Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Elva års fängelse för mordet på flyktingboendet


FLYKTINGBOENDEMORDET 16-årige afghanen Musthaba Sekandari blev skjuten med en hemmagjord pennpistol i ansiktet på flyktingförläggningen Kärråkra vid Eslöv lördagen den 15 oktober 2011, och avled senare på sjukhus. En annan boende blev lätt skuren med en kniv. Allt handlade om en försäljning av narkotika då tre knarkpåverkade ungdomar kom till flyktingboendet för att köpa hasch. Nu har domen fallit i målet.

Flamur Misimi 891223 – fyra års fängelse

Under ett dygn i oktober låg en skarpladdad pistol med åtta patroner gömd i ett buskage i Eslöv. Tänk om ett barn hade hittat den? frågade kammaråklagare Magnus Pettersson en av de tre åtalade för Kärråkramordet. Pistolen har inget med händelserna i korridoren på flyktingboendet att göra, när 16-årige Musthaba Sekandari sköts till döds.

Då användes en hemmagjord pennpistol. Polisen fick däremot ett anonymt tips om den andra gömda pistolen och kunde leta fram den och ta den i beslag. En av åtalspunkterna mot Ibrahimi handlar just om grovt vapenbrott.

Lunds tingsrätt dömde:

 • Valjon Ibrahimi, 900228, Ringsjövägen 17, Eslöv, för mord till elva års fängelse.
 • Rasmus Tim Grönvall, 911209, Billingevägen 10, Eslöv, för medhjälp till vållande av annans död till tre års fängelse.
 • Flamur Misimi, 891223, Rönnebergavägen 20 B, lgh 1101, Eslöv, för medhjälp till vållande av annans död till fyra års fängelse.

Valjon Ibrahimi och Rasmus Grönvall är tidigare dömda för en lång rad brott.

Rasmus Tim Grönvall 911209 – tre års fängelse

Ordföranden, rådman Mikael Petersson, anmäler skiljaktig mening. Han anser att det inte går att utesluta att det dödande skottet var ett vådaskott. Därför bör 22-åringen som sköt dömas för grovt vållande till annans död och straffet bli fem års fängelse, menar Petersson. Han vill dessutom lindra de båda andra männens påföljder till två års fängelse för 20-åringen och två och ett halvt år för den andre 22-åringen.

SvD

Kl 15.15

 • Anders Eriksson

  Varför släpps det in sådana här odisciplinerade element i Sverige? Det är ju redan fullsatt med knäppgökar!

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100001319584379 Kam Asshfucpig

  Att dessa kräk dödar varann , är en vinst för mig, och att detta WT kräk är me , är tragiskt. Jag hoppas att både WT å mussar blir utvisade , vilket naturligtvis är en dröm, inte ens mussarna åker ut……:-(
  Dessa 3 ska kosta oss 68 miljoner först. Sen är resten av deras inkomst i frihet , fortsatt brottslighet och kostar 42 mille till.. Är det otänkbart ?
  Jag är inte finansminister.

  • luma ibrahimi

   vad viner du på de,sluta prata skit du vet inget om dem killarna,som sagt proces är fortfarande inte färdig och ingen ber dig betala nåt,som sagt du är sjäv ett kräk och en rasist som kommenterar som du gör

   • http://www.facebook.com/CarlJohan83 Carl Johan

    Vi har precis läst allt man behöver veta för skapa sig en bra uppfattning vilka losers det handlar om. Så visst vet vi nått. Och staten ”ber” ingen betala, det får man göra oavsett man vill eller inte med en del av sin lön som kallas för skatt. Men det vet du självklart ingenting om för du har inte arbetat en dag i dit liv….

    • luma ibrahimi

     jag har arbetat och arbetar och ska arbeta tills jag går i pension din jävla rasist så sluta vara så negativ

 • Sara

  Så länge inte inte vet sanningen, ber er att inte kommentera alls!

 • ……………..

  ey FUCK OFF ALLA SOM KOMMENTERAR HÄR FÖR DE SOM SKRIVS PÅ INTERNET ÄR EJ SANT!! SÅ TA OCH FUUCKA ER SJÄLVA FÖR DOMEN ÄR EN KLAR DET FINNS FORTFARANDE EN PROOSSEESS SOM EJ ÄR KLAR, NI SOM SKRIVER AKTA SÅ INTE NI FÅR ETT SKOTT ER JÄVLA RASSAAAAR !!!!!!

  • Kapten_Krok

   Oj, du mordhotar. Ajaj

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   De som sköter de ”ensamkommande” får en helvetes massa stålar, de borde ha råd med ett tangentbord med en fungerande ”SHIFT”-tangent.

   Intressant att du kallar oss rassar när du i ett annat inlägg hoppas att ALLA Afghaner ska dö.

   Vi vill bara att Afghanerna ska stanna i Afghnistan, alternativt utvisa alla brottsliga Afghaner. Märkligt det där med ord och deras betydelse och hur de kan missbrukas.

 • ……………..

  DET VAR RÄTT ÅT HAN ATT HAN DOG DEN JÄVLA KNARKAREN!! HOPPAS ALLA DOM JÄVLA AFFGANERNA DÖÖÖÖÖÖRRR DOM BORDE EJ FINNAS DOM JÄVLA CP!!!!!

  • Kapten_Krok

   Caps lock har hängt sig…Kolla upp det.

 • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

  Skulle vara kul att ta reda på hur mycket knark som kommer in via våra kära ”ensamkommande” egentligen?

 • Pingback: ”Flyktingbarn” kom till Sverige och mördades – miljöpartiet vill skapa minnesplats | Nationell.nu

 • Pingback: Minnesplats för mördat flyktingbarn | Petterssons gör skillnad

 • Pingback: Extra bevakningskostnader på boende för skäggebarn « Sweden Confidential

 • Pingback: Sänkt straff för skott på flyktingboende « Sweden Confidential

 • AnonymEslöv

  Känner Flamur sedan många år och när jag fick reda på att han var inblandad i detta så kunde jag inte tro det. Han är en utav de snällaste personerna jag känner! Så att ni som inte ens känner dem sitter här och skriver ditten och datten är totalt onödigt!

  Rasmus är mitt ex lillebror och min lillebror har gått i skolan med honom. Att han hamnat snett är uppenbart. Han har blivit offer för dessa ”gäng” som polisen inte tror finns! Han som varit bland dem yngsta har fått göra massa ”skitjobb” som att langa droger, stjäla osv. Ni tänker att han kunde ”vägrat” men det är inte så lätt! Hoten som ligger under ytan om man inte gör som dem vill är inget man vill ska bli verklighet!

  Att lägga ut bild är en sak men att lägga ut personnummer och adresser är FEL! Tänk på familjerna till dessa killar. TÄNK hur dem mår! Ni tänker säkert att det aldrig hade hänt om föräldrarna ”gjort sitt jobb” men det stämmer inte! Oftast vet familjerna inte något om vad barnen gör och får dem nys om det så gör dem allt för att få barnen på rätt köl igen. Men ni måste inse att det inte går alltid. Man kan inte låsa in sina barn och hindra dem från att leva sina liv. För då hade dem blivit kallade dåliga föräldrar för det också!

  Jag säger inte att dessa killar inte borde straffas för sina handlingar. Men jag ber er att tänka ett steg längre innan ni angriper och skriver taskiga saker om personer ni inte känner.

  Det enda jag tänker i detta läget är att dessa killar (speciellt Rasmus och Valjon) ska kunna få den hjälp och stöd dem behöver för att få rätt på sina liv.

  Alla mina tankar till familjerna som lever ett helvete för vad dessa tre gjort. Speciellt till Rasmus pappa som jag vet är en stor förebild för många ungdomar i Eslöv för all hjälp han gett dem när polis och kommun vänt andra kinden till!! Den enda gången polisen eller kommunen bryr sig är när det är FÖR SENT!