Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Charly Heitham Aframson häktades idag för våldtäkter


BÅLSTA Charly Heitham Aframson 660608 från Bålsta, åtalades idag för övergrepp på tre olika skolelever. Charly har sedan mitten av januari suttit häktad misstänkt för flera våldtäkter och sexuella övergrepp mot eleverna. Övergreppen ska ha skett vid Gymnasiesärskolan för funktionshindrade i Håbo kommun i södra Uppland. Han stängdes omedelbart av från sitt jobb i november då misstankarna mot honom kom till skolledningens kännedom.

Sammanlagt finns 15 åtalspunkter i stämningsansökan, varav nio av dem gäller en och samma elev som utsatts för diverse våldtäkter och sexuella tvång under drygt tre års. Fem av åtalspunkterna gäller en andra skolelev som har blivit utsatts för diverse former av sexuella ofredanden och tvång under drygt två års tid. Och den tredje eleven utsattes för sexuella ofredande under två år. Häktningsprotokoll finns här.

Det ”pursvenska” namnet Charly Heitham Aframson är säkerligen förvrängt från det arabiska namnet Afram med ett ”son” som blev Aframson. Mer belägg för det ges då man vet att frugan ger lektioner i arabiska.

unt

Kapten_Krok ☺ -Kl 21.00-

  • Anders Eriksson

    Ännu en arabist som ”berikat” unga? Och unga handikappade? Tvi fan! Jag ska inte skriva det jag nu tänker…

  • http://twitter.com/Robin_Shadowes Robin Shadowes (@Robin_Shadowes)

    Tydligen populärt bland arab-slödder att försvenska sina namn när det börjar osa katt tydligen. Tänkte även på avskrädet ”Casper Östlöv”.

  • Pingback: Pedofil förgrep sig på särskoleelever – straffet sänks i hovrätten « Sweden Confidential