Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

2 000 somalier till Sverige – varje vecka


HYSTERI-INVANDRINGEN Hundratusentals nya somalier på väg till Sverige, vilket kommer bli cirka 2 000 somaliska raketforskare per vecka som väller in i lämmeltåget. Sverige utarmas mer och mer, och landets ganska höga medeltal för IQ sänks lika fort. Skolresultaten blir sämre och sämre på grund av alla lågintelligena analfabeter som nu importeras som anhöriginvandrare till det Nya Sverige.

Raketforskare på väg

Nyhetsbloggen Fria Tider skriver att ”2 000 nya somalier kommer till Sverige – varje vecka. Så kommer det se ut inom en snar framtid, och anstormningen av den kraftigt bidragsfinansierade folkgruppen förväntas bara öka och öka hela tiden. Migrationsverkets senaste prognos visade att ungefär 100 000 somalier kommer att komma till Sverige före slutet av 2013”.

Den prognosen visade sig nu att vara väldigt lågt tilltagen, för den nya beräkningen är alltså 2 000 somalier i veckan, och antalet kommer dessutom att stiga mer och mer.

Jonas Lindgren, verksamhetschef på Migrationsverket, var nyligen nere och hälsade på den svenska ambassaden i Addis Abeba i Etiopien, och rapporterar att kön utanför var nästan 500 personer varje dag.

- ”Ta 2 000 personer gånger årets alla veckor så förstår du”, säger Jonas Lindgren till Södermanlands Nyheter.

Bara detta gör att över 100 000 nya högintelligenta välutbildade somalier i hucklen och pyjamas invaderar Nya Sverige på ett år, och siffran kommer stiga hela tiden. Och när de väl kommit hit så kan de vissla hit resten av sin stora familj som inte alltför sällan kan vara en hel mindre by.

Redan nu så går de flesta somalier på bidrag i landet, och det ska bli högst olustigt att se ur vilken börs vår inkompetenta regering ska plocka slantarna denna gång. Inte otippat så kommer de äldre få betala på något sätt är vårt tips.

FriaTider

Kl 13.15

 • Fänrik Fjun

  Jaha, ännu mer gapiga fetarslen på gatorna i det fordom vackra Svea Rike. Vad är det för fel på Sverige och dess folkvalda? Vad är det som driver dårarna i riksdagen att ta dessa destruktiva beslut angående denna vansinniga invandring?
  ”Jag tyar inte längre Karl-Oskar…”

 • M

  Det fungerar inte i något annat land och kommer inte att fungera att ha afrikaner här.
  Detta är en fullständig katastrof för Sverige och rättssamhället,vi kommer snart att ha samma kriminalitet med gängbildningar och dylikt som USA har.
  OT:Gamla VGNT har blivit http://www.friatt.se/ ,nu slipper vi lusläsa alla blaskor,nyheterna är här utan egna värderingar.
  Stöd den.

  • Kapten_Krok

   Sverige är redan kriminellare än Sverige. Nummer 4 är Sverige.

   http://swedenconfidential.wordpress.com/2012/02/18/sverige-det-fjarde-mest-kriminella-landet/

 • jgarn

  Försvara gränsen sa Fälldin i samband med U 137 skandalen då ryska örlogsfartyg närmade sig. Vad säger landsförrädaren Reinfeldt? Tror den dåren att svenska folket vill ha hit tusentals somalier?

 • jgarn

  Denna idioti har landsförrädaren Reinfeldt gjort upp om med en kanarkare från klorofyllkommunisterna.

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100003689551991 Berg Inka Kläppagubben

  Men Centerpartiet alias ”Nybyggarlandet Sverige” blir nöjda. Tänk er vilka Karl-Oskar och Kristina som kommer till vårt land. Vilka arbetsinsatser de ska lägga ner för att bryta ny mark, odla upp vildmarken, skogen, myrarna i den vidsträckta ödemarken. The sky is the limit! 40 miljoner nybyggare på väg. Om det finns någon skola, några barn om 100 år. Undrar vad det kommer att skrivas i skolböckerna om den här perioden?

 • http://www.facebook.com/CarlJohan83 Carl Johan

  Bara en tidsfråga innan hela Svenska systemet kollapsar, vad händer när dessa 100.000 somalier som inte arbetat en dag ska ha sjuk och äldre vård i framtiden? Om folk tycker det är dåligt idag vänta och se hur det blir om 30-50 år.

 • SD4Ever

  Kan man anmäla regeringen till europa-domstolen för landsföräderi?.

  Eller kan man begära folkomrösting om detta vansinne?.

 • svensk_guacamole

  Enligt FNs prognos för länders HDI (Human Development Index) kommer Sverige sjunka som en sten och 2030 ligga på 3dje världen nivå.
  http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_future_Human_Development_Index_projections_of_the_United_Nations