Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Rafi Bahaduri 25 år och flera våldtäkter ”för ung” att utvisas


DÅRHUSET SVERIGE Rafi Bahaduri 870118-0815, mycket grovt kriminell återförbrytare, är medborgare i Afghanistan och fick enligt uppgift PUT den 18 oktober 2002 som illegal invandrare. Det var denna invandrare som lurade med den 29-åriga svenska tvåbarns-mamman till flyktingbostaden i Mariannelund där hon våldtogs brutalt av åtta afghaner, däribland han själv. Rafi kan inte utvisas på grund av svenska sjuka regler.

Tack vare att Rafi Bahaduri är född i januari 1987, så kan han inte utvisas, för svenska dårhusets regler säger att riket kan inte utvisa en person som invandrade hit före 15 års ålder. Men oss veterligen har det inte gjorts några ålderstester på schajasen innan, och det är mycket märkligt enär man har vetskapen att cirka 80-90 procent av alla ”barn” ljuger om sin ålder. Nedan följer Rafis trevliga CV hos polisen.

Men enligt åklagare Gunnar Brodin, sa han i fredags vid en presskonferens att det pågår en utredning kring Rafis ålder. Föräldrarna är redan svenska medborgare men inte Rafi Bahaduri 25. Migrationsverket aviserar dock att det inte finns några hinder för att utvisa 25-åringen till Afghanistan, medan 15-årsgränsen säger nej.

Var har du stulit den guldlänken Rafi?

Rafi Bahaduri 870118-0815, Facebook

 • 2004-05-24 dömdes Rafi Bahaduri, 870118-0815 för misshandel och olovlig körning och överlämnades åt socialnämnden i Vetlanda kommun.
 • 2006-09-09 dömdes Rafi vid Eksjö tingsrätt för bland annat bedrägeri och övergrepp i rättssak till skyddstillsyn.
 • 2008-01-09 dömdes Rafi för olaga hot mot en före detta flickvän. Enligt vittnesmål har han hotat att döda henne. ”Bahaduiri kallade henne, samtidigt som han höjde rösten bland annat för hora, rasist och slampa och att han skulle ”plocka henne” då hon var ensam.” Domen blir dagsböter 50 á 50 kronor (2500 kronor)
 • 2008-03-13 vid Kalmar tingsrätt. Denna gång handlade det om misshandel, olaga hot och våldsamt motstånd. Rafi misshandlade sin systers pojkvän med ett byxskärp med metallspänne. Hedersrelaterat våld kanske. Domen blev fängelse i 4 månader. Mål nr B 543-08
 • 2008-07-31 vid Blekinge tingsrätt för våldtäkt. Våldtäkten begicks den 23-24 maj 2008 i Karlskrona under den tid då Rafi borde suttit i fängelse enligt den tidigare domen. Han genomgår även en rättspsykiatrisk undersökning. Domen blir 2 år bakom galler. Borde inte vice chefsåklagare Ingela Klinteberg även krävt att få Rafi utvisad från Sverige då han inte är svensk medborgare. Domen här.
 • 2009-03-05 vid Kalmar tingsrätt. Brottet är enligt domen begått mellan dec 2007 – jan 2008 och gäller häleri. Domen blir futtiga dagsböter 60 á 50 kronor (3 000 kronor) Läser man domen så är sannolikheten rätt hög att Rafi även gjort inbrottet och inte bara tagit emot stöldgodset. Men det bevisades ej av klåparna. Mål nr B 343-09
 • 2010-10-21 vid Kalmar tingsrätt. Nu handlar det om narkotikabrott och olovlig körning. Domen blir dagsböter 45 á 50 kronor. Mål nr B 2473-10
 • 2011-09-08 vid Kalmar tingsrätt. Olaga hot, ofredande, misshandel.Mål nr B 2692-11
 • 2011-12-06 vid Kalmar tingsrätt. Nu är det en diger lista med antalet brottspunkter:
 • Misshandel
 • Olaga hot
 • Olaga förfogande
 • Brukande av falsk urkund
 • 3 stycken narkotikabrott
 • Rattfylleri
 • Olovlig körning
 • Dopningsbrott
 • Domen blir löjliga 6 månaders fängelse. Inte heller denna gång yrkar kammaråklagare Åsa Adolfsson på utvisning ur Sverige, något som är uppseenseväckande och en rättslig skandal. Och det värsta av allt är väl att trots Rafis svarta CV blev han senare verksam som tolk hos Migrationsverket i Mariannelund. En guldmedalj i idioti. Mål nr B 2822-10
 • Rättegången mot 25-årige Rafi Bahaduri avslutades fredagen den 2 december, alltså samma dag som han alltså deltog i massvåldtäkten med de sju andra asylsökarna. Hade Rafi i stället kvarhållits i häktet i väntan på straffet vunnit laga kraft, hade inte denna brutala råa massvåldtäkt skett mot den svenska mamman.

Våldtäktsmannen och den grovt kriminella återfallsförbrytaren Afghanen Rafi Bahaduri 25 år, som lurade med sig tvåbarnsmamman till flyktingförläggningen, och såg till att hon blev massvåldtagen av åtta afghanska troglodyter, däribland han själv, våldtog i juni 2011 en annan kvinna två gånger på samma flyktingförläggning. Även denna kvinna lurade han med sig dit. Om detta går att läsa om här.

Förutom alla brott är Rafi en inbiten haschrökare, användare av dopingpreparat, har kriminella kontakter med Black Cobra och har hotat ungdomar i byn han bor i. Han är välkänd som en ”rubbad idiot”, säger flera i byn. Är det någon mer än vi på SweCon som finner det märkligt att ingen gjort ålderskontroll på detta freak innan?

Realterat
Massvåldtäkten hos MV i Mariannelund
Fler våldtäkter hos MV i Mariannelund

Kapten_Krok ☺ -Kl 17.25-

 • http://swedenoftoday.wordpress.com ISLAMOPHOBICANDPROUDSWEDE2012

  Usch, respass nu!!!!

  • Hakan78

   I en kista ja!!

 • http://www.facebook.com/CarlJohan83 Carl Johan

  Han lär våldta en 3-5 kvinnor till när han kommer ut, säkert ett stort mörker tal på annat skit han har gjort. Kvinnor som inte vågar anmäla och liknande. Att inte kunna utvisa en 25 åring är ren skandal, spelar roll hur gammal han var när han kom hit. Mord och våldtäkt borde ge automatisk utvisning för alla som är eller har varit medborgare i annat land.

 • jägarn

  Han är för gammal, för ful och för brottsbelastad för att få stanna.

  • http://twitter.com/Robin_Shadowes Robin Shadowes (@Robin_Shadowes)

   Han borde få ordet äckel intatuerat i pannan innan utvisningen, Givetvis på hemspråket.

 • aa

  Äckliga pack! Utvisning på livstid!

 • svensktysken

  Men va fan…. Vi ska fan inte ha dessa svin i Sverige ut ut ut, sen dna testa alla invandrare o flyktingar

 • Pingback: Rafi Bahaduri 25 år och flera våldtäkter ”för ung” att utvisas | Vad som händer i Sverige och Världen som PK-media talar tyst om. | Scoop.it

 • Rebecca Smith

  LMAO I love that picture of that big red lipped creature ROFLMA

  He is a piece of shit, he has never worked a day in his life, he believes he is invincible & when he is arrested he spends a couple of months on ‘vacation’ at prison, what does he care? He should be sentenced to life in prison a chronic offender.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   A one-way ticket in the cargo bay to Kabul, thats more like it.

 • MARJO

  VADÅ FÖR UNG FÖR ATT UTVISAS? HAN VAR FAAN INTE FÖR UNG FÖR ATT KUNNA VÅLDTAGA EN TJEJ! VAD ÄR DET FÖR JÄVLA URSÄKT ATT HAN ÄR FÖR UNG! NEJ,UT MED FAAAAAAAAAAAAAN SKAPET UR SVERIGE FÖR HELVETE! SVERIGE VERKAR JU TYCKA DET ÄR OKEJ ATT SVIN GÖR SÅ!

 • http://brych.se Peter Brych

  Det är ju den svenska Lagen som håller nere trosorna på våldtäktsoffret och så bjuder man in gärningsmännen, till att delta i detta vidriga våld.
  Rafi, VET inte bättre, för i hans hemland, så är detta beteende, kultur!
  Kvinnoförtryck är en merit!

 • Michline

  Men vad fan!!! Utvisa honom fort som ögat! Ibland blir jag så JÄVLA trött på Sveriges lagar, som är så jävla korkade!!! Ska vi vänta oss att Rafi börjar mörda människor och våldtar ännu fler kvinnor innan ni gör något åt denna idiot???

 • Ingrid Gustafsson

  Jag finner inga ord för dessa avskyheter. Varför ska de få stanna som gör sådana här saker?. Han är ju tyvärr inte den första och absolut inte den sista.

 • Hasse Eriksson

  Skicka honom till ett Ryskt Fängelse! Han kommer då aldrig tillbaka heller!

 • Bholkowa

  Fan vad less jag blir när jag ser sånt här.

  Om man inte kan hålla på svenska lagar och utvisa en person som rätterligen inte förtjänar att vara här ska man inte jobba innom rätts systemet oavsätt om risken finns för att man kan bli kallad rasist!
  Ut med han! fortare än kvick!
  Männsikor som kommer till sverige och begår brott borde utvisas på engång vid första brottet dom begår. UT passera inte fängelse utan UT med dom på engång! varför ska vi betala pengar för att dom ska sitta i svenska fängelser och sen kommer dom ut i sammhället för att fortsätta?
  Dom pissar på svenska lagar andra invandrare som kommer hit och vill jobba komma in i sammhället.

 • Virre K

  Skär av han pitten, händer och tung. Kasta han till lejonen på zoo! Snipp snapp slut!! Så var man av med honom. Betydligt billigare än all annan hantering! Blir så JÄVLA förbannad! Bort med skiten!

 • http://bloggen Karl Anka

  felet ligger på migrationsverkets axlar,det är helt och hållet deras fel att dessa figurer ens får komma in i landet till att börja med .Gott folk ,ta reda på vem som styr migrationsverket så får ni en klarare syn på problemet.
  Rensningen av invandarproblemet kommer underifrån.

 • Sandra

  Finns D nån bha för psykopater..eller kallas D exorsism? Att han saknar1del av sin själ..INGEN TVEKAN..det kan man se av brottsbilden han byggt här i Sverige (mitt vackra fria land) han kanske har sålt den (själen=samvetet)..å köpt sitt guldhalsband (se bild) ÄH..kan man inte skicka hem hela familjen..för D var väl dom som ”byggde upp grabben UTAN 1gnutta kärlek”

 • http://www.figy.se Den nye svensken

  Självklart att han måste utvisas!
  Men felet är att myndigheterna i Sverige jobbar för lite att etablera sig dessa blivande krimineler i det svenska samhället. Vad väntar vi på från unga afganer som flyttar hit ? I det patriarkaliska och obskurantiska samhället de kommer ser bara kvinnor som bär burka och plötsligt hamnar de i ett öppet samhälle då kvinnor vilkas rättigheter motsätter sig kraftigt den extrema fanatism? Vad tycker ni om några afganer som besöker för första gången en simhall i Sverige, där kvinnor bär bikini? I en sådan situation är väldigt lätt för de afganer att missbruka den svenska friheten . Därför myndigheterna i Sverige måste jobba hårt och förklara från första dagen att hur fungerar svenska kulturen, traditionen, samhällets regler samt kontakter och relationer mellan män och kvinnor. Glömmer man bort dessa regler? resultaten blir negativa i framtiden och samhället betalar ett högt pris!..

 • Brinn i helvetet

  Skicka honom till ett fängelse som kommer få honom att inse vad han har gjort, det skall vara värre än helvetet själv.

 • anonym

  För det första , så är det inte bara hans fel ! För det var sju andra också som var delaktiga i våldtäkten ! & hur dum är man , som hänger med han dit äns ? då får hon ta sina konsekvänser.

  • anonym

   & jag står inte på hans sida, men jag fattar inte varför dom äns släppte ut honom så han kunde gå och göra en våldtäkt !! tycker att dom ska ut med idioten isånnafall..

 • shirin jaan

  Peter brych vad vet du om vårt kultur? du vet inget och e verkligen en okunnig och en rasist som säger att det ligger i vårt kultur och att kvinnoförtryck är en merit i vårt kultur. vad snackar du skit för? stäng din mun för det hoppar svin ur den. du borde skämmas för det du skrivit. det känns som du Har kommit nyligen från berget

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Hur kommer det sig att Rafi tar med en ensam kvinna när han vet vad som ska hända?

   Det är nog du som har lite och förklara istället!

 • shirin jaan

  vår kultur går inte ut på att vi uppmuntrar män till att våldta kvinnor eller att den för förtycker kvinnor det e merit. var fick du det ifrån? i vilken bok eller källa e det som säger det mr peter brych

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Hur kan man då få i hop 8 – 10 stycken som går med på detta upplägg då? Åtta stycken som våldför sig på en kvinna?

 • shirin jaan

  Jag tycker synd om dig s.c vad än du heter. du verkar ha nyligen kommit ner från berget. sök fakta först innan du öppnar din lilla käft

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Jag tycket synd om dig Shirin Jaan, för du ser inte skogen för alla träd.

 • shirin jaan

  Hade det varit vår kultur då hade det inte funnits hårda straff för våldväckt i det muslimska länder. hade det varit vår kultur då hade man inte haft respekt för kvinna i våra länder. att det var 8 personer betyder inte att det står i vår kultur. du kan inte dra flera människor människor över en kamm bara för att 8 personer gjort något dumt

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Tycker du inte det är helt otroligt att man hittar åtta stycken som går med på något sådant här vidrigt, inte en enda säger Stopp!

   Respekten för kvinnor som Afghaner visar upp är något lustig.

 • shirin jaan

  Sen kan jag inte fatta att en 29 åring kvinna som e två barns mamma men så lättlurad

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Det betyder alltså att hon har något att frukta när hon umgås med Afghaner? Vadå lättlurad? Är Afghaner oärliga alltså?

 • shirin jaan

  en svensk soldat blev mördad av andra svenska soldater. sen ljög de att det var Talibaner. den svenska skott avslöja allt. ska man sitta här och säga att det ligger i det svenska kulturen eller?

  • Kapten_Krok

   Men Herregud vilken retorik. Sandlådan är där ►
   Stick och lek igen.
   Man ser på din stavning varför du försvarar dessa kräk som våldtog den ”lättlurade” mamman.

   Du menar om man är lättlurad, eller godtrogen är nog ett bättre ord, så ska man bli gruppvåldtagen av babianer från Afghanistan menar du?

   Det är tack vare PK-media och alla politiker som lurar i svenska folket att invandringen är så bra och alla är så snälla, så det är inte mammans fel, det är media och politikers fel. Och såna som Du.

   Sitt inte och försvara grova brott för då bannas du.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Gör det, det förändrar inte fakta. De tog reda på sanningen, och så ska det vara.

 • shirin jaan

  s.c det e 2012 men du verkar ha nyligen kommit ner från berget. sök fakta först om vår kultur innan du öppnar din lilla käft. det betyder inte att 8 personer gör något dumt så ska du sitta där och dra alla över en kamm. det e inte rättvist att dra flera miljoner människor över en kamm bara för 8 personer. hade det varit vår kultur då hade det inte funnits hårda straff i det muslimska länder för våldtäkt. hade det varit vår kultur då hade man inte haft respekt för kvinna i det muslimska länder. det som jag inte fattar e att en 29 åring kvinna som Har två barn men e så lättlurad.

  • Kapten_Krok

   Denna Rafi Bahaduri och de sju andra grottmänniskorna borde ha gjort detta i Texas, då hade det varit dödsstraff.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Det är ju inga straff för våldtäkt i muslimska länder. Det behövs ju ”fyra” vittnen för att fälla någon för våldtäkt. Däremot är det ju lättare att fälla kvinnan för ”utomäktenskapligt sex”. Vilket sammanträffande!

   Du motsäger dig själv lite, vadå lättlurad. Har han någon anledning att inte lita på Afghanerna alltså?

 • shirin jaan

  S.c dags att komma ner från berget och gå i skolan. lilla vän bara för att 8 personer våldtagit betyder det inte att du ska sitta där och tro att det Har något med vår kultur att göra. du kan inte dra flera miljoner människor bara för 8 personer. vår kultur går ut på att man ska ha respekt för kvinna inte våldta. hade det haft något med vår kultur då hade man inte haft såna hårda straff för den som våldtar. det ska du fatta ok din lilla bonde

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Men ni har ju inte hårda straff för våldtäkt, då det är nästan helt omöjligt att fälla en man för just våldtäkt.

 • shirin jaan

  S.c du behöver gå till ett muslimsk land för att se hur det ligger till. det e så lätt att fälla en man som att begära om ett glas vatten i ett muslimsk land.

  • Kapten_Krok

   Sluta tjata om detta nu annars bannas du.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Du får ta om det där, och helst på svenska.

   Och sedan vilja veta varför du tycker att kvinnan var lättlurad!

 • shirin jaan

  Kapten eller vad än du e. jag säger inte att det var bra gjort. själv e jag en tjej och vet att det gör ont. Har jag påstått att du var rätt nej. är bara besviken att sverige e full av rasiter som drar alla över en kamm. herre gud. hur fan kan man säga att det ligger i ens kultur? plus sanden e för dig. du kan leka istället för mig. för du e i behov av sand inte jag

 • shirin jaan

  Annars vad? e det ett hot eller

 • shirin jaan

  S.c du kanske tycker att jag Har dålig svenska men det e din åsikt. kan du säga en mening på mitt språk nej bonde det kan du inte. ett exempel e iran. bara om du rör en tjejs hand i iran då får vi se vad som händer med dig.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Nu rörde ju inte dessa killar den här tjejens hand.

   Fortfarande vill jag ha svar på varför du tycker denna tjej är lättlurad!

  • Kapten_Krok

   Varför ska han prata persiska? Han bor inte där, kommer aldrig göra heller. Sluta tramsa nu i forumet.

  • Lena Johansson

   Vad tusan ska någon svensk överhuvudtaget säga ett ord på ditt språk?
   Här i landet pratar vi SVENSKA. Ett mycket gammal språk.
   Lär dig det och lär dig uppföra dig på svenskt manér.
   Eller ta familjen i hampan och förpassa dig där du hör hemma. Det är inte i Sverige!

 • shirin jaan

  Plus ser jag ut som jag försvar honom nej. jag försvarar min kultur och jag tycker att det e Respektlös att ni ser ner på min kultur och drar alla över en kamm.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Du verkar inte respektera svensk kultur speciellt mycket, här tar vi i hand hela tiden, utan våldtäkt som följd.

   Vad har din kultur tillfört som förtjänar respekt? Hur många av dina systrar i Afghanistan råkar ut för ”köksolyckor”?

   Hur många av dina systrar i Afghanistan råkar få syra i ansiktet?

   Hur många av dina systrar ska bli bortgifta när de är barn?

 • shirin jaan

  Kapten vad menar du med Bannas du och annars? hotar du mig eller?

  • Kapten_Krok

   Hot? Ta reda på vad ord betyder innan du börjar tjafsa. Googla ”bannad”.

 • shirin jaan

  herre gud för fan kan man påstå att det ligger i vår kultur? då kan jag säga att det ligger i det svenska kulturen att döda människor sen anklaga andra. omg en svensk soldat blev mördad av andra svenska soldater sen ljög de svenska soldater att det var Talibaner. men men svenska skotten avslöja allt. omg de skämde ut sig själva. de svenska soldater skulle presentera sverige men de visa den svenska kulturen för omvärlden. tycker ni att det e rätt att säga så? hur fan kan ni säga att det ligger i vårt kultur? sen kan jag inte fatta om han killen var brottsling varför gick den 29 åriga mamma till honom? något skumt är det.

 • shirin jaan

  du skrev annars ok

 • shirin jaan

  S.c du bara bablar en massa skit.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Skulle inte tro det!

 • shirin jaan

  Lenna larson! jag vet att det e sverige och här talar man svenska. det behöver du inte lära mig. jag pratar svenska och skriver på svenska. om ngn sitter där och kommenterar om min svenska då kräver jag att den ska säga en mening på mitt språk då. jag vill inte flytta härifrån har du problem? jag e en del av det svenska samhället Har du också problem Med det

 • shirin jaan

  S.c jag sa att iran de så hårda. kommer det till våldtäkt då är det ….

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Nu råkar jag ha varit tillsammans med en Iransk tjej för ett antal år sedan, det är otroligt svårt för en ensam tjej att anmäla någon kille för våldtäkt i Iran då hon då blir anklagad för att ha olagligt sex vilket ger hårdare straff än själva våldtäkten.

 • Hasse Eriksson

  Kan han knulla! kan han också utvisas…..ut med slöddret!

 • shirin jaan

  Hon e inte ett litet barn att hon inte vet att det inte e farligt att omgås med såna som Har suttit i fängelse flera ggr. såna ska man akta sig. men hon gick ditt själv. det e något som förvånar mig. jag säger inte att hon inte ska lita på afghaner utan hålla sig borta från kriminella. såna som e vanna vid fängelse straff.

  • Kapten_Krok

   Hur faan ska hon veta att han suttit inne? IQ skonummer är du.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Och hur skulle hon kunna veta att han suttit i fängelse? Det är ju liksom inget han talar om för henne.

   Jo, säkrast är nog att hålla sig borta från alla Afghaner.

   Hon gick ej heller dit själv, hon blev lurad, hon trodde att de skulle åka till en bar någon helt annanstans. Sedan stannade de där i alla fall.

 • ninno

  Omg vilka kommentarer?

 • ninno

  nu räcker det punkt slut med era idiotiska kommentarer. fy fan era rasister

 • ninno

  S.c har lågt iq. lita inte på afghaner är du nöjd nu? så sjuka rasiter herre gud!

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Tror inte på gud, och min IQ är det absolut inget fel på. Däremot så har jag ingen större EQ när det kommer till våldtäktsmän. I synnerhet inte sådan som i grupp våldtar en tjej i åtta timmar. Och i synnerhet inte när man blivit mottagen med öppna armar i ett nytt land.

   Dina kommentarer visa på bristande EQ mot offret. Kanske borde du hålla käft och ta en lång promenad på en kort brygga?

 • ninno

  Alla som e inblandade ska få sitt straff. sluta med det. det räcker era rasiter. ni verkar vara syssellösa. det ligger i svensk kultur att mörda och sen skylla ifrån sig. hur kan man dra alla afghaner era nollor

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Va? Har du fått en knäpp eller nått? Är du muslim? Eller kanske både och?

 • ninno

  Ja jag e muslim och e stolt över det. vad Har islam med saken att göra? det e det som jag inte fattar. jag är på ingens sida. bara besviken på såna som dig som tänker på så lågt nivå om alla muslimer och afghaner. hur många ggr Har du inte läst i syndsvenska och metro om vad svenskar inte gör ? oj just det du kan inte läsa. det finns duma människor över allt bland kristna, judar, hinduer osv. betyder det att alla e så eller din sjuka jävel. riktig sjuk e du

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Förstod nästan det, Islam har mer med saken att göra än du kan tänka dig. Det vidskepliga skiten genomsyrar hela det afghanska samhället med hela hederskulturen.

   Ni och Pakistanierna är de mest hjärnskadade / islamskadade folken på jorden.

   Jepp, du har rätt, det finns dumma människor överallt.

   Goda människor gör oftast goda saker, onda människor gör oftast onda saker. Men för att få goda människor att göra onda saker krävs religion. Och islam är värst av de alla.

   PS: Jag är ateist, jag tror inte på er sagor. Så bespara mig några predikningar om den pedofila profeten Muhammad tack!

 • ninno

  S.c du verkar ha mycket tid och energi och e syssellös och har inget för sig. jag har en framtid och vill bli något och kommer inshalla bli något som jag drömmer om och har drömt om i hela mitt liv. jag har Tyvär inget tid för dig och dina bagatell artatade uppsatser :) . alla de som har våldtagit kommer få den straff de förtjänar. det man odlar ska man skära. Tyvär s.c. du verkar ha stort huvud men i den har du ingen hjärna utan hö har du istället :) . hoppas att rasiten s.c fattar

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Jodå, jag har en del tid till övers. Sysslolös är jag dock inte. Långt ifrån. Jag har bara förmånen att vara konsult, vilket oftast gör att jag har rätt fria arbetstider.

   Just den här veckan är jag dock sjukskriven, så jag har haft extra mycket tid för personer som dig.

 • ninno

  för det första du bor i sverige och har såna rasitiska tankar. sverige e det land som e känd i det muslimska länder att det e en av länder som e rättvist men nej. ni e rasiter precis som sverigedemokrater. omg svenskar säger regionfrihet. vad fan snackar ni skit för då? du har inget heder. islam har inget med saken att göra. det har bristande kunskap om islam lilla s.c. pedofiler finns inte bland muslimer utan de finns bland gudsförnekade. du har skada i hjärna. och behöver vård

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Religion är ingen ras. Kul att en människa som tror på sagofigurer i en grön bok kallar mig hjärnskadad.

   Ni är för festliga ni små muslimer. Våldtäkter, barnagifte, pedofiler hela bunten. När ska du omskäras föresten, eller har de redan skurit bort det lilla körsbäret på dig.

  • http://www.facebook.com/roffe.hasaefter JustDet

   Jasså ! Du vill debattera Koranens ord. Kom igen :-) Pedofil var just vad Muhammed var. När han gifte sig vid 54 års ålder med den 9 åriga Aisha !
   Sedan kan man snabb dra ett par verser ur Sagoboken Koranen som jag inte uppfattar som speciellt fredliga. Fast enligt dig ninno verkar inte Islamister eller Muslimer tro på boken och knappt veta vad det står i den : Läs och lär !

   koranen 4:91
   Skaffa er inte några beskyddare ibland dom förrän de konverterat till islam. Om de vänder er ryggen så och döda dom, varhelst ni finner dom. Och skaffa er inte någon beskyddare eller hjälpare ibland dom.”
   5.37
   Deras lön, som bekämpa Gud och hans apostel och anstifta ofärd på jorden, varder blott, att de dödas eller korsfästas, eller att deras händer och fötter avhuggas korsvis, eller att de förvisas ur landet.2:187
   ”Döda dom varhelst ni påträffar dom och driv ut dem från varje plats, från vilken de driver ut er, …… och strider de mot er, så döda dem! Sådan är de otrognas lön!”

   Vill någon att vi fortsätter ?

   • Kapten_Krok

    Gifte sig när Aisha var 6 år. Hade sex när hon var 9 år.

    • http://www.facebook.com/roffe.hasaefter JustDet

     Inte vill man klaga på kroken ;-)
     Muhammed slöt äktenskapskontrakt med Aishas far Abu Bakr då hon endast var 6 år! Många av hans äktenskap tillkom av ekonomiska eller politiska skäl . Äktenskapet fullbordades några år senare när Aisha hunnit bli nio och Muhammed 54 .
     Men enligt pedofil,rasist & nazi boken Koranen så hittar man på lite som i sagornas värld och det bevisar enbart hur det står till med IQ för en lågt stående som tar till sig skriften :
     Bukhari, vol.7 bok 62, nr 88
     ”Profeten skapade kontraktet (bröllopskontrakt) med Aisha när hon var 6 år gammal, och fullbordade äktenskapet (samlag) när hon uppnått 9 års ålder. Hon levde med honom i nio år (till han avled).”

     • http://www.facebook.com/roffe.hasaefter JustDet

      Med tanke på vad Aisha ska ha sagt “ Jag har inte sett någon kvinna lida så mycket som de troende kvinnorna.” Bukhari, vol 7, bok 77, nr 5825
      Så förstår man att kvinnoförtryck verkar vara helt normalt för Islam.
      Något som både Vänsterfeminister samt Islam vurmare verkar älska och vill ta till sig !

     • ninno

      Hahah ni kan inget om islam. Ni kokar säkert varför finns det muslimner. Många svenskar har blivit muslimer, ingen har tvingat de. De har info om islam men det har inte ni. Ni kokar att muslimer kommer ta över världen snart haha. Det e för islam är den bästa religionen :) . Sök fakta eller kom då jag har sommarlov så undervisar jag dig grattis. För jag vill oxå göra något för Sverige :)

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      Och exakt vad är det som är så bra med Islam? Islam i Sverige är inte riktigt samma sak som Islam i Afghanistan eller Pakistan vet du.

     • ninno

      Det e samma islam, det e inte så att där har vi islam och i sverige har vi en kopia av islam.

     • Kapten_Krok

      Fullbordade = hade sex med ;)

     • Kapten_Krok

      Vilken grisig hund han var den där hitte-på-profeten muhammed.

     • http://www.facebook.com/roffe.hasaefter JustDet

      Man hittar hur mycket rasistiskt hat i denna bok! Grisen Muhammed har till och med kallat svarta för russinhuvud. För att inte tala om hur i nutid så kallad nazi jude hat den förespråkar. Att någon kan förespråka Islam och sedan kläka ur sig och anklaga , trots att det står svart på vitt är helt ofattbart! Klart man blir rasist då man hela tiden blir påmind.

     • ninno

      Du är ute och cyklar. Hade profeten Mohammed hatat svarta då hade han inte befriat Hazrat Bilal. Haxrat Bilal var en svart man och en slav som fick tryck 24/7. Profeten Mohammed beria honom från stryck.

     • 585961

       Ja just så gick det till men det vill inte muslimerna ta in att deras profet var en snuskig PEDOFIL, man gifter sig inte med en sexåring och har inte sex med en nioåring om man är rätt funtad i huvudet , man är bara en sunkig gubbsjuk djävul

    • ninno

     Kapten du är lika sjuk som pappan S.C.
     Sverige gjort mig en tjänst och det var att den lätt mig bo här. Nu kan jag göra tjänst och det är att undervisa dig och pappan S.C grattis i flera år. Eller är du oxå pappa eller?
     Jag trodde att S.C var ett barn som mig och df hade han sjuka tankar. Men tyvärr var en stor man. Herre gud herre gud. Det förvånar mig verkligen mycket. Att en vuxen person kan säga så. Sen är jag som hans barn. Omg herre gud, fy !!!!!!!!!!!!!!!

    • 585961

      En sån DJÄVLA GUBBE borde snöpas (om han inte vore död , synd)

 • ninno

  Hahahahahahahahahahahaha trodde att du var en ung kille men du e en gubbe :) . omg trodde att du var 16 år som mig. därför vill du hålla på med unga tjejer haha. men jag har inte tid för dig. för jag har plugg :) . vill bli läkare precis som mina två bröder och syster. Tyvär hitta någon i din ålder :) . lycka till med att leta

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Har redan sambo sedan länge vet du, och okunniga 16-åringar är inget för mig. I synnerhet inte muslimer.

   Läkare, getfarmare, vem ser skillnad i Afghanistan.

 • ninno

  Vad trevlig då e jag skyddad från en pedofil :) . jag e 16 år men kan mer än dig. kan undervisa dig grattis :) . hahahahahahahaha som en muslim vill ha gudsförnekare och en som e istället för min pappa hahahahahaha :) . du tror på lyx :) . vakna pappa :) . jag tycker synd om och du e synskaddad oxå. titta på vårdcentraler alla läkare e invandrare :) . hela min släckt e utbildad och har bra yrke pappa :)

 • ninno

  Var fick du tjej omskärelse hahahahahaha du e för okunnig hahahaha omg dör av flabb. vi får se vem som e vinnare i slutändan muslimer eller pedofiler gudsförnekare som dig :) .

  • http://www.facebook.com/roffe.hasaefter JustDet

   Du bekänner ditt och Muslimernas rätta ser jag! Läs lite längre ner på sidan i min kommentar. Men fyller på med lite fler fina utdrag ur rasist och pedofil boken här med ! Pedofilen Mohammed :
   Bukhari, vol.7 bok 62, nr 88
   ”Profeten skapade kontraktet (bröllopskontrakt) med Aisha när hon var 6 år gammal, och fullbordade äktenskapet (samlag) när hon uppnått 9 års ålder. Hon levde med honom i nio år (till han avled).”

   Koranen 33:21
   ”I Guds apostel har ni nu fått ett härligt föredöme för den som hoppas på Gud och den yttersta dagen och flitigt åkallar Gud”
   Bukhari vol.7 bok 62, nr 17 står följande: “Skildrat av Jabir bin ‘Abdullah: När jag gifte mig sade Allahs Apostel till mig, ‘Vilken slags kvinna har du gift dig med?’ Jag svarade, ‘Jag har gift mig med en mogen kvinna’ Han sade, ‘Varför, tycker du inte om oskulder och att kela med dem?’ Jabir sade också: Allahs Apostel sade, ‘Varför gifte du dig inte med en ung flicka så att du kan kela med henne och hon med dig?”

   • ninno

    Jag vet inte vad du pratar om. Allt det som du har skrivit vet jag inte var du har fått tag i. För det är falsk och stämmer inte. islam är den religion som har respekt för kvinna och att gifta bort är förbjudit. Att folk gifter bort sina barn kan jag inte hjälpa. Det har att göra med hur man e som person inte vilken religion man tillhör. Jag är 16 år och är inte bortgift. Min syster är 24 år och är inte bortgift. Alla mina kusiner är över 25 och de är inte bortgifta. Hela min släkt, muslimner som jag känner är nästan vid 30 men de är inte bortgifta.
    Du är en ond människa och en rasist. Det är det som är skillnad mellan mig och dig. Jag är allhamdullelah en utbildad tjej, väluppfostrad och respekterar alla människor. Det kvittar om det är en man, kvinna, svart, vit, jude, hindu, kristen, ateist, muslim osv. Det som jag inte fattar är att du är som min pappa men är ond. Hur ska du kräva sen respekt av de yngre när du e så? Kom ihåg att barn gör inte som de blir tillsagda utan de gör det som vuxna gör. Det är såna människor som dig som skapar ”fiendskap” och vi och de. Herre gud sluta med det och vänd dig till skolan och lär dig något.
    Jag känner tre små pojkar som är födda här. De är 3,2,1. Han som är tre är bror med han som är två. Varje gång när de gör något fel så säger de att det var han som är ett år som gjorde det. Han som är ett kan inte prata bra och är kusin med de. Ska jag sitta här och säga att det ligger i svensk kultur att göra fel och sen skylla ifrån sig och anklaga andra? Och att det är klart att de små pojkar gör så för de har blivit påverkad av den svenska kulturen. För det största exempel är soldater som mördade och den skyllde de ifrån sig. Det är skillnad mellan mig och dig. Att jag drar inte alla över en kamm. Och att jag har respekt för Sverige, svenskar och den svenska kulturen. Och att alla e inte lika sjuka som dig. Jag stödjer inte han som våldtog 29-åringen och tycker att han är lika sjuk som dig. För han är skam för hela Afghanistan och du är för Sverige. Jag gillar Sverige och svenskar. Vill du veta en hemlighet. Det finns en svensk kvinna som inte har några barn. Och hon kallar mig för sin dotter. Och jag ser henne som min egen mamma trots att jag har mamma. Jag respekterar henne lika mycket precis som jag respekterar min egen mamma. Och jag drar inte alla över en kamm. Och jag tänker inte backtala Sverige och svenskar och ateister. För min svenska mamma är ateist och min svenska pappa är kristen.
    Jag är ledsen men du kan inte tvinga mig bli en rasist som dig. Jag älskar Sverige och har respekt för de människor som har respekt för mig.
    Jag ska inte sitta här och diskuterar med människor som inte är värd diskussion och jag syftar på dig. Jag vet att den svenska staten kommer göra ett bra beslut och straffa de som har våldtagit och jag har förtroende för de som sitter i regering och de som ska straffa de 8 män/killar. Så jag har inte tid för dig, för jag har en framtid. Och jag vill bli något stort när jag blir stor. Jag kom till Sverige när jag var 2 år. Och jag ska passa på att bli något inte slösa min tid på såna som dig. Såna som inte fattar och inte har gått i skolan. Vi är ”bönder” men vi kan tala, vi är inte rasister, vi har respekt för alla levande varelser på jorden. Du som är en ”kunnig” person titta som du kommenterar. Herre gud som om du vore ett litet barn.
    Jag kommer inte skriva mer, för jag har inte tid för dig. Jag måste plugga, tyvärr hitta någon annan som är lika rasit som dig.

    Alla ni som inte är rasiter, ber jag om ursäkt ifall om jag har sagt något dumt om Sverige och svenskar. Jag blev bara påverkad av en rasist. Jag har full respekt för svenskar och den svenska kulturen. Ibland gör man fel som man ångrar sen. Jag skäms ifall om jag uttryckt mig fel. Och är besviken över såna dumma människor som S.C.

    FÖRLÅT till alla andra förutom S.C

    • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

     Oj Oj Oj Oj, du verkar ha blivit skedmatad med information. Inga tjejer i Afghanistan råkar ut för några som helst övergrepp eller?

     OK, då har vi löst det problemet då. Det borde ju innebära att vi inte behöver ta emot en enda flykting till från Afghanistan då.

     Bra, och det är heller inget problem att skicka hem Afghanska brottslingar va?

     Kalasbra.

     Lycka till med studierna, och hoppas att du inte råkar ut för någon Afghansk ”pojke” innan du själv vill.

     • blomma :)

      Jag har inte tid för såna som inte kan debatera lilla vän. Ni är syssellösa och har mycket tid. Men det har inte jag. Haha dessutom så är det inte du som sitter i regering eller riksdag som ska säga så :) . Du kan bara säga saker men inte göra något i praktiken :) för det e inte du som har makt :) . Och det e jag glad över lilla bonde :)

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      I en demokrati kan det ändras mycket snabbt, kanske något du läst om på samhällskunskapen.

      Det är intressant att du kallar mig bonde? Var har du fått den informationen i från. Din Imam kanske. Han som lär ut ”tolerans” mot homosexuella. Eller hur?

      Att du inte har tid klingar tomt, du har suttit här och klagat i två dagar i sträck nu.

      Och på vanligt muslimskt sätt har du tyckt att det är kvinnan eget fel att hon blev våldtagen av åtta Afghaner.

      Pedofil Muhammad (MHBIH) skulle bli stolt över dig.

     • ninno

      Din bonde, du kan inte svenka heller. När fan sa jag att det e kvinnans fel? Du är sysselslös för du har inget för dig. Men jag har mycket att tänka på och är ung och ska disskutera med kunninga människor inte med bönder :) . Exakt, mycket kan ändras med rasisternas åskiter kommer aldrig komma från i riksdag :) . Hitta ett land :) . Hejdå lilla rasse bönde :)

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      Kommer du inte ihåg vad du skriver själv, du sa att kvinnan inte borde vara så lättlurad.

     • 585961

       Vad är svenka???????idiot

     • ninno

      bara så du vet kommer jag inte svara på dina bagatell artade kommentarer. hitta ngn som är rasse som dig och disskutera med den person. plus ngn som är i din ålder inte som din dotter

   • ninno

    Det är klart att jag ser upp till profeten Mohammed. Det var profeten Mohammed som sa till att man ska sluta begrava sina döttrar levande. För då man inte trodde på islam man begravade sina döttrar levande. Proften Mohammed förbjud det.
    Du är lika sjuk som gubbe S.C :) .
    Är ni släkt eller

    • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

     Ni begraver ju fortfarande folk levande, och sedan kastar ni sten på dem till de dör. Allt på order av Mohammad. Är det några som är sjuka är det muslimer. Och du visar klara symptom på sinnessjukdom.

     • blomma :)

      ojsann ska ni säga det ? Ni som säljer vapen till usa för att de ska döda små barn, cillivla männiksor. Plus vi mördar inte och sen skyller vi inte ifrån oss :) precis som ni svenskar gör :) . HUr många ggr läser du metro? Jag har sett flera ggr där en man slår sin fru, en man slår sin mamma och sen säger ni psykiskt sjuk hahahahahahah. Snälla läs lite metro om du inte har råd att köpa sydsvenska :) . Metro är gratis och där kan du läsa om vad dina svenkar håller på med.

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      Nu bor jag inte i Södra Sverige, så jag läser inte Sydsvenskan oavsett. Japp, i Metro kan man läsa vad svenskar håller på med, det stämmer. Om man däremot vill vet vad muslimer håller på med, då måste man leta sig hit.

      För Metro skriver inte om när muslimer gruppvåldtar svenska flickor under åtta timmar.

      Kan du tänka dig att bli fasthållen i åtta timmar medan olika män stoppar in sin penis i din mun, din anal och din slida? Om och om igen.

      Åtta smutsiga illaluktande Afghanska kukar som våldför sig på dig i ÅTTA timmar.

      Fundera på det nästa gång du läser Metro, så kan du ju lägga dig på en matta med röven i vädret och be att det inte händer.

      Din okunskap är vidrig, din muslimska syn på våldtäkt är vidrig. Väx upp!

     • ninno

      Din rasse, du kan inte anna hur upprörda alla muslimer är över det. Ok, så snacka inte skit. Vi är så upprörda att vi tycker att dessa åtta förtjänar inte sätta fot i ett land. De ska kastas i ett hav. Jag är en tjej och vet exkat hur ont det gör. Vi stödjer inte såna männsikor. Islam stödjer inte såna männsikor och det har du svårt med. Enligt islam har en kvinna så stor makt att du inte ens kan anna. Hade du följt vad islam säger så hade de inte haft sex med en kvinna om de inte var gifta med henne. Hade de följt kultur så hade de inte haft kontakt med en kvinna, en gift kvinna som har barn och är äldre än de. De har varken följt islam eller kultur utan gjort det som du tyckt var ”bäst” för de. Din skaddade männsika hur kan du säga att jag inte tycker synd om henne? Har jag sagt att han ska stanna kvar i Sverige och att han har gjort något bra NEJ, och kommer inte heller att säga det. Jag hade fattat om han hade gjort ett annat brott och det hade varit hans första gång. Då hade jag sagt att han ska stanna med tanke på att han har bott här länge och är en del av det svenska samhället. Men eftesom han är van vid att begå brott så……
      Du fattar ingenting och är riktig sjuk. Du drar alla över en kamm, är rasist, kränker en människa för var den är ifrån och vilken religion den tillhör. Du är en stor man och tänker i låga bannor. Herre gud.
      Hejdå och skriv inte mer

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      Om en kvinna har så stor makt inom Islam, hur kommer det sig då att hennes vittnesmål bara är hälften så mycket värt som en man.

      Hur kommer det sig att ni måste springa omkring i tält medans män får klä sig hur de vill?

      Hur kommer det sig att en tjej inte kan röra sig själv ute på gatorna i Islamiska länder. Afghanistan inkluderat!

      Hur kommer det sig att män kan gifta sig med fyra kvinnor?

      Hur kommer det sig att kvinnor kan tvingas gifta sig med sina våldtäktsmän?

      Hur kommer det sig att att kvinnor inte kan bada samtidigt som män?

      Hur kommer det sig att kvinnor inte kan gå i skolan som män?

      Hur kommer det sig att män får slå sina kvinnor inom äktenskapet?

      Jag tror att jag har rätt att skriva vad jag vill, i synnerhet på min egen blogg!

     • 585961

       Och iman skitarna på moskerna fick på nöten så det rungade i uppdrag granskning  och  dom är borta snart och då står ni där med skägget i brevlådorna, rövknullare

     • ninno

      väx du upp som använder grova ord, herre gud det hade jag inte förväntat mig av en man som bor här och har gått i skolan är som min pappa.

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      Grova ord? Är du rädd för sanningen? Det är vad denna kvinna fick utstå från dina Afghanska bröder.

     • ninno

      jag tänker inte svara på dina bagatell artade kommentarer mer för jag har inte tid med sånt. hitta ngn som är rasse som dig och disskutera med den. den person ska vara i din ålder inte lika gammal som din dotter

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      Bagatellartade, kallar du våldtäkten för bagatellartad?

     • 585961

       Man behöver inte vara rasist för att avsky såna som du eländiga kräk

     • 585961

       Ja vet inte om du inser det din dumma gås men du är den största rasisten, eller vad tror du skulle hänt om svenskar våldtagit en muslimsk kvinna i åtta timmar i Afganistan, du borde nog åka dit och pröva innan vi slänger ut dig ur ett land du våldfört dig på

     • 585961

       Ja ni kommer att åka ut ur Sverige  hela bunten och få lov att försörja er själva och era unghögar, om ni nu duger till det

    • 585961

     Muslimerna är sjuka in i   sin  svarta själ, syns på låååångt håll och hörs

    • 585961

      Du är en enda stor IDIOT

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Med tanke på hur det ser ut i de muslimska länderna tror jag inte vi behöver debattera det.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   http://www.youtube.com/watch?v=ssnSxPVc_Y4

  • 585961

    Ja denna skithög är ju PEDOFIL också, ha ha ha

 • ninno

  Hahahahahaha säg bara när kom du ner från berget och från vilken berg. det sägs att du e från berg :) . du e för okunnig pappa :-( .

 • Invazer

  Tvi vale! Skicka tillbaka äcklet till Afghanöknen, men kastrera honom först!

 • Pingback: Två av gruppvåldtäktsmännen överklagar Mariannelundsdomen « Sweden Confidential

 • Pingback: Tio års fängelse för flicktorterare | Petterssons gör skillnad

 • 585961

  Stackars dumma jänta bli med barn med en dömd pedofil och våldtäktsman som ser ut som nåt katten släpat in, blir nog inte nådigt när han kommer ut, alla vet vad han heter och hur han ser ut, kastrera honom innan han sticker

 • Pingback: »Iran has crossed every red line« « Snaphanen