Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Muslimskt tonårsgäng misshandlade 61-årig man – inte längre livshotande


UPPDATERAT 8 MAJ 05.10  GÖTEBORG Den 61-årige mannen Carl-Eric Cedvander var ute och promenerade på det invandrartäta Kortedala Torg med sin hund och skulle handla. Som vanligt står alla invandrargängen där och hänger, i stället för att göra nytta. Någon retade hunden, och den gamla mannen skulle prata ligisterna tillrätta. Det blev mannens död indirekt, det small direkt, han misshandlades med knytnävar och sparkar, så svårt att det gav obotliga hjärnskador.

När invandrargänget, araber och muslimer, hade börjat springa ifrån den halvdöda Carl-Eric, vänder sig en av dessa om och satsar en spark det hårdaste han kan, rakt in i ansiktet på den liggande Calle 61. Vad säger man? Vedervärdigt. Och som vanligt är signalementet på förövarna, kolsvart hår med lågt hårfäste och ögonbrynen så tjocka att man tror att det är svarta grävlingar på två ben.   På onsdagen den 28 mars vårdades Carl-Eric fortfarande på sjukhus med livshotande skador.

– Han ligger i koma och har mycket, mycket allvarliga hjärnskador. Det är i nuläget oklart om mannen kommer att klara sig, säger Bertil Claesson, chef för polisenhet Nordost.

Media är tysta, endast GP och GT har skrivt om det idag. Mannens liv är förstört som i de närmaste kan jämföras som död. Ytterligare en stor nota att lägga till på invandrarnas konto över kostnader. Mannens hund mår bra och är hos systern nu. På invandrarnas Facebooksida skriver de om en demonstration de ska hålla, som är flyttad, Mohamed Najmadin skriver: Demonstrationen kommer hållas TORSDAG kl: 18.00 BRUNNSPARKEN!!” Ska de demonstrera för rättigheter att få slå ihjäl svenska äldre, eller vad hade de tänkt sig. Och något tillstånd till demon finns säkerligen inte heller. Facebookgruppen innehåller 68 namn, det ena svårare än det andra att uttala – tungvrickarnamn. Alla medlemmarna här.

Kortedala Torg

Och detta skedde mitt på eftermiddagen, mitt bland vittnen, mitt i fontänen på Kortedala Torg, söndagen den 18 mars. Vädret var fint och det var mycket folk på torget, bland annat flera barnfamiljer, men ingen av de som befann sig i närheten vågade ingripa. En kvinna som är ett vittne, tror att kräken var fem till sju stycken, alla mellan 15 och 17 år. Omaskerade ansikten men ingen hon kände igen. Hon ser hur killarna föser 61-åringen framför sig med sina slag och sparkar. Han backar och backar och hamnar sittande på fontänkanten.

– ”De sparkar ner honom i den vattentomma fontänen. Han faller baklänges och blir liggande. Och sedan fortsätter de att sparka honom, allihop, när han ligger ned på betongen”. – ”Vi behöver tips i utredningen. Vi arbetar visserligen efter en hypotes, men fler ögonvittnesbilder skulle hjälpa oss. Men vi har några misstänkta utpekade”, betonar Claes Hagstrand, spaningsbefäl i Nordost.

14.25- Sex högstadiepojkar födda 1996 sitter nu anhållna, den sjunde född 1998, misstänkta för att fullständigt ha slagit och sparkat sönder den 61-årige Carl-Erik på Kortedala torg. De sju killarna greps sedan spanare genomfört en razzia i går. Den skedde mot ett antal olika adresser i nordöstra Göteborg, och nu sitter de trevliga små ligisterna på Skånegatan hos polisen. Kammaråklagare Carl-Henrik Andersson fattade beslutet om att anhålla sex av dem – för mordförsök.

– ”Det har funnits ett uppsåt att döda och det saknas förmildrande omständigheter. Alltså väljer jag den rubriceringen”, förklarar Carl-Henrik Andersson. 

Den yngste, som nyligen fyllt 14 år, släpptes dock och blir nu föremål för insatser från de sociala myndigheterna.

– ”Men han är på intet vis struken ur förundersökningen. Även hans roll kommer att utredas”, konstaterar Carl-Henrik Andersson. – ”Det här är grabbar som knappt nått åldern för att vara straffmyndiga. Fast de har redan hunnit utmärka sig i våra register”, säger en polisman som stiftat bekantskap med flera av dem tidigare.

”Dödsmisshandeln” avslutades med en enormt kraftig spark i ansiktet, mot den liggande och halvt medvetslöse Carl-Erik Cedvander.

 – ”Jag har aldrig hört talas om ett så besinningslöst våld. Detta är skrämmande för mig, och skrämmande för de poliser som jobbar med ärendet”, säger kammaråklagare Carl-Henrik Andersson.

Kommissarie Per-Olof Johansson, chef för länskriminalens rotel för grova brott, anser att invandrargänget är stora losers:

– ”En fruktansvärd tragik. Här finns bara förlorare”, säger han.

Tillståndet för 61-årigen är oförändrat kritiskt. Enligt läkarna är det osäkert om han överlever.

– ”Han ligger i koma och har mycket, mycket allvarliga hjärnskador”, berättar Bertil Claesson, chef för polisenhet Nordost, som är en av dem som haft kontakt med sjukhuset.

Det börjar bli dags att se över straffåldern. SD hade på förslag att sänka straffåldern betydligt. Med den utvecklingen som brett ut sig i Sverige med alla dessa unga våldsamma invandrargäng så bör en 15-åring kunna få fängelse. Som David Cameron sa efter Londonupploppen: ”Är de gamla nog att utföra brottet, är de gamla nog att ta straffet”. ”Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån”. Det var statsminister Fredrik Reinfeldts lakoniska slutsats efter ett besök i invandrartäta Ronna i Södertälje. Det första utländska besöket som statsminister gick till Finland. Det första inhemska gick till assyrier-syrianerna i Södertälje. (Nyhetsartikel i DN 15/11 2006.)

15.30 - Återigen genomsyras svenskhatet i slasktrattarna Aftonbladet, Expressen osv, som knappt skriver en rad om detta rasistiska mordförsök. I stället fokuserar svensk media hellre om mordet på svarte Trayvon Martin i USA, som sköts av en latino. Bröderna Sidad Omar och Sardar Omar finns inte bland de gripna på Skånegatan. Men de är heller inte helt avförda från polisutredningen. Bröderna Omar är däremot förmål i en utredning angående en misshandel av en 20-årig svensk man i början av mars.

61-årige Carl-Eric Cedvander ligger fortfarande i koma. Hans liv hänger på en skör tråd, och det är inte säkert att han överlever. Skulle han överleva kommer han förmodligen aldrig kunna göra något mer i sitt, förutom att ligga ner. Mannens syster önskar att invandrargänget kunde se honom hur han såg ut nu, säger hon. Ska vi tippa på att Silbersky blir advokat, och det är socioekonomiska faktorer som gjort dessa förmodligen inavlade till bestialiska mördarmaskiner.

Och Jerzy ”Snickesnacki” Sarnecki spär på med att det är pojkstreck eller möte mellan några människor. Den gamle mannen kanske flirtade med nån mörk flicka. Hur som helst så blir detta svenskarnas och SD:s fel. En skribent på Flashback skriver ”Jag jobbar med ungdomar som dessa i Kortedala de har en helt sjuk inställning till samhället. Det är bara ”krimtänk” som gäller”. Belägg på belägg kommer fram dagligen hur dessa fungerar, ändå så ska det importeras miljoner av dom. Sverige är nog tyvärr kört för länge sen.

17.10 - Aftonbladet har fullt upp med att skriva om den vedervärdiga våldtäkten i Ukraina som utfördes av vita rika WT-ungar nu också, så det hinns inte med på Jan Helins vita redaktion att skriva något om problemen i detta landet. 16-åringen, som på Facebookkallar sig ”Don Córleone Kocher” som satt hos polisen i två dagar lipar i en kommentar på Flashback med (vår fetning för att visa idiotin):

”Don Córleone Kocher:”

”Hej allihopa !! Jag är frisläppt nu, och jag vill tacka alla som har varit med och stöttat mig och min familj, när jag satt där fick jag ett samtal av min socialsekreterare att de hade skapats ett evenemang om detta och det hjälpte mig att komma ut tidigare. Egentligen så skulle de inte släppa mig idag men tack vare alla som stöttat och och spridit detta är jag ute! MEN jag vill bara säga att detta inte är över än, jag vill fortsätta med denna demonstrationen för att ingen ska behöva sitta anhållen OSKYLDIG som mig, speciellt att inte föräldrar ska få gå igenom en sådan sak och bli ärrade för livet. Så jag hoppas att alla ni som har skrivit att ni ska delta ska komma så ska vi bli en stor familj och visa Sverige vad dom egentligen gör med oss och hur snabbt dom kan förstöra ett liv. KÄRLEK&RESPEKT TILL ER ALLA ♥”

ärrade för livet” – ska man skratta eller gråta? En 61-årig man ligger med grava hjärskador och kommer aldrig bli frisk, om han ens överlever. Hela hans familj är utom sig av sorg – inklusive hans hund – och denna irakiern svamlar om ”ärrade för livet” för att en kriminell yngling satt hos polis i två futtiga dagar. Snacka om att leva i en drömvärld.

17.55 - Brottet har nu varit uppe i Sveriges Radio P1, det enda de fega hararna rapporterade om var att det var ungdomar från nordost, att boende i området tyckte det var förskräckligt det som hänt, och en polismästare berättade att så här fungerar det med ungdomar i grupper. Varför har inte samhället hjälpt dessa ungdomar att integreras och bla bla.

Inte ett ord om att det som oftast är invandrargäng, inte ett ord om att dessa sätter sig själva i ett utanförskap för att de inte vill integreras och vara ”svenskar”, inte ett ord om hur våldsamma och kriminella de är redan vid 12-14 års ålder. Svensk stenkastarvänster i media säger inte ett enda ord sanning i sin DDR-radio. Vi har lösningen här, många fackeltåg, nallebjörnar och manifestationer mot våldet och rasism. Bygga flera fritidsgårdar och ge alla invandrare lokaler att vara i. Sen tar vi alla våra händer och sjunger ”We shall overcome”, sen är alla problem lösta. Det är modellen.

20.00 - Polisen har en god bild av vad som hände och de har en pågående förundersökning. Det ska ha varit en oprovocerad händelse, enligt polisen, där man använt brutalt våld. Det är sex ungdomarna som är misstänkta och de är boende i nordost. Vissa av dessa är kända sedan tidigare. Mannens tillstånd är allvarlig.

Något som hade varit intressant är om det under en vecka hade våldtagits några muslimska flickor, äldre muslimska kvinnor hade rånats och äldre muslimska män nästan blivit ihjälslagna av ett svenskt gäng. Hade media skrivit mer om det än om detta och alla äldrerån och våldtäkter som invandrare begår på svenskar då tro. Studio Ett här om händelsen.

22.25- Även 14-åringen tros i nån form ha deltagit i brottet i den brutalt råa oprovocerade misshandeln, säger polisen. Ingen av de kriminella misshandlarna bor i Kortedala utan var där på besök. Polisen har haft span på de utpekade killarna under en vecka, och utredarna är helt säkra på att rätt folk sitter frihetsberövade. Kammaråklagare Carl-Henrik Andersson ska snart fatta beslut om en häktningsbegäran.

- ”Deras inställning? Ja, ingen av dem erkänner ju direkt”, upplyser Andersson.

Advokat Peter Nolby företräder en av ligisterna och säger att hans klient medger att han befunnit sig på platsen, men förnekar all inblandning i den meningslösa brutala misshandeln, precis som de fem övriga gör. Den 61-årige Carl-Erik kämpar för sitt liv och för att överleva de massiva hjärnskador som gärningsmännen – med sparkar och slag – förorsakat.

- ”Tillståndet är oförändrat, enligt det senaste vi hört. Han har nu legat medvetslös, i koma, i elva dygn, konstaterar kommissarie Bertil Claesson, chef för polisenhet Nordost.

Offrets äldre syster, hans enda nära släkting, har hälsat på sin bror på Östra sjukhuset i Göteborg. Hon återvände häromdagen till sin bostadsort och hade då mannens ögonsten Barney (av rasen Bouvier des Flandres) med sig hem till Skåne.

- ”Hundarna är ett av våra gemensamma intressen”, berättar systern.

Hur många föreningar med invandrare som lever på svenska bidrag har gått ut och fördömt denna fruktansvärt tragiska händelse? Men så fort nån invandrare blir trampad på tårna så ska det gapas och levas om och krävas hit och dit. Är inte detta ett märkligt beteende i Sverige. Allt gäller bara åt det ena hållet.

22.45 - På nyheterna i TV sade socialdemokraten Anna Johansson, Görans dotter, en ansvarig politiker i Göteborg att de ”hoppas att dessa unga kommer tillbaka till ett normalt liv”. Men den 61-årige Carl-Erik önskade hon varken gott eller hoppades att han ska överleva, inte ett ord om det. Carl-Erik kommer aldrig att få ett normalt liv, elva dygn i koma nu. Vad är det för klåpare som göteborgarna röstar på, som plumpar sig varje gång. Varför läggs det alltid tycka-synd-om-aspekter på alla förövare så fort det är kriminella invandrare, men bryr sig inte ett dyft om offret. Men när det är en svensk gärningsman, då är det tvärtom.

00.10

31 mars 10.00 - Fyra av de sex pojkar som är misstänkta för mordförsök på Kortedala torg har begärts häktade. Övriga är överlämnade till sociala myndigheter för vård på ungdomshem. Detta meddelade kammaråklagare Carl-Henrik Andersson på fredag kväll. Häktningsförhandlingarna börjar klockan 8 på söndag morgon. Alla sex säger ungefär samma sak: ”Jag var där när det hände, men har inte utfört någon brottslig handling”.

- ”En del snackar mer än vissa andra” säger Andersson.

Alla sju ligisterna i mordförsöket på Carl-Erik, går på samma högstadieskola, Hjällboskolan , i nordöstra Göteborg. Det som juridiskt talar för att hålla de ungdomarna fortsatt inlåsta är så kallad kollusionsfara, alltså risken att de involverade kommer överens om en viss – och icke sanningsenlig – version.

10.40 - En av ligisterna, en 15-åring, erkänner nu att han misshandlat mannen.

- ”Han medger att han brukat visst våld, men säger att mannen gick till attack först”, uppger pojkens advokat Per Söderberg.

Enligt försvarsadvokaten hävdar 15-åringen att det var 61-åringen som slog första slaget.

- ”Han attackerades av mannen först. Han tog strypgrepp på min klient och sparkade honom. Upprinnelsen var det här med hunden som jag inte kan gå in på”, förklarar Per Söderberg. – ”Pojken slog några slag, om det var för mycket eller för lite är för tidigt att bedöma. Han förnekar misstanken om försök till mord, men medger ansvar för misshandel”. – ”Han mår inget vidare. Att hålla en 15-åring i häkte är extremt sällsynt. Jag ska begära att han överlämnas till ett LVU-hem”.

De sju tonårspojkarna hämtades av polisen på Hjällboskolan i onsdags. Rektorn, Peter Holmqvist säger att de misstänkta pojkarna umgås ofta, och försöker lägga skulden på ”dåligt sällskap”.

- ”Vi har haft en oro över att pojkarna har umgåtts i grupp på det här sättet. De har hamnat i fel sällskap. Vi har haft planerade samtal med föräldrar om att killarna kan ha haft kontakt med droger”, säger han.

16.20 - Länkar till bilder på elever på Hjällboskolan här och här. Gärningsmännen är garanterat med på nån av bilderna.

Högstadieelever på Hjällboskolan – finns det många svenskar där?

1 april 12.45 - I dagens GT låter tidningen familjen, till 15-åringen som erkänt slag, att gråta ut, hur poliserna stormade in och bla bla. GT beskriver hur pappan har en servett på bordet där han torkar tårarna med och gömmer ansiktet i. Pappan säger att det är oacceptabelt det de gjort mot mannen, men han kan inte förstå varför de ska förstöra livet för barnen genom att spärra in dom. GT:s snyftare här.

13.15 - Pappan säger även: - ”Många skulle säga att det är de snällaste pojkarna i Angered”. Skulle det vara sant så går det alltså omkring mördare i hela Angered. Tidningen GT ifrågasätter ingenting, eller ställer en enda obekväm fråga. Allt går på, som vanligt, att göra gärningsmännen till offer i svensk media. Inte ett ord om den gamle mannen hur han, eller hans familj mår. Inte ett ord om att dådet utan vidare kan klassas som rasistiskt. Skulle dessa pojkar har slagit ihjäl en gammal man av sin egna etnicitet? Självklart inte, det hade aldrig hänt, och det vet alla, det vet GT men skriver inte ett ord om en sådan sak. Den aspekten skulle svensk media aldrig våga göra.

13.25 – Häktningsförhandlingarna inleddes klockan åtta på söndagsmorgonen. Först häktades den 15-åring som erkänt visst våld mot mannen. Vid tiotiden på häktades ytterligare en av de fyra misstänkta pojkarna. Och beslut om häktning av den tredje pojken kom strax innan lunch. Före klockan 13 stod det klart att även den fjärde anhållne häktas. I samband med häktningen av den första pojken beslutade tingsrätten om yppandeförbud. Så från och med nu kommer 15-åringens advokat Per Söderberg inte säga någonting i detta ärende. Men advokat Söderberg uppgav till GP att han redan på måndag kommer att överklaga häktningsbeslutet.

16.30 - ”Vännen tror inte att kompisarna menade att 61-åringen skulle hamna i koma, utan att de bara skulle slåss lite som ungdomar gör”. Den inställningen har invandrare, inbyggt våldsbegär. Vem påstår att alla ungdomar slåss, det är långt ifrån sanningen. Det tyder på låg IQ detta brott och familj och vänners uttalanden.

Relevant videoklipp från 2010: ”Kriminella invandrare TV3” Lyssna SPECIELLT vid 04.25 in i klippet

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=kA-Il6Mtdxs&w=480&h=360] Aftonbladet snyftar på med hur synd det är om allt och alla så fort det är invandrarrelaterade brott. Vare sig det är offer eller gärningsmän så utmålas de alltid som offer det är synd om. Hade detta varit svenska ungdomar hade AB inte skrivit en bokstav åt detta hållet.

– ”Hans mamma bröt ihop och skrek och grät. De fick hjälpa henne härifrån”, säger Aftonbladets utsände. Anhöriga fick springa och hämta vatten till kvinnan som leddes ut från tingsrätten.

Påpekar igen att hunden Barney hämtades av Carl-Erics syster som tills vidare placerat den hos släktingar på landet. Något nytt om Carl-Eric har inte kommit fram ännu som vi sett. De här ”snällaste killarna i Angered” hotas av ungdomsvård där maxstraffet är fyra år, men det kommer aldrig utdömas.

Hundvännen Carl-Eric Cedvander, 61, med sin hund Barney och lekkompisen Julius. Efter sjukpensioneringen och hjärtoperationen levde han för sin hund / Foto: Gunilla Renström

Häkningsförhandlingen

23.10 - Carl-Eric skadades så svårt att han svävar fortfarande mellan liv och död, och har efter två veckor ännu inte vaknat eller visat tecken på att göra det. En varm och godhjärtat man som aldrig brusade upp och som levde ett stilla liv efter att under många år jobbat i måleriet på Volvo PV. Svenskarnas Parti och Nationell Ungdom höll ett ljusmanifest på Kortedala Torg tidigare idag.

Om man läser Kent Ekeroths (SD) motion här, så blir man ganska upprörd hur milda straffen är när man är under 18 år. Enligt en obekräftad källa så ska det även vara somalier involverade i dödsmisshandeln. Det ryktas på diskussionsforumet att Carl-Erik är hjärndöd och håller sig vid liv genom teknisk hjälp. Frågan är då om mannen är död eller ej, juridiskt sett. Skillnaden är ju mord vs grov misshandel.

2 april 11.40 - Enligt vad vänner sagt till GT är ingen av de inblandade särskilt ångerfull. Som GT kunde berätta i går ska pojkarna efter dådet ha skrutit för kompisar om vad de gjort. De ska då ha visat total känslokyla inför händelsen och sitt offer, som nu svävar mellan liv och död.

- ”Det var en cool grej. De ­pratade om hur de kickade den här mannen”, säger en vän som hört dem berätta om misshandeln.

Enligt GT:s uppgifter är flera av killarna aktiva kampsportare och utövare av extremvarianten MMA, som är en mix av boxning, brasiliansk jiu-jitsu, judo och thaiboxning. Misshandeln av Carl-Eric Cedvander har beskrivits som mycket rå och brutal och ska ha avslutats med att han sparkades i huvudet. Enligt bekanta till offret är det inte säkert att han kommer att klara sig. 61-åringen har fått svåra hjärnskador och ligger nedsövd.

- ”Hela kraniet är intryckt”, säger en bekant.

Två av troglodyterna

19.44 - Aftonbladet skriver att våra vänner polisen, ni vet de som klarar upp en bråkdel av alla misshandelsfall tycker det är förskräckligt att ”rasistiska hemsidor” skyller detta på invandringen. Då undrar vi vad vi annars ska ge skulden. Socioekonomiska orsaker eller? Hur vore det om ni klev ur er jävla radiobil eller lyfte häcken från era skrivbord och utredde lite brott istället för att bara lägga ner dem.

– ”Men vi känner även en oro att det ska gå åt andra hållet. Vi ser att rasistiska hemsidor skuldbelägger invandrare generellt efter det som hänt. Det gör mig arg och vi bevakar den utvecklingen noggrant. Manifestationer mot våld är bra, ett friskhetstecken. Men vi vill inte att det blir manifestationer för hat”, säger Bertil Claesson, chef för polisen i Nordost. Några killar som hänger på torget säger att händelsen påverkat alla. – ”Det är inte rätt det de gjorde, om de nu gjorde det. Visst har man märkt att fördomarna mot alla oss invandrare ökat efter det”, säger en av killarna.

Bevaka på ni bara, under tiden blir svenska ungdomar och pensionärer rånade, misshandlade, bötade, hotade och till och med dödade av våra kära nysvenskar. Men det är nog inte prioriterat av polisen. Manifestationer och fackeltåg mot våld ger ingenting. De bidrar till växthuseffekten och får de som deltar att känna att de ”gör något”. I själva verket gör de INGENTING. Och det har de gemensamt med polisen.

3 april 04.35 - Nu har nybildade gruppen ”Trygghet för alla – Inga nazister i Kortedala!” på Facebook gått ut med att hålla en ny manifestation den 6 april i Kortedala, men inte mot våldet, inte mot dödsmisshandeln av Carl-Erik – utan mot att en grupp nationalister häromdagen hade ett tyst fredlig ljusmanifest till minne av Carl-Erik och mot våldet, och att de ska ha ett torgmöte den 6 april mot våldet och mot dagens mångkulturella samhällsexperiment.

Enligt dessa naiva figurer så är det alltså nazister bakom misshandeln. DET ska dessa kommunister manifestera mot. Inte ett ord om Carl-Erics misshandel eller kamp för livet på intensiven. Inte ett fördömande ord om dessa pöblar som nu sitter häktade. Är det inte bättre att göra något vettigt. Det är knappast så att de nationalister som går dit kommer att uppmana till våld eller starta upplopp. Riktigt så dumma är inte ens ND.

För inte så länge sen var det ju en invandraryngling som slog ihjäl Inger 78 år, på en parkeringsplats. För det fick han drygt ett i fängelse, dessa ungdomar får max 3-4 år i svensk “ungdomsvård”, om ens det, där återfallsprocenten är 75%. Med andra ord är de ute och snurrar runt igen före de fyllt 20 års. Skandal utan like.

Carl-Eric Cedvander flyttades under måndagskvällen från Neurokirurgiska kliniken till intensivvårdsavdelningen. Om det är försämrat läge framgår inte. Calle har nu legat 15 dygn i koma med insparkat kranium. Vi minns även den så kallade ”discoteksbranden” vid Backaplan på Hisingen i Göteborg där 63 ungdomar dog. 60 av dessa var invandrare.

375 ungdomar i åldern 12–25 år befann sig i lokalen, som var godkänd för 150 personer. Inom några dagar spekulerades att branden, vars offer till största delen bestod av invandrarungdomar, var anlagd av svenskar med främlingsfientliga eller rasistiska åsikter. Affischer sattes upp i Göteborg med texten ”60 invandrarungdomar har dött, nu ska 60 svenskar dö”.

Det visade sig att de fyra gärningsmännen själva var invandrare från Iran, varav tre tidigare var dömda. Idag har endast en av gärningsmännen kvar sitt namn. Efter denna branden var kriminalitet lika med noll, enligt polisen i Göteborg, därför att invandrarna sörjde sina offer. I veckor hade polisen knappt något att göra mer än cykelstölder i princip. Läs mellan raderna så förstår ni sensmoralen.

10.00 - Polisen uppger att de närmar sig en lösning i fallet. Enligt källor till Aftonbladet har de samlat in filmer från övervakningskameror runt torget där Carl-Eric attackerades, så misshandlarna kan mycket väl hamnat på filmer. Målnumret i fallet är B 2822-12.

Övervakningskameror kan ha fått med ligisterna på film

11.50 - GP tog äntligen sitt förnuft till fånga och intervjuade Carl-Erics vän Rosa Andersson. En bild av Carl-Eric som en ganska normal svensk gubbe växer fram. En lite tillbakadragen person som helst håller sig för sig själv och som levde för sin hund. Jag blir så ledsen när jag läser denna intervju då det finns tusentals liknande människor runt om i Sverige som dessa löss ser som ”lätta offer”. Det visar sig att det inte är första gången någon i Rosas närhet har blivit kulturberikad.

– ”Det gör mig förtvivlad att vi har ett samhälle där människor inte vågar ingripa”. En liknande händelse bär Rosa Andersson med sig. Hennes pappa misshandlades vid en spårvagnshållplats i Olskroken. Orsaken var att några killar bad om cigaretter, men han rökte inte och svarade att han inte hade några. Då slog de honom så illa att han hamnade på sjukhus med ett brutet ben. – ”Den här misshandeln satte djupa spår i honom och han vågade inte gå ut på eftermiddagarna”.

Och stenkastarvänstern anordnar demonstrationer mot ”nazism” i Kortedala, det är faan tragiskt.

13.10 - Rosa Andersson avslutar intervjun väldigt märkligt dock, för det är inte ett dugg synd om dessa:

 – ”Jag tycker jättesynd om de här pojkarna och deras föräldrar. Deras liv är förstörda”.

16.50 - Några av de mest stupida kommentarerna in absurdum i sammanhanget:

 • Shahzeb Shuja på Facebook: ”Polisen vill visa att dom är stora, men dom glömmer att ALLAH är störst”.
 • Politikern Anna Johansson (S) i Göteborgsposten: ”På något sätt måste de få en chans att komma tillbaka när de har avtjänat sitt straff
 • Advokaten till 15-åringen: ”Han slog några slag, om det var för mycket eller för lite är för tidigt att bedöma. Han förnekar misstanken om försök till mord”.
 • En av vännerna säger i GT: ”Dom bara skulle slåss lite som ungdomar gör”.
 • GT möter familjen i lägenheten i Hjällbo och pappan säger: ”Många skulle säga att det är de snällaste pojkarna i Angered”…
 • …och fortsätter: ”Men varför ska de förstöra livet för barnen också?
 • Från GP, en av de misstänktas syskon: ”Det var en olyckshändelse”.
 • Jerzy Sarnecki TV4 skyller på: ”pojkarna, föräldrarna och samhället – eftersom de är så unga”.
 • GT skrev att pojkarna efter dådet skröt om det: – ”Det var en cool grej. De pratade om hur de kickade den här mannen”, säger en vän som hört dem berätta om misshandeln.
 • En kusin säger: ”Det finns två sidor av saken och pojkarna målas upp som monster i medierna”.
 • En morbror till 15-åringen: ”Vi accepterar inte händelsen, men vi vill också understryka att vi faktiskt inte vet hela historien ännu”.
 • En status på Facebook: ”Nu på fredag är det demonstration mot nazisterna som ska komma till kortedala!”
 • Aftonbladet varnar för ”rasistiska våldsaktioner”.
 • Klasskamrat till någon av ligisterna: ”Jag känner dem. De skulle aldrig slå någon sådär
 • Från någon AB intervjuade: ”Andra säger att de nog gjorde det men att de säkert bara försvarade sig”.
 • Hjällbo skriver i detta forum: ”Ful horjävel skulle slagit sönder dig om jag såg dig har inga syskon, men du ska veta att du kommer från kossor så sorry jag vet att det gör ont och btw jag ångrar att jag sa att det var synd om han där gubbjäveln hoppas han dör…”

4 April 16.05En mystisk somalier som tydligen ska ha försökt ”hjälpa” Carl-Eric eftersöks i tidningarna. Helt plötsligt spelade etniciteten en enormt stor roll i våra förljugna så kallade tidningar. Vi berömmer naturligtvis ett sådant handlande men ställer oss skeptiska till om det överhuvudtaget har skett då det inte rapporterats om någon sådan person på en hel vecka.

Han kan ha intressanta saker att berätta, säger kriminalinspektör Håkan Ohlson till GP. Håkan Ohlson berättar att både mannen och kvinnan har somaliskt utseende.

ExpressenDen här nyheten har tagits upp i SAMTLIGA media runt om Göteborg. Inte direkt som nyheten om att 61-åringen hade blivit misshandlad av ett invandrargäng. Där kallas det för ett ”ungdomsgäng”. Men helt plötsligt blev etniciteten viktig. Bravo Expressen! Ur GP: Har ni något signalement på den person ni söker?

– ”Ja, både mannen och kvinnan har somaliskt utseende, men jag vill inte släppa till exempel ålder eller klädsel. Jag vill inte begränsa andra eventuella vittnen”, svarar Håkan Ohlson.

18.25 - Alla sju pojkarna har filmats av en övervakningskamera vid Kortedala torg, erfar GP. Och ett okänt par försökte hjälpa Carl-Eric från misshandeln. Ska vi gissa på att Elina Gustavsson SSU kommer att yppa några infernaliskt dumma kommentarer om detta fallet också, 19.40 - Skribenten Killa_Mike på Flashback känner till en del och skriver:

”På skolan finns 15 elever där de klassats som orosmoment, där ingår dessa sju som är omhändertagna. De som försökte förhindra polisens arbete var 2-3 av de resterande av dessa 15 elever. De ställde sig i vägen för polisen och puttade en av poliserna. Detta är väl ganska talande om vad det är för halvkriminella ungdomar det finns i det området. Det är sjukt hur vissa invandrarungdomar har satt sig i ett utanförskap och valt en kriminell bana. Det är tydligt att de inte identifierar sig med etniska svenskar från majoritetssamhället, de har ingen empati. Då är våldet inte långt borta”.

Information som ”never ever” skulle dyka upp i media, om det inte vore svenska små ligister. Det vore trevligt om denna somalier kunde träda fram och berätta i media hur han gjorde och vilka han försökte avstyra. Om detta är sant så ska denna somaliska invandrare ha credit och en eloge för det han försökte. Fler såna invandrare tack.

5 april 10.35 - Aftonbladet slår veckans rekord för snyfthistorian modell BIG. Aftonbladet vill påskina att invandrargänget slogs för att komma loss från den stora starka Carl-Erik som ”höll fast” en i gänget, så de var tvungna att nästan slå ihjäl honom för att få loss sin stackars kompis. Att inte Aftonlögnen blir polisanmäld för deras skräp dom skriver. Aftonbladet benämner dem ”tonårspojkarna” ännu:

”Slogs för att komma loss” Tonårspojkarna misstänks för synnerlig grov misshandel av Carl-Eric Cedvander, 61. Men hävdar att de handlade i nödvärn. – ”Gubben höll fast en av oss och vi slogs för att hjälpa vår kompis att komma loss, påstår de i förhören”.

Slasktratten Aftonbladet fortsätter:

”Enligt pojkarnas version tog då Carl-Eric tag kring en av pojkarnas nacke. När en av pojkens kamrater försökte hjälpa honom tog Carl-Eric tag i kamratens jacka, som åkte av. Carl-Eric och pojken han höll fast föll omkull i den torrlagda fontänen på torget och det är nu de första sparkarna utdelas. – Vi sparkade för att han skulle släppa taget, säger en av pojkarna i förhören. I det här läget försöker en man hjälpa Carl-Eric och utdelar, enligt pojkarna, ­flera slag mot dem. Till slut flyr pojkarna. Polisen söker nu en man som ska ha ingripit i bråket. – ”Han beskrivs som av ­somaliskt ursprung”, säger kriminalinspektör Håkan Ohlson.

Återigen anser Aftonbladet att etnicitet är viktigt i VISSA sammanhang. Det kan kallas diskriminering. Aftonbladet är rasister och svenskhatare. Att den slasktidningen ens skriver dessa lögner i artikeln som invandrargänget diktar upp är helt fantastiskt. Och inte ens skriva att det inte låter trovärdigt på långa vägar. Aftonbladet har så klart intervjuat föräldrarna till ligisterna:

”Aftonbladet talade i går med föräldrarna till flera av de misstänkta pojkarna. De är alla bestörta över det som hänt, men säger att misshandeln inte kan ha skett oprovocerat. – Min son är en bra kille. Visst, han var på torget med sina kompisar, men han skulle aldrig göra något sådant, det kan jag inte tänka mig, säger en mamma. En av de andra pojkarnas mamma säger: – Om de har gjort det de anklagas för måste det ha funnit en anledning.

Min son har berättat för mig att han bara försökte hjälpa sin kompis från den här mannen. En av pojkarnas pappa säger att hans son berättat hur de skulle försvara sin vän, som angreps av den 61-årige mannen. – Det gör ont i mitt hjärta att mannen skadades, och jag hoppas verkligen att han blir frisk snart, säger han. Carl-Eric Cedvander vårdas fortfarande på sjukhus för sina svåra skador. Hans tillstånd beskrivs som kritiskt”.

Inte en enda motfråga, inte ett enda ifrågasättande mot dessa föräldrar som är precis lika dumma som barnen. Alla skyller på annat och ursäktar sig. Pinsamt och patetiskt. Men Aftonbladet är snäppet värre. Den dagen de går i konkurs blir det fest. Hur många blommor har föräldrarna skickat till Carl-Eric för att visa sitt stöd? Massvis, om de har något samvete i kroppen.

12.15 - GP skriveratt Kling & Klang har gjort bort sig – igen. Misstaget denna gången var att det tog flera dagar innan polisen spärrade av vid Kortedala Torg och fontänen efter den brutala misshandeln på Carl-Eric. Och detta misstaget kan påverka utredningen. GP har tidigare berättat att polisen har svårt att få fram vittnen efter den brutala misshandeln på 61-årige Carl-Eric söndagen den 18 mars. Men flera personer som var vid torget eller jobbade på söndagen då misshandeln skedde säger till GP att det tog flera dagar innan polisen spärrade av vid torget efter brottet.

- ”Polisen spärrade av på torsdagen vid fontänen. Det var också då jag upplevde att man gick in ett aktivt skede. På söndagen hann flera personer som såg misshandeln gå hem. Om de hade blivit uppfångade tidigare kanske polisen hade haft fler vittnen och kommit igång snabbare”, säger Maria som egentligen heter något annat. – ”När polisen spärrade av några dagar senare gick jag fram och frågade varför. Jag fick till svar att det var åklagarens beslut”, säger Maria.

Även restaurangpersonal på torget och Jeanette Andersson, butikschef på Hemköp i Kortedala, bekräftar att avspärrningar vid torget inte gjordes omedelbart.

- ”Jag såg att det spärrades av några dagar efteråt”, säger hon.

Vad som hände mellan Carl-Eric och killarna börjar klarna. Enligt Peter Kroon, gruppchef på länskriminalens våldsgrupp, så sparkade eller slängde killarna saker mot hans hund. Om några föremål träffat hunden är oklart, men Carl-Eric reagerade och så startade misshandeln. GP kan avslöja att det i utredningen finns ett antal vittnesmål som i detalj beskriver händelsen.

13.20 – Aftonbladet vår allas lögnmaskin och vitixlare supreme låter ju naturligtvis föräldrarna komma undan utan några följdfrågor. Att snorungarna redan har ett digert brottsregister är inget som Aftonbladet ämnar ta upp i sin snyftare till artikel. Vi har information om att pojkarna redan utsetts att vara bland de 15 värsta på Hjällbo-skolan och var under ”särskild uppsikt”. Och att vara bland de 15 värsta där är ingen lätt uppgift.

23.10 - Det har cirkulerat uppgifter om att en person ska ha ingripit under misshandeln. Men flera vittnen berättar att det inte stämmer, att ingen ingrep. Vem ljuger avseende somalier som ingrep? Polisen? GP själva som bekräftar det?

6 april 11.30 - Polis omringar Kortedala torg och kravallstaket delar på fredagsförmiddagen upp Kortedala torg inför ND:s demonstration kl 12.30 idag. Vänsterextrema Rättvisepartiet Socialisterna med Kristofer Lundberg (idioten med kepsen på Debatt igår), i spetsen som ska demonstrera mot Nationaldemokraterna finns på plats och ställde upp två tält framför huset där Lärcentrum ligger, berättar GP:s reporter nyss.

Utomparlamentariska vänstergrupper, manar sina anhängare att sluta upp under parollen: ”Trygghet för alla – Inga nazister i Kortedala”. På deras hemsida står: ”…vi kommer inte låta nationaldemokraterna ha sitt torgmöte ifred utan störa dom och visa att de inte är välkomna att vistas i solen”. Rent kriminella kommunistiska ligister som endast är där för att störa och söka bråk.

13.45 - Vid ett-tiden har ”motdemonstranter”, som den våldsbejakande vänsterflocken kallas i media, tagit sig fram till kravallstaketen och skanderar slagord.

– ”Inga rasister på våra gator! Stoppa rasismen!”, gapar vänsterpöbeln.

Slagorden hördes högt över Kortedala torg när de krigiska kommunisterna tog sig fram till staketen. Två personer bland ”motdemonstranterna” fördes just bort av polisen, under enorma burop av flocken. Men Nationaldemokraterna har inte dykt upp ännu, rapporterar GP:s reporter Pia Svensson från torget. Två ridande poliser dök också upp utanför torget vid kvart i tolv-tiden. Det var tidigare sagt att demonstrationen skulle starta halv ett men starttiden har flyttats fram till klockan 13.00.

14.35 - Rättvisepartiet Socialisternas ordförande i Västra Götaland, Kristofer Lundberg, som raljerade igår i Debatt i sin keps, samt är på plats i Kortedala, uppger att partiet har delat ut 10 000 flygblad i området, med uppmaning till folk att komma till Kortedala torg och ta avstånd från de ”högerextrema”. Denna psykopat till dåre har mängder av gånger suttit hos polis för sina upplopp och civil olydnad. Linda Abrahamsson, 25, har gått med i nätverket Nazifritt Kortedala, som verkar vara ytterligare en verklighetfrånvänd figur.

– ”Det kan inte vara en tillfällighet att våldet ökar när välfärden försvinner. De tillresta nazisterna parasiterar på den här händelsen”, skriver Aftonlögnen.

14.50 - Med slagord och tutor överröstar och stör som vanligt dessa 500-talet pöblar som kallar sig motdemonstranter och annat folk, det tjugotal nationaldemokrater som nu försöker hålla möte på Kortedala torg. Dessa vänsterextrema ligister som gapar sig hesa om demokrati hit och ingen diskriminering dit, är själva de värsta som just utför motsatsen till vad de gapar om. Och media som vinklar sanningen.

15.40 - ”Vi är beredda att försvara oss mot nazisterna” säger vänsterpöbeln som består av cirka 500 personer, mot Nationaldemokraternas grupp på 20 personer som har avslutat sina tal nu på demonstrationen. Bara det uttalandet avslöjar dessa knasars tänkande – 500 mot 20. Idel våldstänkande, och det på  exakt samma plats som en person nästan blev ihjälslagen på, och varför de står där.

Pöbeln skrek i protester och de kastade in föremål över kravallstaketen och stämning var uppjagad, skriver Aftonbladet. Ja, vad säger man, där står ND och försöker föra en lugn fredlig demo mot våldet, och pöblarna kastar föremål. Jössesligen alltså. Och fortfarande inget nytt om super-somaliern som inte finns.

17.40 - – ”När nazisterna försöker etablera sig här är det viktigt att vi står upp mot dem. De demonstrerar inte mot våldet, de utnyttjar bara den tragiska misshandeln som skedde här”, säger psykot Kristofer Lundberg, ordförande för Rättvisepartiet Socialisterna i Västra Götaland, till TT. ”..nazisterna” säger den IQ-befriade stenkastaren om allt till höger om KPML(r).

SvD skriver även: ”I slutet av manifestationen var Kristofer Lundberg någon centimeter av att bli överkörd av en bil som rusade förbi i full fart. Föraren vände och försökte två gånger till köra över honom men han lyckades hoppa undan. Föraren åkte senare bort efter att bli jagad av folk med flaggstolpar”. Ja det hade ju varit jättetråkigt om en extremkommunist hade blivit överkörd. De militanta vänsterdräggen på cirka 50 personer, inklusive ett par tre maskerade araber som gjorde hotfulla utfall mot en äldre dam med en hund när hon pratade med en polis. Men poliserna ingrep inte det minsta. Kling & Klang har återigen gjort ett perfekt jobb och lyckats förhindra en laglig demonstrations budskap. Klåpare.

7 april 15.30 - SD Partille skriver efter ett vittnes utsago:

”Berättat av ögonvittne:När polisen skulle ta sig från Kortedala Torg anfölls dom av cirka 200 invandrarungdomar och några “rättvisa” partister, som sparkade på polisbilarna och kastade bengaliska eldar omkring sig. Ett träd tog eld. Detta var en attack helt riktad mot polisen när ND hade lämnat platsen.Vanliga människor flydde i panik. Det handlar om en ny attack mot det svenska samhället. Våldet härskade återigen i Kortedala. Precis som en söndag för två veckor sedan. Både svenskar och invandrare i ögonvittnets omgivning förfasade sig över och skrämdes av våldet i situationen”.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=eme6jHmc7hA&w=560&h=315]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=EAzlDrfwB0k&w=560&h=315]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=adkQGL6TpTY&w=560&h=315]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=7U5OrrauyXw?feature=player_embedded&w=560&h=315]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=wg0abHT2pUg&w=560&h=315]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=b7-XQc-okuM&w=560&h=315]

 9 april 04.00 - ”Det är inte stereotypen av kriminella ungdomar vi pratar om här, snarare tvärtom”, säger en polis till GT. Familjebakgrunden hos de fyra häktade pojkarna är den diametralt motsatta till alla fördomar. Tre av fyra har en ordnad hemsituation, föräldrar med vanliga arbetarjobb och pojkarna talar klockren svenska.

Shadi Guli 16 år, Hjällbo

07.40 – Ledarskribenten på Göteborgsposten, Malin Lernfelt, har försökt att förvanska den brutala misshandeln av svensken Carl-Eric. Enligt Lernfelt så fanns det en somalier närvarande vid tiden för misshandeln som skulle ha försökt avbryta misshandeln, dessutom som den enda personen också som försökte gå emellan.

Men denna versionen är en uppdiktad nyhetsrapportering som inte stämmer med vad Göteborgsposten själva har publicerat. Enligt GP själva så har vittnen uppgivit att ingen ingrep i misshandeln. Därför är Malin Lernfelts förfalskade version ett sätt att försöka förringa kritiken mot invandrargänget som nu finns, samt medias idoghet att dölja etniciteten.

11 april 04.00 - För att alla ska förstå vilken erbarmligt dålig koll media har på nyheter, som räknas som nyheter – så skriver GP-krönikören Christer Lövkvist i gårdagens tidning under rubriken: ”Till stöd för Carl-Eric” – ”De står där, tysta, allvarliga och med nedslagna blickar runt den numera riksbekanta fontänen på Kortedala torg där 61-årige Carl-Eric för tio dagar sedan misshandlades svårt av ett gäng unga killar”.

Hur kan en så kallad journalist – efter alla dessa artiklar GP nu publicerat om denna tragiska händelse – missa vilken dag som Carl-Eric blev i stort sett ihjäslagen? Söndagen den 18 mars överfölls Carl-Eric, det är bara en felkalkyl på 15 dagar, min kära spann vatten Christer Lövkvist. Det här visar hur media fabulerar med fakta hit och dit, och uppfinner somalier och annat som inte finns. Skärpning!

07.25 - På lokala TV4-nyheterna rapporterades det nyss att förvaltningsrätten har beslutat att de fyra häktade kommer att förflyttas till ungdomshem i väntan på rättegång. Ärendet har komplicerats på grund av att föräldrarna till två av ligisterna inte har kunnat lokaliserats ännu.

18.15 - En detektiv på diskussionsforumet Flashback har grävt fram följande info:

 • På adressen Skolspåret 49 har vi Youssef Mahmoud och hårfrisörskan Mayasa Mahmoud (syrier) som är vårdnadshavare (VH) för omhändertagne sonen Diar Mahmoud (muslim och kurd enligt hans Facebook), tänkt att transporteras till Folåsa LVU-hem. Ska vara den som benämns ”Sekretess E” hos tingsrätten (TR).
 • På Skolspåret 53 återfinner vi Sabah Mahmoud (syrier) som tillsammans med annan person är VH bland annat för den omhändertagna sonen Pedar Mahmoud. Bör vara ”Sekretess D” tos TR.
 • På Skolspåret 67 finns Amin Bidlis och Sabah Bidlis( irakier). VH för en Ava Bidlis omhändertagen och tänkt att placeras på Margretelunds LVU-hem. Sannolikt ”Sekretess A” hos TR.
 • På Skolspåret 71 huserar Dijwar Goli och hustrun Shokrea Goli tillsammans med en stor barnaskara. Sonen Homan Goli född i Irak, är dock inte hemma just nu utan är på väg till Fagared i Lindome om han inte redan är där. Detta ställe som uppfostrat generationer av västsvenska kriminella. ”Sekretess F” hos TR.
 • Beger man sig till Bergsgårdsgärdet 61 finner man Ülkiye Kibar och Yasar Kibar (turkar), VH för sonen Hasan Kibar, 1996-02-16. Han är tänkt att vistas på Bärby ungdomshem ett tag framöver. ”Sekretess B” hos TR.
 • Och i de ”bättre” kvarteren på Bondegärdet 15 har vi Zirak Gulli och Amina Gulli, VH för sonen Rasti Gulli född i Irak. Likaledes omhändertagen. ”Sekretess G” bör vara hans täcknamn.
 • ”Sekretess C” är den omhändertagne 14-åringen. Ingen ID på denne än så länge.

Sekretess B, Hasan Kibar verkar ha en far, Yasar Kibar, som 2007-07-09 dömdes till fängelse i fem år och sex månader för grovt narkotikabrott. Sådan far, sådan son. Målnumren är: 4684-12 (Goli) 4687-12 (Bidlis) Facebook 4690-12 (Mahmoud Pedar/Manal) Facebook 4691-12 (Mahmoud Diar) Facebook 4692-12 (Kibar) 4759-12 (Gulli) I Förvaltningsrätten är det dessutom angivet ett samband mellan dessa mål.

22.50 – Bild på Homan GuliHoman Guli 13 år – taget år 2009

Homan Goli och Rasti Gulli

12 april 13.00 - Två av ligisterna i misshandeln av Carl-Eric transporterades i morse från häktet i Göteborg till ett ungdomshem i Västsverige. De övriga två begärs sannolikt omhäktade. Carl-Eric Cedvanders hälsotillstånd är aningen bättre och han andas nu på egen hand, utan att längre vara beroende av respirator, enligt GP:s källa. Han har flyttats till en ny avdelning på Sahlgrenska.

13.25 – Ur GP: ”Den 15-åring (Diar Mahmoud) som erkänt att han råkat i handgemäng med Carl-Eric – och som framhärdar att det handlat om nödvärn – vill omedelbart komma från häktet och ut på behandlingshem i väntan på eventuellt åtal och rättegång. Hur hans föräldrar ser på sonens behov är oklart, eftersom advokaten och rätten ännu inte lyckats få någon kontakt med dem.

Detsamma gäller för övrigt Homan Goli, en annan av de häktade 15-åringarna. Myndigheterna hade inte heller i hans fall kunnat nå vårdnadshavarna, nio dygn efter gripandet. Pojken anmäldes under 2011 för skadegörelse av spårvagn (april) och misshandel, olaga hot och mopedstöld (augusti) och har utretts av polisen enligt LUL (lagen om unga lagöverträdare).” Detta ger ett bra perpektiv och en 100-procentig anledning till att utvisa dessa familjer.

Precis denna typen av invandring ska vi inte ha, misskötande våldsamma ligister med föräldrar som inte ens bryr sig. Varför ska Sverige förstöras av dessa. Finns ingen vård eller några bidrag i världen som räddar dessa. Kanske de bidragsfuskar just nu. Bortresta med alla bidrag som tickar, olovligen. Värt att kolla upp för myndigheterna i alla fall.

18.50 - De fyra som satt häktade var/är:

 • Homan Goli – Häktades den 1 april. Goli sitter nu på Fagareds ungdomshem i Lindome som vi skrev igår.
 • Ava Bidlis – Häktades den 1 april. Han är den andra som vi igår skrev förflyttades, och Bidlis är upplåst på Margretelunds ungdomshem.
 • Diar Mahmoud – Häktades den 1 april. Sitter ännu och skakar häktesgaller.
 • Hasan Kibar – Häktades den 1 april. Och är kvar i cementrummet med galonmadrassen.
 • Det är ny häktningsförhandling i morgon med Diar och Hasan.
De två som inte häktades är:
 • Rasti Gulli, född i Irak. Är intagen på SIS behandlingshem Fagared.
 • Pedar Mahmoud, syriska föräldrar.

20.40 - Varken sjukvården, länskriminalen, närpolisen, åklagaren eller anhöriga informerar för närvarande om de medicinska prognoserna för den brutalt misshandlade Carl-Eric, 61. Enligt vad GP erfar är dock situationen inte längre livshotande. Det går åt rätt håll, men det går väldigt långsamt, säger en källa med insyn i ärendet.

Carl-Erik förflyttades nyligen från en avdelning till en annan på Sahlgrenska. Han andas på egen hand och är inte konstant beroende av respirator. Vi håller alla tummar som går för att Calle ska bli så bra att han kan leva ett fungerande liv igen, men utsikterna är dystra tack vare några ligister som verkar ha förstört hans liv för alltid.

13 april 22.35 - Sammanlagt sju ligister misstänks den råa brutala misshandeln som nästan kostade Carl- Eric Cedvander livet. Fem av dessa ligister ”vårdas” för tillfället på ett ungdomshem medan de övriga två varit fortsatt häktade. Klockan 14.00 på fredagen inleddes förhandlingar för omhäktning i Göteborgs tingsrätt mot de båda. Senare under fredagseftermiddagen meddelade rätten att man häver häktningsbeslutet för båda misshandlarna.

De är dock fortsatt misstänkt för synnerligen grov misshandel men får lämna häktet. Diar Mahmoud och Hasan Kibar två tas nu om hand enligt LVU och har placerats på Folåsa- och Bärby ungdomshem. Tingsrätten har även släppt sekretessen beträffande Diar Mahmoud, 960914-7476, tidigare benämnd ”sekretess E”. De andras sekretess kvarstår.

18 april 09.55 - Åklagaren räknar inte med söndersparkade Carl-Erics vittnesmål, varken i utredning eller framtida rättegång: ”Frågan är väl om han någonsin kommer att kunna förhöras”, säger Carl-Henrik Andersson. Domstolsförhandling lär knappast äga rum före midsommar, kanske snarare i augusti-september. Det är dock ändå inte rimligt att hoppas på att Carl-Eric skulle vara tillräckligt återställd då. Förundersökningen mot de sju har deltagit i misshandeln av Carl-Eric, 61, försvåras betydligt av två orsaker:

 • Dels att det inte finns någon målsägande som kan berätta. Åklagaren Carl-Henrik Andersson vill absolut inte göra några medicinska analyser av Carl-Erics tillstånd. Han konstaterar bara att han inte tror att offret, beroende på sina svåra skallskador, ska kunna bringa någon klarhet i händelseförloppet, och kalkylerar inte med hans medverkan.
 • Dels LVU-placeringen, vilken innebär att sex av killarna nu är spridda på olika ungdomshem i landet. De vårdas inte bara i Västsverige, utan ett par av dem vistas i Östergötland och Uppland, som medför logistiska bekymmer. Vi får ha personal som reser runt i riket för att höra de misstänkta. En uppgift kan inte kollas mot en annan, i all hast, utan det skapas dröjsmål – och därmed möjligheter för de inblandade att prata ihop sig. Det fortsatta omhändertagandet på behandlingshem måste prövas med regelbundenhet. Om socialtjänsten anser att ett frisläppande skulle vara motiverat, fattas det formella beslutet av förvaltningsrätten. De sex har alltså chansen att komma på fri fot, långt före det att åtal väcks.

22 april 18:47 - Vi försöker jobba så bra som möjligt för att vara ute i tid med dessa killar. Vårt fokus nu är på att killarna ska kunna återvända till skolan en dag. Men det pratas så mycket om skolans inblandning, men det finns ett föräldraansvar med, säger Hjällboskolans rektor Peter Holmqvist. Som vanligt i Sverige bryr sig man mest om gärningsmännen. Vi bryr oss dock om offret som nu enligt uppgift kan andas utan maskinell hjälp.

23.15 - 

Rektor Peter Holmqvist gör en pudel nu

- Vi försöker jobba så bra som möjligt för att vara ute i tid med dessa killar. Vårt fokus nu är på att killarna ska kunna återvända till skolan en dag. Men det pratas så mycket om skolans inblandning, men det finns ett föräldraansvar med, säger Hjällboskolans rektor Peter Holmqvist.

7 maj 02.20 - Det kommer att dröja innan åtalet för den brutala misshandeln av Carl-Eric Cedvander vid Kortedala torg är klart, uppger P4 Göteborg. Tidigast om en månad kan det bli dags för åtal enligt åklagaren.

8 maj 05.10 - Enligt P4 Göteborg igår mår Carl-Erik aningens lite bättre än tidigare. Vi håller tummarna för att ”Calle” blir så bra som möjligt.

Mer info efter hand -

Man förstår att alla vill till Sverige

Vackra Sverige – hur länge till?

GP, GP. AB, Kl 10.20

 • Lennart

  ” Och Sverige står bara och tittar på och fortsätter rösta på sjuklövern.”
  Nej för h——.
  Förra valet blev det SD och det blir det även i nästa val.

 • Stefan

  Fega sjuka grisar är vad dom är.
  Skicka dom till Afghanistan där dom hör hemma i en grotta

 • Conlon

  Välkommen till det nya spännande mångkulturella Sverige…

  • Pantertanten

   Välkommen? Vi har varit här ett tag nu..

 • http://www.facebook.com Lena Johansson

  Varför ska polisen ha tips i utredningen? De behöver bara gå in på mördarnas FB-sida:
  https://www.facebook.com/groups/379426208745805/
  Där finns det tips.
  Fy fan för detta land idag.

  • http://twitter.com/Robin_Shadowes Robin Shadowes (@Robin_Shadowes)

   Faaaaan, att man inte kan svara direkt på deras jävla skitsida!! Hade gärna skrivit mitt hjärtas mening om slöddret.

  • bitsdu

   Därför att dom är så j-vla lata….

 • http://demokratbloggen.blogspot.com/ Demokratbloggen

  Varför skaffade han inte en hund på riktigt istället för någon liten knähund. Då hade ju hunden försvarat honom.

  Bra idé förresten! Skaffa stora arga byrackor och bussa dem på dessa ”krigare” så är vi igång och försvarar vårt land.

  • jgarn

   Hundar skall inte bita i ruttet kött, de kan bli sjuka.

   • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

    Fan, de biter ju i allting utan att bli sjuka. Det verkar snarare som att de blir sjuka av att inte bita istället.
    De äter ju till och med skit! De slickar på piss och trycker upp nosen i röven på andra hundar.
    Jag skulle tro att de har julafton med muhammedaner. Här kan de ju börja leka herre på täppan, som hundar älskar att göra med varandra. Det är ju bara att vänja dem vid arablukten, att så fort de känner den lukten så är det Herre på täppan som gäller!

 • Pantertanten

  Man blir mållös. Mitt på stan, mitt på blanka dagen, mitt ibland andra människor, blir en snäll, vanlig människa IHJÄLSLAGEN av ett gäng babianer!

  • SM811

   Helt fruktansvärt. När skall idioterna till 7klöverpolitiker och PK tidningarna ställas till svars. Man blir så förbannad att ännu en äldre helt i onödan, minns damen som blev nedslagen och där sedan förövaren fick PUT när han satt i fängelset. Sverige har blivit mycket ruttet samhälle och det tack vara dessa imbisilla 7klöverpolitiker och PK tidningarnas journalister.

 • Pingback: Arabiskt ungdomsgäng slog ihjäl 61-årig svensk - Fria Tider

 • Yubbie

  Babianer? Det var inte snällt sagt, nu finns det många apor som kommer känna sig kränkta… Jag gissar att vad du skulle vilja ha sagt var ”dessa MENAndertalare”… Hehe..

 • Kenneth Sundman

  Jag blir så illa berörd och förbannad när jag läser om detta och andra vidriga saker som händer. Efter avtjänat straff ska dom utvisas. Kolla mitt event på facebook och gå gärna med för rättvisan ska segra…

  https://www.facebook.com/events/205786046193743/

  Mvh Kenneth Sundman

  • http://gravatar.com/lottapabrakmakargatan madam

   Jag gick med precis nu fast jag inte var inbjuden!

 • M

  OT:Plats 190 på Alexa och fortsatt stigande.
  Grattis

 • Du Gamla Du Fria

  Med sådana uttalande på facebook skulle de bli utvisade direkt!

 • jgarn

  Nu är det krig, vi måste organisera oss och se till att få ut araberna ur Sverige. Polis, politiker och media står på arabernas sida. Vem kan och har förmågan att organisera? Jag ställer upp omedelbar med allt jag har.

  • Tomas

   Jag också, jag har ärligt talat fått nog…. väntar bara på att det faktiskt ska bli krig inom sverige…. vilket det redan verkar vara, och vi förlorar

   • Olle Söderberg

    Vi förlorar därför att vi inte organiserar oss. Utan en fungerande organisation kan vi inte göra någonting alls.

  • http://demokratbloggen.blogspot.com/ Demokratbloggen

   Jag håller med dig.

  • http://twitter.com/Robin_Shadowes Robin Shadowes (@Robin_Shadowes)

   Samma här. Vet inte vad jag kan göra men jag står snart inte ut längre med att se vårt vackra land förfalla och mitt eget folk bli utrotade. Man kan kanske bilda grupperingar med modell efter motståndsrörelserna under kriget? Vi som börjar bli lite till åren eller inte är helt friska fysiskt kan säkert dra vårt strå till stacken genom att agera kurirer, organisatörer eller liknande så får dom yngre mer vältränade ”kriga”. Men det är nog säkrast att sköta det där utanför internet med tanke på FRA och sådan skit. För landsförrädarna kommer satsa alla resurser på att sätta dit oss, inte araberna och mohammedanerna, deras älsklingar.

   • http://demokratbloggen.blogspot.com/ Demokratbloggen

    Ett sätt att demonstrera sin svenskhet på är att ha en svensk flagga på kläderna. Det går nog att köpa in små flaggor man kan sy fast på kläderna, till exempel på höger överarm så ser det uniformerat ut om många gör samma sak.
    Det kan bli ett mode samtidigt som det är demonstrativt, och vi måste ju få gå klädda hur vi vill.
    Ju fler svenskar som ser andra svenskar bära en sådan flagga, desto mer väcks nationalkänslan och om det då finns några sådana svenskar på ett område där slödder angriper någon så blir det lättare för dessa svenskar att rusa fram till försvar, för man ser ju att man kan få hjälp av andra som bär flaggan på höger överarm.

    Man kanske kan googla efter broderade märken och sedan hitta svenska flaggan där. Jag tror att det blir både snyggt och tufft!

    • http://demokratbloggen.blogspot.com/ Demokratbloggen

     Här kan man köpa en tygflagga att sy dit på höger överarm, som jag tidigare beskrev:
     http://www.scandinavianstuff.com/sv/svenska-souvenirer/dekaler/tygmarke-svenska-flaggan

   • Yxan

    Det är skott år i år, så det är väl dax att börja skjuta av landsförrädare och alla muslimer, araber, somalier, kommunister.

  • Mohammad abdul rahim

   Gå knulla dig vi din horunge vill ni kriga så krigar vi era fittor vi får se hur långt ni kommer ahahah horungar !

   • jgarn

    Bara en skitig muslimsk arab som inget duger till, försörjd av det sociala, dvs absolut ingen riktig man, han sitter när han pissar och nu är den inavlade horungen på rymmen från SFI.

   • awake

    Muhammad, Muhammad väntar på dig på andra sidan med byxorna nere, varför tar du inte självmord och hamnar där så gör du dig själv, oss och Muhammad en stor tjänst

   • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

    Ja, vi får se?
    http://demokratbloggen.blogspot.se/2012/03/ta-kampen-uniformera-dig.html

 • Kerstin Sandell

  Går polisen ut först idag och letar vittnen?! Och varför inget signalement tidigare på mördarna?!

 • whiskysierra

  Polisstationen ligger 75 meter från brottsplatsen….
  Ingen sprang dit…. Ingen hjälpte till…..

  *suck…*

 • ll

  Den tappre mannen stod iaf upp för sin hund. Tyvärr blev det hans död. Han var en riktig krigare. Denna händelse har oerhört nog kunnat hemlighållas för allmänheten så länge. Vakna svenska folk!

 • Johan

  Jag hittar inte inslaget om att mannen avlidit.
  Har han gjort detta och media fortfarande mörkar är det en skandal (15:23).
  Kan SWECON uppge vilken nyhetsredaktion som sade detta?

  • nl

   Ja han är avliden, jävla inavlade arabdjävlar.

 • Pingback: Inavel/aggressiva gener bakom ny dödmisshandel ? « Nationell Yttrandefrihet

 • Linda

  herreguuud!!! Är ni helt jävla vrickade ni som skriver om ”er broder” va!!?? Tycker ni det är helt ok att göra så där eller?? Åk hem för i h*lvete!! Slå ihjäl varandra där!

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Du kan lita på att namnen kommer upp här förr eller senare.

 • SM811

  @Kapten_Krok
  Det spekuleras vilt om mannen är avliden eller ej. Kan du verifiera det.

  • Kapten_Krok

   Vet ej var vilken kanal jag hörde det på i morse. Nån lokal kanal kan det varit. Hade även varit upp 30 timmar och skrivit, så faktiskt kan det ha varit nån annan. Möjligen ett misstag för att jag hörde fel. Men jag tyckte de sa en äldre man död, och det var just när jag skrev artikeln, trött som en gnu och sammankopplade det.

   Misstag kan ju hända när man ”rapoorterar” direktrapporter. Men har även läst på två olika forum att två oberoende personer hört samma. En på P1 och en annan på lokal radio. Hur som helst så är mannen så är mannen så hjärnskadad antagligen så han kan räknas som död.

   Jag avvaktar lite, så jag kan varken dementera eller bekräfta mannens död just nu.

 • Svensk gubbe

  Även i Dalarna blir vi kulturberikade. Nu är det mycket värre än texten beskriver. Även i Dalarna blir speciellt äldre påhoppade som är ute med sina hundar.
  http://www.friatider.se/lasarstorm-mot-borlanges-politiker

 • jgarn

  I de lokala spyorna GP och GT kallas de importerade halvaporna för pojkar och ungdomsgäng. Spyorna vill förleda läsarna till att tro att det handlar om människor, det handlar om inavlade araber.

 • http://gravatar.com/jgarn jägarn

  I de lokala spyorna GP och GT kallas de importerade halvaporna för pojkar och ungdomsgäng. Spyorna vill förleda läsarna till att tro att det handlar om människor, det handlar om inavlade araber. Kyss mig i arslet.

 • Tomas

  ”Free our brother Sidad <3" heter facebook gruppen nu, och dom uppmanar till en "demonstration" i brunnsparken imorgon….
  Kanske media kan gå ut varna alla äldre svenskar den här gången att inte vistas där då, man vill ju inte att fler av våra föräldrar ska behöva dö för dessa grottmänniskors välmående….

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Skulle vara väldigt tråkigt om någon av Mangs kompisar skulle vara där.

 • Pingback: Invandrargäng kan ha slagit ihjäl 61-årig svensk « Vägen till de nya livet!

 • Johan

  Det här inlägget på Flashback visar hur dom här kamelknullarna ljuger.
  —————————————————————————–

  Ursprungligen postat av sardaromar00707
  Mitt namn är Sardar och jag är Storebror till Sidad, vi är inga terrorister som vill fria ut en bove. Min bror är en vanlig 16-årig kille som sitter inlåst för ingenting. Det var en 61 årig man som blev ihjälslagen av 10-12 ungdomar i Kortedala Torg och vi vet själva inte vilka det är. Men det jag vill komma fram till är att jag var med min lillebror hela dagen och jag var på plats när den här mannen blev ihjälslagen jag to.m frågade polisen vad som hade hänt. 3 dagar efter så kommer dom och tar mig och min bror men jag blev släppt i söndags men min bror sitter fortfarande, fast jag vet att han inte har varit i närheten av platsen när misshandeln ägde rum.
  —————————————————————————————–
  Läser man de svartmarkerade raderna så förstår han nog varför hans bror sitter inne. Historian är diffus och motsägelsefull.

  Han var på plats när misshandeln skedde. Han var med sin bror. De har absolut ingen aning om vilka personerna var (inga signalement?). Trots att de var på plats när misshandeln skedde så var de tvungna att fråga polisen vad som hade hänt (?).. Sen säger han att hans bror inte var i närheten när misshandeln ägde rum trots att han påstår att han såg misshandeln och spenderade hela dagen med sin bror.

  • http://osynligemannen2.wordpress.com osynligemannen2

   Nu är ju inte logik en egenskap som är särskilt utbredd i MENA. Tänk på de stackars poliser som håller förhör med våldtäktsmän:

   ”Jag har inte våldtagit henne! Jag har inte legat med henne! Jag har aldrig sett henne! Hon ljuger på mig, hon är rasist! Alla svenskar är rasist! Dessutom ville hon själv!”

   De flesta av MENA-brottslingarna ligger helt enkelt på en begåvningsnivå jämförbar med en svensk riksdagsman eller journalist.

 • mari

  Ut ur landet, de är vad som gäller

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100001319584379 Kam Asshfucpig

  ”Och som vanligt är signalementet på förövarna, kolsvart hår med lågt hårfäste och ögonbrynen så tjocka att man tror att det är svarta grävlingar på två ben ”
  Klockrent ! Hoppas gubben lever i.a.f.

 • Anders Eriksson

  Fyfan! Avrätta dräggen omedelbart!

  • Förbannad

   …tortera dom innan, rätt om dom jävlarna!!!!

 • http://boonkaan.wordpress.com boonkaan

  vilka jävla svin dom är, och sen starta nån grupp for att få fri fanskapet som gjort det, inshalla, vilka jävla djur dom tar till sverige numera.

 • http://boonkaan.wordpress.com boonkaan

  Svin är vad det är. varenda jävel av dom. Är så glad, att jag kan skriva vad som helst som utvandrad, och omfattas inte av svensk blattevänlig lagstiftning.

 • Drottning

  ”Någon retade hunden, och den gamla mannen skulle prata ligisterna tillrätta.”

  Gamla mannen?!!? Hallå? hur gammal är du som skriver? :)
  Han är 61 år. Är det att vara gammal? (Skit, jag fattas 5 år till att vara gammal)
  ———————————————————————-

  För övrigt så ANSER jag att dessa piss av shit ska hängas.
  I islam kan man inte döda. Jaha ? grrrr… om nu detta stämmer så BÖR dessa straffas med döden !!!!!!!

  • Kapten_Krok

   Allt är relativt – blattarna är 14-17 år… Så då blir han gammal i jämförelse och iom brottet.

 • nostradamusinorr

  Här finns en mycket sannolik förklaring till just denna typ av våldsdåd
  http://swedenconfidential.wordpress.com/2012/03/06/jerzy-snicke-snacki-sarnecki-skyller-invandrares-brott-pa-svenskars-hundar/

  BRÅ (Brottsförebyggande rådet), även kallade Brottsförnekande rådet, håller sig med kriminologer som likt Bagdad Bob förnekar det uppenbara. BRÅ förefaller att vara en arvtagare till den tidigare myndigheten Styrelsen för psykologiskt försvar, SPF, (numera Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB) vars enda syfte torde vara att till varje pris lugna befolkningen genom att tona ner den ständigt ökande brottsligheten. De återkommande Nationella trygghetsundersökningarna (NTU) är ett led i detta. Affes statistikblogg http://affes.wordpress.com/2011/02/12/trygghetsundersokningen-opium-for-folket/ karakteriserar dessa som ett ”opium för folket”.

  Känner sig månn tro även de anhöriga till den avlidne sig trygga?

  Det är dess värre en stor skam för de personer som var på plats men inte ingrep för att förhindra dödsmisshandeln. I vårt av egoism präglade samhälle är det tyvärr så att endast den senare delen av talesättet ”sköt dig själv och skit i andra” är det som är förhärskande.

  • http://demokratbloggen.blogspot.com/ Demokratbloggen

   Svenskar har för lite vi-känsla. Det ska vi råda bot på genom att popularisera upp nationalismen.

 • http://petterssons.bloggsida.se Olli Rein

  Hur var det med det här civilkurageköret, som jag tror drevs av KD faktiskt. Blev det ingen lag på att man inte skulle få stå och titta på när någon misshandlades eller i övrigt var utsatt för hot till livet. Jag tror att om de som fanns på plats när detta skedde bara hade närmat sig fort och skrikit på asen,så hade de blivit rädda och sprungit iväg. Jag tror nämligen inte att de är så modiga att de stannar och möter en anfallande skock människor. Men folk i gemen är faktiskt oerhört likgiltiga för andras lidande och död som här. Vi har ju Hjärndöd numera, så mannen kommer att bli dödförklarad om han inte redan är död. Om det finns en lag på att man måste hjälpa personer i nöd, och nånting finns det, så skulle ju även dessa som står där likgiltiga för allt annat än sin egen sfär också lagföras.

 • http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.901516-ungdomar-samlades-vid-fontanen dan

  Gick in på deras evenemang på facebook och såg detta (free sidad/ vart är rättvisan?!) :

  mycket fint av de bröder som satt anhållna som gjorde denna minnesceremoni, Underbart allihopa! Det är så här det ska vara!

  Vi ska visa resten av samhället att det som hänt tycker vi är fel! Ingen förtjänar detta! Stort tack till er alla för att ni tillsammans står upp och visar samhället förortens rätta sida, sen att det finns några idioter som förstör för alla andra. Det är det vi ska visa igenom en LUGN manifestation. MOT VÅLDET men även mot den HÄR LAGEN om att polisen inte får berätta något till föräldrar till en 16-årig kille som knappt vet vart han är när han sitter anhållen så som det var i Sidad’s Fall!

  TILLSAMMANS ENIGA, Svenskar, Araber, kurder finländare, vuxna, barn och vad man än kommer ifrån och vad man än är så ska vi TILLSAMMS få rättvisan fram och få våldet stoppat.

  Vi vill ha förändring och tillsammans kan ingenting stoppa oss!

  Stå upp och hjälp oss igenom att vara där på manifestationen

  Tid – 13.00
  Plats – Brunnsparken, vid Gustav Adolfs Torg
  Syfte – Stoppa våldet och orättvisorna

  VAKNA UPP MÄNNISKOR DOM HÄR 2 KILLARNA SOM SATT ANHÅLLNA FÖRST SARDAR OCH SIDAD HADE INGENTING MED DET O GÖRA OCH DOM SKA DEMONSTRERA FÖR VÅLDET OCH ORÄTTVISAN SOM FINNS I SAMHÄLLET SKÄRP ER FÖFAN!! HADE DOM VARIT SKYLDIGA SÅ TROR JAG FAN INTE ATT DOM HADE GÅTT UT MED DETTA OCH VISAT UPP SIG FÖR SVERIGE!

  JAG ÄR SJÄLV SVENSK OCH SKA DELTA I DEMONSTRATIONEN. JA ÄR KLART SOM FAN EMOT VÅLD OCH ORÄTTVISAN!

  OM MINNESCEREMONIN PÅ GP! : http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.901516-ungdomar-samlades-vid-fontanen

  • Kapten_Krok

   Menar du Sardar Omar och Sidad Omar? Deras storebror Shajar Omar, född 1988, är en lokal knarklangare och har minst en grov misshandel på sig, som ledde till sjukhusvistelse för en person i flera veckor och svävade mellan liv och död.

   • Dan

    Okej låt oss ta ett exempel.. om du hade haft en äldre bror som är en pedofil betyder det att du är det?, det är samma sak. Du kan inte dra det på dom om deras äldre bror är en knarklangare. vad vet du vad dom tycker om knark? båda är idrottare.

    Om jag har hört rätt så var det Omar bröderna som gjorde minnesceremoni för den här stackars mannen som ligger i koma. Vart var ni då? varför gjorde ingen utav er det? ni som tycker att detta är fel. varför är det inte ni som ska gå ut o demonstrera om VÅLD i samhället istället för bröderna som har arrangerat det nu på Lördagen. En sak vet jag. och det är att Sverige kommer att be om ursäkt för att ni har smutskastat deras namn, när det väl kommer ut att dom är oskyldiga.

    • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

     Har du hört om att bröderna Omar misshandlat en annan 20-åring i början av månaden?

     Jag menar du som känner dessa ”änglar” kanske har missat det?

     • http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.901516-ungdomar-samlades-vid-fontanen dan

      Dom lägger sin tid på att samla folk för att demonstrera emot VÅLD som finns i samhället, va gör ni då? sitter bakom en dator och skriver massa skit? gör något vettigt istället era jävla rasister.

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      Dom la ocksp sin TID på att slå ut tänderna på en 20-åring i början av Mars!

      Ska vi glömma det och Carl-Erik som de troligtvis också är inblandade i då för att ”de demonstrerar mot VÅLD”?

      Det är lite dissonans emellan vad de påstår och verkligheten vet du.

      Och sluta smickra med att kalla oss rasister. Vi blir bara glada när det kommer från någon så verklighetsfrånvarande som dig.

   • Sverige åt alla oavsett färg!

    Men varför blanda in storebrorsan min farsa kan vara kriminell men jag behöver inte vara de för de. Här bevisar du/ni hur obildade och efterblivna ni är! Äter du Kebab eller Pizza? JA det gör du säkert och de är vi INVANDRARE som gör dem och dem smakar sjukt gott eller hur? Vi invandrare kristna,muslimer,judar kommer alltid att finnas i VÅRAT land Sverige. Du kommer alltid se oss omkring dig hur mycket SD vill något annat vi är här för att stanna och vi är en STOR del av Sveriges utveckling till det bättre sådana som dig/ni och dem kriminella är dem som bryter ner MITT Sverige.

    Ang bröderna Omar vill jag bara tala om för er att dem står bakom minnesceremoni och dem skapar en demonstration för detta syfte

    TILLSAMMANS ENIGA, Svenskar, Araber, kurder finländare, vuxna, barn och vad man än kommer ifrån och vad man än är så ska vi TILLSAMMS få rättvisan fram och få våldet stoppat”

    Mer kebeb och köttbullar åt folket.

    • Kapten_Krok

     Va fan har pizza med detta att göra? Att deras bruschor och pappa är kriminella är högst relevant, det bevisar bristen i uppfostran. Ser du ingen röd tråd? Naiva människa.

     • Sverige åt alla oavsett färg!

      Naiva människa? Nä du smarta människa heter de TACK!
      Pizzan har lika mycket med detta att göra som deras brorsa som du pratar om…EFTERBLIVEN_Krok hade passat dig bättre.

      Du kaptenen jag har en fråga till dig….. Hur kommer de sig att du inte var på minnesceremonin och visade upp att du verkligen tycker detta är absurt??? Detta handlar ju inte om den 61 åriga mannen längre utan mer om dina hatiska åsikter kring invandrare och muslimer i stort. Du är tragisk kaptenen och borde sitta inlåst med ett gäng invandrar tjejer & Killar hade vart kul och titta på istället för att se Big brother på tv=)

      DU ÄR ETT SKÄMT för MITT färgade Sverige!

     • Kapten_Krok

      Pizza har vi, men inte fan behöver vi massinvandring av 250 000 italienare för det. Första pizzan öppnade i Stockholm 1963 av en svensk.

     • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

      Ja Sverige är idag färgat av pissbrunt och skitbrunt. Snart färgas vårt land av blodrött innan vi får tillbaka vårt land.

      Och jag skiter i om du är vänd mot mecka eller inte när du drar ditt sista andetag, för vi har sprejat ner dig med grisfett innan vi börjar.

      Det här är alltså bara ett scenario. Jag kan ju inte direkt veta vad som händer, men jag antar att när provokationerna har gått långt nog så lär det bli en våldsam upplösning. Majoriteten svenskar mot minoriteten kolonisatörer.
      Vad tror du själv?

     • helene

      Håller helt med dig, det handlar inte längre om den stackars 61åriga mannen-tyvärr! Och dem skall kalla sig stolta svenskar, dem har missat hela poängen….

     • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

      Hur stolt kan du slyna vara, som vägrar ta reda på saker och ting och bara tycka i allra största allmänhet?
      Själv skulle jag skämmas ögonen ur mig om jag hade yttrat mig om sådant jag inte har en blekaste aning om, men det finns andra som är lika naiva som dig och de har råkat illa ut, just från dessa aphjärnor som du försvarar.

      Klicka på den här länken så ser du hur det kan gå även för dig:
      http://tinyurl.com/cyafxx4

     • LaRor

      Ojj vilken stor person du är att dra in uppfostran och föräldrar i detta väldigt moget.. hur gammal är du egentligen 13? Bara för att du skulle slå sönder någon eller få för dig att göra något hemskt har nog inte med din mamma att göra eller?

     • Kapten_Krok

      Det hänger på uppfostran hur man är som person. Punkt slut.

     • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

      Uppfostran är en del i varje lands kultur. Men packet som kommer hit har ingen uppfostran och därmed heller ingen kultur.

    • Kapten_Krok

     Jag känner etniska svenskar som gör minst lika bra pizzor. Tror du det krävs en blatte till att baka en pizza? Pajas.

    • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

     Så här tänker jag i alla fall!

     http://demokratbloggen.blogspot.se/2012/03/ta-kampen-uniformera-dig.html

  • Bebo

   Vafan för demonstration !!!! Vadå ska idioter som er få rätt till misshandel ??? Ni smutskastar alla !!!! Äckliga idioter!!! Står det i Koranen att man ska misshandla och mörda? Fuck that shit!!!

   Hatet växer bror

   • http://demokratbloggen.blogspot.com/ Demokratbloggen

    Ja, det står i koranen på många ställen att man ska! Dina kusiner följde koranen medan du klagar på dem. Lär dig koranen så ser du själv vad som gäller:

    ISLAM – Allt du behöver veta
    http://skafferigodis.blogspot.com/

  • http://twitter.com/Robin_Shadowes Robin Shadowes (@Robin_Shadowes)

   Varför försvarar du dessa kräk för? Är du också invällare eller?

  • http://demokratbloggen.blogspot.com/ Demokratbloggen

   Det där har man försökt i 40 år nu utan resultat. Repatriering är det enda möjliga!

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Bröderna Omar är en jävla hycklare, ska de ”ordna demonstration” mot våldet. Som står åtalade för misshandel av en 20-åring i början av månaden.

   http://www.realisten.se/2012/03/29/sju-gripna-for-mordforsok-pa-carl-eric-cedvander/

   Det är till att vara skenhelig. Jävla slödder!

 • Bebo

  Så jävla äckligt att idioter som er ska ge stöd åt idioter som de? À walla bror och jag vet inte vad för skit. Det är sant ALLAH är större men det är inte accepterat att horor som er ska gå runt och misshandla en 61 åring man . Ni skämmer ut var enda invandrare och er själva jävla hjällbo barn två av dessa idiotier är mina kusiner och jag hoppas av hellllla mitt hjärta att GUD ger de alla vad de förtjänar . SKAM

  • http://demokratbloggen.blogspot.com/ Demokratbloggen

   Vad förtjänar de då? 72 stycken fjortisar hos Allah i underjorden?

  • Humanist

   I det här fallet måste jag medge att det vore väldigt bra om gud fanns och han bestraffade såna här brott med livstid i helvetet… med tanke på att de inte kommer få några kännbara straff av det svenska rättssamhället.

 • jgarn

  Hur jag än funderar så kan jag inte finna någon anledning till att dessa inavlade halvapor skall finnas kvar i Sverige. Inte ens som kadaver skall de förorena vårt land.

 • Isyankar

  Vem är ansvarig för den här artikeln egentligen. Han/hon har skrivit en så provocerande text då får den personen stå bakom det.

  • Maryni22

   Fast jag upplever det som hände i Kortedala som betydligt mer provocerande. Gör inte du det? För att inte tala om det som man har skrivit i Facebookgruppen. En 61-årig man är så svårt misshandlad att han kommer att bli ett vårdpaket resten av sitt liv, om han inte avlider, bara för att han ville försvara sin hund. Få saker har upprört mig så mycket som den här. Dels själva händelsen, dels det faktum att det dröjde tio dagar innan tidningarna skrev om den.

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Tänker du ge dig på honom, svartskalle?

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Vore det inte bättre om ni rensade ut slöddret i er folkgrupp i stället. Eller du kanske tycker det är OK att cirka 10 personer ger sig på en ensam pensionär.

   Oroa dig inte, vi står bakom varenda stavelse, gör du?

 • m

  Detta kan inte vara en seriös artikel? :s wtf, jävla rasister.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Tyvärr är den både seriös och sann, och jag vet att araber är rasister. Det behöver du inte påpeka igen.

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Det hade varit seriösare att försvara jihadisterna då? Men om man istället försvarar sitt eget land är man inte seriös. Då är man rasist!

   Jag tycker att varje svensk ska gå omkring med en påsydd svensk flagga på sig, för att på det sättet visa sin seriositet:

   http://demokratbloggen.blogspot.se/2012/03/ta-kampen-uniformera-dig.html

 • Bry dig inte

  Ni borde skämmas. Hur kan ni dra alla över en kam bara för att NÅGRA killar har gjort detta. Ni är rasister hela bunten och om det är någon ska ska ”torteras” eller ”hängas” så är det ni som uttrycker er med så kränkande ord. Era dumma invalider. Om ni vill göra samhället en tjänst så borde ni skjuta er själva. Äckel är vad ni är. Dom gjorde fel men det ni gör är inte bättre. Ni misshandlar ALLA med utländsk bakgrund verbalt och det är inte acceptabelt. Och tro mig svenskar är lika ”smutsiga” som invandrarna som ställer till problem i vårt samhälle. Behärska era ordval för ni gör det inte enkeklare för er eller för människor med utländsk bakgrund.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Hur kränkande är det att få nyllet insparkat av 8 – 10 araber efter du varit och handlat?

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Har du Helins lilla nål ”Jag gillar olika”?

   Själv har jag svenska flaggan på höger överarm. Nu känner jag mig som en soldat i sverigepatrioternas armé. Det är fantastiskt vilket självförtroende en liten flagga på överarmen kan göra. Jag hoppas vi ses, slödder!

   http://demokratbloggen.blogspot.se/2012/03/ta-kampen-uniformera-dig.html

 • Landsförädare

  Är du nöjd nu Jan Helin ! Du och dina gelikar är medskyldiga !

  Hoppas berikningen drabbar er snarast !

 • Muz Tappah

  Stjäla moppe, åka brushans BMW, döda någon pensionär..

  Walla walla, life’s good, walla walla !

  Arbetslös walla walla, inte fulständiga betyg jalla jalla.

 • Socialtanten Sigrid

  Vilken fruktansvärt intollerans som flödar här !

  Dessa unga pojkar är förtryckta och kommer från krig och svält.
  Vi har förtryckt dessa unga män genom att inte ge dem arbete och fritidsgård och då är det klart de blir arga !

  Mannen var säkert köksbordsrasist eller hade heilat framför de unga förtryckta männen, han får skylla sig själv !

  Vi måste ge dem fritidsgårdar och arbete !

  • Kapten_Krok

   Hehehehe

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   … Och fjortisar!!!!

 • http://undermyumbrella.se Emelie

  Du är ju bara patetisk! Jag blir bekrymrad över att att en man som du är på fri fot i vårat avlånga land. Du borde spärras in, helst i gaskammare.

  Undermyumbrella.se

  • Fastsvetsade skygglappar…

   Ja, spärra in de som tar illa vid sig av att en gammal farbror blir grovt misshandlad med följande hjärndöd som följd.

   Det är fint med människor som spottar på en gammal farbror som blivit misshandlad till invaliditet.

   Blev en ond tå trampad på, med tanke på fruns blivande efternamn ?

   Mannen kan inte se dig i ögonen för han är hjärndöd, men jag skulle vilja att du såg honom i ögonen och berättade att du vill gasa ihjäl de som tagit illa upp av detta bestialiska dåd !

  • Kapten_Krok

   Håller med. Alla gäng som misshandlar en gammal man, kvinna och pensionär borde in i gaskammare. Oavsett etnicitet.

   • bergsjön

    jag hade gärna velat våldta dig hårt framför din morsa … fucking hor unge

    • Kapten_Krok

     Du missade sista lektionerna på SFI va?

    • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

     Det är rätt unikt att lyckas särskriva ett ord med sju bokstäver. Det är något allvarligt fel med skolorna nu förtiden.

    • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

     Så här svarar inte en svensk, så man får nog vara lite mer selektiv med vem man stoppar in i gaskammaren. Araber och negrer måste komma i första hand, ser vi!

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Och hur många gånger har du blivit våldtagen av dem? Eller är du för ful?

   • Sär skriva hor unge

    Gå in på hennes blogg, så kastas ljuset över hennes aggerande i ett nytt sken.

    Hon har en blivande man med outlbart efternamn, och känner sig antagligen kränkt å dennes vägnar. Eller också så är det tvivlen över valen i livet som spökar. Denna sort är alltid så förutsägbar, men det är lönslöst att debattera med dem !

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Vill du bara ha trafik till din blogg eller? Antagligen! Ta en shoppingrunda till och glöm bort verkligheten, Hej då!

  • Du Gamla Du Fria

   Kära Emelie
   Jag skäms över sådana människor som dig. Det är sådana människor som du, som är medskyldiga till dåd som detta. Jag blir och Är oerhört bekymrad över människor med din livssyn och värderingar. Det är ni som driver vårt land till avgrundens rand. En dag vaknar du med och inser vart vi är på väg, men det är då antagligen för sent.

   Mina tankar går f.ö till offret och hans närmaste.

 • Elegant!

  Jag är så jävla trött på er Svenskar!!!.. Ni är bleka, Svaga i psyket, Lätt lurade / Hjärntvättade, Otrogna, Blyga och eran åsikt trädar bara fram på helgerna när ni dricker öl och blir sentimentala.
  Vad är ni för konstigt folk som bara kan skylla på utlänningarna hela tiden? Ni vågar aldrig säga va ni tycker och känner förän ni känner att ni är i absolut överdriven trygghet med skydd av stor jävla betong vägg säkrad av 12 poliser och 3 helikopter plan. Jag är så jävla trött på er mesiga Svenssons som knyter näven i fickan. Ni är en skam för norden ni Svenskar….. Och erat beteende får mig att tro att ni ljuger om att ni en gång i tiden var starka vikingar, ni är bara ett par svaga vitingar snarare

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Och därför går du och slår ner en pensionär eller rånar ett skolbarn för att känna hur tuff du är.

   Om du är trött på svenskar finns det ju ett ställe du kan åka till där du garanterat slipper oss. Du vet själv var det ligger.

  • U Mad?

   1. Fuck you!
   2. Ja, vi säger ofta inte vad vi tycker, EFTERSOM då åker man på däng av er sandnegrer och alla era ”brushor”. Jag hade gärna sagt till varenda arab jag ser hur mycket jag avskyr er och hela ert släkte, men inte fan vill jag SLÅSS för det, vilket verkar vara det enda ni vill och kan!
   Jag är mycket hellre en feg svensk som knyter näven i fickan än en liten ghetto-cool hobbygangster som tycker det är häftigt att döda i en pedofils namn och se fram emot ett heligt krig.

   Sanningen är att när massinvandringen började på allvar i slutet av 90-talet var jag 100% FÖR detta, jag ville öppna gränserna helt, hjälpa så många som möjligt och låta er få ett vettigt liv här. Hatade allt som hade med rasism att göra.
   MEN NU när ni bevisat hur jävla okapabel en människa kan vara till att leva i ett riktigt samhälle har jag ändrat uppfattning helt. Skulle njuta av att slänga ut varenda en av er blattar när ni bevisar gång på gång vilket våldsromantiserande släkte ni faktiskt är. Motbevisa mig GÄRNA!
   Grattis, ni har vänt en totalsympatisör till att antagligen rösta SD i nästa val, ENBART pga genonsnittsblattens beteende. Känns bra, va?

  • M Lappinen

   Jag ska berätta vad skillnaden mellan dig och mig är. Du är ointelligent, jag är smart. Enkelt, eller hur?

   En smart person behöver inte slåss, den kan prata om problem och komma överens. En korkad person med låg IQ låter nävarna och hot komma först för den saknar förmågan att kommunicera på ett bra sätt.

   Hänger du med, eller förklarade jag så du inte förstod? Blir du arg nu? Känner att du knyter näven och skulle vilja slåss lite… ;) Som sagt…

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Det är nästan så att jag är böjd att hålla med. Vi kanske ska vara tacksamma att ni kommer hit från medeltiden och tar oss med en sväng tillbaka till den tid då svenskar hängde slavar i träden. Det kan nog ge oss idéer. Men vi ska inte hänga läpp, för vi får försöka att öva upp oss på er apor.

   Hur tror du att det skulle bli om vi börjar uniformera oss? Det är inte mycket, men alltid en början, för kom ihåg, vi är civiliserade nu, till skillnad från er, men vi kanske kommer på något efter hand:

   http://demokratbloggen.blogspot.se/2012/03/ta-kampen-uniformera-dig.html

  • http://twitter.com/t_sucre Benjamin B. (@t_sucre)

   Ert framtida problem är just att ni håller på att väcka den sovande Vikingen…

   • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

    Han är snart vaken! Jag har vaknat i alla fall!

 • Erik

  Hur kan folk va så dumma att det tror på allt det läser?? juste det är svenssons hela bunten!! ser ni inte i annonserna på höger sidan ”BRÄNN EN KORAN LAGLIGT” det här är ren propaganda till att hata islam mer

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Jag tror inte Islam och muslimer behöver vår hjälp för att bli mer hatade, det klarar den ideologin och det folket så bra av själva.

   De här 8 – 10 snorungarna är väl ett jävla bra exempel på det.

  • Du Gamla Du Fria

   VAD är det som du inte tror på?
   Att bränna en koran är att förhindra att mer desinformation når ut till folket och ett sätt att bekämpa spridningen av islam.
   Ju mindre koraner, desto mindre hat.

  • Voff voff o rondellen

   Varför bemöter du dem inte med allt positivt som står i koranen och möter dem med motargument ? Det borde vara en enkel match om motståndaren är på så låg nivå som ni sverige hatare vill låta påskina !

   Så fram med belägg som tystar de hatande !

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Varför tar du dig namnet Erik. Det var namnet på en svensk kung. Visste du inte det?

   Nu byter du snart tillbaka till Ahmed.

 • http://nattsta.se/josefinsvensson josefin

  tror väl fan inte dom misshandlade han för att han va svensk? och hur vet ni att dom är muslimer, för att dom är mörka? WOOOOOW!
  ännu ett exempel på att sverige är ett jävligt rasistiskt land, ni måste ALLTID nämna folkgrupper när de är nån invandrare som gjort något dåligt, men när de är någon svensk som gjort något blir den förlåten direkt, hur sjukt som helst? aja palla slösa tid på detta man blir ba så helvetes arg o se alla kränkningar mot muslimer/invandrare eller”blattar” , sluta va så fucking blinda o inse att alla är fucking människor! // josefin svensson, p.s jag skäms över mitt efternamn för att de är svenskt, man vill ju fan inte va som svenskar när ni beter er som fucking värre än myror! :*

  • Kapten_Krok

   Har du nyss lärt dig ordet ”fucking”? ;)

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Nån invandrare i detta fallet är 8 – 10 stycken som fegt sparkar ner en äldre man på grund av att han tilltalat dem.

   Du blir upprörd över så kallade kränkningar mot muslimer, men bryr dig inte ett skit om offret här. Hjärntvättade hjon!

  • Voine voine

   Tänker du på kränkning mot tjejen som vart kränkt genom att hoppa av sin utbildning och därmed inkassera 60k ?

   Snälla du LÄS på, skaffa dig objektiv information i ämnet.

   När du säger att svenskar skyddas och invandrare hängs ut så kan man undra om du överhubudtaget läst en dagstidning de senaste 10 åren.

   • Min mörka kompis är snäll, då är alla mörka snälla !

    Så du tror att faktumet att mannen var svensk inte spelade någon roll !

    Du tror säkert på medias lögn att det inte finns någon överrepresenation bland invandrare !

    Vad har du att säga om den värsta gruppvåldtäkten i Svensk rättshistoria ? Är det en slump att de tillhörde en viss religion ?

    Snälla du, utbilda dig i stället för att gå på känslor !

    ”14 fläckar fanns DNA från minst två personer. I tvåbarnsmammans ändtarm och längre upp i matsmältningssystemet återfanns spermier från minst fyra personer.”

    http://avpixlat.info/2012/03/28/gruppvaldtakt-pa-flyktingboende-atalade-kvar-i-haktet/

    Det är p.g av sådana som dig det är så tyst från feministiskt håll när det gäller grovt våld mot kvinnor så fort förövarna (givetvis a en slump) kommer från MENA-länder !

    Läs koranen, utbilda dig ! Läs statistik på SCB. Bilda dig en uppfatning från fakta, sedan kan du fortsätta debattera !

  • Du Gamla Du Fria

   Om du skäms över ditt namn som typiskt svenskt förslår jag att du söker dig till ett av dessa länder du verkar föredra framför ditt land.
   Det är just sådana som du som skäms över och ser ner på allt svenskt som skapat detta multikulti samhälle som vi har idag, med alla problem och konflikter. Vi svenskar utsätts dagligen för kränkningar och våld utav dessa du värnar. Du verkar inte ha den minsta sympati med offret utan enbart gärningsmännen?
   Väx upp och lär dig svenska!

   • SM811

    Har du nyss avslutat SFI kursen. Caps Lock tangenten har fastnat på ditt tangentbord.

   • Voff voff i rondellen.

    Hur gammal var Aisha när hon hade sitt första samlag ?

    • jgarn

     Hon var 9 år när pedofilen våldtog henne och hon var bara 6 år när pedofilen ansåg att hon var hans hustru. Detta om något visar på vilken nivå detta as stod och på vilken nivå horungarna som dyrkar honom befinner sig. De har ett IQ i nivå med skonummret.

  • raiven

   Josefin du är väl en 14 is som älskar blattar, men om några år kommer du till insikt och ser vad det är för värderingar dom har och du kommer ta avstånd. Klart dom är islamister det var ju nån som skrev att Alah är störst.. Titta på deras facebook grupp och se vad dom skriver vad dom jobbar som bankrobber mm.. Fina värderingar dom verkar ha och dom verkar inte bry sig om att en 60 åring ligger för döden..

  • M Lappinen

   Det är inte rasistiskt att säga sanningen. Men du som Svensk har blivit indoktrinerad i många år att så fort det är en invandrare så är det pga att det är så himla synd om dem. VAKNA! Det är inte synd om dessa 7 idioter som misshandlade en 61årig man till döds. Du är en idiot och du förtjänar inte att vara svensk, så byt efternamn som du så gärna vill och flytta så gör du Sverige en tjänst!

  • http://hakan78.wordpress.com hakan78

   För såna som dig behöver man snälla flytta till iran, eller nåt liknande så ska du få se på vad rasism innebär….förresten varför behöver inga andra länder så j*vla mycket massinvandring o sk arbetskraft som i detta land, du förstår lilla lilla du att när svenskar sökes för arbetskraft utomlands så är det pga kunskap o kompetens…det kan man föga säga är inte fallet med dessa pack som väller in över svea rikes gräns. O vi kommer alltid att hänga ut invandrare som begår brott, precis som din älskade pisstidning asyl-bladet hänger ut svenska brottslingar.

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Det märks att du är full av skam, för du har inte ens så mycket stolthet att du har lärt dig att hantera det svenska språket.

   1. Muhammedaner anser att hundar är orena, där är anledningen till att de började.

   2. Muhammedaner anser att de är mer värda än de otrogna, där har du anledningen till misshandeln

   Lär dig att ta hand om dig själv, för vad du gör nu är att skära dig i armarna med vassa glasbitar och rakblad. Om du inte gör det direkt så visar din argumentation att du i andanom gör det, att du hatar dig själv, att du inte är någonting värd.

   Det första steget att ta hand om dig själv är att distansera dig från mångkulturen och börja forska i de skatter som ligger i svensk kultur. Du kommer att växa!

  • Humanist

   Varför inte det? Vad hade DU trott om det hade varit 8-10 svenskar som sparkade ner en äldre invandrarman? Eller tror du att det bara är svenskar som kan vara rasister? Det är just det som gör att invandrare kan fortsätta bete sig hur som helst, trakassera, våldta, misshandla och mörda svenskar utan att någon tycker det är konstigt. Men om en svensk säger så mycket som en svordom åt en invandrare, kallas han direkt för rasist.

 • viktoria

  UT med packet rösta på SD som JAG!
  SD FOREVER!!!!!!

 • Kapten_Krok

  Synd att den gamle mannen inte hade en kamphund som försvarade sin husse.

  • Du Gamla Du Fria

   ja i detta fallet hade man verkligen önskat det!

 • SM811

  SD, Kent har rätt även denna gången att straffåldern skall sänkas.
  SD 2014 och en islamfri Riksdag

 • http://människa människa!

  SLUTA DRA ALLA ÖVER EN KANT? NI GÖR ER OCKSÅ BARA TILL DÅLIGA MÄNNISKOR NÄR NI HAR EN LITEN SPALT MED BRÄNN KORANEN! VISST DET VAR INTE BRA AV DOM UNGDOMARNA ATT GÖRA DET MEN HUR KAN NI VETA ATT DOM ÄR MUSLIMER? VI KAN INTE KALLA ALLA SVENSKAR FÖR KRISTNA BARA FÖR DOM KOMMER FRÅN ETT SVENSKT LAND? DOM KAN LIKA VÄL VARA KRISTNA DOM OCKSÅ?! SLUTA HATA UTAN INVANDRARE SKULLE NI VARA I STENÅLDERN FOTFARANDE?!

  • Man blir så trött…

   Oftast är det muslimer som skanderar ”Alahu akbar” när de protesterar på FB, men du kanske vet mer ?

  • SM811

   ”UTAN INVANDRARE SKULLE NI VARA I STENÅLDERN FOTFARANDE?!” Asgarv. Om du skulle på en skala 1-10 bedöma om de är muslimer, vad får du för siffra. 10=muslimer

  • 50-60 talen, sverige en blomstrande utopi !

   Var vi i stenåldern på 50-talet ?

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Jo, att de skriver ”ALLAH ÄR STÖRST” och ”ALLAH AKBAR” på deras Facebookgrupp var väl det som fick oss att misstänka mest att detta var muslimer.

  • awake

   Nej tvärtom, med muslimer och araber kommer Sverige att gå mot stenåldern…

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Och det inbillar du dig! Vi skulle vara i stenåldern om vi inte importerar slödder från medeltiden (!)

   Var lite seriös och studera ämnet istället:

   http://hotetinifran.files.wordpress.com/2011/06/hotet-inifrc3a5n-iii-release.pdf

  • Olle Söderberg

   Du flicka lilla. Caps Lock sitter till vänster om A. Tryck på den så slipper vi höra dig skrika varje gång du ska (försöka) skriva.

 • Stefan johansson

  Vilken är idioten som skrivit detta sidad är oskyldig. Hur grundar du på denna artikel misshandeln har inget med religion att göra ta reda på saker innan du bara slänger ur dig här i kortedala bor minst lika mycket svenskar och svenskar och kristna begår lika mycket om inte mer misshandlingar

  • l

   Varför skanderar deras vänner om Allah med mera om det inte har med religion att göra.

   Läs på, skaffa dig kunskap, vakna upp !

  • Allt på Aftonbladet måste vara sant…

   Varför skanderar då de häktades vänner om Allah, krigare osv ?

   Läs på, skaffa dig kunskap !

   Kan du hänvisa en källa till det du påstår ovan ?

  • SM811

   ”kristna begår lika mycket om inte mer misshandlingar”
   Upp till bevis. Börja med att uppsöka BRÅ.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Ytterligare en nyttig idiot i Sverige märker jag. Att det skanderas ”Allah Akbar” i varenda jävla inlägg på deras Facebook-grupp får mig att misstänka att detta är muslimer.

   Men du kanske har annan ny banbrytande information.

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Är du uppväxt med dem? Du använder svenska såpråket som en tattare, och på samma inavlade sätt tänker du också. Lär dig till att börja med språket så får vi se om det går att lära dig något mer om verkligheten omkring dig.
   Som det är nu låter du som en utlänning, som bara använder ett svenskt namn för att låtsas.

 • Ilham

  För det första, vafan har alla muslimer o arab med detta och göra?! okej killarna gjorde ett fel? alla vet det ? men fucking anklaga inte alla oss muslimer och arab, och aa jag tar fan åt mig? åt högra sidan ser jag en sida där man ska bränna koranen asså helt seriöst väx upp era jävla omogna skitar, det är inte alla muslimska ungdomar som vill göra nåt sånt? jag är fan muslim? och jag gör inte såna saker? och sen står ni där och nämner ALLA MUSLIMER , den är ju fan samma sak om en svensk kristen gjorde så? jag skulle fan inte anklaga alla svenskar och kristna? asså snälla väx upp…

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Du har lite otur när du tänker va?

   Tycker du inte man kan misstänka att detta handlar om muslimer när deras Facebook-grupp nämner typ ”Allah”-hit och dit i varenda jävla inlägg?

   • Ilham

    LYSSNA JAG ÄR MUSLIM, JAG VET HUR MIN RELIGION FUNKAR, DU SKA INTE STÅ HÄR O LÄRA MIG NÅGOT NU. ALLA MUSLIMER KANSKE INTE ÄR SÅ PERFEKTA , MEN DET FINNS ANDRA HÄR SOM INTE GÖR SÅNT SKIT, ASSÅÅ BLIR FAN DAMPAD HÄR, JÄVLA OMOGNA SKITAR!

    • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

     Tack, men jag sitter här lugnt och sansat och försöker berätta en historia om en stackars 61-årig gubbe som råkade ut för ett gäng araber/muslimer.

     Att du ditt lättkränkta as bryr dig mer om din jävla religion än vad historian egentligen handlar om är för mig ofattbart.

     Så sitt där och ”dampa” på bara, här vinner du ingen sympati ditt vidskepliga avskräde!

     • Baldvin Ahlander

      Jag må vara hel svensk och ung och inte helt mogen men du ditt fitt luder ska inte komma och trycka ner en annan slags folk grupp för sitt ursprung och klaga inte på att det är fullt utav så kallade muslimer/araber vi svenskar har faktist invandrat in i andra länder kolla t,ex på USA där 1/3 utav det svenska folket flyttade från sverige till ett bättre land där bland USA,
      muslimer har flytt från sina länder pågrund utav krig medmera för att komma till ett bättre land som sverige i detta faktum,
      så jag tycker att du ska ta din feta röv till brunnsparken den 31 mars och stå upp för vad du tycker och inte spela sån skärm gangster för när det väl kommer till punkt och slut hade du inte heller tyckt att det skulle vart speciellt kul om du vart muslim och blev ratad efter religon.
      Tack för mitt

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      Och du måste gå ur skolan med fullständiga betyg. Du slog just världsrekord i särskrivningar. Så istället för att bege dig till Brunnsparken på lördag borde du lära dig att stava.

      fitt luder = fittluder
      folk grupp = folkgrupp
      skärm gangster = skärmgangster

      Du vet kanske att de svenskar som utvandrade TILLFÖRDE något till landet de kom till. Och slog de ner gamla 61-åringar så fick de inte en hop idioter som skyddade deras avskyvärda dåd, de fick ta sitt straff.

      Tyvärr bor jag inte i GBG. Och om jag skulle åka till Göteborg så skulle jag inte ödsla min tid med att hänga i Brunnsparken och kolla på ett gäng babianer som står och gapar. Det finns betydligt produktivare sätt att tillbringa sin tid där.

     • En stolt människa..

      För i helvete hur gammal är du att picka på en sket unge det verkar som om du borde plugga mogenhet din sket -.- btw S.C. fick precis din ip adress… vakta din dörr säger jag ;) och btw så tycker jag att 75% av dem svenskar jag mött påminner mig om neandertalarna inte när det kommer till att vara håriga utan när det kommer till hjärnkapaciteten… (btw ni påminner verkligen inte mig om styrkan för när det kommer till styrka så är 90% av svenskarna skämmigt svaga seriöst frågar mig själv hela tiden hur det kommer sig -.-).

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      Du är välkommen, men frågan är varför jag ska vakta mig dörr? Är du efterbliven?

     • http://twitter.com/t_sucre Benjamin B. (@t_sucre)

      Jag tror han just hotade dig!

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      Jag vet, hoppas får det roligt i Kuala Lumpur!

     • Kapten_Krok

      Jepp, dom ska skjuta och våldta och gud vet allt som står här. Mumma för polisen att lägga på fler brott på deras CV.

     • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

      Det stämmer inte alls! Svenskar ligger mycket bra till på idrottsarenor världen över!

     • Kapten_Krok

      Haha, den där USA-utvandringen kommer alltid upp. Vi svenskar som invandrade till USA varken brände bilar, mördade jänkar, våldtog deras kvinnor, krävde krävde krävde, fuskade inte med bidrag (för det fanns inga), inga balkongputtningar eller hedersmord, inga äldrerån eller stenkastning på polisen heller, men vet du annat så kan du väl länka till en källa.

     • En stolt människa..

      Om du såg ett odjur (polisen) som försökte skada dig skulle inte du kastat sten på odjuret (polisen) -.-

     • Kapten_Krok

      Polisen skulle aldrig skada mig för jag är ingen dum kriminell inavlad fåntratt. Polisen försöker göra sitt jobb, synd att vi inte hade 100 000 poliser till bara som var tio gånger hårdare.

     • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

      Du hallucinerar av allt khat tuggande. Svenska poliser är inga odjur. De bjuder dig på halalkorv och kramas. Dem ska du inte kasta sten på.

      Men snart har vi förhoppningsvis en annan politik och en annan polis, och du blir skjuten innan du ens hunnit plocka upp en sten!

     • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

      Jag kan hålla med dig i en sak; Du är inte helt mogen!

      http://hotetinifran.files.wordpress.com/2011/06/hotet-inifrc3a5n-iii-release.pdf

    • Kapten_Krok

     Lägg ner CAPS!

    • awake

     Du vet nog inte hur din religion funkar, du tror bara du vet.

    • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

     ISLAM – Allt du behöver veta
     http://skafferigodis.blogspot.com/

   • LaRor

    men herregud är du helt pantat i huvudet alla i denna grupp nämner inte alls allah m.m. och de som gör det, gör det för att säga att gud är på hans sida det är som om en kristen skulle säga amen eller må gud vara med dig eller välsigna dig. Ta till mer kunskap och fakta innan du yttrar dig och ”before you start pointing fingers, make sure your hands are clean”

    • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

     Det kan vara lämpligt att även du tar till dig en skvätt kunskaper:

     Islam är jihad och jihad är islam
     Man är inte muslim om man inte samtidigt är jihadist!

     http://demokratbloggen.blogspot.se/2012/03/sharialagar-infors.html

  • jgarn

   Ni skitiga muslimer och araber nu har ni gått över en gräns nu skall ni ut, ingen absolut ingen vill ha er här i Sverige. Ni är bara skitiga horungar som inget duger till, se bara hur det ser ut i era skitiga hemländer. Försvinn ur vår åsyn du pedofilens avkomma.

   • Ilham

    EYY DU HÅLLKÄFTEN, DET E INTE SÅ ATT ALLA MISSHANDLA HONOM., DET E NI SOM FUCKING GÅR ÖVER GRÄNSEN VAD HADE NI SVENSKAR VART UTAN OSS INVANDRARE SLUTA SNACKA SKIIT DIN JÄVLA OMOGNA SAK!!

    • SM811

     Har du märk att vi skriver inte med versaler. Det måste du väl förstå varför. Utifrån vad du skriver så hade vi som Borg sa stått och stampat på jordgolv fortfarande.

    • Först kom stenåldern, sen kom massinvandringen. Ingen tid emellan !

     Ja, snälla !

     Berätta vad vi svenskar hade varit utan dig och dina bröder !

     Jag är IDEL ÖRA ?

     Berätta !

    • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

     ”EYY”? Kan man få en översättning på det kanske? Vad betyder det ordet?

     • En stolt människa..

      En svensk kompis förklarade precis att det betyder du…

    • Ralts

     ”VAD HADE NI SVENSKAR VART UTAN OSS INVANDRARE”, tryggare om kvällarna?

    • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

     Utan er slödder hade vi haft det så här:

     http://tinyurl.com/cr2h736

    • jgarn

     Du din inavlade horunge som kan varken skriva eller stava, vad skall vi ha dig till i Sverige? Räkna inte in dig och ditt gäng som invandrare, er ser vi bara som parasiter. Invandrare är människor som kommer hit och arbetar, du har aldrig arbetat för du vet inte ens vad det är. Troligen är du född i en bordell i Afrika och fick dia en get.

    • Humanist

     Om ni invandrare/muslimer ville ha någon som helst respekt från oss svenskar, borde ni fullt ut tagit avstånd från detta brott och alla andra, liksom personerna som utförde dem! Men istället anklagar ni oss svenskar, ni anklagar polisen, ni anklagar hela det svenska samhället som har räddat er från krig och fattigdom i era hemländer och FÖRSVARAR de som begick det här fruktansvärda brottet! Tro fan att vi vill att ni ska ut härifrån! Vi svenskar är alldeles för givmilda och toleranta och just det utnyttjar ni, men en dag kommer ni gå över en gräns och det svenska folket kommer att resa sig upp mot er och slå tillbaka… var så säkra!

   • Erik Sundin

    Fega skit, lätt och skriva över internet med anonymt namn . Skriv ditt riktiga namn eller nej du är ju så feg så du vågar inte

    • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

     Jag tror vi kommer så småningom. Vi behöver bara vänja oss:
     http://demokratbloggen.blogspot.se/2012/03/ta-kampen-uniformera-dig.html

  • Ilham

   FUCK ER ALLA SOM OGILLAR, JAG ÄR STOLT MUSLIM SKITER I VAD NI FUCKING TYCKER, NÄMN BARA INTE ALLA MUSLIMER FATTAR NI!!!!
   THANK YOU HATERS FOR MAKING ME FAMOUS, BIITCHEES JA SVÄR ALLA NI SOM E SÅNNA FUCKING OMOGNA SKITAR WALLA ERA SKITAR!!!

   • Kapten_Krok

    Lägg ner CAPS eller bli bannad. Välj själv.

    • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

     Nej, låt han vara kvar, i alla fall idag, han är ju skitrolig. Han har säkert en falukorv uppstoppad i arslet medan han skriver.

    • En stolt människa..

     Hahaha bannad det påminner mig om hur din mamma skrek det när jag körde upp min kuk i hennes anal hål och om ni svenskar var så intelligenta her ”carl-erik” (wtf igentligen 2 names in one? och ni tycker invandrare har konstiga namn HAHAHAHAHAHA) så skulle ni fattat att Ilham är ett tjej namn -.-

     • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

      Det är det inte alls. Araber är djur och har inga tjejnamn. Jag tycker att Ilham låter som namnet på pressad skinka.

   • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

    Har nog sällan sett så mycket motsägelser i en så kort text.

    Du skiter i vad vi tycker, men bombarderar forumet med inlägg?
    Sedan var det den vanliga ”Walla, Walla, gris åt alla” skitsnacket.

    Du är en komisk människa, har du någonsin funderat på att bli jycklare?

    • En stolt människa..

     Har du funderat på att skaffa ett liv istället för att ödsla din tid här? :O

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      Jag har ett liv, till skillnad från den 61-åringen som dina polare sparkade ner som de fega kräk de är.

   • awake

    Ja du man märker att du är en stolt muslim du behöver inte säga det

   • Yxan

    Vi hade ett jättefint land, med vänliga och utbildade människor i Sverige.
    Vad hade vi varit utan inavlade araber i Sverige…jo samma land som innan ni kom hit.
    Vad har ni bidragit med? Nobelpristagare? uppfinniningar? INGET…
    Kebab? det kan jag vara utan, jävla skräpmat

   • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

    Just så uttrycker sig ett inavel!

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Pappskalle!

   En muhammedan är en jihadist, och en jihadist är en muhammedan!

   Din plikt, enligt koranen är att betvinga de otrogna hundarna under er och sprida koranens ord över världen med svärd. Du kan inte kalla dig för muslim om du inte har klart för dig vad en muslim är!

 • jgarn

  Det är vår skyldighet som svenskar att se till att dessa inavlade halvapor aldrig mer kommer att sätta sina skitiga klövar på svensk mark. Nu är det krig mot arabjävlarna som förövrigt kan torka sig i arslet med sin koran.

  • LaRor

   Smart att lägga upp det så när nästan alla pålästa människor vet att alla religioner är upplagda på samma sätt från början men men …

   • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

    Vilken tur då att de flesta i Sverige inte har någon religion.

  • En stolt människa..

   Hahahaha varför släppte ni in Hitler för att komma åt järnmalmen och komma åt Norge? ni bidrog till flera miljoner mord… låt mig gissa som vanligt så vågade inte svenskarna käfta emot en man, en fucking ful gubbjävel som skrämde skiten ur er fegisar……. jävla fegisar ni ska verkligen inte snacka om vad som är rätt eller fel… och dem smarta invandrarna stannar i sina hemländer dem vill inte smutsas ner av er svenskar som tror ni är så bra…. tacka invandrarna för att ni fick en plats på jorden för ni vill inte ha alla invandrare emot er med det säga hela världen…. och btw ni skriver i Metro att ni skickade 3.3 kilo plutonium till Amerika för att förstöras? hahahahaha tro inte att folk är så dumma och gå på sånt alla vet att ni gav dem det för ett syfte…. nya atombomber -.-

   • Kapten_Krok

    Ja, Hitler va lika ful som mohammed, du vet den där pedofilen för sisådär 1 400 år sen, som skrev en sagobok som heter koranen. Och HONOM har muslimer respekt och rädsla för. Löjligt.

   • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

    Vi gjorde ju inte som muslimerna i alla fall, och kämpade på Hitlers sida.

    Snacka om att ni är lite historielösa ni små muslimer.

   • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

    Du är stolt med den halva hjärna du har, märker jag.
    http://demokratbloggen.blogspot.se/2012/03/ta-kampen-uniformera-dig.html

 • Julia

  dessa jävla skitungar! Även om man är svensk eller invandrare blir man förbannad på dem som gjorde detta. Men knappast slog de honom för att de var araber eller muslimer, de har inte ens med frågan att göra.
  Sverige är byggt på invandrare, Vårt kungahus härstammar från Frankrike. Göteborg byggdes av invandrare från Holland. Nej vi hade verkligen varit i stenåldern om inte vi kan ta kunskap från andra länder.

  • Stieg Claesson

   Så du tror att invandringsdebatten handlar om folk från Frankrike och Holland ?

   Nivån på vilken din sort debatterar är inte ens värd att bemöta.

   Dra den om Zlatan och Pizza när du ändå är igång..

   Jag kan glädja dig över att en viss kommun snart får ett stort härligt tillskott av analfabeter som anhöriginvandrar. Komunens starke man har gått ut med att detta kommer leda till kraftiga nedskärningar o kommunal service. Jag hoppas detta bidrar till att stärka din självkänsla och att du i din blindka kamp mot sverige ser att makten står på din sida.

   Om 20 år ska det även bli mycket kul att kunna säga ”vad var det vi sa” till din sort.

  • SM811

   På den tiden valde man kunskap och uppfinningar och människor som tillförde landet utveckling. Nu väljer man på helt annat sätt. Negationen till utveckling.

  • Du Gamla Du Fria

   Din sort gör mig verkligen förbannad! Sprid inte sådan skit om Sverige. Det finns historieböcker som du tydligen missat. Med denna invandring lär vi ha stenåldern här inom en snar framtid. Se på dessa länder som våra nysvenskar kommer ifrån!!

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Skitsnakck! Innan massinvandringens vansinne hade vi högteknologi i det här landet och Sverige låg i topp i världen. Men efter att landsförrädaren Palme hade publicerat sin doktrin så bytte man successivt till lågteknologi, precis som i u-länderna, och syftet var att förstöra Sverige:
   http://www.pr-publishing.com/1234/planerna-for-sveriges-undergang.pdf

 • Anders Eriksson

  Jag är vanligtvis en lugn och from person, men nu är det FAAAAN i mig nog! Ta INTE in fler apajävlar över gränserna! Det är fullsatt i aphuset Sverige!

 • Lenah

  Rösta på SD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Peter

  Ni som skriver här (de flesta) har INGEN fakta alls. Vadå alla invandrare är kriminella hit och dit? Kolla bara på Engla fallet, var det en ”BLATTE” som var skyldig? NEJ, de flesta stora och grövre brotten görs av SVENSKAR ”riktiga” svenskar som ni säkert tycker. Eller kolla bara på alla alkisar i parkerna, jag som bor i en förort i Göteborg har ALDRIG sett en ”blatte” alkis. När ni väl blir ”dissade” kalla det vad ni vill, så säger ni bara ”aa men de sparkade en 61-åring till döds” visst, det är brutalt och onödigt. Men ni kan inte dra alla över en kam, ni säger att Invandrare inte vill anpassa sig till Sverige, sveriges lagar och samhälle men kolla på Svenskarna i Thailand och Spanien framförallt, där de har egna skolor, affärer de vill inte ens lära sig språket till det landet de åker till. Att ni drar alla invandrare över en och samma kam är bara ännu värre, det finns kriminella invandrare, det vet man men ni vet själva om ni tänker efter med er lilla hjärna att det finns minst lika många om inte mer svenska ligister. Ni som säger att Muslimerna på Facebook sidan är terrorister eller jihadister är ju bara dumma och icke pålästa. Bara för att man säger Allah är störst betyder inte det att man är en terrorist? Det är som att säga Amen eller Kristus den store eller vad vet jag så är ni inte en terrorist. Juste, var han TERRORISTEN i Norge Invandrare? NEJ, han var ren Norrman. Jag är såklart väldigt ledsen över det som hände i Norge men jag är också glad att han inte var invandrare. Nu till de misstänkta, Sidad som är en 16 årig utländskille blev anhållen av polisen misstänkt för brottet. Det finns en grupp som heter RADAR i kortedala som har koll på ungdomar och motarbetar kriminalitet i förorterna som sa till polisen att Sidad var i deras fritidsgård vid den tiden brottet ägde rum, men ett alibi var tydligen inte tillräckligt för polisen utan tog honom till häktet där han låg i flera dagar, han fick inte ens gå på toa. Vart bor vi? Afrika eller? Helt sjukt.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Du glömde två. Annars så lyckade du få med alla grövre svenska brottslingar de senaste 20 åren. Om du kollar på denna bloggen så har vi namngett runt 100 invandrarbrottslingar bara de senaste sex månaderna.

   Senast jag kollade så fanns det NOLL bidragstagande svenskar i Spanien. Och ungefär lika många bidragstagande svenskar i Thailand. Så du tycker inte du jämför äpplen och dadlar nu kanske?

   Tack annars för ditt inlägg, det kommer gå till historien som det mest politiskt korrekta i vår korta historia.

  • Låt fakta och statistik leda dig !

   Gå in på statliga SCB och skaffa dig lite baskunskaper.

   Eller du kanske av känsloskäl föredrar Ullenhags propagandesida på riksdagens webb ?

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Det var väldigt vad du är selektiv i din kunskapsinhämtning. Och dessutom smickrar du dig med att du är intelligent.
   Men eftersom du gillar araber, och dessutom förmodligen förstår engelska, för det får man ju förmoda, så kan du lyssna till den här araben när han beskriver vad koranen handlar om, både på arabiska och engelska. I vilket fall så breddar du din kunskapssfär:

   Islam är jihad och jihad är islam
   Man är inte muslim om man inte samtidigt är jihadist!

   http://demokratbloggen.blogspot.se/2012/03/sharialagar-infors.html

 • SD4Ever

  VAD SKA ALLA DETTA DJÄVLA MUSLIMER HIT OCH GÖRA.
  DOM VILL JU BARA LEVA PÅ STENÅLDERN.

  • LaRor

   Lär dig tala svenska innan du börjar kommentera och stå för ett parti som vill ha allt svenskt, du kan ju inte ens tala flytande svenska …

   • http://hakan78.wordpress.com hakan78

    Alltså, jag vet inte vilken super-dator du har? Men jag kan inte tala in ord som skrivs på ett tangent bord….så skriva på svenska ska det heta, men där blev det nog för svårt för dig.

    • Kapten_Krok

     :D

   • SD4Ever

    Visste inte att det här var ett rättstavnings-forum.
    Vem har sagt att jag är svensk.
    Tycker iaf inte om denna massinvandring som bedrivs av muslimer/analfabeter.

    • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

     Rätt, så!

 • Mohammad abdul rahim

  Dra åt helvete med er snälla gå dö eller nått ! Vadå muslimskt ungdomsgäng hade de varit en svensk/svenskar som gjorde detta hade det aldrig blivit så här stort era pissluffare. Tycker ni de är rätt att polisen gjorde va rätt mot sardar o sidad ? är det rätt att en 17 åring får stryk i häktet för att han är misstänkt till dråp försök ? och sen får dom reda på att han är oskyldig! Dra åt helvete med er alla som drar oss muslimer över en kam hoppas ni alla dör era fittor ! O poliserna som förstörde våra bröder sardar o sidads hem gå knulla er hoppas ni oxo dör era horungar fuck er poliser som missbrukar makten fuck er som poliser som gjorde så här mot sardar o sidad o hoppas ni blir behandlad på samma sätt som ni behandlade dom i häktet. Utan brickan o uniformen är ni inget mer än fittor era horunga. Och om ni undrar vem jag är så heter jag ************** tynnered era fittor o jag är muslim rakt in i hjärtat STOLT muslim era fittor FUCK SD !!

  EDIT: Jag tog bort namnet!

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Oskyldig säger du? Det är inte vad jag har hört. Jag har däremot hört att de är skyldig till en jävla massa bus i området. En misshandel av en 20-åring bland annat.

   Jättefint språkbruk som du presterar föresten, du måste varit stjärnelev på SFI.

   Vet din pappa om att du håller på att skriver ut din adress på bloggar föresten. Det är inte så bra att göra det, man vet aldrig vilka idioter som läser det.

  • Christer Fredriksson

   Tycker du det är rätt att gifta sig och ha samlag med en 9-åriga flicka ?

   http://www.islamreview.com/articles/PEDOPHILIA_IN_ISLAM.shtml

  • jgarn

   Din inavlade horunge när vi får tag i dig så skall vi köra upp din pedofilbok koranen i röven på dig och dra ut den genom halsen på dig.
   Lämna vårt land omedelbart vi vill inte ha inavlade pedofilkräk som inget duger till här i vårt land. Försvinn till det efterblivna land du kommer ifrån, åk hem till pedofilernas land.

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Det var duktigt gjort av en femåring att kunna intressera sig för nyheter! Men du får ju en usel uppfostran. Får du lära dig ett sådant språk på dagis? Är det kanske det som kallas halal?

  • Humanist

   Du måste skämta!?

   Hade det varit en svensk eller för att vara mer korrekt i jämförelsen, en grupp svenskar, som hade gjort detta så hade det rapporterats betydligt mer om detta i medierna. Hade offret dessutom varit en invandrare, så hade det varit på förstasidorna, det kan jag lova! ”RASISTDÅD” hade det hetat. Detta dåd, som VAR ett rasistdåd av muslimer mot en svensk, nämns knappt i medierna.

 • copkilla

  vänta allihopa om ni är så tuffa kom på DEMONSTRATIONEN ÄR PÅ LÖRDAGEN DEN 31 MARS KLOCKAN 13:00 PÅ BRUNNSPARKEN eller juste alla ni är youtube pojkar visst säg jävla neger,turk ,arab men ni är inte ett skit ni vågar inte ens stå upp för ert land var var ni på minnesstunden för gubben som dog de var bara ” negrar,araber,turkar” som var där och sörjde asså ni fattar inte dena världen sitt bakom skärmen och drick er jolt cola de har inget med ras att göra de var idioter som döda han de finns idioter i varje folkgrupp väx upp idioter som tror att ni kan slänga ut någon ur Sverige ni har inte ens bollar ps: alla vet att sidad och hans bror gjorde inget vänta till man hitta dom som gjorde de ni sitter och snackar som att ni var på plats men de ända ni gör är att läsa aftonhoran och såna rasist blogg.!! plezz love sweden ahla angered

  • Tomas

   Du ”copkilla” (du måste vara jättefarlig som kallar dig själv för ”cop killer”), du verkar vilja att ”vi” (antar att du menar oss svenskar) ska komma till demonstrationen, och jag kan ju bara anta att du har för avseende att bruka våld mot oss…. eller?, du verkar inte vara särskilt bättre än dom drägg som bara våldtar och mördar, det ligger ju i era gener att beteé sig så…. uppenbarligen

   Också kan du gärna försöka skriva dina meningar lite mer sammanhängande tack

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Inser du att du själv beskriver varför svenskar är otrygga i det här landet?

 • Amanda

  Lyssna här!
  Att ni sitter och skriver en massa skit om andras religioner, det är fan inte schysst! Sluta snacka om muslimer, det är inte alla muslimer som är onda. Jag är en kristen tjej och respekterar andras religion. Snälla väx upp, jätte omoget av er. Om muslimer skulle sitta och snacka en massa skit om oss kristna, skulle inte ni tatt åt er? Det är ju samma fucking problem, sluta skriva om muslimer, respektera deras religion. Dom här killarna som gjorde detta, visst dom gjorde fel, men blanda inte in alla muslimer. RESPEKTERA ANDRA!

  • SM811

   Här har du en sida som du kan studera.
   http://www.thereligionofpeace.com/

  • Känslostyrd outbildad fjortis..

   Vad har du att säga om mass-slakten på kristna Kopter i mellanöstern ?

   Läs på, skaffa kunskap, bilda dig !

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Sorry, jag respekterar inte vidskepelser, varken kristna eller andra. Och i synnerhet inte Islam.

   Sagoböcker från mellanöstern förtjänar ingen respekt, varken de är titulerade Bibeln eller Koranen.

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Respektera dig själv för en gångs skull och ta reda på fakta om dem du försvarar:
   http://hotetinifran.files.wordpress.com/2011/06/hotet-inifrc3a5n-iii-release.pdf
   Det är din plikt att sätta dig in i saker och ting, särskilt när du ska lägga dig i.

  • Humanist

   Om ni invandrare och muslimer är så stolta och modiga, varför måste ni då använda er av svenska namn när ni skriver här? Varför kallar ni er för Sara, Pelle och Amanda, istället för Aisha, Mohammed och Fatima?

 • SD4Ever

  Det gamla talessättet funkar ff.
  En död muslim är en bra muslim;-)

  • Mohammad abdul rahim

   En Levanda horunge som dig bör få ett skott på pannan din fitta

   • SD4Ever

    Betyder Mohammad horunge på arabiska?
    Det förklarar varför alla araber heter så.

   • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

    Muhammedaner är djur!
    http://demokratbloggen.blogspot.se/2011/09/muhammedaner-ar-djur.html

   • Lena Johansson

    Vårda ditt språk, eller håll tyst!

    • Kapten_Krok

     Hot kan anmälas, borde han veta. Ännu ett brott de gör sig skyldiga till.

 • SD För alltid

  Den som gör ett brott ska ut direkt med hela familjen !

  • Mohammad abdul rahim

   Jag gör brott nu genom att disskriminera o massa skit ta ut mig o min familj om ni kan era horungar !

   • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

    Man ska vara försiktig över vad man önskar.

   • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

    Vi är på gång!
    http://demokratbloggen.blogspot.se/2012/03/ta-kampen-uniformera-dig.html

 • Baconrevolvern

  Vetenskapens och de intelktuellas religion…

  http://varjager.wordpress.com/tag/muslimska-toalettregler/

 • Anonym

  Seriöst, bara för att det var ett gäng invandrare så behöver ni inte skriva så rasistiska ord.. Det finns många andra saker som svenskar har gjort.. Som är mycket mycket värre. som t.ex Pedofiler, Våldtäktsmän, Mördare osv.. men ni hör inte oss invandrare klaga på det. Vi sitter inte framför en dator skärm o snackar skit om svenskar. Så seriöst lägg ner med skiten och tänk efter lite..

  • jgarn

   Brotten du räknar upp är just de brott som ni skitiga muslimer begår. Men denna gång har ni gått över en gräns, nu skall ni ut. Försvinn ur vår åsyn vi vill inte ha er skitiga muslimska araber här.

   • http://ertslax pelle

    hahhahahhahahahah svenskar e rädda för oss blattar ett fel ord du får dina ögon på dig och du vänder dig och vill hem och gråta eftersom vi har tagit över ert land stackars!

    • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

     http://demokratbloggen.blogspot.se/2012/03/ta-kampen-uniformera-dig.html

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Jaha, du kanske inte har läst om DEN VÄRSTA GRUPPVÅLDTÄKYEN i Sverige NÅGONSIN?

   Det är inte ditt fel, media skriver inte så mycket om den. Men slå upp Marieannelund, Våldtäkt och kom sedan tillbaka.

  • SM811

   ”som svenskar har gjort.. Som är mycket mycket värre. som t.ex Pedofiler, Våldtäktsmän, Mördare osv..”
   Har du förstått vad du skriver och vad det syftar till?
   Har du inte läst vilka som våldtar både ensamma och i grupp, rånar misshandlar osv.
   Och du hur definierar du ordet rasist?

   • Yubbie

    Ja v det inte ca 100% av våldtäkterna 2005-2009 i Oslo som hade begåtts av utom-västlig invandrare…

    • Yubbie

     Överfallsvåldtäckter skall det vara (rättning)

  • En stolt människa..

   Så ska det låta invandrare har bollar nog och säga det framför ansiktet!

   • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

    Stake heter det på svenska!
    Vänta bara… Vi är så sakteliga på väg!

    http://demokratbloggen.blogspot.se/2012/03/ta-kampen-uniformera-dig.html

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Det finns massor av hatbloggar mot svenskar. Jihad betyder ju att kolonisatörer som er ska besegra oss och kuva oss till slavar. Tror du inte att vi känner till det?

  • Lena

   nä ni rånar oss på gatan, misshandlar oss, våldtar oss…ni vinner, ni är värst.

   Som om inte pedofiler finns inom islam också, är du go eller?

 • smoke

  just därför folk ska rösta på sd..

 • SD4Ever

  Om ni muslimer tycker att ni är så djävla bra, vad gör ni här i det orena landet.

  Jag tycker att ni ska flytta tillbaka där alla är lika dumma i huvudet.

  Det måste kännas konstigt att bo i ett land där alla tycker illa om er innerst inne.

  Men det är väll alla saftiga bidrag som lockar er hit.

  Alla muslimer är fega skitar som måste våldta etniska kvinnor i landet pga det inte finns getter/får att knulla.

  Stolt icke muslim

  • En stolt människa..

   Din lilla råtta, invandrare uppförde sig inte såhär innan dem kom till detta landet och lärde sig av svenska kriminaliteten och hur i hälvete har du tänkt dig att invandrare ska tjäna pengar när ni smutsiga svenskar inte vill ge invandrare jobb eller pengar när ni alltid är rasistiska när ni smutsar ner oss med er propaganda.. och btw så som det finns riktigt cepade svenskar så finnss det riktigt cepade invandrare kommer alltid att finnas och har alltid funnits en riktig religiös muslim skulle aldrig göra såhär det är sket ungar som följer dem äldre kriminella invandrare och dem äldre kriminella invandrare har la lärt sig att uppföra sig så av kriminella svenskar… rätta mig om jag har fel..

   • Kapten_Krok

    Din lilla råtta, invandrare uppförde sig inte såhär innan dem kom till detta landet och lärde sig av svenska kriminaliteten….

    Hahahahaha…dagens bästa

   • Per Edmund Auf Stoltenbergh

    ”Inte vill ge jobb” ??
    Ni har ju förtur till jobben via positiv särbehandling och extra betalt för arbetsgivare som anställer berikare !

    De svenska ungdomarna får snällt gå arbetslösa medans gräddfilen står öppen för de importerade entreprenörerna !

   • Yxan

    Du har jävligt fel, efterblivna arber, som rånar, vi hade aldrig förut gruppvåldtäkter i sverige innan pack som ni kom hit..
    Inga bilbränder, så mycket misshandell fanns inte heller.
    Jag vill inte ha er här, åk hem till era länder, om inte väst hade hjälp er så hade ni åkt omkring på kameler och åsnor fortfarande.
    Dunka huvudet i backen 5 gånger om dagen kan ni, jag förstår att det är lätt att tro på vad det står i koranen, om man har dunkat sönder alla hjärnceller, sen att man ska upp mitt i nattet för att be….islam=hjärntvätt, på dom få hjärnceller som finns

   • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

    Jag rättar dig gärna:

    ISLAM – Allt du behöver veta
    http://skafferigodis.blogspot.com/

   • SD4Ever

    man kan ta apan ur djungeln men inte djungeln ur apan.

  • En ”äcklig invandrare”

   För det första så är inte alla invandrare muslimer.
   För det andra så är invandrare inte dumma, du verkar ha glömt bort att det var araberna som kom på ”matematiken” ditt dumme fan.
   För det tredje så känns det faktiskt konstigt att bli hatad utav vissa hor rasister som har brist på respekt och inte blivit uppfostrade på rätt sätt.
   För det fjärde så lever inte ALLA invandrar familjer på bidragen utan dom har jobb, till exempel båda mina föräldrar har jobb. (slår vad om att din mamma har 4 barn och ingen av barnen har samma farsa)
   För det femte så är det sällan att en invandrare våldtar etniska kvinnor i detta land och majoriteten är äckliga Svenne pedofiler.
   För det sjätte så skiter jag i vilken jävla religion du har, jag är kristen men det finns en skillnad mellan mig och dig, jag har respekt för islam, och om du hade blivit uppfostrad rätt så hade du också haft det, må du ruttna i helvetet i all evighet äckliga rasist.

   • awake

    Araber kom inte på matematik, perserna lärde dem det. Araber hade inte ens skrift, det fick det också av perser. Det enda araber var och är duktiga på är att plundra och förstöra, våldta samt mörda. De hade inget land, bara drev omkring och plundrade en massa städer, mördade män och barnen och våldtog kvinnorna i städerna i mellanöstern, det är vad araber är och det är vad muslimer står för.

   • Kapten_Krok

    Araberna kom på matematiken? Okej, varför kan inte arabiska skolbarn räkna då i skolan?

   • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

    Och för det sjunde så ligger en 61-årig man i koma på grund av att 8 – 10 muslimer och araber saknade vanligt folkvett.

    Alla araber som är inne och skriver verkar glömma det hela tiden.

   • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

    Dina föräldrar har (inkvoterade) jobb. Sådant som annars hade gått till svenskar.
    Var inte så stor i käften, för om ni inte hade blivit importerade av landsförrädarna som gett er precis allt så hade ni inte varit någonting. Kom ihåg att det är landsförrädare som tagit hit er!
    http://www.pr-publishing.com/1234/planerna-for-sveriges-undergang.pdf

 • SD För alltid

  Vilka kommer att rösta SD i nästa val? Jag kommer alltid att rösta på SD! SD Forever!!!

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Kent Ekeroth – för säkerhets skull!

  • vnl

   Jag kommer att rösta på SD och många kommer att göra det efter det här. De som bär ansvaret för invandringspolitiken borde ställas till svars för landsföräderi. Ett flertal högt uppsatta personer tror att ett inbördeskrig rycker allt närmare, både i Sverige och Europa.

 • Sara jacobsson

  NI RASSAR BORDE SKÄMMAS, NI VAR JU INTE DÄR SÅ VA FAN ÄR DET NI SKRIVER !!! BARA FÖR ATT GUBBEN VA SVENSK SÅ BEHÖVER NI INTE SKRIVA ”MUSLIMSKT” UNGDOMSGÄNG, DOM ÄR BARA BARN OCH INTE TERRORISTER!
  KÄNNER KILLARNA SOM GJORDE DET OCH DOM ÄR HUR GOA SOM HÄLST ALLIHOP OCH DOM HAR ALDRIG GJORT NGT LIKNANDE, VA INTE SÅ SÄKTRA PÅ ATT GUBBEN VAR OSKYLDIG!
  jag är själv svensk men jag skämms över mitt eget folk pågrund av hur smutsiga och äckliga ni är ! ni borde skämmas hela bunten,
  dom är bara barn !!

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Vad ska vi skriva när det är ett muslimskt ungdomsgäng då? Att det är ett gäng Rumänska blåbärsplockare? Kom med ett förslag!

  • Tomas

   Dom är bara barn….? som nu har blivit våldsamma mördare!
   Du verkar inte direkt ha åldern inne, du verkar också vara väldigt naiv över hur ”goa” dom här mördarna är, vänta bara tills dom vänder sig på dig istället….

  • Kapten_Krok

   Du behöver också SFI ser jag. Lägg ner CAPS dessutom annars blir du bannad.

  • Abdullah El Habib

   Ey, bra bruden !
   det stämma dom är bra brushor !
   Dom bara kicka lite på den gamla gubbe inte alls farligt !
   han få sitta rullstol och dreggla, haha !
   Du bruden, walla du på vår sida ! :P
   Det vara bara småkillar , inte så farligt de råka kikka den gamla svennen. Han blev i koma haha walla !
   Bruden du gilla oss, bra bruden ! Hata rassar, hata SD
   Ey bruden, va fan bara kicka en gammal gubbe med karatespark, coolt va ! Fan bruden du er cool svennebrud walla !!! :P puss !!!

   • awake

    Hade jag sett dig hade jag nog sparkat dig i huvudet ett antal ggr och sedan dansat runt dig, sjungit små grodorna och klappat händerna.

    • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

     Det där var nog en sarkstiskt inlägg. Hoppas jag, det är svårt att se skillnad i bland.

     • http://hakan78.wordpress.com hakan78

      Det var den föga! Dem förstår bara barbari, så vad tror du…kommer mitt inlägg bli mer besvarat med amöba hjärnor än hans?? Troligt va, tyvärr måste man sjunka till deras nivå för att dem överhuvudtaget kanske ska inse vad dem skriver bara gör oss starkare o starkare….om dem även läser detta inlägg så kan dem läsa att jag inte tycker att branden var något positivt…..däremot så tycker dessa barbarer att det är ballt att våldta, hota, misshandla, mörda, råna, osv. Vi kommer att sjunka under snart om det inte blåser starka vindar till nästa val.

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      Det är som det är, de har ju ingen lokal!

     • awake

      sarkasm kommer man långt med

  • SM811

   Det där var ett med det äckligaste jag läst på länge.
   Hur i helvete kan du försvara att de ger sig på en man som är 61 år i grupp och säga att de är hur goa som helst. Du måste vara hjärnskadad?

  • Olle

   Är du dum i huvudet eller?????? ”hur goa som helst”?????? – sån ohyra!!!!!!! sicket jävla pack!!!!!!!! Och vaddå ”gubben oskyldig” – vad faan har dom för rätt att jävlas med hans hund??????? Din dumjävel!!!!!!!!! ”barn” säger du ,,,,,det skulle göras en försenad abort på dom äcklen!!!!!!!!! inklusive dig!!!!!!!!!!!!

  • Du Gamla Du Fria

   så du anser att oavsett Vad ”gubben” gjort så skulle han vara betjänt av att bli nästan dödsmisshandlad? Utav ett helt gäng?
   Förstå att vi skäms över svenskar med sådana åsikter som du har!

  • Yxan

   Allid samma sak med araber, dom har aldrig gjort någon, fast dom skyldiga nästan jämnt…flesta araber är muslimer…mohamed hade sex med en gris.
   Även om dom är barn så är dom skyldiga till vad dom har gjort, sätt dom i fängelse, sen utvisa hela jävla familjerna. Vi klarar oss bra utan inavlade araber.

   • Hjällbo

    Fucking horunge kommer slå sönder dig din bögjävel din mamma knullade en kossa då var så du kom till hora önska jag kunde träffa dig jag lovar att du skulle ångra att du föddes av hon där kossan fucking hoe du har tur guess what varenda hora här jag är stolt muslim vad fan ska ni göra horor?

    • Yxan

     Du kommer att slå sönder mig? knappast.
     jag träffar på sånna skit ungar som du väldigt ofta och det brukar sluta illa. jag är inte bög, med det är säkert flesta av dina vänner.
     Sen lär dig att använda punkt och komma,
     Fick jag göra som jag vill med dig…muslim jävel……sååå
     Men att din mamma och pappa syskon är tråkigt för dig,intelligensen brukar inte vara så hög då.
     Sen att din farfar knullade med en gris, det kan vi ta i ett annat forum

     • Hjällbo

      Ful horjävel skulle slagit sönder dig om jag såg dig har inga syskon, men du ska veta att du kommer från kossor så sorry jag vet att det gör ont och btw jag ångrar att jag sa att det var synd om han där gubbjäveln hoppas han dör…. Och jag använder komma tecken och punkt när jag känner för det hoe och juste du behöver inte ljuga jag vet att du är bög!!!

     • Yxan

      Ha ha, du kan tydligen inte läsa och förstå, jag menar att din mamma och pappa är syskon, dvs att storebror, din pappa, har knulla sin syster, din mamma. Det är därför du är så JÄVLA DUM I HUVUDET, din efterblivna idiot.
      Du är son av en utvecklingsstörd gris,

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      Det låter som ett typiskt muslimskt sätt att lösa en konflikt på.

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Tramsa inte, din Taqiya-slyna! Om du hade varit svensk så hade du väl kunnat svenska i så fall!

  • jannej

   Du är frisk du som skyller på 61-åringen som nu ligger och kämpar för sitt liv. Samtliga skyldiga till detta vidriga dåd borde i ett normalt samhälle avrättas med ett skott mellan ögonen – barn eller inte. Enda sorgliga är att ammunitionen kostar pengar, men låt föräldrarna betala kulorna och skicka sedan ut dem ur landet till pisshålet i Mellanöstern de kom i från.

  • Humanist

   Vad menar du att gubben skulle kunna ha gjort som ursäktade att de slog och sparkade sönder honom totalt? Vilka var det som började med att reta mannens hund? Det är en sak att du och dina vänner reagerar på vissa kommentarer här, men hur fan kan du försvara detta fruktansvärda brott? Hur kan du mena att dessa killar är ”hur goa som helst”?

   Är man gammal nog att utföra ett mord, är man gammal nog att ta straffet också. Dessutom är man INTE barn om man är 15 – 16 år, utan ungdom och STRAFFMYNDIG.

   Om du känner killarna som gjorde detta, heter du knappast heller ”Sara jacobsson”. Bara att titta på gruppen på Facebook, där finns inte en ENDA person av 68 medlemmar med svenskt namn.

  • Charlie

   ”Goa” är det sista dom är, det är jävligt provocerande att du kan påstå det när dom i grupp om 6-8 stycken ger sig på en ensam 61-årig man och brutalt misshandlar honom så han praktiskt taget är hjärndöd nu…jag skulle vilja se dig säga detta till hans anhöriga, att de är hur ”goa” som helst och efteråt kan du ju följa med dom till hans säng på intensiven och se vad dina ”goa” pojkar gjort…en man som är någons bror, man eller morfar/farfar ligger där som ett kollo och du kommer här och skriver att dom är så goa??? fy fan

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Fy faan, jag läst just vad du skrev. Du är inte svensk, du är en landsförrädare!

  • ips

   Hej ”Sara”
   Ska man skriva att ett ickereligöst barngäng slog ihjäl en kanske inte så oskyldig man?
   Låter det ok?
   Jag är själv svensk och använder aldrig orden smutsiga och äckliga när jag blir arg på folk
   I mina ”supersvenska” öron låter det helt fel
   Sen låter det ju iofs bra att dom här gosiga barnen inte slagit ihjäl fler ”gubbar”,som du nu väljer att kalla den här mannen
   Hela ditt inlägg känns bara så fel,
   Det känns så osvenskt på något vis.

  • Jowkk

   Hur fan i helvete kan man sitta och försvara dessa idioter som efter en tillsägning har sparkat in kraniet på en gammal pensionär. Jävla avskum och svin till människor. Hoppas dom skickas hem och blir stenade till döds. Svensk eller ickesvensk, ger jag fan i. Dessa fula avskyvärda äckliga ungar borde dö hursomhelst. Sara du är en riktigt störd individ, hoppas du blir misshandlad så grovt så du blir en köttpåse med, sen får vi se vad du tycker. Och om någon är smutsig är det du ditt äckel. Skäms.

 • helene

  Måste säga att jag blir skrämd av att läsa alla kommentarer o denna artikel! AllA ni som har någon form av en religös anknytning borde först o främst vårda språket- det e inte så speciellt religiöst… För det andra visst det var kanske invandrare oavsett om dem e muslimer,araber mm men det är inte det som är problemet. Hade det vart en svensk inte står det en kristen ungdom-det är inte det som är det relevanta. Problemet är att det har hänt det som inte får hända och vi måste se till att det inte händer igen! Vi svenskar är väldigt mesiga med våra lagar o straffar och är nog lite konflikträdda, rädda för att bli kallad för rasister men då är alla andra runt om i världen med sina lagar o straffar det också… Men det är politikerna som måste ändra sig. Sen håller jag helt o hållet med att sluta ta in för många invandrare och det har inte med att jag inte vill ha dem här- utan tycker vi skall ta hand om dem vi har först. Att dem får en stadig grund att börja om. Sen är det jätte svårt hur man skall hantera alla dessa ungdomar som lever på kriminella ting( svenskar som invandrare) Måste banka in dem lite sunt o förnuft. Vi flesta här haft det tungt men inte går man o skjuter,bränner bilar o mördar folk för det- så skruvat och tyvärr världen blir bara värre o värre-vad skall man göra åt det? Ingen aning. Vänta på jordens undergång kanske men nått måste göras och det är NU!

  • SM811

   Kan du inte delge vad som är sakfel i artikeln så slipper jag leta.
   Om du nu inte tål en och annan sanning så håll dig borta.

   • helene

    Jag vet mycket väl vad som är sanning el inte, men ge dig på riktigt. Oavsett vilket land artikeln hade kommit ifrån och vem som hade skrivit den så är den rasistiskt skrivet. Vill man få ut nått av den så skall man göra det på ett bra sätt! Och det vet både du och jag. Denna artikel är bara ute efter att provocera och inte efter att berätta om den stackars 61åriga man som det egentligen handlar om.

    • SM811

     Provocera. Rasistiskt. Vet du vad det betyder eller spelar du dum.

     • helene

      Men lägg ner istället- gick du på svenska lektionerna??? Tror nog att du missade dem……..

     • SM811

      Nu går vi tillbaka till det jag fråga först så försök att svara på det.
      ”Kan du inte delge vad som är sakfel i artikeln så slipper jag leta?”

     • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

      Samtidigt har du missat ett helt liv, verkar det som.

      Satans egen religion (Videor med Ann Barnhardt)

      http://demokratbloggen.blogspot.com/2011/09/satans-egen-religion.html

    • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

     Det är väldigt svårt att skriva om en 61-årig man som blir nästan ihjälslagen av ett gäng invandrade muslimska snorungar utan att provocera. Muslimer blir provocerade av ALLT, och svenskar blir provocerad av bristen på respekt från dessa blattar.

     Nu la vi till en dimension som inte du råkar gilla, det gör din inte mindre sann för det.

     • helene

      Men om vi svenskar är så mycket bättre- Skall vi då inte visa det el? Och det gör man definitivt inte med att skriva så som han gjorde och det får du också hålla med om..Det som är relevant är att det var ett gäng ungdomar som misshandlade en ”gammal” Det skall liksom inte förekomma ,och det är nånting som har gått fel i grunden att dem gör sånt här (men det kunde lika väl ha vart svenskar) Och varför ingrepp ingen svenskt vittne i så fall om vi nu är så himla bra, förstår du vad jag menar? Jag tycker det är helt rätt att man skall skriva och upplysa alla om det som har hänt för det är tragiskt, men istället blir det rasistiska påhopp från BÅDA sidorna och det är inte det saken gäller.. Jag vill tro mer om mänskligheten!

     • helene

      Jag tycker det är fel att man skall dra in om dem är muslimer el araber för det är inte det som är grejen. dem är människor som har gjort något väldigt illa

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      Det är inte upp till dig att bestämma vad vi skriver, jag personligen vill ha all information och sedan själv kunna sortera bort vad som är irrelevant. Jag hatar när tidningar ger ”putsade” artiklar där allt ska vara så politiskt korrekt.

      Om du inte gillar informationen, blunda för den då!

     • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

      Det ÄR ju det som är grejen, din enfaldiga fjantmaja. Lär du dig aldrig någonting?
      http://hotetinifran.files.wordpress.com/2011/06/hotet-inifrc3a5n-iii-release.pdf

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      Det är där våra åsikter går i sär lite grann, jag tycker det är väldigt relevant var folk kommer i från i dessa frågor.

      Om du bara vill ha den information du tycker är ”relevant” förslår jag Aftonbladet, Expressen, GP eller GT.

      Här kommer vi skriva ut ALLT, sedan får läsare själv bestämma vad som är relevant eller inte.

     • helene

      Ok får väl titta vidare i bloggen och se om ni har nått icke relaterat invandrar politik för tycker fortfarande att det är en ytterst patriotisk blogg.. Och det som skulle ha varit viktig i hela artikel kommer inte fram, det är vad jag tycker. Och kan ni skriva ut sådana här saker får ni också tåla kritik! Tack för mig…

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      Tycker du inte vi tål kritik? Nu förstår jag inte alls med tanke på den relativt hätska kritik med mordhot och ”Eyyy, knolla din mamma” som har varit här.

      Jag tycker vi har svart på kritiken ganska sakligt med ett fåtal undantag eller?

      Vad tycker du?

     • helene

      Det jag menar är att ni får räkna med att folk tycker att det är fel att skriva som ni har gjort och därav tåla att få den kritik ni har fått sen kan ni också läsa att folk skriver mycket illa och hotar även ”blattar” här med så det är inte bara ”Eyyy, knolla din mamma” el? men förlåt det är ok att svenskar får säga hemska saker till invandrare…. Som jag skrev i första inlägget att det inte är ok med det språket från oavsett vart man är ifrån… Jag kan säga såhär hade denna blogg kommit upp i debatt på tv så hade inte SD velat bli förknippad av denna blogg, så långt har det gått- är det ok?

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      Jag kunde inte bry mig mindre vad SD anser om denna blogg, jag röstar inte på SD, jag röstar på M.

      Jag kunde inte bry mig mindre om vad PK-media tycker och tänker, de är inne och läser dagligen och snor nyheter.

      Vad för hemska saker har vi sagt om invandrare? har vi berättar att just dessa exemplaren kanske ”betet sig illa”.

      Jag säger igen, om du inte vill läsa om invandrarrelaterad brottslighet så är du på fel blogg.

      Här skriver vi ut saker som ALDRIG kommer ut i Aftonbladet. Så om du gillar att leva i en bubbla, där alla invandrare är offer som man måste dalta med så fortsätt med det. Men då ska du nog inte läsa här.

     • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

      Varför blandar du in SD?
      Inget politiskt parti ska lägga sig i vad fria bloggar skriver. Här visar du hur dålig du är på demokrati. Makten ska utgå ifrån folket och inte politiska partier. Folk måste naturligtvis få föra fram sina uppfattningar utan att hutas åt av något politiskt parti.

      De kan gärna läsa bloggarna, men det är inte värt att de kommer och börjar lägga sig i! Partierna ska tjäna folket och inte tvärtom!

      Ett folk som bävar för vad politiska partier kan ha att säga om vad man säger eller tycker är ett kuvat folk. Jag vet att landsförrädarna gärna vill tysta oss, men tro inte att vi ska ta rättning efter vad något parti tycker. Det är partierna som ska ta rättning efter vad folket tycker.

      Där fick du en liten lektion i demokrati!

     • vips

      Men när man inte ens kan säga till ett väldigt litet”invandrarbarn” att man vill hjälpa det över en hårt trafikerad gata utan att bli kallad rasist,(jag fick till svar av en 4-5 år gammal kille,att jag bara sa till honom inte svenska barn,du jävla rasist eller?)
      Detta var för mer än 10 år sedan,och efter det har jag kallats rasist för betydligt ”mindre saker” än så och då också av äldre personer.
      Man måste väl kunna prata med dom,ex kan ju vara att man inte vill ha fimpar från fönster ner i sin barnvagn,eller att man inte gillar att någon spottar på ens hund,
      Jag har aldrig vid något tillfälle ens snuddat vid att dom på någotvis inte skulle vara ”svenskar”,men det har alltid slutat med ”svennehora” och mammaknullande,och givetvis rasist.
      Detta har gjort mig ledsen,och jag har faktiskt upplevt det som kränkande vid iallafall ett tillfälle

     • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

      Det är många som trott mer om mänskligheten och blivit besvikna.
      Ett litet tips bara…
      Lär dig om verkligheten istället för att tro så har du lättare att orientera dig, men det kräver en portion ödmjukhet. Tror du att du har det?

      Ödmjukhet stämmer till eftertanke och att man kan ändra sig när man fått reda på mer. Det finns massor att lära sig och jag har för mig att jag gett dig någon länk att fördjupa dig i. Gör det och använd dig av ödmjukhet så slipper du bli besviken något mer.

     • helene

      Jag har varit med om en hel del saker här i livet så behöver inte dra upp något om ödmjukhet för mig inte! Det finns många religioner som jag inte tycker om men jag drar inte alla över en kant… Med lite ödmjukhet så ser man att det finns bra människor också!

     • Kapten_Krok

      Religion är inte bra nånstans nån gång. Vi hade äntligen fått bort religionens skit ur Sverige när regeringar nu ska massimportera miljoner MENA-folk och pådyvla oss islam. Anser du detta okey?

    • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

     Blir du provocerad av blogginlägget så är du muhammedanska och har inget här att göra. Stick en kvast i arslet och flyg iväg till Muhammedanien med dig.

     • helene

      Uppenbarligen kan du inte föra en vuxen konversation, med omogna citat-Stick en kvast i arslet och flyg iväg till Muhammedanien med dig- kan du inte bättre så finns det bra språk kurser man kan ta! Jag trivs bra här i Sverige så ser ingen anledning att flyga iväg, men råder dig att åka runt och se världen och bli lite mer allmänbildad.

     • Kapten_Krok

      Hela världen finns ju i Sverige numera så det är ingen idé.

     • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

      Jag är tillräckligt allmänbildad för dig, men jag blev kanske lite väl färgad av ett Mao-citat: ”Man ska tala med bönder på bönders språk och lärde män på latin”.

      Men eftersom du varken är bonde eller en lärd man, men mer verkar som en hora för muhammedanismen så tyckte jag att jag använde en akurat prosaform i sammanhanget.

      Vad jag menar är naturligtvis att du med dina argument passar bättre i Muhammedanien än bland hederliga svenskar.

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   De är jihadister. Därför beter de sig på det här sättet. Lyssna till den här mannen som beskriver vad det innebär att vara muslim. Han har själv varit det men konverterat till kristendomen.

   http://demokratbloggen.blogspot.se/2012/03/sharialagar-infors.html

   Om några kristna hade begått ett sådant brott så gapar de inte Gud är stor i kör efteråt. De hade inte fått någon respons hos de andra. Men jihadistern är stolta över vad de ha gjort.

   • helene

    Jag tror knappast att dessa ungdomar skrek Gud är stor efteråt men vad vet jag du kanske var där hörde det!

    • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

     Det är ju allmänt känt nu! De gapar ju om det på internet också. Dessutom är det här ett beteende som är vanligt bland muhammedaner världen över när de krigar. Om de inte åkallar Allah i underjorden så hör han dem inte och kan heller inte observera deras ”goda gärningar” de har gjort.
     Därför skriker de Allahu Akbar, flera gånger efter varandra. Annars har de bara slösat med tid och energi när de krigade mot mannen med hunden. De hade inte respekterats som jihadkrigare utan detta stridsrop!

 • Ausonius ray of light !

  Killen som satt ”oskyldigt” häktad hade en socialsekreterare.
  Det var otippat !

 • Svensson

  EJ!
  Jag är STOLT SVENNE och det står jag för men snälla alla ni svennar som har skrivit om blattar att de är si och så och det borde ut från landet….. LÄGG NER MED DET NU!
  Sverige hade inte varit någonting utan blattarna och det vet alla här även om inte vissa här vågar erkänna det !
  Vi hade fortfarande levt på stenåldern om inte de skulle leva här !
  och jag kan säga här jag är stolt svenne och det står jag för här framför skärmen och i verkligheten…
  och till alla ni SVENNAR lägg ner med det här det är fan 2012 nu ni behöver inte försöka spela Hitler här eller nått! och förresten om alla vi svennar hade levt i exempel Irak, Bosnien så hade vi också varit blattar där. SÅ TYST ! vi alla är människor punkt slut
  En sak till… Dra inte alla över en kant

  Och jag som är hel svensk skulle mer än gärna bo bland fullt med blattar istället för svennar…
  alla blattar här ta inte åt er va dom skriver för både jag och ni vet hur det egentligen ligger till ;)

  • Kapten_Krok

   Utan blattarna hade Sverige varit ett lugnt tryggt land. Däremot alla skötsamma invandrare som bidrar med något, dom är värdefulla.

   Det är två skilda saker – blattar och invandrare. Ena gruppen klarar alla sig utan.


   • lyssna din idiot, utan blattarna då alla svenskar hade fått ätit kötbullar makaroner, utan dom skulle vi inte haft Pizza, Kebab, och alla olika matställen, och ni klagar på att alla invandrare gör brott, det är nästan exkat lika många svenskar, dom blattarna och svenskarna som gör brott är för att dom vill ha pengar, dom vill kriga ihop för sitt levebröd. kanske har det tufft med familjen och inte har så mycket pengar och inte riktigt klarar sig, och tänk alla invandrare, dom blir insläppta i sverige, men bara för dom har ett annorluna efternamn får dom inge jobb? klart som fan då måste kriga för sitt levebröd då? så håll bara käften, för de är statsministerns fel, nästa gång kanske han ska tänka en extra gång innan han släpper in oss, för om man får komma in till sverige men inte får något jobb, då finns de bara 1 sätt att fixa pengar på, Gatan.

    • Kapten_Krok

     Du menar att det finns inte Internet att läsa recept?
     Eller att man kan lära sig genom att besöka en annan pizzeria i Rom? Man MÅSTE ta hit 500 000 muslimer för att vi ska kunna baka pizza? Haha…Bra där.

     Inte 1a april idag.

    • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

     Jävla kräk!
     Ni får dubbelt så höga bidrag som en svensk och ni får hyran betald och allt som inte en svensk får och ändå krigar ni för att få mer. Kriminaliteten sitter i generna på er och vi SKA kasta ut er, var så säker.

     Hur kan du bara tro att vi har behov av er? Tror du att du kan lura i oss det?

  • Yxan

   Far åt helvete din jävla blatte som leker svensk

  • Du Gamla Du Fria

   Och detta inlägg kom ifrån Expo!

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Du är inte en stolt ”svenne”, för en STOLT SVENSK skulle aldrig kalla sig själv ”svenne”.

   • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

    Precis!
    I Sverige är vi svenskar!
    http://demokratbloggen.blogspot.se/2012/03/i-sverige-ska-svenskar-komma-forst.html

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Ja, försvinn ner till Muhammedanien med dig, dumfan! Sverige hade inte varit någonting utan dessa blattar, påstår du. Med andra ord är det bättre i deras land. Varför inte då ta en exkursion dit och titta hur de har det.
   Sverige var innan massinvandringen ett välmående land med högteknologi. Det fanns nästan ingen kriminalitet, och det fanns definitivt inga fattigpensionärer. Alla hade det bra.

   Men sen kom Palme och planerna för Sveriges undergång började dras upp:
   http://www.pr-publishing.com/1234/planerna-for-sveriges-undergang.pdf

  • Bosse S

   Du som är ”hel svensk” är stolt svenne.
   Jag som är helsvensk är ingen svenne därför är jag svensk.
   Du är är ingen helsvensk.

 • SWEDEN STRONG

  Wow. Det är alltså typiskt svenskt att skriva ilskna kommentarer likt kärringar på internet.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Jaha, då får du nog ta och kolla efter lite noggrannare.

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Man måste ju börja någonstans! Först kommentarer, sedan uniformering, sedan…
   http://demokratbloggen.blogspot.se/2012/03/ta-kampen-uniformera-dig.html

 • http://www.facebook.com Nisse-En stolt muslim med en ljus framtid!

  Jag och alla mina Muslimska kompisar har välbetalda jobb och studerar på olika högskolor. En ljus framtid väntar oss, och jag vet att detta plågar er väldigt mycket. Skulle veta vad alla på denna sidan jobbar med och vad de har för utbildning. Känns ju lite som alla ni åker traktor på dagarna. Tycker det är väldigt tråkigt med hatet på denna sidan och tänker inte bidra med något mer. Hoppas alla har en bra dag.

  ////// Blir starkare av allt hat

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Och sedan vaknade du och märkte att du var en vanlig socialbidragstagare som springer på Bellevue på fredagarna.

   • http://www.facebook.com Nisse-En stolt muslim med en ljus framtid!

    Tro vad du vill, Sanningen skrev jag. Kanske är det du som springer runt i bellevue? Varken jag eller någon av mina släktingar har någonsin levt på social bidrag. Berätta istället vad du jobbar med?

    • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

     Varför ska jag göra det, lämnar inte ut någon personlig information här.

     • Nisse-En stolt muslim med en ljus framtid!

      Menade det. Kan inte annat än skratta! Detta är det sista jag skriver här. Må bäst!

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      Ha det bra! Hej då!

     • Mona

      Till Nisse,
      Men herregud, du kan ju för fan inte ens stava!? Du studerar på ”högskola” och kan inte uttrycka dig i skrift. Du särskriver och blandar versaler och gemener hej vilt. Hur kom du in på skolan och vilken skola studerar du på?

    • Dan

     Växer majsen så pass bra i vardagsrummet, menar du?

    • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

     Du blev inkvoterad direkt efter SFI-kursen med andra ord.

     Trots att du är efterbliven!!!

     Du vet att det är hög arbetslöshet bland svenskarna, och nu skriver du här och verkar märkvärdig. Du borde väl förstå att du provocerar jävligt mycket. Det är VÅRA jobb som har gått till inkvoterade inavel, och det är landsförrädarna i riksdagen som gett er dem.

     Tro inte att ni kan vara trygga hur länge som helst!
     http://demokratbloggen.blogspot.se/2012/03/ta-kampen-uniformera-dig.html

  • Abduhlaziz Omar El Hayd

   Ey, bra brushan !
   man ska plugga o komma bort från förorten !
   alla min kompisar den ha med bmw och fina jobb o de plugga på hög skola många år. de ska bli advokat o läkare.

   Ey fukcing svenne rassist, alla rasist i SD är white trash som kör epa traktor och har mamma som är på soss bidrag !

   Walla jalla jag ska kikka alla rasse till hevete !
   vi invadrare plugga myket och ha bra lön med bra jobb ! ni fukin rasse är whit trash som får steka ham burgare på mac donald !

   • http://www.101010.com Isak Bjerhammar

    Ni har svårt att svara inlägg med gnutta av intelligens.. Pinsamma svar… Är detta ett forum för 5-åringar? man börjar ju undra. Patetiskt av er

   • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

    Tror du att plundra juvelerarbutiker är att gå på högskola? Pappkalle!

  • SM811

   Du har inte fatta ett dugg. Det spelar ingen roll om det är en kristen, jude, katolik, muslim eller mörk, vit eller vilken färg som helst.
   Gör de jävelskap så ska de ha kritik och varför de beter sig på det viset. Tycker du att det är så konstigt? Vad har du fått det ifrån att vi är emot muslimer som sköter sig?

   • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

    Inga muhammedaner sköter sig. De är jihadister i varierande grad bara. Ett sätt att vara jihadist på är att verka skötsam. På det sättet legitimerar han islam i väst, medan andra kan gå längre, till exempel att sparka ihjäl en ensam man i Kortedala.

    Att vara muhammedan är att vara jihadist. Att vara jihadist är att vara muhammedan. Det är samma sak!

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Det plågar MIG väldigt mycket i alla fall! De jobb ni har inkvoterats till är jobb som annars kunde tillfalla landets egna medborgare. Det här har ni inte kunnat skaffa själva, det är landsförrädarna i riksdagen som har gett er det här tillfället, och nu skriver du hit och är kaxig!

   Men kom ihåg, att ju mer vi plågas, desto mer revolutionära blir vi!

  • http://twitter.com/Robin_Shadowes Robin Shadowes (@Robin_Shadowes)

   Finns det verkligen mohammedanska högskolor?

 • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

  Skulle bara vilja tacka alla som kommenterar här för att ni håller det på en sansad nivå.

 • http://dfv *****

  Är ni helt seriösa?, ni kan ju fan inte skylla på någon som INTE är dömd än?!, jag är själv kristen men har ett starkt samband med denna familjen som har en annan religion än mig ( Islam ) , jag är nära på att spy utav era dumma kommentarer om att det bara är muslimer,araber,”negrer”, som bara gör dessa brott!!! Var det en invandrare som gjorde Terrorbrotter i Norge? NEJ! Vem va det som gjorde ” Engla mordet ” en SVENSK! Det här är ett av grejerna som Sverige är ett riktigt rasistiskt land!, helst sjukt!..

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   En till så kallad ”nyttig idiot”!

   Välkommen! Vi skyller inte på någon, vi återger saker som andra skriver, bland annat killarna själva och deras bruuushooor!

   Hoppas du inte sätter i halsen av spy nästa gång du upptäcker att muslimer, araber och negrer gör ganska grova brott.

   • Chantal

    Det finns mycket svenskar som begår brott och annat. Det är fel av er som inte har någon aning om vad som hänt eller vilka som varit med att döma. Det står som står i tidiningar kan ofta vara överdrivet. Självklart är det riktigt fel av ungdomarna men att dra in en religon och börja ”hata” mot alla muslimer och andra invandrade är fel ! Det finns flera invandrade som gör mycket bättre ifrån sig i sverige,som ger tillbaka till samhället på olika sätt så att döma alla efter en mans gärning är riktigt korkat.

    • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

     Och vi skriver om de svenskarna också, om du söker på svensk gärningsman så får du säkert upp minst 15 artiklar.

     Vadå ”hata” muslimer, jag ogillar ALLA religioner för de får folk att göra de mest befängda saker.

     På tal om och döma efter en mans gärning, ta och läs några av kommentarerna från överkänsliga muslimer här.

    • Kapten_Krok

     Ja, tyvärr är det för många svenskar som gör brott. Därför behöver vi inte importera en miljon till som gör det. Det räcker med våra egna idioter, så varför ska fler idioter hit?

     • Jan Johansson

      Helt rätt!

    • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

     För det första är muhammedanismen ingen religion, det är en personkult och imperialistisk krigarideologi.

     För det andra finns det inga muhammedaner som gör något gott över huvud taget, för om de gör gott så sviker de muhammedanismen.

     De invandrare som vi haft nytta av kommer från Europa och inte Muhammedanien!

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Då hade det varit bra om du emigrerar.

  • OLLE.

   Säg vad du vill.
   Dåligt av dig att kommentera om Engla.
   Det är en viss skillnad, ganska stor sådan dessutom.
   Sverige ska ta hand om sina egna, vilket vi också gör.
   Men ni parasitavskräde som kommer från era inavlade apatiska analfabetländer, NI ska inte ens befinna er på Svensk mark.
   Ha ihjäl era egna hur mycket ni vill, men att fega ynkryggar ger sig på en man med en hund är värre än något annat du jämför med.
   Det enda som blir bra i slutklämmen av detta är att ni bygger er egen grav.
   Slödder.

 • Hjällbo

  STOLT MUSLIM här okej jävla horungar ingen av er känner dom killarna jag går i samma klass som de, för det första är varje än av er pussy ingen av er våga möt oss utan snackar BS bakom skärmen. Det de gjorde var fel man ska nt gå på en 61 åring man, men det betyder inte att ni har rätt att snacka skit om muslimer åtminstone är vi inte lika smutsiga som er och snackar skit om ett helt fucking religion bara för några killar har gjort nåt fel.
  Ni snackar här om hur de är arbetslösa och sånt skit varenda en av deras föräldrar arbetet och mina föräldrar är invandrare och känner säkert mer än ni så hållkäft och hur vet ni Att de har gjort DET STÅR MISSTÄNKT inte SKYLDIG så slut vara så snabb på skylla kolla på dej själv och tänk på dina egna misstag. Jag är 15 och verkar vara smarter än massa här. Till skillnad från er människor har mina föräldrar lärt mig att respekter andra religioner och länder. Jag är stolt muslim och älskar de killarna bästa vänner man kan önska och jag tänker inte snacka skit om alla svenskar bara för ni är rasister. Btw om ni vill hitta mig så bor jag i Angered Hjällbo !!!!

  • SM811

   ”Jag är stolt muslim och älskar de killarna bästa vänner man kan önska ”
   Detta säger precis vilka åsikter du har. Beklämmande.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Min ”misstag” involverar inte att en annan människa hamnar på sjukhus i koma. Om du väljer att kalla detta för ett ”misstag” är du precis så jävla korkad som dina klasskamrater.

   Har dina föräldrar lärt dig att respektera andra människor? Det kanske borde komma före religioner och länder.

   • Angereds förortsbarn

    Jag känner också några av killarna och dom är mina bröder ! Låt dom vara invandrare , låt dom va muslimer. jag går i en svensk skola och det är det största misstaget jag har gjort i mitt liv ! Fuck er system ! vi trivs i förorten eftersom att ni behandlar oss på ett annat sätt i andra områden ! jag e muslim och jag e somalia. Men en sak ska ni veta era fucking rasister. Kom till vårt område så ska du känna på det .. VI BRÄNNER ERA BILAR EFTERSOM VÅR HYRA INTE TÄCKER VÄRMEN.

    • Kapten_Krok

     Säljer du khat?

    • SD4Ever

     Vilka tuffa lakritstomtar det finns.
     Alla somalier är väl bröder (efter all djävla inavel som ni bedriver).

    • Humanist

     Om ni hatar Sverige och skolsystemet så mycket, varför stannar ni kvar här? Varför återvänder ni inte till ert hemland?

     Nej, invandrare kan inte få vara invandrare, anledningen till det ser du i det här brottet! Kommer man hit som invandrare, måste målet vara att bli svensk och känna sympati med Sverige och de människor som bor här, i FÖRSTA hand! Om man sen kan ha sympati för sitt gamla land och även vara muslim, i ANDRA hand, låter jag vara osagt. Men detta brott (och många andra) visar på raka motsatsen. Tycker man att Allahs ord kommer före det svenska samhället och dess lagar, har man ingenting här att göra!

     Vilka är det som är rasister!? Det är NI som är fega och rasister, som i grupp på 8-10 personer hoppar på en försvarslös gammal svensk man! Hade ni gjort detsamma om det varit en muslimsk man i samma ålder? Knappast!

     • Jan Johansson

      Återigen ett utmärkt svar, jag har inget mer att tillägga!

    • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

     Den 61-årige mannen fick ju känna på det!

     Om nu vårt system är så dåligt så är det bara att ta radbandet och bönemattan och flytta tillbaka till Somalia!

     Och värmen ingår i er hyra, så var det med det!

    • Hjällbo

     Awesome stolt somalia här också!!!

     • Kapten_Krok

      Har du khat?

     • Dan

      Dåligt bordsskick har han i alla fall. När man ser en somalie äta en kycklingkebab gör man bäst i att hålla sig undan om man vill ha kläderna obefläckade. Nere på Hjällbopizzerian var det sås överallt på grund av dessa somalier.

    • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

     Vi kommer snart!

    • Styrbjörn

     Försvinn härifrån då om det inte passar.

   • Hjällbo

    Japp vad ska du göra åt det?
    Tycker synd om gubben och hans familje men kommer alltid vara där för min vänner!! Ahla hjällbo

    • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

     Ni ses nog snart på en anstalt när dig!

  • Bara en medmänniska

   Hur kan man älska någon som kan göra något sådant som de har gjort mot denna man? Oavsett om man är svensk, muslim eller något annat så måste sådant här fördömas!! Och det tycker jag att du och alla andra på detta forum ska göra! Vänd dem ryggen! NÄSTA GÅNG ÄR DET DIN FAMILJ SOM DRABBAS!
   Vi måste se och respektera våra medmänniskor oavsett var vi kommer ifrån!!!!

   • Hjällbo

    Du verkar inte förstå jag är jävligt arg för det de gjorde och jag tycker att det är helt fel jag var där man grep de alla vi är besvikna för de hållde på att bli bättre och sen helt plötsligt gjorde de här men de är mina barndomsvänner har känt de sen dagis så det betyder inte att jag ska inte vara där för de för nu behöver de oss som mest. Men jag tycker verkligen att man ska inte gå på en gamling för det kan var ens släkting. Så ni vet så hade de ingen anning att det var så allvarligt.

    • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

     Hade de ingen aning om att det var allvarligt att kicka någon i skallen?

     • Kapten_Krok

      Nej, deras föräldrar har inte berättat vad som är rätt och fel, och de kan tydligen inte tänka själva heller, de som håller på med sånt här bus.

    • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

     De kollade nog upp att det inte var en i klanan innan de började misshandeln.
     Så du, ditt jävla inavel, tycker att det är okej bara han inte är en släkting. Det säger allt om er, slödder. Ni ska ut ur landet, och det börjar se ut som om vi snart är där, så packa kappsäcken.

    • Bara en medmänniska

     Jag förstår alldeles utmärkt..och vad/vilka ska du stötta..? De erkänner inte ens att de har gjort något fel..så du har inte några vänner som behöver stöttas..för att kunna stötta, måste de själva inse att det de har gjort är helt felt och ta ansvar för sitt handlande!!
     Det gläder mig att du själv tar avstånd från det de har gjort, det ska du ha stort kredit för men vågar du tala om för dem att de ska erkänna och ta sitt straff? Sedan kan du stötta dem.
     Att de inte vet vad sparkar och slag på kropp och huvud kan få för konsekvenser skrämmer mig..då har de missat ett antal biologi lexioner. Och om de vill ta reda på det praktiskt kan de alltid testa på varandra nästa gång!!!!!

  • Dan

   När jag bodde på Bergsgårdsgärdet i Hjällbo brukade jag smeta in händerna i bacon, sedan gick jag på Ica och de båda grönsaksaffärerna och kladdade på så många frukter och grönsaker jag orkade med. Felt good, man…

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Sura 9, vers 29 (9:29)” Striden mot dem, som ej tro på Gud och den yttersta dagen, ej helighålla vad Gud och hans apostel förklarat heligt och ej bekänna sanningens religion, nämligen dem som fått skriften, tills de villigt giva skatt och ödmjuka sig.”
   33:27 ”Och han gav eder deras (de otrognas) land och hem, deras ägodelar och ett land, som ni aldrig beträtt i arv, ja Gud är allsmäktig.”
   I många muslimska länder idag säljs skriften Sions vises protokoll helt öppet. En förfalskning som redan nazisterna på 30-talet använde för att visa att judarna strävar efter världsherravälde. Vad som INTE är en förfalskning är Allahs uppmaning till muslimerna att erövra och ockupera de områden där icke-muslimer idag lever. Islam strävar efter världsherravälde, inte genom styrelseformer där alla skall behandlas lika, utan icke-muslimer skall erkänna sin underlägsenhet och betala extra skatter (tributer) till herrefolket.

   http://skafferigodis.blogspot.se/

  • svarthofde

   Du bruschan! Dina älskade vänner skulle jag vilja mata med hundskit och köra upp en grisklöv i röven på! Btw på din mamma osså!

  • http://twitter.com/Robin_Shadowes Robin Shadowes (@Robin_Shadowes)

   Mycket snack och lite verkstad från en av sönerna till apor och grisar. Vad hygienen beträffar så sköter vi kuffar den bättre än. Så vi slipper dölja skitlukten med kväljande parfymer. Gör världen en tjänst. Begå harakiri.Om du gör det så kommer IQ’n i Angered Hjällbo öka med 30.

  • jgarn

   Din lilla skithög du ska ut ur detta land, vi kommer aldrig att acceptera dig här i Sverige. Sverige tillhör svenskarna och här har inga odugliga bidragsaraber att göra. Försvinn medan du kan för nu är det krig.

  • Ali N

   Ni muslimer är världens AVSKUM. Ni är inte ensamme dock; Förbjud alla vidriga påhitt som religion helt och hållet. En modern människa kan inte låta fantasier styra liv och handlingar bara för att den är rädd för döden, vilket i grund och botten är det som religion går ut på.

   Sen är du inte ”smarter” än någon här. du kan för fan inte skriva. Jag är 19 år gammal och kan uttrycka mig bättre än dig på både Svenska, Engelska, Tyska, Persiska, Spanska och Franska, och ska till hösten resa till Tokyo och plugga Japanska. Jag säger inte att jag är smartare än alla här, men jag är mycket smartare än dig, samt har bättre värderingar vilket per automatik gör mig till en bättre människa.

   Nu; kräla i stoftet din patetiska förorts-hund!

   /Ali N

   • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

    Det är sant att man är en bättre människa om man duger något till. Du har så rätt!

 • Mehmet El Zayd Afram Aziz Adulah

  Ey walla walla !
  All ni fukin svenne rasse som skriver här jag vet där ni bo ska koma plokka er o era morsor !

  Jag är hög utbildad och har fetaste lön med bmw och ipad-3.
  min mamma läakre min pappa advokat, fatta svenne rasse som krigare bakom sin dator är feg och våga inte säga rakt till invandrare för då han bli kikkad och slår ned med karatespark !

  NED MED FUKIN SD !

  Walla jalla asså, min pappa advokat tjäna mer flow än alla era rasse tilsamans ! rasse white trash gå på fordons mekaniker eller svetsare och är bönder ! vi invandrare bär up det här land, fatta rasse !
  jag ha bmw fetaste modell och tjänar fett med flow mannen.
  Jalla walla walla jalla, fatta svenne rasse ! din mamma hora !

  • Kapten_Krok

   Bra ironi :D

   • Infiltrate the idiots…

    Presonen i fråga vill kanske hjälpa de blinda på traven att öppna sina skygglappar, eller vad vet jag… :P

  • SM811

   Jag tror inte du blir så gammal här med det språket.

  • http://www.facebook.com Lena Johansson

   Har lite svårt att förstå vad du vill säga. Finns det inte någon som kan hjälpa dig att skriva på svenska.
   Om inte kan jag rekommendera: Goggles översättningsprogram.
   Mycket lätt använda. Minsta barnunge klarar det.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Din pappa som är ”advokat”, har inte han lärt dig att ”plocka” folk inte är lagligt. Och jag vet inte hur det är i din familj, men jag har bara en mamma. Så hur du ska kunna plocka ”morsor” det blir lite svårt i och med att det skulle ju behövas mer än en.

   Grattis till BMW’n. Vad kostade den?

  • Lena Johansson

   Förstår inte vad du vill säga eller få fram. Har du ingen i din närhet som kan översätta till Svenska.
   Annars har Google ett mycket bra översättningsprogram. Även den minsta barnunge kan använda det.
   Men så mycket försod jag. att du anser dig välutbildad. Det är bra. Men varför skriver du isåfall så fruktansvärd dålig svenska att man inte förstår?

  • Kapten_Krok

   @ Mehmet El Zayd Afram Aziz Adulah

   قرأت على الصفحة أن محمد كان النادي مثلي الجنس مع خنزير له، وأنه صفحات القرآن الكريم وكانت على النحو ورق التواليت مسح القرف من مؤخرتك. هل هذا صحيح.

   http://www.muhammedongayclub.com/specialevent-/pictures/file/78939u4.html

  • SD4Ever

   Ni bär inte upp något av värde i detta land.
   Ni kom krypande hit till Sverige på fel grunder.
   Ni har ljugit ända sen ni sög era mammors tuttar.
   Ni är inte flyktingar ni är parasiter hela bunten.

   • El Rey

    hahaha fet tung grabb är du! jag vill bara säga dej en grej utan invandrare så skulle sverige gå under ni skulle inte klara er med alls! vem skulle köra era bussar och spårvagnar ?? vem skulle ni köpa pizza av om vem skulle städa på alla kontor de finns i sverige :-) hur skulle sveriges stolthet volvos personvagnar funka utan blattar nej nej det går ej , kommien nu livet är för kort för sånt här skit ni håller på med alla ska hjälpas och vi vill ej ha rassism i sverige ingen vinner nog på det :-) kärlek&respekt!

    • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

     Din snorige gris!
     Arbetslösheten bland svenskar är skyhög. Det hade varit en lättnad utan er. Ni är bara till besvär. Försök inte köra samma valser som landsförrädarna i riksdagen, för de är redan genomskådade.

     Vi vet vad vi haft för ett land, och nu ska vi ta det tillbaka. Vi ska jaga ut er ur landet och så ska vi återgå till högteknologi efter att ha gett landsförrädarna sina dödsstraff. Med ett högteknologiskt samhälle behöver vi inte ha många medborgare. Det samhället bygger snarare på en reducering av folkmängden.

     Men det ser ut som om vi måste slåss för att ta tillbaka vad landsförrädarna har gjort mot oss, och vi förbereder oss!

     • Yxan

      Demokratbloggen bra skrivet, vi ska ta tillbaka Sverige från landsförrädarna.

    • Kapten_Krok

     Vem körde alla bussar och spårvagnar INNAN alla invandrare kom hit?

     • awake

      ET ;)

    • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

     Tror du ingen körde buss eller spårvagn innan ni kom eller? Är du helt jävla dum?

     På 80-talet kunde man gå på en buss, få ett leende av en trevlig blondin som körde bussen/spårvagn. Man köpte sin biljett, man gick och satte sig. Det satt INTE 14 afghan-babianer med fötterna på sätet och lukta runkbulle.

     Vidare så kunde man vara säker på att någon illaluktande somalier inte skulle kliva på och skita i och betala och sedan kalla chauffören rasist för att de inte fick åka med.

     Sist men inte minst, om man bad chauffören om hjälp med någon hållplats, så fick man den hjälpen med ett leende. ”Här ska du av”. Ingen butter turk på burk som inte kan en mening svenska och knappt sin egen rutt även om han kör spårvagn.

     Yttra dig inte om svensk lokaltrafik om du kom hit efter 1995.

     • D

      Sverige hade aldrig klarat sig utan oss invandrare. O då menar jag vi som bidrar med något. Varför flyttade de flesta svenskarna till USA tell me? För och hoppet på lyckas så lägg ner o vara så stolta wannabes

     • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

      Du menar den stora utvandringen?

      Det kom inga invandrare till Sverige under den tiden och Sverige dränerades med 25% av befolkningen. Men det blev ingen katastrof för Sverige. Tvärtom! Sverige gick mot en framtid som var fantastisk och vi fick uppleva den industriella revolutionen och fick en välfärd som ingen kunde drömma om.

      Vi har aldrig tjänat speciellt mycket på invandringen, det är en myt. Vad vi har tjänat på är den politik som landsförrädarna har övergivit, och det är högteknologin. Den som räddade Sverige när 25% försvann till Amerika. Sedan dess har Sverige alltid satsat på högteknologi och vi har alltid haft det bra.

      Men nu satsar landsförrädarna på lågteknologi, som pizzerior och basarer istället, och massinvandring. Nu är vi utfattiga och har det svårt i vårt land, framför allt pensionärer och åldringar, de som har byggt upp landet.

      Vad vi behöver göra är att satsa på högteknologi igen och kasta ut packet!

     • Kapten_Krok

      Om 10 år kommer det inte ens finnas pengar till invandrarnas bidrag, men det tänker de inte på. Många kommer flytta då.

     • M

      Det är i inte utlänningarnas fel att Det börjar gå dåligt för Sverige!det är statens fel, alla de större med makt som snor till sig all cash. In your face.

     • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

      Jag kan väl hålla med dig till hälften, så att landsförrädarna i riksdagen och muhammedanerna får dela på skulden.

      Jag vill som sagt kasta ut packet! Vad tror du att jag vill med landsförrädarna? Ge dem en svanhals!

     • Bosse S

      Svensk historia är inte signaturen Ds starka sida.
      Det är bara att beklaga att historia är ett mycket eftersatt ämne de senaste 20 åren.
      Ds påståenden är om inte total okunnighet så ren historieförfalskning.

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      Ojå, om du bara visste vad galant vi klarat oss utan Irakier, Somalier och Afghaner. Det hade inte varit några som helst problem.

     • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

      Du tror väl aldrig att de flyttade för att ge plats åt muhammedaner?

      De flyttade för att Sverige var överbefolkat!
      Beviset för det visar Sveriges historia. Det blev framfgång på framgång i Sverige när landet hade dränerats på denna överbefolkning. Överbefolkning är ett relativt begrepp. Om det finns mer folk än arbete så är det överbefolkat.

      Nu har landsförrädarna i riksdagen ordnat så vi är överbefolkade igen, och det leder till lönedumpning. Det bästa vi kan göra är att slänga ut muhammedanpacket och hänga landsförrädarna, och sedan åtegå till att satsa på högteknologi igen.

     • awake

      Apropå illa luktande babianer, sist jag åkte flyg åkte jag tyvär med Qatar airlines, bra service men jag satt mellan två skitluktande svettspy araber. Jag andades max en gång i minuten, och höll på att spy, de fes också hela tiden jävla äckel, hade nog en sorts tävling eftersom hela flygplanet luktade fis, fyyy faaan vad de luktade illa.
      Kunde tyvär inte fly någonstans, jag fick huvudvärk så illa de luktade, som avlopp fast värre. Det verkar som om araber aldrig tvättar sig, måste jo leva så lik Muhammad som möjligt. Och när de skiter så kan det inte vara mot Mecka. Jävla idioter.

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Det är svårt att förstå din ”akademikerprosa”. Det finns för många svåra fackuttryck i den, men så är det med högutbildade, de tappar kontakten med vanligt folk.

   Din jävla nolla! Tror du att någon skulle gå på ditt svammel. Du använder dig av rotvälska som vilken gangster som helst, och det är sådana som du vi vill bli av med!

  • Jan Johansson

   Jag ser att du har poetisk talang! Försök med Idol istället, de älskar säkert dig?

  • http://twitter.com/Robin_Shadowes Robin Shadowes (@Robin_Shadowes)

   ”All ni fukin svenne rasse som skriver här jag vet där ni bo ska koma plokka er o era morsor !”

   Abooo på dig själv! Just bring it on!! Hoppas du är beredd att knulla en urna med aska bara!

   ”Jag är hög utbildad och har fetaste lön med bmw och ipad-3″

   Du har alltså rökt på och har läst koranen alltså. Lönen kommer väl från knarkförsäljningen och smugglingen..

   ”min mamma läakre min pappa advokat, fatta svenne rasse som krigare”

   Vad läakre är vet jag inte. Säkert fint där borta i Babbestan nånstans. Advokat, tjosan, källa på det?

   ”bakom sin dator är feg och våga inte säga rakt till invandrare för då han bli kikkad och slår ned med karatespark !”

   Nä du ditt iavel, fegt är när man 20 stycken ger sig på en enda, en gammal man dessutom. Fega kräk är vad ni är och ut från vårt land skall ni. Idioterna med walla jalla orkar jag inte ens bemöta. Lustigt vad ni är besatta av bling-bling och annan status-skit. Inga normala människor blir imponerade av sånt. Bara annan inavlad och importerad skit som dig slälv.

 • Civilingejören

  http://www.youtube.com/watch?v=Zc8wjMj8nnY&feature=youtu.be

  Ännu en resurs som tillför sverige mycket genom sin empati och höga intelligens !

  Säkert har han en hel drös svenska 14-åriga tjejer som fanklubb !

 • SM811

  De ”fredliga” igen
  http://petterssons.bloggsida.se/politik/de-fredliga-igen

  • Fredrik & Waberi = batman & robin

   Döda en man med hammare vrålandes Alahu akbar… Låter som en framtida pensionsräddare !

 • jgarn

  Glöm aldrig landsförrädarna, politiker, media patrask och träskvänstern.

  • Jan Johansson

   Helt rätt, dessa är medbrottslingar till vad som händer i Sverige!

 • Anonym

  Vad i helvetes jävla fan är det här för kommentarer?? Man blir ju alldeles rasande när man ser hur många jävla okunniga rasister det finns i Sverige! Är så trött på folk som ska dra alla invandrare över en och samma kant! Det finns en hel del invandrare som faktiskt har jävligt bra jobb, och som faktiskt bidrar till det svenska samhället. Bara för att vi inte står ut lika mycket som de idiotiska luffargängen betyder det inte att vi inte finns.
  Är också så himla trött på vissa svenskar som säger ”lek inte svensk”, bara för att man beter sig för rätt och fostrat? VI försöker bara passa in i samhället, det är ju det ni vill? Eller leker jag bara svensk då?

  • Kapten_Krok

   Ja, det finns ju inte en enda kommentar från någon invandrare som är rasistisk. Om du läser så ser du att araberna här drar alla svennar över en KAM, inte kant, heter det.

   • CHANTAL.

    Vad får dig att tro att alla som kommenterar är araber just ?
    Ingen som kommenterat över har skrivit något rasistiskt mot svenskar, utan bara att de möjligtvis är trötta på ”vissa ” svenskar. Du som verkar så allmänbildad borde veta att halva sverige består utav invandrade och ni svenskar som tror ni är så mycket bättre borde också veta att det mesta ni äter, köper och andvänder är från utlandet !! TÄNK EFTER IDIOT.

    • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

     Är det inte, då tycker jag att du ska läsa de 350+ kommentarer som finns, så kan du återkomma sen.

     Tack och hej, leverpastej!

    • Kapten_Krok

     Ja, namnen kan ju vara en hint ibland. Och jag skrev inte ALLA.

    • Humanist

     Då undrar jag vad som får DIG att tro att svenskar drar ALLA invandrare över en kam? Vi är också trötta på ”vissa” invandrare som de killar som slog totalt slog sönder och förstörde den äldre mannens liv.

    • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

     Den som sa det, hon var det! Idiot, alltså.

     Halva Sverige består inte av invandrare. Du kan till exempel inte kalla vallonerna för invandrare, för de är så assimilerade att de inte ens vet om de är släkt med Valloner eller inte. Alltså är de svenskar.

     Sedan finns det ett stort antal svenskar med utländskklingande namn, men som är svenskar i själ och hjärta. Om det är någon som är racist så är det du.

     Det mesta som vi äter är svenskt eftersom den mest omtyckta maten i Sverige är svensk husmanskost. Men du vill väl ha det till att makaronerna som är producerade av Kungsörnen här i Sverige är utländska. De är svenska, säger jag!

     Men så brukar det vara med nazister från mellanöstern. De är rasister ut i fingerspetsarna.

     Men du har rätt i att vi svenskar anser oss vara så mycket bättre än inavlen från Muhammedanien!

     • Jan Johansson

      Bra sagt! Kom ihåg, det finns alltid de som kämpar mot sanningen! Tack för allt ni gör i denna blogg!

    • jgarn

     Den låga IQ nivån på vissa inlägg bekräftar att det är araber som skriver inläggen. Berätta också om de stora tekniska landvinningar vi kan se i arabvärlden och alla de högteknologiska produkter vi importerar från dessa araber. Sanningen är att araber är så lågt stående så de vet inte ens hur man bär sig åt på toaletten. Hemma i arabländerna torkar de sig i röven med sand.

   • Hat som skördar Hat

    Kan du förklara vad du syftar på? Jag förstår inte riktigt och har inte läst igenom hela kommentar delen noggrant.

    • Kapten_Krok

     Du kan inte läsa alls menar du? Öppna ögonen och läs hur många dödshot de har skrivit till exempel här.

  • SM811

   ”Vad i helvetes jävla fan är det här för kommentar” som säger att man är rasist. Det har blivit så galet att vissa ord får man inte säga för då är man rasist. Jag drar inte alla invandrare över en kam heller, har många invandrare i min bekantskapskrets men jag bli ren ut sagt förbannad när det kommer hit invandrare och begår brott. Har inget med var de kommer ifrån och jag är så trött på alla deras krav som de skall ha, särregler mm när de är här.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Tror inte de invandrarna med bra jobb är speciellt stolt över detta BÖS. Eller vad tror du?

   Deras kompisar verkar ju i alla fall vara stolta över deras bruushoor här i tråden.

  • Lena

   Du, vet du vad jag tycker du skall göra….

   Jag tycker du och dem andra snälla, jobbande, skattebetalande invandrarna som tycker att den skiten som dem här ungdomarna gjorde är fel skall ställa sig upp och säga det.

   Högt och tydligt så att alla i hela Sverige här det.

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Du har ju inte läst kommentarerna tillräckligt, din tönt. Följ länkarna också så öppnar sig en helt ny värld för dig, med massor av kunskaper, till skillnad från allt svammel som kommer från apvärlden i Muhammedanien och från landsförrädarna i riksdagen.

  • http://twitter.com/Robin_Shadowes Robin Shadowes (@Robin_Shadowes)

   Fanns inga mer rasistiska än blattegänget som nästan slog ihjäl en svensk gubbe av det enda skälet att han var just svensk. Mer rasistiskt än så blir det inte.


 • Synd att man som invandrare ska behöva dras över i samma kant som dessa idiotiska misshandlare… alla vi invandrare beter oss inte så, hoppas ni kan inse det själva någon dag!

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Oroa dig inte, det gör vi inte! Skillnaden mellan invandrare och dessa blattar är milsvid!

   http://swedenconfidential.wordpress.com/2012/01/17/blatte-beteende-och-varfor-man-ska-skilja-pa-blattar-och-invandrare/

   Läs detta så förstår du vad jag menar!

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Med ditt svammel inser vi det aldrig någonsin!
   En invandrare eller flykting ska assimileras till svensk och ta till sig svenska traditioner och vanor, annars är de alltid hatade!

  • http://twitter.com/Robin_Shadowes Robin Shadowes (@Robin_Shadowes)

   Vi skiljer på invandrare och blattar. Invandrare är dom hederliga och skötsamma. Blattar däremot är slöddret som förtjänar att kallas blattar för dom uppför sig blattigt. Så hör eller läser ordet blatte så behöver du inte känna dig träffad. Det får du gärna sprida vidare.

   • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

    Jag tror odågan skyller ifrån sig. Jag har tillräcklig erfarenhet från invandrare och de känner sig aldrig träffade när vi kritiserar slöddret. Tvärtom är invandrare de första att bli hatiska och förbannade på slöddret som kommer hit.

   • Rättvisan

    Bra sagt där!

 • Hat som skördar Hat

  Ni kan ju inte på fullaste allvar mena att ni kan förebygga sådana här grupper med såna skriverier som förekommer på denna sidan?! Tänk om istället för att dra alla muslimer och invandrare över en och samma kam.

  • Kapten_Krok

   Vem har dragit ALLA över en kam? Vi har påpekat så många gånger på denna bloggen att det finns massvis med bra invandrare. Det är de kriminella patrasket som inte hör hit. Det gäller ALLA kriminella i samhället.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Varför ska man inte få skriva om invandrare som begår avskyvärda brott i Sverige? Vi drar inte alla över en kam, du läser in saker i texten som inte står där.

 • Hasse Eriksson

  Nu i kväll så kommer det (äntligen ett tillkännagivande från Stasi TV ) att detta har hänt! Vi får se en Tönt / Gris till PK Polis säga att nej då vi har aldrig haft något problem med dessa pojkgäng……Dom är så snälla så! Lägg ner denna Löjliga Kling och klang Poliskår…..Vi måste nu bygga upp egna Medborgargarden! Som hänger dessa muslimer i närmsta lyktstolpe!

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Precis!

  • Jan Johansson

   Jag håller med helt och hållet!

   Förresten, tack för allt arbete ni gör och informerar oss andra på vad som egentligen försigår i samhället!

   Shoot first ask questions later!

  • Merxworx

   Det där ställer jag på när som helst. Vi måste få bort dessa smutsiga människor från Sverige nu.

  • merxworx

   Jag ställer direkt på det…

 • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

  Mysigt!

  ”Gruppen av killar hade börjat springa ifrån den liggande mannen. – Då vänder den siste av dem om och lägger in världens spark i ansiktet på honom.”

  Jag skulle tvärtemot er spotta han i ansiktet om det var min ”vän”!

  http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.900695-polisen-soker-fler-vittnen-i-kortedala

 • SD4Ever

  Säger bara en sak:
  kHORANen

  • merxworx

   Den var bra :-) ,men det lär de inavlade pedofildyrkarna inte fatta..

 • http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.901516-ungdomar-samlades-vid-fontanen okänd

  ifrån GP : Ingen av de misstänkta är, enligt GP:s källor, hemmahörande i just Kortedala utan var där på besök.

  HAHA FAN VA NI HAR GJORT BORT ER! , BÅDA BRÖDERNA BOR I KORTEDALA. VOTE THE BROTHERS 4 PRESIDENTS!

  • Kapten_Krok

   Lägg ner CAPS, annars raderas både inlägg och du.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Hur ska det gå i åtalet med den misshandlade 20-åringen då?

   • http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.901516-ungdomar-samlades-vid-fontanen LOL

    Ja hade hellre velat se dig misshandlad ifrån honom. och vad fan vet du vad som hände och vad som orsakade att han började bråka med den här personen du skriver om. Du vet ju ingenting om händelsen, lika som den här händelsen att alla gjorde dom till syndabockarna men tack o lov sakta o smidigt kommer sanningen fram.

    P.S misshandel är inte detsamma som mordförsök. IDIOT

    • http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.901516-ungdomar-samlades-vid-fontanen LOL

     Och en till sak , är han dömd till misshandeln mot 20-åringen? nej!! så tryck upp dina ord i munnen lika snabbt igen. så länge man inte är dömd så ska man inte prata. skäms på er. hela den här jävla sidan borde bli anmäld. och jag hoppas att dom gör det!

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      Anmäl på du bara lille pöjk, det tar vi så gärna. Du känner ju polisen. Du vet ju var de finns.

     • http://twitter.com/Robin_Shadowes Robin Shadowes (@Robin_Shadowes)

      Bwahahaha!!! Klockrent!

     • klimatflykting

      Ännu bättre hade varit om polisen ständigt visste vara han fanns.

    • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

     Vad orsakade att en liten korkskalle som dig ska börja hävda dig? Råkade han titta på din inavlade kooosinn eller?

    • vips

     Idiot hit och idiot dit,man ska inte slåss helt enkelt,

  • ville

   De släppta är fortfarande kvar i utredningen. De har blivit släppta ur häktet men misstankar kvarstår.

 • http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.901516-ungdomar-samlades-vid-fontanen LOL

  Ifrån GP :

  Ingen av de misstänkta är, enligt GP:s källor, hemmahörande i just Kortedala utan var där på besök.
  Med tanke på att polisen spanat på de utpekade killarna under en vecka, är utredarna säkra på att rätt folk sitter frihetsberövade.

  HAHA FAN VA ALLA NI HAR GJORT BORT ER SOM MISSTÄNKTE OMAR BRÖDERNA, HOPPAS ATT NI ALLA SPOTTAR ER SJÄLVA I ANSIKTET !! :)

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Big Deal om de är från Hjällbo eller Kortedala.

  • http://twitter.com/Robin_Shadowes Robin Shadowes (@Robin_Shadowes)

   Oavsett vilket så har dom ett digert brottsregister sedan innan. Det enda dom duger till är att bli gödsel på våra åkrar. Då hade dom åtminstone betalat tillbaka en del till samhället om aldrig så liten. Men bättre än ingenting alls.

  • Rättvisan

   Lite ny information har börjat spridas och det sägs att 4 av dessa ungdomar var hel SVENSKAR bara så att ni vet om detta!

   • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

    Det tror jag inte en sekund på, det är troligtvis en mix av folk frå olika länder i Västafrika. Vi har mycket info som vi inte gått ut med för den inte är bekräftad. Men svenskar är det inte tal om.

 • DinDin

  Utlänning & muslim = Stolt!
  Vägrar bli nertrampad!! Varken av en svensk eller en blatte.. Ni som skriver massa goja fortsätt så, Visar bara att ni inte har något liv ;) Ciaaaaao

  • Politikerföraktaren

   Det är inte ”goja” att bli ledsen och upprörd över att en gammal man nästan blir ihjälslagen. Det är inte första gången grovt våld riktas mot våra äldre. Parkeringsmordet för att ta ett exempel !

   • Dindin

    Jag skrev inte att det är goja o vara ledsen.. Tycker du ska ta och läsa mitt inlägg en gång till. Klart man blir ledsen. Ingen förtjänar dö på det sättet, önskar mig inte mitt värsta fiende det där. Blir bara trött på att folk ska snacka hela tiden om utlänningar, spec muslimer. Vi alla är inte likadana. Finns bra & dåliga muslimer & invandrare. Väl samma bland er svenskar också eller? Jag skyller allt det som händer på svenska systemet! Hade vi haft dött straff tro fan ingen hade vågat bete sig sådär eller utvisa de som begår mord kanske.

    • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

     Det finns inga bra muhammedaner. Om de är bra så är de inga muhammedaner. Om de är muhammedaner så är de jihadister, och då har de lovat Allah i underjorden att de ska erövra världen med våld. Vad är det som är så bra med det?

     • http://twitter.com/Robin_Shadowes Robin Shadowes (@Robin_Shadowes)

      Håller med fullständigt. Man kan inte både vara människa och mohammedan samtidigt. Bara antingen eller.

 • http://www.facebook.com/roffe.hasaefter JustDet

  Här talar vi Svenska !

 • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

  Du förväxlar ödmjukhet med servilitet. Det är serviliteten som bjuder en att knäfalla för en auktoritet och det är den timide personligheten som är konflikträdd, och det är den rigide som är servil.

  Om man är ödmjuk så är man inget av det. Man ifrågasätter hela tiden, även sig själv. Det innebär ett osäkert vara, eftersom man alltid måste vara beredd att ändra ståndpunkt vartefter man lär sig nytt. Men endast den modige vågar stå upp och ifrågasätta.

  Allt detta ifrågasättande leder naturligtvis till högre kunskaper, och då kan man naturligtvis mer än den rigide som är påstridig mot alla anda än den han utsett som sin Guru.

  Ödmjukhet leder alltså närmare sanningen, och om du hade varit ödmjuk så hade du inte bara tagit saker för givet, utan du skulle undersöka dem, vilket du inte har gjort.

  Om du undersöker muhammedanismen så ser du att det inte är en religion. Det är en personkult som är förklädd till religion. Men egentligen är det en fascistisk imperialistideologi för att erövra världen med våld.

  Muhammedanerna är jihadister, och jihad kan man praktisera på olika sätt, alltifrån att verka oskyldig till att sparka ihjäl folk. Så det här gänget som sparkade ihjäl mannen i Kortedala gjorde precis vad muhammedanismen bjöd dem att göra, annars hade de inte varit muhammedaner, och då hade de varit odugliga på att utöva sin muhammedanism!

 • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

  Är inte det här en svensk blogg? Jag tycker att kommentarer som närmast liknar snorkråkor skulle strykas. Man vet ju för fan inte vad de skriver!

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Vi behåller dem som skrämmande exempel för hur det går när man inte närvarar i skolen mer än 10% av tiden.

   Plus att vi tänkte göra ett litet nyårsspektakel med lite listor, se tillbaka på de mest korkade kommentarerna, jag tror denna tråden kommer ligga bra till i många kategorier.

   • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

    Kanske någon kan översätta vad det står då?

 • davidstirling

  Som vanligt bra med sedvanligt detaljerad rapportering kring detta vidriga dåd, men jag undrar hur det är med uppgifterna om offrets tillstånd: Sist jag läste/hörde något hade han inte avlidit men var naturligtvis i mycket dåligt skick med stor risk för bestående hjärnskador. Kan SC kolla upp detta och om det är som jag har fattat det, rätta till uppgiften? Har jag missuppfattat det och mannen är död bugar jag mig i all ödmjukhet för att ha missat detta.
  Annars som vanligt, ”Hats off” till Kapten Krok m.fl.på SC!

  • Kapten_Krok

   Han är illa däran. Koma i 11 dagar nu :(

   • davidstirling

    Ok. Förutsättningarna kunde ju ha varit bättre för den stackars mannen…

    Apropå den där FB-gruppen som ni berättar om: har dessa kräk ingen skam i kroppen??? Fanns den heder som skithögarna så gärna åberopar skulle de åtminstone ha vett att hålla käften! Någonstans där läste jag att någon kommentator tyckte att han skulle gå fri för att han är ju en så bra fotbollsspelare… Tjena! Har idioten inte fattat att det är bollar man sparkar på och inte människor? Hoppas han blir avstängd på livstid!

 • jgarn

  Tänk på att ingen myndighet saknar eller letar efter en illegal muhammedan. Denne finns helt enkelt inte.

 • Marcus

  Det är ett stort problem bl.a i Afghanistan m.m att barnen redan från födseln får i sig för lite protein så deras hjärna utvecklas inte som den skall, en 15 årig kan jämföras i utvecklingen ungefär som en 6-8 åring. Det är dessa individer vi tar in till Sverige för de tillför så mycket. Vilken kompetens är det dem besitter som gör att vi kämpar så mycket för att ta in dem i vårat land?

  Och till er som skriver att Allah är större än Polisen. Tyvärr så kan jag upplysa er om att Allah har väldigt lite med svensk stat och rättssamhälle att göra. Svensk polis finns här i samhället, Allah finns bara i era underutvecklade hjärnor.

  Ni skriver också att vi kommer från kossor… Muhammed var ju en pedofil som idkade sex med både småflickor och pojkar samt en och annan hund. Hur känns det att vara avvarten från en skäggig pedofil med underutvecklad hjärna och en hund?

  Då ser jag inte det som sämre att komma från en kossa, det kan jag leva med.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Hon har ju faktiskt på sätt och vis rätt, även fast hon inte vill erkänna det i sitt eget fall. Vi har ju någonstans långt tillbaka en gemensam förfader med kossorna.

   Det bara märks mer på henne!

 • Du Gamla Du Fria

  Att lyssna på den här politikern som uttalar sig att hon hoppas att gärningsmännen ska kunna komma igen till ett liv men inte nämner offret den 61-årige mannen som tydligen inte har ett liv att komma tillbaka till gör mig spyfärdig. När ska svenska folket ta av sig offerkoftan och börja se till offren i första hand.
  Skulle jag uppfostrat mina barn så som politiker och media behandlar dessa inkommande våldsbenägna idioter skulle de varit kriminella idag!

 • jgarn

  Det är nu eller aldrig samhället skall visa om det är av intresse att ta itu med dessa arabiska och muslimska kräk som parasiterar och våldför sig på det land som välkommnade dem och gav dem beskydd. Nu väntar vi med spänning på om det är samhället eller vi själva som skall göra det som göras skall med dessa parasiter.

 • LatinoSvensk

  Vet att jag inte har med den här händelsen att göra men kan ändå inte låta bli att skämmas. Inte för min hudfärg i sig men när dessa jävla idioter håller på så blir man fan mörkrädd att någon ska ta en för muslim. Jag vetefan vad jag ska säga, känner bara avsky och bedrövelse just nu. Hur fan kan vissa med? Sverige gav mig och min famillj en ny chans när vi flydde undan diktaturen. Inte så att jag direkt tänker varje dag eller ens någonsin att jag står i tacksamhets skuld till Sverige. Att bidra till det land efter bästa förmåga som räddat mig och min familj undan förtryck och förföljelse sker instinktivt och per automatik hos en normalt funtad människa.
  Lär er för i helvete Svenska till att börja med alla ni grottmänniskor som sitter här och ropar på inshalla och alah när en 61årig man precis blivit brutalt misshandlad av en skock jävla apor som helt verkar ha gått miste om allt förstånd och empati som man ska inneha för att få kalla sig Homosapiens.

  När jag va liten så var vi fattiga, mamma och pappa fick inte sina utbildningar godkända här så vi började om från noll men vi fick en chans i ett nytt land. Mina föräldrar började inte sätta sig på tvären och klaga över att de var tvungna att studera om allting igen. Vi hade inte råd med sånt som andra hade råd med. Vi kunde inte åka på semester, köpa bil eller ha fina kläder. Vi hade bara varandra, kunde ingen svenska, helt vilsna i ett helt nytt land på andra sidan jorden utan att veta någonting om någonting om hur det nya landet fungerade eller hur man skulle bete sig.
  Men några saker var glasklara när mina föräldrar uppfostrade oss. Man stjäl inte, man respekterar andra människor, man sketar inte ner och man försöker dra sitt strå till stacken så gott det bara går!

  En enda gång gick mina föräldrar emot vad Sverige talade om för oss att man skulle göra och inte göra. Detta var tidigt 80tal och för det blev dom faktiskt anmälda för barnmisshandel (ett åtal som inte gick vidare). Mamma tvingade mig att byta dagisgrupp från spansktalande till Svensk (hemma pratar vi fortfarande Spanska). När jag började skolan så kunde jag hänga med på lektionerna på ett helt annat sätt än de som gick kvar i den spansktalande dagisgruppen. Simpel jävla logik. Kan tillägga att jag inte ska framställa mig som något helgon och perfekt nu. Snattat jag med i unga år, fick inte gå ut på en hel vecka för mina föräldrar när detta uppdagades. Rökte på mellan varven i övre tonåren och revolterade jag med på olika sätt. Men tro mig, jag har alltid förstått vad som är rätt eller fel även om jag som alla andra ungdomar bröt mot vissa lagar och regler. Däremot har det funnits vissa gränser som man helt enkelt förstår eller inte vill prova att bryta mot, som att misshandla människor eller bränna bilar eller kasta sten mot polisen.

  Usch, vet inte egentligen vad jag vill ha sagt, kände bara att jag behövde skriva av mig. Den här misshandeln har verkligen berört mig, hur fan kan man göra såhär och hur fan kan man sitta och försvara förövarna i någons jävla alahs namn och skylla på ”svennefittor” och annat trams? Hallå, dom där ”svennefittorna” är dom som slitit häcken av sig för att ni ska ha mat på bordet och ett nytt land att bo i. Är det så ni ska tacka det svenska folket? Stick och brinn och far åt helvete rent ut sagt!!!!

  Alla tankar till den misshandlade mannen, hans vänner och anhöriga. Ska tända ett ljus ikväll och tänka på er.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Inte bara ”svennefittorna”, även folken från sydamerika, asien, europa, delar av balkan har tagit en del av lasset.

   Även några små delar av MENA-invandrarna. Det är inte dem vi talar om här. Det är de som går under epitetet ”blattar”.

   Odugligt skurkfolk som tycker en grön bok och en gubbe som dog för 1400 år sedan är viktigare än ett människoliv. Någon som kan hata och döda någon bara för att han inte håller med om att Muhammad är den sista profeten.

   Några som kan gå i hop i en grupp och ge sig på en 61-årig gubbe och hans hund.

   Som jag sagt tidigare, det är inte hudfärgen som vi gnäller över här, det är en del kulturyttringar som visst smutsfolk har. Och när jag läser de uttryck de tar sig bara för man nämnt ordet ”muslim” i ett dåligt sammanhang. Då vet man att det inte kommer sluta bra i Europa.

  • Malin

   Mycket bra skrivet, blev berörd av vad du skrev.
   Fortsätt att skriva, det du berättar är viktigt. Det är invandrare som du och din familj som Sverige behöver.

   • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

    Det är säkert en bra invandrare, men Sverige behöver befolkningsminskning istället.

    Vi ska lägga om system från lågteknologi till högteknologi, för det ger mest inkomster till landet, och det leder till strukturrationaliseringar och friställningar. Vi behöver inte vara så många när maskinerna gör jobbet!

  • Viken

   Det där var riktigt bra skrivet!

  • blatte-63

   Jag har en handfull muslimer och kopter bland mina arbetskamrater.
   Det är intressant att höra dem fördöma misshandelsfall som detta, och kräva strängare straff än någon annan, samtidigt som de uttrycker avstånd till det svenska samhället och menar att det vore moraliskt fel att hjälpa polisen i deras utredning – och fel att vittna i domstol – om det inte är en personlig ovän som på det sättet kan klämmas åt.

   Det svenska samhället har missat att det behövs propaganda och grupptryck för att få vissa hitkomna flyktingar att känna solidaritet med oss som visat dem solidaritet.

 • SD För alltid

  Rösta på SD!

  • svenn

   Ja JAG skall rösta på SD det är dax ATT resa sig ur sofforna och ta råg i Sverige som håller på ATT gå under

 • OLLE.

  Stackars brottsoffer som råkat ut för dessa inavelsungar som saknar förstånd.
  De gör verkligen allt de kan för att bli illa omtyckta.
  Vad har ni för konstiga föräldrar som tillåter er att likna en flock asociala kollektiva hjärnblödningar på 2 ben.
  Ändå lever ni på lånade pengar av Svenska staten. Ni har ”socialfolk” runt er hela tiden för att ni är så komplett odugliga att klara av att leva som normala människor ska leva.
  Ni som nu försöker göra poesi av en tragedi, ta och samla ihop pengar till den skadade mannen.
  Han lär behöva det eftersom brottsoffer i Sverige får det svårt.

  DET är vad ni små äckliga LOSERS bidragit med.
  Åk hem och göt något nyttigt i era arabländer så kanske det kan finnas någon förmildrande omständighet för att ni är tokiga.
  Som det är nu är ni bara pinsamma flockparasiter som bör utrotas med DDT.

 • svenn

  Fy faan…för dessa avskum som vi tagit in i detta land.blir helt bestöröver ATT läsa läsa hur de på detta bestialiska sätt tagit livet av denna man.skicka ut dräggen jordens lort….så jävla trött på svenska politiker som ej vågar ta strid. moral o etik och respekt skall råda.ny lag bör införas i Sverige.om dessa inflyttade as bara så lite som bryter mot våra svenska lagar skicka ut dem med hela familjen i följe…med omedelbar verkan Vi skall faan inte låta dem suga ut sverige vi skattebetalare betalar ju för deras uppehälle vi blir ju grundlurade fattar ni inte det.

 • svenn

  Det är inte rätt att kalla er för apor det är ATT kränka apornas släktFy faan…för dessa avskum som vi tagit in i detta land.blir helt bestöröver ATT läsa läsa hur de på detta bestialiska sätt tagit livet av denna man.skicka ut dräggen jordens lort….så jävla trött på svenska politiker som ej vågar ta strid. moral o etik och respekt skall råda.ny lag bör införas i Sverige.om dessa inflyttade as bara så lite som bryter mot våra svenska lagar skicka ut dem med hela familjen i följe…med omedelbar verkan Vi skall faan inte låta dem suga ut sverige vi skattebetalare betalar ju för deras uppehälle vi blir ju grundlurade fattar ni inte det.

 • SD För alltid

  SD! Rösta på SD!
  SD forever!

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=630692648 Maria Lindström

  Tack för all uppdatering SC.
  Jag kan lägga till lite info om själva hundrasen, Bouvier des Flandres. En fråga först – nån som vet om det var en valp/unghund (upp till ett år gammal)?

  Annars har jag lärt mig att invandrare oftast försvinner över på andra sidan gatan när de träffar på stora hundar. Och bouvierer är ganska så stora: Wiki-länk: http://sv.wikipedia.org/wiki/Bouvier_des_flandres

  Jag har blivit uppvuxen med bouvier des flandres och har i vuxen ålder ägt två stycken. Mycket av den vassa sidan har blivit bortavlad här i Sverige så att den nästan kan vara en väldigt ”mjäkig” hund (undantag finns ju), emedan den finns kvar hos rasen i Holland/Belgien. När man var ute och promenerade på staden om sommaren och träffade på holländare så gjorde de stora ögon och höll avstånd, men jag hade dock äran att äga en ”vit” bouvier, vilket är något ”fint”. Så de frågade om hunden var snäll, och jag sade ju – det är ju klart, och de kom fram o hälsade och var helt förundrade över att en tik (just det en tik), var så snäll, för när de tränas till säkerhetshundar, polishundar i Holland/Belgien, så är det oftast tikar.

  Nåja en liten avstickare, men lite info om själva rasen. För den som vill se mer bilder så finns det på http://www.bouvierklubben.com

  Min andra bouvier som jag ägde – hon blev utsatt för invandrarbarns hat när hon var liten, bara fem månader eller så, (hon satt utanför den lokala butiken när jag var inne och handlade och jag hörde hur hon skällde med dov ”röst”, och synen jag såg var fem ungar som stod och petade på henne med pinnar och skrek åt henne) – från den stunden drog hon nästan alla barn över en kant tyvärr.

  När jag hojtade till och tog till något otrevliga ord så som ”förbannade ungdjävlar” så gissa vad jag fick till svar? Jo, jag var ju rasist. Det är som jag läst kommentarer på flashback – när man ser ens älskade hund blir påhoppad – man skiter i vilka som gör det och säger ju förstås till på skarpen.

  Det är synd att Carl-Erics hund inte hade mer ”spunk” och gjorde så som vissa bouvierer gör – de siktar på strupen på sina fiender när de försvarar sin flock av får/kor/ägare – fast det tragiska då vore nog att han hade fått avliva hunden för att den försvarade honom. Galna lagar i detta land.

  Må de som gjorde detta få svidande straff och ett försvinn-ur-Sverige-kort snabbast möjligast.

  Med vänliga hälsningar
  Maria L.

 • Amanda

  Hemskt. Jag är född i detta landet, Sverige.
  Jag är halv iranie och halv latina, men född i Sverige.
  Jag är svensk.
  Men jag tycker det är fruktansvärt att ni ”svenskar” har mage nog att skriva att dessa ungdomar är SKYLDIGA.
  Om det nu var så säkert, hade det inte funnits någon utredning av något slag.
  Ni alla provocerar fram en stor diskussion med grund av FÖRDOMAR, alltså förutfattade antaganden som är baserade på för lite vetskap, information, KNOWLEDGE.
  Jag skäms innerligt åt er, det är fred vi alla vill åt.
  Ni skapar ENDAST motsatsen.
  /Amanda en stolt medborgare i Sverige, Göteborg, Kortedala

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Inte riktigt alla, ett gäng på 6 – 10 personer från området ville ha något helt annat än fred.

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Du säger att du är svensk, sedan säger du ”ni svenskar”. Här distanserar du dig till dem som är upprörda över kriminaliteten och försvarar slöddret.
   Du läste väl för helvete deras egna argument! Du såg väl att de medvetet använde gangsterspråk och svenskhat?

   I mina ögon är du inte svensk med de argumenten!

  • http://twitter.com/Robin_Shadowes Robin Shadowes (@Robin_Shadowes)

   ”Jag är svensk.” Som barbaren Schweinfeldt med andra ord. Svar: Nej, det är du inte. Att vara svensk innebär inte att bara vara född i landet, i synnerhet inte som ingen av dina föräldrar är etnisk svensk. Vad du är är svensk medborgare, möjligtvis ”svensk” men den mest korrekta benämningen vore svensk-iranier.

  • Röd stjärnan

   Åk tillbaka därifrån du kommit

  • Hasse Eriksson

   Packa din väska och stick!

  • Bosse S

   Upplysningsvis så har en erkänt och polisen har tag på rätt gäng.
   Det är väl inte dina kompisar?

  • Susanné

   Uppenbarligen så är du inte Svensk nog.
   Vi har lagar i Sverige och det blir ALLTID en utredning även om gärningsmannen själv anmäler sig.
   KNOWLEDGE stumpan lilla, det verkar du inte ha mycket av.

  • blatte-63

   Min far har lite mörkare hudfärg, precis som kanske du också har.
   Jag har det i alla fall, fast jag är född i Sverige, precis som du.

   Jag kanske är lika rädd som du, jag vet inte?

   Men det jag hoppas, det är att du kan ta ett par djupa andetag och inse att de som skriver här är väldigt olika slags människor med många olika erfarenheter. En del är alldeles säkert tvättäkta rasister i den gamla hederliga betydelsen, som automatiskt ser ned på oss med lite mera pigmenterad hud.

   Många av oss som läser och skriver här har alldeles säkert fördomar. Går det förresten att leva utan sådana? Behöver man inte ha lite generaliserade erfarenheter (a.k.a. fördomar) för att kunna bedöma nya situationer som man hamnar i?

   Men jag tycker att du ska sluta skämmas, och istället försöka förstå vad Kortedala och liknande områden väcker för känslor hos oss som antingen flyttat därifrån, eftersom vi inte stod ut, eller som aldrig behövt flytta dit.

 • Ragnar

  Det måste vara något allvarligt fel på folk ifrån Mellanöstern, helt seriöst.

  Vill inte vara rasist, men det är svårt. Nej, jag äcklas utav dessa människor.

  De är inte civiliserade och de klarar inte av att leva i något annat ställe än Bagdad, där det smäller bilbomber varje dag!

  • serbsvenskan

   Läste din kommentar lite tidigare om att du sa att du var serb. Folk från Mellanöstern? Hur ser du på Kosovoalbaner? Är inte det samma pack? Jag skulle nog hellre säga som så att ger du en muslim handen så kapar han den vid axeln och tar den andra också!

 • Nilo

  Ni är så otroligt patetiska så det nästan är sorgligt. Då syftar jag på de personer som driver den här sidan och majoriteten av kommentarerna jag har läst här. Helt löjligt att ni låtsas som att ni bryr er om Carl-Eric när ni bara utnyttjar situation för eran egna agenda. Ni är vidriga medmänniskor och jag hoppas att ni en dag utvecklar verklig empati, och inte bara någon falsk sådan som kommer fram när det passar er. Inser dock att ni antagligen kommer ta bort denna kommentaren och ersätta den med någon falsk omogen kommentar under falskt namn, allt för att förlöjliga er över personer med invandrarbakgrund.
  Och ja, ni är rasister.

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=630692648 Maria Lindström

   Hur är S.C. patetiska? De tar fram information som aldrig kommer ut i media – men information som vi svenska medborgare (och nu menar jag verkligen ALLA svenska medborgare), har rätt till.

   Rasister? *lägg till ett fnys här*

   Du har massor mer rasister i gänget som ligger och lägger rumpen i vädret i en moské än vad du kan hitta i hela Sverige.

   Det du ska fundera på NILO är hur den svenska politiken fungerar. Jag skulle tro att de flesta av oss (både författare på sidan och kommentatorer) har vänner och folk som vi respekterar även om de inte är födda i Sverige.

   Jag går inte under falskt namn – men du kan inte ens lämna ditt eget namn – så jag säger bara – städa undan din egen dret innan du försöker sprida dynga över andra!!

   • Nilo

    Hej Maria. Kan börja med att säga att jag inte har lämnat falskt namn, Nilo är mitt förnamn så det är endast mitt efternamn jag inte lämnat. De som driver den här sidan verkar vara helt anonyma så förstår inte varför du klagar på anonymitet. Hur många av människorna här är patetiska har jag redan nämnt. Kan lägga till att de verkar vara vuxna människor. Jämför de med någon person i kommentarerna som var ledsen över att små barn hade kallat henne rasist.

    Klart du fnyser åt ordet rasist, det har de flesta rasister jag träffat på gjort, så jag är inte alls förvånad. Att eran mamma/bästa kompis/flick- eller pojkvän inte är född i Sverige struntar jag totalt. Det finns inga frikort för rasism.

    Förklara gärna vad du menar med att jag behöver fundera på hur svensk politik fungerar (enligt dig).

    • Malin

     Om man visar sin avsky mot människor som nästan sparkar ihjäl en äldre man , är man rasist då? Jag avskyr dessa kriminella ungdomar som smutsar ner och förstör mitt land, som en gång var fint och tryggt.

     DU likt våra politiker daltar med dessa, ni är direkt medansvariga till utvecklingen. Latinosvensk, skriver en väldigt bra kommentar nedan och jag tror att skötsamma fina utlandsfödda och etniska svenskar har fått nog nu!

     • http://www.facebook.com/profile.php?id=630692648 Maria Lindström

      Malin – Du summerar upp det hela så korrekt… så att man bara kan säga #What she said!# .

     • Nilo

      Om man hävdar att dem gjorde det pga deras ursprung och sedan använder dem som representanter för hundratals människor, och ger alla dessa människor samma egenskaper utifrån vad en mindre grupp har gjort, ja då skulle jag säga att man är rasist. Speciellt när man pratar om kriminella ungdomar som att de bara tillhör en viss minoritet, det kan en 10-åring förstå är ologiskt. Det är många faktorer som bidrar till varför vissa grupper är mer representerade bland vissa brott. Jag föreslår att ni tar en kurs i sociologi.

      Låt mig förtydliga, jag tycker att de dessa ungdomar gjorde var otroligt hemst, och de borde få sitt straff. Jag är aldrig för brutalt övervåld och skyddar inte dem. I detta fallet är jag endast intresserad av att Carl-Erik förhoppningsvis klarar sig igenom det och att de skyldiga får ta ansvar för sina handlingar.

      Latinosvensk har jag lika lite respekt för som många av människorna här. Förstår att ni blir glada över en ”utlandsfödd” som håller med er, för ni tror att det gör er till mindre rasister.

      Som sagt, empatin hos er verkar näst intill obefintlig.

     • Susanné

      Det är just det Ni har ingen respekt för vare sig människor eller djur, så varför ska vi respektera er?
      Ni föraktar kvinnor och utan kvinnor gosse lille så hade du blivit utsketen av far din. Vilket hade fått en helt annan innebörd av ordet skitunge.
      Och ni är skenheliga, ni vänder och vrider den där djävla serietidningen som ni kallar er bibel så att den passar in i era smutsiga tankar. Gifta sig med barn, men lägg av.
      Tro på en idiot som levde på 600-talet, jösses väx upp.
      Och för helvete, RAKA ER.

     • Nilo

      Väx upp? Svårt att ta det på allvar när det kommer med så mycket idioti. Jag respekterar människor tills de visar mig varför de inte är värda det (som ni gjort). Jag behöver inte eran respekt, och då talar jag inte om er som svenskar, utan om er som rasister.
      Jag är själv kvinna och feminist, mött lika mycket sned kvinnosyn från män av alla färger så ingen idé att du försöker med det argumentet.
      Jag är inte muslim, men kommer från en till majoriteten muslimsk släkt. Ingen muslim jag känner har dock gift sig med barn, chockerande?

      Ett litet pluspoäng för din ordlek med ”skitunge”, vad fiffig du är Susanné!

     • serbsvenskan

      Nilo, om någon är rasist så är det du och alla som tänker som dig. Jag vet inte vilket land du kommer ifrån, men nu tar jag för givet att du är renrasig etnisk svensk och säger till dig att du är den värsta sortens rasist! Den som avskyr sitt eget, sitt ursprung, sin kultur och sitt folk! Finns det värre sorts rasiter än så?!?!

  • Lena Johansson

   Ska inte du sova kl 04:19, för att orka gå upp till ditt jobb?

   • Nilo

    Hej Lena. Tack för ditt intresse om mitt arbete. Jag är dock student i USA och tidsskillnaden gör att kl. här var 21 när jag skrev inlägget. Tack för din tid och fördom!

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Har du inte hittat någon kommenter som föreslår att vi ska tända ljus emot våldet? Skulle det kvalificera oss som dem som ”bryr sig”?

  • http://gn944t.wordpress.com bennyl1

   Den största rasisten här är nog du själv!

  • http://twitter.com/Robin_Shadowes Robin Shadowes (@Robin_Shadowes)

   Du menar det är bättre att ha empati för mördare, våldtäktsmän, gangsters och psykopater, därför att dom har blivit som dom blivit på grund av socio-ekonomiska orsaker, utanförskap, strukturell rasism och för att dom inte hade nån lokal? Om vi är rasister så förändrar det inte faktum att du/ni också är rasister och värre än oss dessutom. Hur man kan vara så jävla dum i huvudet att man kan hata sitt eget folk övergår allt förnuft.

   • Nilo

    Hej Herr lägger-in-ord-i-munnen-på-mig. Du kan se på mitt inlägg ovan att jag inte stödjer våldsbrott på något sätt. Med empati menar jag för de som kommit hit ifrån svåra förhållanden, många gånger förhållanden många av er inte ens kan föreställa er. Många av dessa människor i sin tur är inte kriminella osv. Och de punkter du skrev (socioekonomiska orsaker osv) har faktiskt en stor inverkan på brottsstatistik.

    Jag vet inte hur du fick det jag skrev till att jag hatar mitt eget folk eller vilka du menar att mitt eget folk är. Jag tar inte åt mig av att du kallar mig rasist så som ni gjorde, eftersom jag varken på denna sida eller i mitt vardagliga liv visar de egenskaper ni gör här när det kommer till det ämnet. Fördomar har vi dock allihop, men jag tar ett medvetet val att inte agera utifrån dem.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Vi tar inte bort NÅGRA kommentarer som inte innehåller olagligheter eller ett överdrivet kryddat språk.

   Kampen för yttrandefrihet är en av grundbultarna i vårt samhälle, vi skulle aldrig drömma om att ta bort några kommentarer som är av en annan åsikt än oss. Även om man som i ditt fall måste dra upp rasist-kortet.

   Jag kan garantera dig att det här fallet har berört mig djupt för jag har varit med om ett liknande fall. Där jag var den som blev sparkad på när jag var medvetslös. Så passa dig för att svamla PK-smörja här ditt jävla vit-hatande klot-mongo.

   • Nilo

    Ok, jag kan uppskatta att ni inte har tagit bort mina kommentarer.

    Det finns inget rasist-”kort”, när det finns belägg för varför jag kallar er rasister. I så fall kan vi dra upp PK-”kortet”, men det bryr jag mig inte om.

    Jag är ledsen att det hände dig, men att använda det till att sprida hat, okunnighet osv kommer inte att hjälpa någon. Jag har inte pratat om ”vita” någonstans, eller s.k etniska svenskar som grupp utan jag har bara talat om er som skrivit här. Jag sätter inte etiketter på hela grupper på det sättet ni gör. Och jag vägrar att sitta och ta upp fall där personer, som jag gissar ser ut mer som er än som mig, har betett sig vidrigt och våldsamt. Jag tänker inte använda folks lidande för min egna vinning.

    • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

     Du satt en etikett på oss och de som kommenterar. Anar som vanligt en dubbel-moral här.

     Hat? Här berättar vi bara rakt upp och ner informationen som folk skickar till oss. Utan att ta bort några detaljer.

     Våldet och hatet står oftast de som hamnar i våra artiklar för.

     Jag föreslår att du scrollar ner ett par hundra kommentarer och läser det riktiga hatet.

     Det vill säga det gravallvarliga vi ska komma hem och skära halsen av dig din hund hatet. Och jag kan garantera dig att det inte kom från någon svensk.

     Vi gör alla våra val, jag väljer att berätta, du väljer att tiga. Om inte informationen här rimmar med dina PK-värderingar så föreslår jag EXPO. Där hittar du dina PK-värderingar tillsammans med lögner och mörkläggning.

     Tänker inte länka dit men du hittar säkert på egen hand.

     • Nilo

      Det jag menade med hela grupper är när man inte har någon alls information om alla individer i den gruppen, och inte har belägg för att sätta dem i ett och samma fack. Ni har tydligt visat vad ni står för och det är lika tydligt rasistiska åsikter, förstår inte hur ni ens kan förneka det.

      Hela det här inlägget genomsyras av hat, för att inte nämna kommentarerna här.

      Jag är emot våld oavsett vart det kommer ifrån. Hade kunnat prata om detta mer detaljerat men ni kommer ändå bara avfärda det.

      Jag tiger inte om mina åsikter, uppenbarligen har jag ju kommenterat här. Ni är så otroligt löjliga. Jag hoppas innerligt att ni inte är vuxna människor men något säger mig motsatsen och det gör mig rädd.

      Detta blir min sista kommentar här, tar för mycket energi att läsa all negativitet.

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      Du har ingen aning om vad de som kommenterar har för bakgrund, och ändå gick det ju bra för dig att klistra på etiketten ”RASIST” på dem i alla fall.

      Du har projicerat epitet ”RASIST” på oss, våra läsare, de som kommenterar endast på grund av att det enda gemensamma vi har är att vi inte vill ha massa onödig invandrarrelaterad brottslighet. Jag är så trött på personer som dig.

      Du väljer att blunda för en del aspekter, du vill att vissa aspekter skall mörkas, du jämför äpplen och päron. Det gör mig rädd att man inte ska kunna nämna i ett brottsfall utan att nämna religiositet eller etnicitet.

      Vi har nog olika rädslor, du vill helst ha ett lulligt ”we shall overcome”-samhälle där vanligt hederligt folk som Carl-Eric offras då och då för er teoretiska konstruktion som kallas det multi-kulturella samhället.

      Jag vill ha ett samhälle där om man inte klarar av att anpassa sig till kulturen i samhället kanske borde överväga att kanske flytta.

   • christel2

    S.C – det är endast att konstatera att Sverige och svenskarna är uppdelade i två sorter,vi alla vet vilka. Det går inte att tala quislingar tillrätta,liksom i alla andra länder där sådant här uppkommit genom obalanser eller vansinnigt ledarskap,så har till syvende och sist kvarstått ett enda. Inbördeskrig. Sveriges tidigare neutralitet har skyddat oss från större konflikter, nu icke längre så.Tack vare våra politiker, som i ren ondska och dumhet öppnat Pandoras ask.

  • Bosse S

   Helt ärligt så blir jag rasande och tänker på alla möjliga grymma straff som jag skulle vilja uttdela till de fega gärningsmännen när tanken faller på illdådet mot 61-åringen, men av din reaktion att döma så är det väl du som inte tycker att Carl-Eric är värd något att reagera över.

   Jag är helt säker på att de flesta här tycker lika dant och det på grund av att vi i vår frustration vet, att de här småsociopaterna aldrig kommer att få något straff som motsvarar vad de borde fått i ett normalt samhälle.

   • Nilo

    Hej Bosse. Det första jag reagerade på när jag hörde om det här fallet var just att jag hoppades på att gärningsmännen åker fast, följt av en önskan att Carl-Erik kommer klara sig. Några dagar senare kommer man fram till den här sidan, och jag upprördes över det missriktade hatet.

    Om det var deras straff ni oroade er över så borde det vara det svenska rättssystemet ni klagar över.

 • jgarn

  Om en etnisk svensk kvinna med en etnisk svensk man föder ett barn under ett besök i Kina så är det inte en kines som föds.
  Om min katt får ungar i ett stall så är det fortfarande kattungar och inte hästar.

 • jgarn

  För den som vill veta mer om araber föreslår jag http://petterssons.bloggsida.se/etikett/araber

 • Fänrik Fjun

  Skicka ut apskaften med familjer. Låt det bli till ett prejudicerande rättsfall.
  Sverige har nog med skäggbarn, inavlade muslimj….r o övrigt patrask.

 • jgarn

  Det finns bara en nation på detta klot som känner araberna och vet hur de skall bemötas, denna nation är Israel. Israel behöver ditt stöd i kampen mot de arabiska terroristerna bli medlem i Samfundet Sverige-Israel. Bli medlem nu din röst behövs, ditt motstånd mot islamiseringen är högst nödvändig. http://www.sverigeisrael.se/

 • Amanda

  Så varför ska du fortsätta vägen av negativitet som de ungdomarna tog?
  Varför inte bara stopppa det och hitta lösningar istället för att hata på allt och alla som inte har blont hår och heter antingen ljungqvist, svensson osv i efternamn?

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Om man inte tar kampen för ett svenskt Sverige kommer vi att gå samma väg som Libanon!

  • Du Gamla Du Fria

   Amanda
   Lösningen är att stoppa all invandring och Nolltolerans mot våld. Man ska kunna gå till affären och handla och gå ut med sin hund utan att vara rädd! Vi hade ett sådant Sverige innan och vi vill ha det tillbaka.
   Ut med de som inte kan anpassa sig här…….Det är lösningen!

   • Susanné

    Amen till det…

   • ButtButtington

    Man behöver inte stoppa invandringen. Men man kan stoppa den från muslimska länder. Jag gillar Geert Wilders syn på det hela. Han är bättre än SD.

  • http://twitter.com/Robin_Shadowes Robin Shadowes (@Robin_Shadowes)

   Typiskt det slår aldrig fel. Ni kramare visar inte ett uns av medlidande för offren och deras anhöriga. Däremot är det alltid så jävla synd om dessa psykopat-blattar. Hoppas du själv råkar ut för en av dem och får en sådan kraftig spark i ansiktet att tänderna trycks in i nacken på dig. Då kommer det nog bli annat i pipan.

  • jannej

   Du spottar på Carl-Erik, förstår du det, ditt jävla äckel.

   • jannej

    Dett var skrivet till Amanda, som hyser större medkänsla med förövarna istället för brottsoffret.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   ”Varför inte bara stopppa det och hitta lösningar”

   Vår lösning är att utvisa alla som begår grova brott från detta land. Jag kan nog till och med sträcka mig till att man kan få en andra chans om brottet är en mildare misshandel. Men då är det utvisning omedelbart vid nästa Fuck Up!

  • Hasse Eriksson

   Hoppas att någon i din familj får känna på Våldet….Väx upp för fan! Din jävla Quisling!

 • Ragnar

  Förstår inte hur ni svenskar accepterar detta våld mot er, i erat Egna land.
  Jag är från Serbien, och där hade folk gått man ur huse med AK47 eller Kalasnikov och attackerat MENA packet vid en sådan eller sådana här incidenter!

  Men saken är den att vi i forna Jugoslavien (Bosnien, Kroatien och Serbien), har gått igenom krig, och vi låter inga smutsiga djur skräpa ned Våra länder! Ni svenskar låter er själva ta all skit, och i nyhetsreportage så hyllar man och tycker synd om araberna. Medans den äldre mannen inte ens nämns. Skäms på er!

  Sverige kommer gå under en dag, då det till stor del är ett svagt folk! Vi europeer kommer lämna er, då samhället uppenbarligen inte är tryggt för oss och för våra barn, och kvar blir ni med MENA och ziggisarna som vi har skänkt Maria Leissner.

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   Vi sviker oss själva!
   http://demokratbloggen.blogspot.se/2012/03/vi-sviker-oss-sjalva.html

  • Röd stjärnan

   Snart i svergie blir vi som serber och albaner.

  • Susanné

   Vi i Sverige lever inte på samma vis som Bosnien, Kroatien och Serbien. Vi har bla hundar som husdjur och vi uppsöker veterinär när dom blir sjuka eller skadade. Vi har en helt annat etiktänkande och en helt annan empati. Vi skadar inte vare sig djur eller människor, dom som gör det är sjuka i huvudet.
   Men tyvärr så har du rätt att det finns alldeles för många puckon i Sverige. Men förhoppningsvis kan vi ändra på detta nästa val.

   • serbsvenskan

    Jag är serb. Men jag är också svensk. Mina föräldrar kom hit på 60-talet och de berättar för mig (vilket jag har läst och och kollat upp) att det som vi upplever här i Sverige och Europa med muslimerna har vi i Serbien redan upplevt. Nu finns det endast en jätteliten procent serber kvar som inte ger upp och flyttar därifrån. Det börjar smått, sen kräver de moskeér, skolor, egna lagar osv. osv.
    Säger bara, lycka till Sverige och resten av Väseuropa om vi inte gör något åt saken NU!!
    Jag har aldrig röstat i mitt liv, men 2014 har SD i alla fall min och min familjs röster!

    • naivtive

     Du har rätt och vi har en massa att lära av er serber, jag vet att ni varnade oss för 20-år sen men våra ”shit for brains”-politiker har inte förmåga att lära av andras misstag. Så nu är vi här och kan se fram emot samma helvete som ni råkade ut för. Och vi förtjänar… det trist att säga.

     • serbsvenskan

      Ingen förtjänar muslimer, så enkelt är det!
      Må Gud vara med oss! Låt oss titta framåt och inte bak (förutom i syfte att lära från det som varit)!

 • Stolt Muslim Alhamdulillah!

  Dessa killar som misshandlade har gjort helt fel och i detta fall så är det invandrare som begår detta mordförsöket. Men skulle det vara en svensk som begick det här så hade det inte vart så mycket fokus på detta din rasistiska fanskap! Sluta hata människor över deras ursprung, hata deras handlingar din korkade bonde. Don Corleone är bra vän till mig som blev gripen av misstag. Han skulle aldrig kunna skada någon som inte har gjort honom någonting. Eller överhuvudtaget.
  Väx upp ditt fanskap!

  • SD Föralltid!

   Du är likadan som dom du försvarar dom!

   • Stolt Muslim Alhamdulillah!

    Jag skulle aldrig försvara någon som utgör våld mot andra. Men att döma någon helt oskyldig som Don Corleone var helt fel. Ok, poliser gör misstag ibland. Jag kommer aldrig att försvara någon som har skadat andra. Hellre skulle jag gå på idioten som slog den stackars mannen.
    Jag ber snällt, lägg inte skulden på alla muslimer. För att alla är inte likadana. För att i varje land så finns det både onda och goda. Inte sant?

    • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

     Inte sant!

    • Dan

     Stick tillbaks till ditt pedofilland, tack.

     • Danne

      Dan, här kommer en muslim och agerar precis tvärtemot hur du (förmodar jag) och andra på denna sida tror att alla muslimer agerar.
      Denna person ber dig och andra att förstå att han/hon själv är muslim och att du/ni inte ska döma alla efter hur några beter sig hemskt illa.

      Din reaktion då, efter att ha blivit motbevisad i det här fallet, tyder på att du inte alls har emot muslimer eller invandrare av annan religion pga att de alla är på ett sätt utan du är en tvättäkta rasist.
      Kom nu inte och kalla mig PK eller liknande. På den här sidan skriver folk hela tiden hur media och privatpersoner framställer de som är negativt inställda till invandringen och Sverigedemorater som rasister – å andra sidan får man ju inte motsätta sig era åsikter heller utan att ha kallat er rasister, eller hur?
      Fint kryphål där, dra fram ”sluta kalla oss rasister-kortet” så fort nån ställer sig frågande till saker som sägs.
      Skriver man saker som står, tex på denna sida, eller som ditt svar till personen ovan, får man faktiskt ta att man uppfattas som att man är rasist.

      Pinsamma människa – klaga på muslimernas moral när du själv stuckit huvudet i sanden och verkar vara immun mot kunskap.

     • Dan

      Hej Danne,

      tack så mycket för ditt svar. Jag har läst det ett flertal gånger, och dina ord hittade vägen in i mitt hjärta. Jag har nu insett att jag handlade fel tidigare. Därför har jag idag, söndag den första april, sålt alla mina ägodelar. Jag ämnar nu bli tiggare, en sådan som drar omkring på gator och torg och äter ur skräpkorgar och dricker ur toaletter. Det får bli mitt straff för att jag uppförde mig så illa mot muslimfitta… eh, vad säger jag, mot personen ovan. Så, nu ger jag mig ut, ut i det fria, för att ta mitt straff. Adjö, Au Revoir, Goodbye…

    • http://twitter.com/Kung_Ond Robert E Lee (@Kung_Ond)

     Problemet är ju bara att ni muslimer aldrig säger ifrån mot de andra muslimerna som begår alla brotten. Vi är många som vet att flera muslimer är ”snälla” men ni står bara tysta vid sidan av när något händer. Hade tjejen i Mariannelund råkat sätta eld på en koran under tiden åtta muslimer satte på henne hade det varit krig i hela jävla mellanöstern men NU håller ni käften!! Rensa upp bland era egna och se till att FÖRTJÄNA respekten ni tjatar om att vi ska visa er (men som konstigt nog vi svenskar inte är värda att få från er?!) och kom tillbaka och snacka sen!

  • http://demokratbloggen.blogspot.se/ Demokratbloggen

   En muhammedan är en jihadist och därmed automatiskt Sveriges fiende!

  • Fänrik Fjun

   Väx upp själv. Åk hem till era egna länder och försök skapa något som kallas civilisation, det enda den eskalerande invandringen skapat de senaste decennierna är kaos. Inget annat. De flesta som kommer till mitt älskade fosterland bidrar i princip med ingenting, tär endast på välfärden som definitivt inte skall gå till gapiga muslimer som inte vill bidra till samhället. De är tärande icke närande.

   • Hasse Eriksson

    Håller helt med dig! Fänrik Fjun.Hasse Eriksson Djupfrys alla muslimer….och använd dom som pålar….när man bygger nya kyrkor…He he

    • Per Viberg

     Och stoppa upp de i din mammas vulva.

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      Varför skriver du olika namn på olika inlägg?

  • jgarn

   Dig ditt muslimska äckel skulle jag gärna vilja se ensam mot en svensk, troligen så skulle du skita på dig ditt ynkliga pedofilkräk. Försvin från mitt land du svin och hundföda.

   • Stolt Muslim Alhamdulillah!

    Hahahahaha! Jag är 15 år gubben, vem är pedofil nu då?

    • Dan

     Var det din mamma jag såg bjuda ut sig på Hjällbo torg i gårnatt? Hon hade en skylt där det stod: Samlag, fem spänn, gärna med hundar!

     • Stolt Muslim Alhamdulillah!

      Hahaha du är rolig du din lilla bonde..

     • Dan

      Precis så sa din mamma när jag lade satsen i hennes mun!

     • Stolt Muslim Alhamdulillah!

      Din mamma är ju med oss muslimer och vi ”terroriserar” henne. Dan, varför kan du inte vara en vuxen man och visa att du är mogen istället för att dra i min mamma i det hela. Du visar bara att du är svag..

    • http://twitter.com/Robin_Shadowes Robin Shadowes (@Robin_Shadowes)

     Jaså? Du är väl ett sånt där skäggbarn,va? Alltså 25-35 egentligen. Som du säkert börjat förstå nu så gillar vi inte pedofildyrkare som dig i vilket fall som helst. Därför uppmanar jag alla svenskar att passa på att bränna minst en koran när det tänds valborsgmässo-bål nu i vår. Ett utmärkt tillfälle att bränna skiten och markera er ståndpunkt mot pedofil-religionen.

     • Stolt Muslim Alhamdulillah!

      Hahahaha! För det första så heter jag Lidström i efternamn och jag är hel svensk. Mina föräldrar är svenskar men konverterade till Islam. Så då är du lika mycket skäggsbarn som jag. Eller?

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      Det visar ju att uppväxtmiljön har betydelse.

     • naivtive

      Svennar som konverterat till islam? Finns det verkligen så tjockskalliga tomtar i detta landet? Att en och annan pedofil eller åsne-knullare vill legitimera sina böjelser kan jag förstå men vad skulle det vara för fel på bäda två vuxna, 99,99% taqiyyah och resten slump.

   • Stolt Muslim Alhamdulillah!

    Jag skulle gärna se dig med en muslim, kom inte med att vi är fler.

    Dessa killar som misshandlade mannen är inte muslimer. Dem är brottslingar. Det står inte någonstans i Quranen att bruka våld är tillhållet. Det där med heligt krig är en annan femma, det är något helt annat..

    • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

     No true scotsman, argumentationsfel!

     Plus att det står ÖVERALLT i din sagobok att våld är tillåtet.