Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Somalier protesterar mot svenska välfärden


KATASTROF Gapande krävande somalier utanför sociala som kräver ”nya stora hus med så många rum som mamma vill ha”, säger pojken. Alla har rätt till Sverige tycker kravmaskinerna. Risken är att de som inte sett denna, kan bli smått upprörda över detta klipp. Ni ser det Nya Sverige här. Vi tackar sjuklövern för dessa eminenta krävande gaphalsar. Snart kommer 120 000 nya ”såna här”.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=_wn9Qca87-0&w=480&h=360]

Kl 21.55

 • http://demokratbloggen.blogspot.com/ Demokratbloggen

  Krävande pack! De fattar inte vilka som betalar allt det här, för det är de för dumma för. Vad ska vi ha sånt skit till? Jo, landsförrädarna i riksdag och regering använder dem för att kränka oss med.

  Varför vill de kränka sitt eget folk?

  Det är en psykologisk krigföring mot svenskarna så att vi ska få en inlärd hjälplöshet. Försök på råttor och apor visar att stressar man individen tillräckligt länge och tillräckligt mycket så blir han apatisk.

  Den här regimen vill göra oss apatiska så att vi inte reagerar på någonting, och hittills har det gått bra. Titta bara på bankernas ocker mot sina kunder. De ger inte någon ränta på sparade medel som de har gjort förr. Då vad det tio procent, med ränta på ränta. Folk accepterar att plundras på det sättet.

  Ännu fler kränkningar och vi blir lika hjälplösa som en misshandlad kvinna. Ju mer misshandel och kränkningar hon utsätts för, desto mer apatisk blir hon, och desto mer kan galningen misshandla henne.

  Nu misshandlas hela svenska folket, och vi är apatiska.

  Egentligen skulle vi ha gjort revolution mot landsförrädarna för länge sedan, men kraften tar bara slut när man ser sånt här, som på videon ovan.

  Vi måste få upp stoltheten för oss själva så att vi orkar försvara oss. Vi måste börja slå tillbaka, och ju fler som visar att de inte tänker tåla mer, desto bättre.

  Men en hustruplågare är grym. Så om hon ska kunna slå sig fri måste hon bli ännu grymmare än honom. Det måste vi vara beredda på!

  • davidstirling

   Jag tror du just gav Gellert Tamas ett nytt uppslag till en apatiroman… eller kanske inte.

 • http://twitter.com/Robin_Shadowes Robin Shadowes (@Robin_Shadowes)

  Vänta bara tils det kommit hundratusen zoomalier till och hela systemet bara brakar sönder under sin egen tyngd och det blir tji välfärd för zoomalierna. Då kommer dom dra fram som en gräshoppssvärm och hugga ihjäl allt i sin väg med sina machetes. Vaknar inte folket från sin apati snart så kommer dom bli dödade av dom galna barbarerna.

 • OLLE.

  Somalier föds i protestfi..or.
  Det är därför de blir så extremt fula.
  Konstigt, det behövs ju bara lite n¨l och tråd så ”vips” är problemet borta.

  Apungar måste tyglas, åtminstone de som ramlat ut redan.
  Ta diskussionen om tvångsteriölisering NU, inte sen.

  • http://demokratbloggen.blogspot.com/ Demokratbloggen

   Idag får inte SD ta några debatter tydligen:

   http://demokratbloggen.blogspot.se/2012/03/sd-begar-riksdagsdebatt-om.html

   De stoppas från den ena debatten efter den andra. Det här är skandal! Så här borde väl inte riksdagen få göra?

   • gamiso

    Det är somali och inte demokrati

 • Du Gamla Du Fria

  Är det någon som kan svara på frågan Varför så många somalier? Vilken anknytning har regeringen till dessa..Varför berika oss med ett folk som är så långtifrån vår kultur och våra värderingar. De kommer aldrig att smälta in i Sverige..Så varför denna fokusering på somalier?
  Inte för att jag tror att andra grupper ifrån arabländerna är kompatibla med oss, men …..

  • gamiso

   När sådana personer från samma land arbetar på migrationsverket säljer
   de tillstådet till sinna landskamrater
   för 50.000:- och blir rika på några år
   medans vi jobbar klagar och försörjer
   sörjan som har kommit och aldrig tar slut.

 • anonym

  Du Gamla Du Fria… Det är bra, du har tänkt längre än många andra och börjar fråga varför. Varför tas de emot? Kan det ha att göra med att Somalia har en del råvaror som icke-somalier plockar ut? Somalia är ett land som är ungefär dubbelt så stort som Sverige och med en population som är ungefär lika stor som Sverige. Somalia har krigszoner men de krigszonerna är inte spridda över hela landet. De skulle kunna vara kvar i sitt land.

  Det är helt idiotiskt att fokusera på somalierna som kommer till Sverige för de kommer aldrig att lämna Sverige så länge de finansieras av svenska skattebetalare. Vilka släpper in dem, vilka ser till att de får pengar, bostad…? Fokusera på dem istället!

 • Yxan

  Jag vill inte ha några somalier i Sverige, vi måste demonstrera mot invandringen av folk från MENA länder.
  Somalier är skräp of the skräp, analfabeter, innavlade, muslimer,,terrorister, khat ätande…….