skulle vara intressant att veta vilket fängelse svinet Rafi Bahaduri hamnar på.
  Förhoppningsvis läser någon medfånge denna nyhetsblogg.

  • http://novisan.wordpress.com novisan

   Vilken bra tanke, hoppas verkligen att du har rätt…

   • http://www.facebook.com/svhartvig Sven Olsen

    Annars finns det ju möjligheter att skicka bild och namn på ”gossarna” till den anstalt de skall smutsa ner med sin närvaro – då lär de nog vad det vill säga att vara kvinna……..

 • http://www.facebook.com/CarlJohan83 Carl Johan

  Skönt att så många utvisades endå. Men reglerna måste helt klart ändras, vad spelar det för roll om man var 14år eller 16år när man kom hit? Grova brott = enkel biljett hem igen, oavsett ålder.

  Och vad är meningen med tidsbestämd utvisning? Dessa nissar kan om 6år (4år gott uppförande?) gå runt som ”papperslösa” istället. Och begå nya kultur berikningar.

  • D.B

   Det är ett stort kors i taket att så många utvisas. Men de kommer väl med en snyfthistoria när det väl gäller. Kommer säkerligen låta svinen stanna kvar. Skandal!

  • http://novisan.wordpress.com novisan

   Jag håller med till 100% – varför tidsbestämt?
   Känns inte som en utvisning,utan mer som – ”ajabaja, nu var du dum och får va på ditt rum ett tag”
   Svensk lag i nötskal tyvärr, man skäms!

 • D.B

  Varför i helvete ska dom avtjäna straffet här? Som vi ska få betala, man tackar! Utvisa dom asen direkt sen sätt dom i nåt läger i Nigeria. Och skadeståndet är ett stort skämt. 300 000 är fan i mig småpengar får det som hände. Inte för att det går att sätta en summa, men tycker det är en aning lågt. Jävla as!
  Jag hoppas hon återställs så gott det går, Stor Kram!

 • Malin Karlsson

  Uhhh! Så äckligt fet han är Bahaduri. Ska han inte ut i skogen och hugga ved. Göra rätt för sig? Nej! Vi ska pröjsa uppehälle och skadestånd. Svenska folket måste vara ett korkat folk. Nej, vi har idioter till politiker. That´s it!

 • http://novisan.wordpress.com novisan

  Domarna har fallit….men rättvisa kan aldrig skipas till fullo i detta fall, det hon gått igenom kan ingen förstå – ett helvete som hon kommer leva med resten av livet :(

  • Skadestånden kan aldrig ersätta hennes smärta.
  • Utvisningarna och fängelsestraff kan aldrig göra att hon känner sig säker igen.

  Men det är ändå en klen tröst att de trots allt blev utvisade, men huvudmannen borde varit den första att åka ut med huvudet före, varför får han stanna?!
  Det är väl ännu en av vår sjuka lagar här i landet som låter han stanna pga att han var under 15 år när han kom hit, blir så förbannad att jag kokar, VARFÖR kan det inte finnas undantag i lagen som kan tillämpas i fall som detta!

 • http://www.facebook.com/herrroger Roger Salle Sahlström

  Tack SweConf, för att ni följt upp detta.

  • D.B

   Stor eloge för Kaptenen som håller oss uppdaterade på vad som verkligen händer!

   • Kapten_Krok

    :)

  • Kapten_Krok

   Tack själv :) Kul med uppskattning.

 • http://gravatar.com/lottapabrakmakargatan madam

  Jaha, det var den domen och som vanligt är straffen en fis i rymden och nu ska vi sitta och betala deras ”hotellnota” i alla dessa år…horribelt! Dessa testosteronstinna afghaner, med en syn på
  kvinnan som tillhör medeltiden, ska ha det bra i svenska fängelsen…FÖR BÖVELEN, LÅT DOM SITTA AV STRAFFEN I SINA EGNA HEMLÄNDER!! Där är det med all säkerhet bra mycket värre och det enda rätta för dessa svin. Fast å andra sidan finns en hederskutym bland Sveriges fångar (bland de flesta i allafall)…du rör inte kvinnor och barn…Så dom lär väl få dra ner brallorna och visa vad dom går för!!!

  • Susanne

   Och sen kommer dom ut efter halva tiden och får vänta på utvisningen i flera år. Under tiden begår dom fler brott, fler våldtäkter och annat skit som dom håller på med.
   Sen är det så synd om dom så folk stoppar planen för att dom stackars förvirrade männen ska få stanna kvar och givetvis begå fler brott.

  • http://twitter.com/Demokratbloggen Demokratbloggen (@Demokratbloggen)

   Det är bara det att de flesta fångar idag är deras landsmän, så risken är nog att de betraktas som hjältar istället!

   • http://novisan.wordpress.com novisan

    Tyvärr har du nog alldeles rätt, vi känner ju till vilka det är som leder ligan i våra sk fängelser!

  • http://www.facebook.com/svhartvig Sven Olsen

   Jag, som gammal smed kan tänka mig utmärkt användning för ett städ och en 5kilos slägga – jag ställer med glädje upp.

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100003379793082 Silvio Clinton

  Varför och åter varför står det inte på SVT att dessa ANTIFEMINISTER =FLICKHATARE som tror på koran citat DÖDA ALLA ICKE TROENDE är muslimer? …jag förstår inte varför man skriver sifferålder. Är dessa pedofil och bögiga DJUR äckel stackare?

 • Lena

  TACK SC – tur att Ni finns – annars skulle vi aldrig få veta något. Leva i en pixlad värld. Någon gissning på varför inte Rafi Bahaduri utvisas?

  • Kapten_Krok

   Han kom till Sverige före 15 års ålder, nämligen 14 år och 7 månader.

   • Lena

    Så väl planerat då. Men han hade visst en tidigare dom hängade över sig? Var inte det en misshandel.. eller vad var det?

    • Kapten_Krok

     Läs artikeln som är länkad i denna artikeln så kan du läsa att han är dömd 9 eller 10 gånger

 • M

  Jag är ingen vän av den ibland för mustiga retoriken,men ni får ha en rejäl cred för den rejäla och säkert tidskrävande research ni gör.
  Vänsterextrema PK-slaskmedia borde vara gröna av avund.
  Tack
  Mats

  • Kapten_Krok

   Tackar

 • resenaren

  Tyvärr så kommer vi nog så småningom att få läsa i tidningen, att några puckon till svenskor har genom mail och FB hållit kontakt med dom i fängelset och blivit så kära i nån sååååå misförståd stackare och skall gifta sig med honom och aset kommer inte att utvisas!

 • http://www.facebook.com/CarlJohan83 Carl Johan

  Agneta Sköldunger som ville fria två av kräken av okänd anledning. Är centerpartist, så om ni tänkte rösta på dom så är det nog dags tänka om. Hoppas verkligen dom hamnar under 4% så man slipper sånna galningar i viktiga positioner. Och varför dömmer politiker i domstolar över huvudet taget? Maktgalna?

  • Lena

   Och Marie Johansson (KD) – tänk att svenska kvinnor är så svaga för dessa män.

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100003379793082 Silvio Clinton

  muslimer som begår liknande brott bör STERILISERAS och därefter UTVISAS till deras HELVETE mohammed pedofil land

 • Anders Eriksson

  Jahapp! Då ska vi skattebetalare stå för dessa grobianers fängelsevistelse samt skadestånden.

  Jag yrkar på att samtliga asylsökande, ensamkommande ”barn” och annat löst pack ska topsas innan de släpps in i Sverige. Denna sjuka utveckling måste stoppas. Hjärndöda politiker som t.ex. Annie Lööf, Erik Ullenhag och Tobias Billström har ett stort ansvar för vilka individer som släpps över gränsen.

  Det är nog nu! Övernog! Sverige är fullsatt!

  • Kapten_Krok

   Vi skriver gärna under på topsningen och fingeravtryck vid ankomsthallen.

 • yojiimbo

  Satans ohyra,,,,,,,,,,,,,

 • http://www.nationellidag.se Nationell Idag

  Du får jättegärna använda våra bilder, men vi uppskattar om du anger källan, nationalister emellan.

  Det finns för övrigt bilder på kräken upplagda nu: http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?dokID=1806

  • Kapten_Krok

   F-N..sorry, glömde källa på det. Vi brukar alltid ange källa…Tack :)

   • http://www.facebook.com/profile.php?id=100003656490297 Nils Andersson

    Kan du inte ta reda på vilket fängelse dessa svin hamnar på och upplysa deras medfångar vad dom har gjort. Jag hoppas att dom då slår ihjäl dom jävlarna. Jag inbillar mig att dom andra fångarna inte gillar såna här svin.

 • Pelle P

  Man får tillönska dom mycket ofrivillig gruppkärlek under fängelsevistelsen,sen inför utvisningen så kan dom få drulen lagd i en burk formalin så att dom stolt kan visa upp denna i sitt hemland.

 • ^Eaz

  Ta bort domen från er sida, mörka hennes namn och lägg upp igen, det ligger inte i allmänintresse att hennes namn publiceras.

  Männen ska självfallet hängas ut.

  • Kapten_Krok

   Hennes namn förekommer flera hundra gånger i domen. En veckas jobb. Eftersom vem som helst kan beställa hem domen, och vi aldrig har outat hennes namn eller bild trots vi hade två dagar efter våldtäkten så har vi inte gjort det. Så det får vara som det är nu. Men håller med dig annars.

  • http://jnsdkhfshdfksdf ajsdfhakjsfhk

   Domar är allt som oftast offentliga handlingar och som sådan kan vem som helst besgära att få ta del av de. Det är en av grundstenarna i svensk demokrati. Dock håller jag med om att det finns ingen vinst i sig att hänga ut brottsoffer vilket inte S.C. heller gjort, (brottsoffer är dock något gammelmedia publiserar i tid och otid, gärna både på löpet och förstasidan – ja då det passar in i deras pk-mall vill säga). Rent ärligt tror jag dock inte någon här på S.C. (förutom AFA, Expo etc som smygläser här) har något som helst intresse av hennes namn/person. Tror läsarna här lider med henne och riktar all sin uppmärksamhet mot gärningsmännen (7-klöverns älskade nybyggare som skall rädda vår välfärd).

   • ^Eaz

    Det är väldigt sant det du skriver, dock så vid eventuella googlesökningar osv, så vore det för henne och hennes barn bäst om hennes namn inte publicerades.

    Jag tänker inte på vem som har intresse av att veta hennes namn, utan för hennes eventuella chans att gå vidare efter det här hemska brottet.

    Missförstå mig rätt, det är bra att domen publiceras så att det inte bara står ”Arab X skyldig till våldtäkt” vilket är svårt att sätta oss (som aldrig blivit utsatta för något sådant brott) in i.
    Att domen publiceras är viktigt, så att man faktiskt kan läsa om hur det gick till, hur djävla sjuka dessa ”människor” faktiskt är.

    Dock, så tycker jag att brottsoffer ska skyddas om de själva inte vill gå ut med information.

    Nu menar jag heller inte att S.C. hänger ut offret, då det inte är fråga om att sprida missaktning mot henne, men det är inte så svårt att med en PDF redigerare att ”sök och ersätt” hennes namn med NN eller liknande.

 • Wini

  Jag äcklas av utomeuropeiska flyktingar! Därför ber jag Sweden Confidential att benämna dessa med korrekt benämning, dvs FLYKTING / -AR. Europeiska så kallade invandrare har sällan orsakat så stora skador på samhället som utomeuropeiska flyktingar komna från islamiska länder.

  • Kapten_Krok

   Dessa afghanska kräk är inte flyktingar. Asylturister. Bidragsturister. Lyckosökare. Allt annat än just flyktingar i alla fall. Lögnare går bra oxo.

   • Tean

    T o m blödiga jag håller med.

    • http://www.facebook.com/svhartvig Sven Olsen

     Bra – nu har även lilla blekingskan ilsknat till – det går framåt för Sverige…….

  • naivtive

   Kosovo-Albaner är definitivt 100% destruktiva för landet i mina ögon, Europeiska flyktingar eller ej. Syd-Europeer som grupp har förbrukat mer än de har bidragit med så inte är jag imponerad av dessa i stort heller. Men visst undantag finns, likaså seg jag inga problem med japaner om det var dessa vi fick hit.

 • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

  Ja ni alla som läser denna mer än beklämmande historia. Jag hoppas ni förstår att politiskt tillsatta nämndemän är nästan lika illa som att ha präster som dömer folk.

  Rösta rätt så ni slipper detta elände med massa batikhäxor i domstolarna.

  • http://www.facebook.com/svhartvig Sven Olsen

   Du har helt rätt – domstolarna skall hållas immuna gentemot politiker. Politiker är och förblir de lägsta varelserna på vår ovala planet – homo politicus, knappt erectus.

 • krille

  fy fan vilka jävla ynkryggar nackskott /kastrering är det enda raka till dessa jävla omänniskor.

 • blofeldt

  Asylsökande med skyddsbehov? Det är ju för helvete Sverige som behöver skyddas från dessa jävla drägg.

  • http://novisan.wordpress.com novisan

   Amen!

 • Olle Söderberg

  Dagens Nyheters ranking av nyheter 2012-04-11

  1. ”Snabbare reaktion från UD efter 2004″
  2. ”Domare attackerad i rätten”
  3. ”Nordkorea tankar kritiserad raket”
  4. ”Student utmanar makten i Investor”
  5. ”Svensk åtalad efter brittiskt pars död”
  6. ”Fenomenal Hyvönen”
  7. ”Vårpropositionen bygger ofta på fel”
  8. ”Sju döms för gruppvåldtäkt”

  På en undanskymd åttondeplats rapporterar Dagens Nyheter om den i särklass vidrigaste våldtäkten i Sverge.

  • http://novisan.wordpress.com novisan

   Och TV 4 hade det som en huvudrubrik, men rapporten varade sedan bara några sekunder.
   Det som däremot tog upp nästan hela nyhetssändningen var två andra huvudrubriker – tsunami-varningen och Sveriges vapenaffärer!

   Det gäller ju att prioritera rätt när man är PK-styrd……

 • René

  Jag hör ljudet av knappnålen som faller när landets feminister tar till orda i denna vedervärdiga historia.

  • http://novisan.wordpress.com novisan

   Japp, de palestina-sjals-beklädda rödstrumporna borde inte längre få kalla sig feminister……precis som afghanerna inte längre borde kallas för människor!!

 • gecklo

  de ser ju ut som knarkare och bönder, jobbar de i den branschen. De går säkert på opium vallmo hela bunten. slår vad om att de fick pengar av Afghanistan för att försvinna ur sitt land. Har vi någon koll alls i sverige? eller är planen att importera redan tunga missbrukare för att någon ska kunna bygga ett imperium med beandlingshem.. Hade jag varit vän med kvinnan eller varit hennes barns far hade de sju inte kunnat avtjäna sina straff……

 • M

  Ha gärna en flik med våldtäkts dömdas namn och bild(om det finns tillgängligt) oavsett etnicitet,Sveriges befolkning måste skyddas mot dessa äckel.
  Vi kan väl hjälpas åt och skicka in förslag för låt oss säga åtminstone 10år tillbaka.
  Svinen bör vara dömda på livstid.

  • http://novisan.wordpress.com novisan

   Här har du en bra länk på en blogg mot våldtäkter, med statistik, info mm :)

   http://www.stoppavaldtakterna.nu/index.html

 • Fisk

  Är dessa ensamkommande flyktingbarn?

  • awake

   japp ser du inte nappflaskorna på borden?

  • http://novisan.wordpress.com novisan

   Nej det var dom inte…..bara mer än vanligt vidriga asylsökande!

 • Pingback: TV4 gav 12 sekunder åt gruppvåldtäkten i Mariannelund – ”Det grövsta brottet i Sveriges rättshistoria” | Nationell.nu

 • Pingback: Här publicerar jag nu en bild på svinen i fallet med gruppvåldtäkten i Mariannelund | Dackebloggen 2012

 • awake

  Det verkar som män i Afghanistan byter ofta kalsonger med varandra samt älskar att komma i varandras kalsonger… det är nog en kultur grej.

 • krille

  trött på att skämta om dessa svartskallar som kulturberikare skjurt bort dom enda sättet att bli av med asen

 • krille

  vår inkompententa regering begriper inte att mustafa passerar vår gräns med kuken i näven alltså det är vårt land inte pk s rike

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100003379793082 Silvio Clinton

  RÅD till flickor och pojkar, bli aldrig ihopp med muslim för de är oförändriga

  Hade flickan varit djupt Kristen, då hade hon varit orubblig. Eftersom Judarna och ateister som grundat islam till syfte att få bort Kristna –ska vi komma ihåg-

  I artikeln utgår inte om flickan varit ateist eller något annan tro. Ateist = inte GUD. För en muslim blir en ateist ett enkelt byte, speciellt i kombination av sex med sprit. En muslim dricker så länge den kan lura sitt byte

  I Sverige lever många för NUET och FÖLJA KÄNSLAN och HA SEX NÄR DE KÄNNER och MED VEM MAN VILL === ATEISM

  I Sverige firar man HEDNISKA ritualerna, så som VALBORG(fyrverkeri, fylla och eldpåtändning för att få mer sol), MIDSOMMAR(sex och fylla om natten)

  MIDSOMMAR(sex och fylla natten) = MECCA( kvinnor som inte kan bli gravida går och gnider sin bak mot en sten i hopp om att kunna bli gravid vid nästa samlag och FYLLA). Innan islam kom fanns det massor av meccor som HEDNINGARNA firade på, idag bara ETT.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Du är lite skadad va? jag har nog sällan skådat så mycket skitsnack i ett och samma inlägg.

   • http://twitter.com/Robin_Shadowes Robin Shadowes (@Robin_Shadowes)

    Där religion går in går vettet ut..

 • Albin

  Är det någon som vet mer om småbarnsmamman *****? Gjordes det en grundlig undersökning av hennes bakgrund och sexuella historia? Annars är det ju upplagt för en omprövning in hovrätten. En svensk småbarnsmamma följer inte med en afghan till en flyktingförläggning för en ”förfest”. Jag har dessutom svårt att se att detta gäng skulle riskera allt (uppehållstillstånd, fängelsestraff, utvisning) för något som i deras hemland är förenat med dödsstraff, såvida inte ***** var med på det och det skedde frivilligt. Den synliga effekten blir ju så mkt värre när hon dessutom PMSar. Nej, en hund är begraven här och jag hoppas att hovrätten tar upp fallet till prövning. Och tro inte att jag försvarar killarna – är de skyldiga får dem gärna låsas in på vatten och bröd i all evighet. Men har sanningen förvrängts så ska de få en rättvis prövning. Rätt ska vara rätt!

  /
  Nämn inte offrets namn igen här.
  För det andra så LÄS PÅ mer om fallet. Du har missat viktiga bitar som gör att du svamlar.
  Precis som du gjorde på Flashback.

  /Mod.

  • Sara

   Men är det så bra att du skriver ut namnet på mamman.. spelar väl ingen roll vad hon har för sexuell bakgrund.. Tror ingen människa är med på något sådant frivilligt om man inte spelar in en porrfilm och får betalt.. detta är ett övergrepp, och bevis på skador finns ju.. är man med på något sådant så uppstår inte sådana skador som hon fick.. och svinen förtjänar grövre straff än det som utgetts.. Hade de gjort detta i deras hemland hade det förmodligen avrättats, men eftersom förtrycket mot kvinnor i deras länder inte tas på allvar hade det troligtvis sluppit undan med ALLT! Kvinnan är lägre än en råtta i deras kultur och skall behandlas därefter. De vet att om det gör ett sådant här brott i Svedala så får dom smäll på fingrarna.. och visst utvisning, men med all rätt. Synd att det inte var på livstid bara! Grejjen är den att tjejen i fråga smet ut innan hon upptäcktes.. undrar vad som skett om dom upptäckt henne, hon kanske inte ens levt idag.. Nu uppdagades det, till deras stora förskräckelse.. Nej det ligger ingen hund begraven här..utan vi i Sverige har tyvärr tagit in en hel del fähundar i detta land!

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Vad spelar det för jävla roll vilken bakgrund hon har. Ingen som helst.

   Det spelar ingen roll om hon har varit porr-stjärna eller nunna. Detta är inget snack om saken, slöddret skall ut.

  • Albin

   För det första skrev jag bara förnamnet. För det andra så finns det ingen censur här när det gäller att hänga ut MISSTÄNKTA (namn, bilder, personnummer) – eller gäller andra regler om de misstänkta har utländskt klingande namn?? För det tredje har jag aldrig postat inlägg på flashback. Så jag verkar inte vara den enda som svamlar här…

   • Kapten_Krok

    Spelar ingen roll. HÄR hängs inte offer ut. Här hängs brottslingar ut. Passar det inte så läs Aftonbladet.

    • Albin

     Om det är du som är moderatorn här och du försvarar sättet att lämna ut uppgifter om nästan uteslutande misstänkta invandrare, oavsett om de är skyldiga eller inte – ja då är den här webbsidan ingenting annat än ett forum för att sprida hat mot invandrare! Om det är så, så läser jag nog hellre Aftonbladet än denna rasistpropaganda!

     • Kapten_Krok

      Läs du hellre rasistblaskan Aftonbladet då – där bara svenskar hängs ut ;)

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      Det är helt upp till dig om du vill ha tillrättalagda nyheter eller hela sanningen.

     • M

      Albin,du måste förstå att det går inte att lägga över skulden på kvinnan,hon är defacto ett offer oavsett hennes klädsel,tidigare promiskiäsitet osv.
      Du missar poängen gällandes dessa obildade vildar,dom har ingen koll på DNA-bevisning och därmed trodde dom att det bara vara sodomisera på utan risk,för så gör maqn i Afghanjistan.
      Uppviglaren afghanen Rafi Bahaduri är en känd dömd våldtäktsman här i Sverige.
      Hur du så gärna vill så finns det inget förlåtande över det hela,dom ska ut från landet utan pardon.
      Angående Rafi Bahaduri,så hoppas jag att vi får besked på vilken anstalt han sitter på så att han kan lämna Sverige i vågrätt ställning med fötterna först.
      Vänligast
      Mats Berndt

     • antikomunisten

      BRA TALAT!!

   • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

    Vi har inga problem med att hänga ut misstänkta brottslingar med svenskklingande namn heller.

    • Albin

     Ja, jag undrar det…

     • Kapten_Krok

      Man ser det man vill se. Gå igenom alla artiklar så lär du märka.

  • http://www.facebook.com/lennart.karlstrom Lennart Karlström

   Många från den kultur järningsmännen kommer, tror att i Svérige är vad som helst tillåtet. Vi är för flata. Skicka de här svinen tillbaka till hemlandet för rättslig prövning där?

 • Anders Eriksson

  En våldtäkt är ALLTID en våldtäkt. Att aset Bahaduri får stanna i Sverige är en skandal och en ynkedom. För övrigt är nybyggare högeligen överrepresenterade beträffande gruppvåldtäkter. Samtliga gärningsmän bör utvisas ur Sverige. Jag föreslår att kulturmarxisten Lisa Magnusson och hennes gelikar leder uttåget.

  • Som man Sår…

    Här i Finland handlar debatten mycket om at domarna är för snälla i våldtäckt. Ofta är det villkorlig dom, plus ersättningar, och både åtalskostnaderna och ersättningarna tas ur skattbetalarens plånbok.

   Och enligt vad jag kan läsa mig till, så är utvisning ännu sällsyntare i dessa fall i Finland än i Sverige.

 • Yxan

  Albin, den våldtagna kvinnan är väl inte någon misstäkt eller kriminell. Tror inte att du skulle vilja bli uthäng på någon sida om du hade blivit våldtagen? Det räcker med skammen och våldet som den personen som har blivit utsatt för. Tycker det är helt okey att hänga ut dom krimminella men offer Nej

 • Totte

  De borde bli kastrerade hela högen. Undrar vad de hade fått för straff i andra länder? Jag hoppas att de alla blir misshandlade i fängelse och dör i förtid

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100003393034160 Christian Sb

  Bare vent til sommeren kommer, både i Norge og Sverige.
  ”Overfallsvoldtekt, gjerningsmannen av UTENLANDSK opprinnelse ble sett løpende fra stedet”… Innvandringen i Sverige og Norge er et perfekt eksempel på et mislykket multikulturelt samfunn. Synes idioten Annie Løøf og skapmuslimen Mona Sahlin burde lære seg litt mer om innvandring. Kanskje de bør bli utsatt for det samme som etniske svensker jenter gjør.. Kanskje det er det som må til for at de kan forstå hvilken smerte de påfører det etniske folket i Sverige, når de sier noe så dumt som ” vi vil ha innvandrere til Sverige, så de kan jobbe”..
  Hvor mange prosent av innvandrerene er det som egentlig jobber?
  Og hvor mange mottar trygd og lever på skattebetalerne ?

  Når det gjelder offeret her, så synes jeg at folk burde passe kjeften sin litt… En kvinne som blir utsatt for noe slikt av ubrukelige innavler en hel natt er noe ingen i verden kan forestille seg. Denne voldtekten hadde gitt livstid i USA, eller dødsstraff. Sverige er ALTFOR mild i straffene.

  Når disse analfabetene kommer ut igjen, så håper jeg offerets venner tar hevn… Utlendinger slipper alltid lettere unna, enn etniske..

  Sverige og Norge er rasister mot sitt eget etniske folk, og det må vi få en slutt på. Er innom denne siden flere ganger for dagen, synes modsene gjør en jævlig bra jobb. Sverige trenger flere ikke-politisk korrekte nettsider. Når media sensurerer alvorlige saker fordi det er utlendinger som står bak, så hjelper media til at det begåes et kulturelt selvmord i Sverige. Svenskene får jo ikke vite sannheten, de i media trenger virkelig å bli banket opp… Se lyger det svenske folk opp i fjeset, slik de får de til og tro at det ikke er så gale med innvandrer menn i Sverige, når det egentlig er dem som er verst. Akkurat som i Norge..

  Mine kjære naboer, jeg er så lei at Sverige og Norge blir ledd av.. Pga vi har idiotiske statsministere. Stem SD!

 • Pingback: Huvudmannen Rafi Bahaduri i gruppvåldtäktsmålet blir pappa i juni « Sweden Confidential

 • Mr_rektum

  Negrer har tre brunögon ! Det är därför de luktar rövhål !

 • Mr_rektum

  Inte en chans att det kommer finnas ett öre åt oss svenska knegare att ta ut i pension när vi fyller 75, då har sverige gått i konkurs för länge sedan. Det fanns en tid i sverige för länge sedan när det var ”fint” att betala skatt, nu när man betalar skatt går det till somalier och annat pack.

 • Pingback: Hovrätten fastställde domarna för Mariannelunds-afghanerna « Sweden Confidential

 • Pingback: Deltok i rekordvoldtekt - får 130 000 kroner - Fyret.nu | Fyret.nu

 • Pingback: SKÖMM SVÍÞJÓÐAR | Hrydjuverk's Blog