Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Kände sig kränkt av rådet – DO rycker ut direkt


MALMÖ Nu har Sverige en kränkt invandrare igen, och jourhavande bankomaten DO rycker givetvis ut när de ser hur ”illa” behandlad denna stackars invandrare blivit. Denna gången är en Malmöbo, får vi förmoda en muslim, som anser sig blivit diskriminerad på grund av sin etnicitet. Nu anmäls en vårdcentral i Malmö till Diskrimineringsombudsmannen (DO) för att invandraren kände sig kränk av sköterskans råd.

Anmälaren anser att han blivit diskriminerad på grund av sin etnicitet, och kom att tänka på DO som i stort sett till 100 procent fungerar som en mobil bankomat åt alla ”kränkta” invandrare. I juli 2011 ringde Malmöbon en vårdcentral utanför sitt bostadsområde för att lista sig. Men han upplevde att hon började ifrågasätta hans rätt att lista sig på vårdcentralen när hon fick reda på hans personliga uppgifter.

I sin anmälan skriver han att han bad kvinnan skicka hem en blankett till honom. ”I slutet av vårt samtal lämnade hon detta besked till mig: det är bättre att du listar dig på en annan vårdcentral, denna är i första hand för dem som bor i detta område”, skriver han att kvinnan sa. Den kränkta mannen anser att det beror på att han bor i ett invandrartätt område och att han själv har utländskt påbrå.

Från och med den 1 juli 2010 gäller en ny lag som ger möjlighet åt alla att lista sig på vilken vårdcentral som helst”, skriver han. Trots det så mötte han motstånd när han ringde. Han tog sig modet att kontakta verksamhetschefen, men upplevde att chefen inte tog saken på allvar. Då skickade han in ett klagomål till patientnämnden i Malmö. Nu blir det ett ärende för DO.

Säga vad man vill om araber och zigenare, men de är duktiga på juridik och alla märkliga regler som står dem till förfogande. En ”svenne” kan inte hälften av alla regler. Vad pluggar de dessa regler tro? ”Bokens ABC om att göra lätta 60 000”.

Skånskan

Kapten_Krok ☺ -Kl 22.40-

 • http://www.facebook.com/roffe.hasaefter Roffe Hasaefter

  Kan ana vad det där rummet som kursen i Svenska och sederna … Såg vi inte en notis om detta ? Även ett filmklipp från just en sådan nybyggarkurs … Jo man börjar ana vad som lärs ut bakom väggarna till det rummet !

 • http://demokratbloggen.blogspot.com/ Demokratbloggen

  Så fort de anländer till Sverige får de en egen ”brännvinsadvokat” som hjälper dem med alla möjliga överklaganden för att få in pengar.

 • SM811

  Jag tycker att alla dessa lättkränkta muslimer skall ta sitt pick och pack och försvinna från Sverige. Mycket bättre för de själva och även för de som bor och vill vara en del av Sverige och svenska värderingar. Man springer inte och gnäller så fort man inte får som man vill. Ni invandrare som kommer till ett nytt land, lär er landet traditioner, regler och även de oskrivna reglerna som gäller, era gnällspikar.

 • http://www.facebook.com/roffe.hasaefter Roffe Hasaefter

  Dvs är detta från 2010 . Men det bevisar dock en hel del ! Läs själva :-) http://svt.se/2.22620/1.1915000/nyanlanda_ska_lara_sig_svenska_seder

  • http://demokratbloggen.blogspot.com/ Demokratbloggen

   De har ett test på den sidan för att förstå sig på svenskar. Testet är så stereotypt så det är snudd på hets mot folkgrupp. Här ser vi egentligen tydligt när murvlarna ska beskriva utlänningar så blir det med de allra vackraste beskrivningar medan vi själva beskrivs som excentriska töntar av värsta slag!

   http://svt.se/2.33092/1.1915035/svt_s_svenskquiz

 • http://adderat.blogspot.com/ Demokrat001

  Alltså, det där med ABC-bok kan omedelbart uteslutas då en majoritet av de lättkränkta är analfabeteter och illitterata. Min teori är att det är deras ledsagare, batiktanterna, som fixar bankomatkortet till DO. Möjligen också en och annan förvirrad cirkelledare på ABF, där de bedriver sina ”SFI-studier” (10 år i varje klass…).

 • http://gravatar.com/lottapabrakmakargatan madam

  Kör dom med ABC-boken blir det intressant vid bokstaven Ä, för i Sverige är det tradition att äta Ärtsoppa med FLÄSK, innan pannkakan, på torsdagar.

  • Fredrik Quisling alias Reinfeldt

   ABC منحة

 • Celsius

  Islamister kan anmäla sig i Iran.