Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Sju utlänningar misstänkta för cafémordet i Göteborg – hedersmord


UPPDATERAD 11 JUNI KULTURBERIKNINGEN Sju utlänningar är fortfarande misstänkta för mordet på 20-årige irakiern Mustafa Hasnawi, som slogs och höggs ihjäl på vattenpipscaféet Black Diamond. En är forfarande häktad, och sex som är släppta är fortfarande misstänkta för att vara inblandade i mordet på något sätt. Nihat Polat är häktad fram till 3 maj. Detta är alltså troligtvis hedersrelaterat. Enligt en uppgift har den 16-åriga flickan nu tagits hand om sociala.

Relaterat
Ihjälslagen på Black Diamond

De tidigare fyra anhållna för mordmisstanke är släppta och har strykts från misstanke. En av ägarna till caféet är den tidigare narkotikabrottsdömda araben Antonio Ali Jiwad Mohamed 790320. Även Fadi Daher och Mohammed Baba har dömts för narkotikabrott. Offret Mustafa Hasnawi har också haft ett kriminell liv där han bland annat åtalats för en gruppvåldtäkt.

Realisten har släppt en annat rykte angående fallet. Tydligen skall den svartmuskige invandraren gjort en kurdisk brud på smällen. Och då vet vi ju hur det brukar sluta. Att inte han förstod det är ju betydligt konstigare.

Vi får väl se om det blir ett balkonghopp inom kort. Det är väl ganska stor risk om detta är sant. Vi hoppas dock tjejen hinner fly från dessa psykopater till föräldrar och släkt. Identiteten på dessa är dock sekretessbelagd enligt Realisten.

Under onsdagskvällen tog utredningen av mordet, enligt GP, en dramatisk vändning. Först greps 38-åriga Havva Polat misstänkt för medhjälp till mord, sedan släpptes de fyra männen som är nämnda i ingressen. Havva Polat har en 16-årig dotter, Esra Polat 950423, Biskopsgårdens församling, Göteborgs kommun, medborgare i Sverige sedan födseln.

Pappan är Nihat Polat, född 1972 i Turkiet, uppehållstillstånd sedan 1994 och numera svensk medborgare. Mamman är således Havva Polat, född 1973 i Botkyrka, Stockholm län, svensk medborgare 12 april 1995.

Den numera döda Mustafa dömdes den 3 maj 2011 för misshandel och två fall av snatteri till villkorlig dom med 75 timmars samhällstjänst. En svensk högstadiepojke hade börjat visa intresse för hans syster. Mustafa Hasnawi sökte därför upp en pojke på Svartedalsskolan i Göteborg, drog ner honom på marken och sparkade honom sedan i ansiktet med en uppmaning att låta systern vara i fred (härliga blattestilen).

Under rättegången framkom att det var fel pojke som Mustafa Hasnawi angripit. Han hade aldrig träffat systern. Mustafa Hasnawi dömdes även för att vid ett tillfälle ha stulit en MP3-spelare på Clas Ohlson i Nordstan, samt för att tillsammans med flera andra unga män ha tagit ett armband inne på Åhléns på Östra hamngatan i Göteborg.

Den 16-åriga Esra Polat blev gravid och berättade för föräldrarna att hon blev våldtagen av den nu mördade Mustafa.

13 mars 08.00 – Målnummer hos Göteborgs tingsrätt är B 2848-12

Nihat Polat – 16-åringens far

14 mars 07.00 - Sju personer är fortfarande misstänkta i målet. Av dessa sju sitter en kvar i häktet, Nihat Polat, på sannolika skäl misstänkta för mord. Athena Pizzeria i Trollhättan, som sköts av Nihat Polat, har en länk till Roma Pizzeria i Lilla Edet efter hänvisningen ”Våra andra restaurangar”.

Restaurangrörelsen är ADEM Handelsbolag. Dess bolagsmän är Fuat Polat, 35 år, och Muhammet Emin Polat, 34 år. Muhammet Emin Polat är även innehavare av Saray Pizzeria i Lilla Edet.

Fuat Polat och Nihat Polat är förmodligen bröder. Både Nihat och Fuat Polat är födda i Horasan, Turkiet. Nihat 1972 och Fuat 1976. Muhammet Emin Polat är född i Kars, Turkiet. Staden Kars heter på kurdiska Qers. Horasan heter på kurdiska Xuristan och ligger liksom Kars i nordöstra Turkiet.

15.40Sevket Cesmeli är släppt men inte avfärdad från utredningen.

I morgon torsdag 15 mars klockan 09.00, hålls häktningsförhandling vid Göteborgs tingsrätt med anhållne Fuat Polat 760505, Biskopsgården, Göteborg. I häktningsframställan menar åklagaren att Fuat Polat bör häktas på sannolika skäl misstänkt för mord alternativt medhjälp till mord.

Sedan Nihat Polat överklagat häktningen till Hovrätten för Västra Sverige kommer en föredragning troligtvis att äga rum imorgon torsdag med tre hovrättsdomare. Inga uppgifter var den 16-åriga Esra Polat har tagit vägen finns ännu. Vi hoppas hon är i livet ännu i alla fall och slipper balkongen.

19.40 – Ett rykte, observera, ett rykte går att den mördade och sex andra män hade våldtagit flickan, och att den mördade fick två års fängelse nu när han nyligen kom ut, så passade flickans familj på att hämnas. Detta är alltså inte bekräftat men vi söker information om den eventuella händelsen.

Fuat Polat gifte sig 23 år gammal med en 41-årig judinna Lea Nachmias född 24 januari 1958 i Tel Aviv, Israel. Äktenskapet varade mellan 31 juli 1999 – 6 november 2002. Fuat Polat tog hjälp av en from judinna, nästan dubbelt så gammal som honom, för att komma till Sverige. När hans PUT var i hamn skilde han sig genast från judinnan för att i stället gifta om sig med sin artonåriga kusin från hemstaden. Så verkar det som.

15 mars 16.10 - Fuat Polat anhölls måndag 12 mars och häktades idag torsdag 15 mars 2012 på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mord. Hovrätten för Västra Sverige, avdelning 3, rotel 33, mål nr Ö 1893-12 avslår Nihat Polats överklagande och yrkande att bli försatt på fri fot.

17 mars 05.20 - Igår fredag 16 mars meddelade åklagaren sitt beslut att den häktade Havva Polat skulle försättas på fri fot. Havva Polat har suttit häktad som skäligen misstänkt för medhjälp till mord.

Alla tidigare, Mohammed Ehsan Baba 21, Antonio Ali Jiwad Mohamed 32, Fadi Daher 22 och Sleimane Daher, som tidigare suttit anhållna är släppta och avfärdade från fallet.

Som häktade sitter för närvarande:

 • Nihat Polat, på sannolika skäl misstänkt för mord

18 mars 19.35 - En av de först anhållna Daher, Fadi Daher har redan år 2007 suttit häktad för dråpförsök, och saknar dessutom svenskt uppehållstillstånd, så det är märkligt att han kan vara kvar i landet. Det avvisningsbeslut som Fadi Daher haft emot sig tycks aldrig ha verkställts. Han befinner sig ju uppenbarligen i Sverige.

Daher, Fadi Daher 891215, Göteborg, saknar svenskt uppehållstillstånd, aldrig folkbokförd i Sverige, saknar svenskt personnummer med har i november 2007 av Rikspolisstyrelsen tilldelats svenskt samordningsnummer. Medborgare i Libanon. Personer som frihetsberövas i Sverige får också ett svenskt samordningsnummer om personnummer saknas. Detta verkar vara skälet till att Fadi Daher har sådant nummer.

Fadi Daher häktades 6 november 2007 av Göteborgs tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för försök till dråp. Målnummer B 11285-07.
Fadi Dahers försvarare, advokat Edip Samuelsson, gjorde gällande att det rörde sig om nödvärn. Åklagaren beslöt 12 november 2007 att häva beslutet om häktning. Åklagaren beslöt 18 september 2008 att förundersökningen skulle läggas ned.

29 mars 06.30 – I tisdags 27 mars släpptes Ferhat Cesmeli, som på sannolika skäl suttit häktad misstänkt för mord (morbror till Esra Polat) och Fuat Polat, som på sannolika skäl suttit häktad misstänkt för medhjälp till mord (farbror till Esra Polat) ur häktet . Båda är på fri fot men fortfarande misstänkta.

Inget nytt meddelande om nedlagd förundersökning mot någon misstänkt har inkommit till rätten efter det att de fyra först anhållna av åklagaren friats från misstankar.

Som häktad sitter numera endast Nihat Polat, på sannolika skäl misstänkt för mord (far till Esra Polat). Åtal mot Nihat Polat skall vara väckt senast torsdag 5 april. Vid fortsatt misstanke och behov kan beslut om förlängd häktningstid meddelas tvåveckorsvis. Just nu kvarstår sju personer som misstänkta i målet, varav en häktad och sex på fri fot.

5 april 18.20 - Nihat Polat blir häktad ytterligare fyra veckor bestämdes det idag torsdag den 5 april när det hölls förnyad häktningsförhandling med den misstänkte Nihat Polat. Åklagare är Stina Lundqvist i målet. Polat bestred fortsatt häktning men domstolen beslöt om fortsatt häktning fram till torsdagen den 3 maj.

Förhandlingen ägde rum bakom stängda dörrar. Vad gäller de sex i målet fortfarande misstänkta, men ej längre anhållna eller häktade personerna, har inget beslut om nedlagd förundersökning inkommit till domstolen. De är med andra ord ej avförda från utredningen.

UPPDATERING 11 juni Idag åtaldes Nihat Polat, för mord. Övriga är fortfarande misstänkta för medhjälp.

Pappa Nihat Polat hotade offret flertalet gånger före mordet och en uppgift gör gällande att Hasnawi fick tre alternativ:

 • ”Gift dig med flickan” eller
 • ”Åk hem till Irak igen” eller
 • ”Vi slår sönder dig”

På morddagen kom mördarna till vattenpipscaféet Black Diamond där Hasnawi jobbade tillfällig, och de knivmördade honom, ren halalslakt. Pappan Nihat Polat erkänner två knivhugg och hävdar att det var självförsvar. Dottern är som vi skrev för länge sedan omhändertagen och finns på hemlig skyddad ort. Risken för ännu en balkongflicka är annars överhängande.

Göteborgs tingsrätt är B 2848-12

GP, Polisen, GP, AB

Relaterat
Dödsmisshandel på vattenpipecafé i Gbg

Kapten_Krok ☺ -Kl 20.15-

 • jägarn

  Annie Rööfs nybyggare förstår jag.

  • http://gravatar.com/zelotai zelotai

   40 miljoner av killar av denna kalibern och vi är på väg mot en gyllene guldålder för Sverige.

   • http://avpixlat.info/ Morningstar

    Om man tycker att bajs är guld så har du nog rätt.

 • http://misslyckande.wordpress.com Misslyckande

  Undrar hur många miljoner varje individ kommer kosta samhället tro?

  Det är såna här brott som ska resultera vid utvisning direkt!

  Om man är född ”svensk” med invandrarfamiljer och upprepar detta då ska man utvisas! 3 ggn gillt!

  • Fredrik Quisling alias Reinfeldt

   Det är detta som 7-klövern menar att invandrare genererar pengar och jobb, jag fattar inte hur men jag är ju bara en vanlig svenne

 • http://misslyckande.wordpress.com Misslyckande

  Ironiskt det är olagligt vara medbrottsling att ”gömma” en brottsling men inte en illegal!

 • whiskysierra

  What goes around….

 • http://gravatar.com/zelotai zelotai

  Va! hette två av dessa killar Mohammed, det namnet har jag aldrig hört.

  • Andersonszkan

   Dom andra heter också Mohammed – i andranamn.

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100001281516657 Bengt

  Förmodligen har han gett sig på en flicka vars vänner inte litar på att svenskt rättsväsende ska skipa rättvisa utan själva utdelat ett straff i proportion till hans illgärning.
  På det området är jag för kulturberikning och bakåtsträvande. Jag skulle gärna se att även vi svenskar går ut i pöbel och bestraffar mördare och våldsmän som för 1000 år sedan.

  • Robert

   fan vad skönt det skulle vara att slå ihjäl äcklet själv. våldtäktsmän,pedofiler,mördare m.m skulle man fan få göra vad man vill med helt lagligt

   • http://petterssons.bloggsida.se Olli Rein

    Jag tycker att våra gamla landskapslagar från Medeltiden skulle gälla när vi har med dessa Medeltidsmänniskor att göra. Då skulle det vara helt straffbefriat att slå ihjäl folk från andra länder än från de svenska Landskapen. Under vissa omständigheter kunde man också premieras för att man slagit ihjäl någon misstänkt utlänning. Men ni har ju all rätt att att återvända dit, därifrån ni kom.

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=1038547624 Melanie Eliasson

  Bunta ihop dom och slå ihjäl dom bara. Det är det enda som hjälper.

  • http://twitter.com/Robin_Shadowes Robin Shadowes (@Robin_Shadowes)

   Lars Ekborg kan vara glad att han avled för över 40 år sedan. Han hade inte blivit glad över Det Nya Sverige,

 • Västanfläkt

  Klickade på bolagslänken och såg att caféägaren stod som avregistrerad av F-skatt. Det sensationella här är att det antyder att han kan ha haft F-skatt. Det är så fantastiskt att det måste upp i kulturnyheterna.

 • J. Klutz

  rättskippning på svartskallevis…nåväl ett kriminellt slödder mindre, bättre att de plockas yngre innan de hunnit göra så mycket skada. Om man bara kunde få skalekonomi i dessa kriminella uppgörelser och vendettor, skulle vi sanera bort mycket dåliga människor.

  • Cocco

   Vad menas med skalekonomi?

   • http://petterssons.bloggsida.se Olli Rein

    @Cocco
    Skalekonomi står för att man får ekonomi i en rörelse vid ett visst antal, och sedan tjänar man mer på varje ex man säljer, eftersom de fasta kostnaderna är betalda vid den punkt som kallas break even på engelska eller full kostnadstäckning på svenska har jag för mig, därefter återstår endast rörliga kostnader. Det normala är då att även den rörliga kostnaden sjunker med ökande tillverkning, då man får lite kortare tidsåtgång upp till en viss gräns, och man kan kanske förhandla ner priset för insatsvarorna råmaterial och annat. Även försäljningskostnad per ex. kan minskas. Allt detta får man genom skalekonomi.

 • http://www.facebook.com/CarlJohan83 Carl Johan

  Lite mer bevis på dessa muslimska avskums kvinnosyn. En Etiopisk hushållerska blir kidnappad i dagsljus i Libanon, ingen runt omkring reagerar utan låtsas som det regnar…. Man kan bara gissa vilka hemskheter hon sedan blev utsatt för.

  http://www.liveleak.com/view?i=416_1331347603

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Hon blev mördad.

  • Andersonszkan

   Det har väl aldrig ansetts vara ett brott i den arabiska världen att handla med slavar, speciellt inte om slavarna är negrer.

   I arablandet Mauretanien avskaffades slaveriet officiellt år 2007, men handeln pågår fortfarande.

 • Naivtive

  Smolket i bägaren är att ytterligare kostnader läggs till en redan belastad skattkista för deras uppehälle i fängsligt förvar.

  Falu koppargruva och dra upp repstegen möjligtvis…..

 • Pingback: Mustafa Hasnawi ihjälslagen på arabiskt vattenpipscafé i Göteborg « Sweden Confidential

 • Pingback: Mordet på Hisingen var skamrelaterat | Pettersson – försöker göra skillnad

 • Davidstirling

  Exotiskt och spännande, eller hur Ullenhag? Ska du inte testa att bo i området här i väst när du är klar med ditt sociala experiment i Rinkeby?

 • Modo

  Den sk huvud misstänkt här 26 åriga Mustafa H. Abdulatif är inte misstänkt längare och han är på fri fot sedan fredagseftermiddagen.

  • adam

   du är också en hora

   • http://avpixlat.info/ Morningstar

    Den som säger det är det. LOL

 • Modo

  Nihat Polat är häktad nu misstänkt på sannolika skäl till mord, Havva Polat är också misstänkt för medhjälp till mord.

  • Mikael

   Horunge

 • http://gravatar.com/zelotai zelotai

  Jag väljer att tro på Mona Sahlin för hon är väldigt påläst och kunnig. Enligt henne finns det inte hedersvåld inom vissa kulturer, däremot finns det män som slår kvinnor. Så vi kan vara ganska så säkra på att detta inte är hedersrelaterat för det har Mona sagt.

 • Modo

  Jag har läst Koranen på Engliska och svenska och har inte hittat något om hedersmord, det är bara att de vill visa sig tuffa då går de ofta på kvinnor.

 • jimmy

  Jag tycker att ni som administrerar sidan går lite över gränsen och publicerar bilder och kommer lite med egna historier om ärendet, här i Sverige så är alla oskyldiga till man är dömd i någon rättslig instans. Det borde ni veta som verkar proffs i detta ärende. När allt är avklarat så kan ni börja skriva om denna tragiska historian.

  • Anonym

   jimmy jag håller med dig!.
   Det börjar gå över gränsen det finns något som heter skyddad identitet, fel av er att publicera bilder och skriva om hur och var man bor öppen för alla.

   • Kapten_Krok

    Sitter man häktad på sannolika skäl misstänkt för mord så är chansen noll att man är oskyldig.

    • jimmy z

     Där har du ganska fel, det finns ganska många som sitter häktade i flera månader och sen blir dem helt fria. I Sverige krävs det inte mycket för att bli häktat ( frihetsberövad ).

     • Kapten_Krok

      Håll dig till Aftonbladet då om du gillar den bättre :)

    • adam

     du är på halt is, du vet ingenting. Vänta när du blir stämd bara

     • SC

      Har inte du en 16-årig tjej att leta efter?

 • tarkan

  Alla är oskyldiga tills domen faller, ni hittar på falska skrifter. Ta fram sanningen och vänta tills domen faller. IDIOTER O IDIOT HEMSIDA

  • Kapten_Krok

   Visst, och Dolly Parton sover alltid på mage. Om jag skjuter någon, blir friad i rätten pga bristande bevis så är jag oskyldig då? O J Simpson-fall menar du? LOL

   • adam

    jag kommer att stämma dig, du får se kapten krok, som lägger oskylida människors bilder.

    • SC

     Du borde kunna presentera några bevis för att så är fallet. Eller?

     Var är tjejen t.ex? Många är oroliga för henne.

  • 585961

    Ja då är väl Mangs och Breivik oskyldiga också din idiot

  • Salle

   mamman som beställde mordet skulle jag vilja knulla med min dammsugare! jävlaa äkkliga torrfitta!!! beslöjad var hon säkert!

 • BCK

  JAG TYCKER DET ÄR VIDRIGT ÄCKLIGT O ANSVARSLÖST MM AV ER ATT LÄGGA UPP BILDER, FÖDELSEDATUM, INFO OM DESSA PERSONER O FALSKA ANKLAGELSER MOT DEM…

  NI FÖRSTÖR DESSA PERSONERS LIV O VARDAG GENOM ATT SVART MÅLA DEM TROTS ATT DEM INTE ÄR DÖMDA ÄN…

  MEN NI BRYR VÄL INTE OM DET HELA ÄNDÅ TROTS ATT FOLK INTE HÅLLER MED ERAT BLOGGANDE:

  VAD GÖR DET ER FÖR SKILLNAD ?

  : EN SVART SKALLE MER ELLER MINDRE FAN SPELAR DET FÖR ROLL ELLER ?

  : ALLA SVART SKALLAR GÖR JU DETTA ELLER HUR ?

  : INVANDRARE HIT O INVANDRARE DIT, MUSLIMER LEVER FÖR HEDERSMORD, DEM DÖDAR SINA BARN HUR SOM HELST !! ? ELLER HUR ?

  JAG KÄNNER DESSA PERSONER PRIVAT O DET GÖR MIG VÄLDIGT ONT ATT SE ER DELA UT ALLA DESSA FALSKA ANKLAGELSER O INFO SOM ÄR BASERADE PÅ EGNA FANTASIER..

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Nu är de ju baserade på tingsrättens sakframställan, inte på fantasier.

   Sedan kanske du får gå till Claes Ohlsson och sno ett nytt tangentbord, ”SHIFT”-tangenten verkar vara trasig på ditt.

   • Hakan78

    Fan du hann före (stora bokstäver) det måste svida för vissa att se sanningen o faktan.

  • Humanist

   - Om man tycker att (citat): ”en svartskalle mer eller mindre” inte spelar någon roll, varför skulle man då rapportera om mordet och utredningen om mordet på en?
   - Nej, alla invandrare gör inte detta, men det är enbart invandrare med ursprung i länder med hederskultur som tycker sig ha rätt att ta lagen i egna händer och begår denna typ av brott.
   - Om du känner de här personerna och bryr dig om dem, borde det ligga i ditt intresse att ta reda på vad som hänt med Esra Polat! Kan du tala om var hon befinner sig och hur hon mår? Eller bryr du dig inte om det, eftersom hon är kvinna?

  • aa

   VI VILL ATT KRIMINELLA INVANDRARE SKALL UTVISAS. PACK ÄR PACK OCH FÖRBLIR PACK!

  • Salle

   åk hem till Kurdland!! lev på en ostbit om dan! å jaga dina 2 getter dygnet runt istället1 jävla monster kultur är ni alla, turkar araber albaner mm

 • Mallan

  Jag förstår inte hur man kan lägga ut namn och bilder på personer som endast är skäligen misstänkta.
  Hela deras och deras familjers liv har vänds upp och ner. När något en gång har hamnat på nätet går det aldrig att få bort. Ni kan väl tänka på hur deras familjer mår. Det är en sak om allt är klart och dom blir dömda för att det finns bevis för det som har hänt. Men fortfarande är det inte rätt att hänga ut folk så… Sanningen kommer alltid komma fram så innan dess så ska man inte dra förhastade slutsatser…ni säjer att allt går att få fram ändå men att lägga ut namn och bilder är att gå för långt… Om det var era egna familjer som detta hände skulle ni nog inte uppskatta att allt läggs upp på nätet…..

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Vem är det som är offret här egentligen? Den mördade eller familjen hedersmord?

   • Andersonszkan

    Alla är dom offer för sin inavelskultur och tyvärr extremt kostsamma för oss skattebetalare, både vad gäller insatser från socialen, rättsväsendet och sjukvården.

    Det finns bara en lösning på problemet: STOPPA ALL MENA-INVANDRING NU!

  • Humanist

   Om du inte finner något intresse i vilka som är skäligen misstänkta för det här brottet, varför går du då in här och läser om det? Enligt artikeln verkar det som skribenten har nog med information på fötterna för att publicera detta. OM det däremot skulle visa sig att denne har fel, så ska han givetvis gå ut med en ursäkt och ett klargörande för vad som verkligen hänt. Nu tror jag dock att det enbart är en hypotetisk fråga.

  • http://petterssons.bloggsida.se Olli Rein

   Det är inte ett dugg svårare att lägga ut bilder på kriminella personer än dom som inte är kriminella, tvärtom. På de kriminella finns det kort från tidigare åtal, det gör det inte på vanligt hederligt folk. Så sköter man sig och håller sig till den smala vägen, så slipper man ju polis, domstol och uthängning på nätet. En anledning till uthängningen på nätet, är ju att brottslingarna ska få det svårare att göra brott i framtiden. Alltså i preventivt syfte. På tal om preventivt syfte, så är det ju något ni borde praktisera, då brottslighet ofta är ärftligt. Det var därför zigenare och andra brottslingar, kastrerades förr, det borde man göra nu med, speciellt med muslimslöddret och Mena-idioterna. Tänk om era föräldrar åtminstone hade använt kondom.

  • Andersonszkan

   Då kanske du tycker att det är fel att publicera namn och bild på Peter Mangs också?

   Han är ju inte dömd och han har inte ens erkänt.

   • Salle

    hahaha så jävla sant, vaför ska dessa aggressiva könstympade gäng ha monopol på allt??? dem behöver knappast mera skydd än de sugit ur vårt land redan

  • Salle

   anonymitet och hysch hysch förvärrar hedersidealen. Dessa ska bemötas med deras egna medel, smutsen ska fram.Deras sexual snedvridna moral ska i öppen dager

 • mithat

  hvis der er en voltægt så fårstår godt familiens handliger og reaktion
  jeg håber det bliver et eksempel på sådån nogen forbryder
  den afdøde iraker eller den bande miljø har haft en gruppe voldtægt
  før men kommer hurtigt ud af fængslet. ingen tvivl straffen er blid i skandinavien for voldtægter.

  mslk.danmark

 • Lellan J

  Kapten Krok, förutom en offentlig ursäkt från din sida så får du vara beredd på att få en stämning, upphovsrättsintrång och förtal via personuppgiftslagen!

  Det skulle räcka med förnamn och födelsedatum, men NEJ du lägger ut hela rubbet och utsätter deras anhöriga för fara.

  Alla kan ta del av tingsrättens sakframställan, men dina konspirationsteorier kan du hålla för dig själv!!!

  • SC

   Upphovsrättsintrång?

   Förtal via PUL? Det är till att yra lite va?

   • Lellan J

    Att publicera bilder på misstänkta brottslingar på internet är ett intrång i den personliga integriteten. Rätten till privatliv skyddas i exempelvis Europakonventionens artikel 8 och i vår grundlag, regeringsformen 2 kapitlet 6 §. Staten får under vissa förutsättningar inskränka rätten till skydd för privatlivet, till exempel om åtgärden är nödvändig till förebyggande av brott eller för andra personers fri- och rättigheter, och det ska då ske genom lag. Svensk polis samt Datainspektionen menar att det finns lagstöd i personuppgiftslagen (PuL) för att publicera bilder på misstänkta men det råder oenighet mellan myndigheterna kring vilken paragraf det är i PuL som är tillämplig.

    Att lägga ut bilder på häktade personer som inte blivit dömda är inte lagligt.

    Den som exponeras riskerar att av allmänheten för alltid bli utpekad som kriminell, oavsett om personen är skyldig till det brott han eller hon misstänks för.

    Du får stå får konsekvenserna och betala ut skadestånd till de personer du har hängt ut.

    Skaffa dig ett liv din asociala enstöring!

    • SC

     Jag misstänker att du inte läst varken Europakonventionen, PuL eller regeringsformen, men fortsätt gärna yra.

     Tips 1: Läs de paragrafer du droppar.
     Tips 2: Regeringsformen 2 kapitlet 6 § handlar om KROPPSVISITATION och hemlig AVLYSSNING!
     Tips 3: Du har nog missuppfattat Europakonventionen, den paragrafen skyddar dig inte för vad du gör på allmän plats, t.ex mördar någon på ett Cafe!
     Tips 4: Pul för ostukturerad data i löpande text är betydligt mildare än ren datainsamling.

     • Lellan J

      SC, Tips 3?? Stor skillnad på misstänkt och mördar!!
      Du verkar veta väldigt mycket om händelsen och vem som är mördaren, nu börjar jag misstänka dig på sannolika skäl!!!

      Om du och kapten Krok nu vet så mycket om vad som har hänt kan ni väl gå och vittna!

     • SC

      Det står T.ex. alltså är det ett ”exempel”. Du verkar ha missat typ HELA SFI. Dags att gå om kanske?

     • Lellan J

      Du skaffa dig ett liv eller en flickvän!
      Kan du läsa? Eller har du läs och skrivsvårigheter, dina kommenterar och påhopp hänger inte ihop med mina inlägg!

      Du är en typiskt internet-troll, sök vård och få en diagnos.

     • Agera1

      Varför vill du inte att sanningen skall komma ut?

     • http://avpixlat.info/ Morningstar

      Stick från vårt land!! Du hör inte hemma här, varken du eller din primitiva klan.

     • Salle

      judarna som styr sverige har flyttat hit alla dessa ”nybyggare” det sexuella våldet vägrar eliten ta itu med

    • Salle

     i deras kultur existerar inget vid namn personlig integritet elr kroppslig integritet

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Hade dessa apajävlar inte fått komma hit från början så hade dessa problem aldrig uppstått. Gå och krama avloppsprodukterna nån annanstans.

 • AyseT

  Det kan ikke være rigtigt at udgive dette afgørelse på nettet om familiens baggrund. Det helt klart med VILJE!!! det er blevet offentlig gjort så drengens familie kan dræbe pigens famile. Så er politiet fri for at undersøge sagen fordi de ikke har røv til at gøre det selv. Hvis jeg havde datter og hun blev udsat for voldtægt ville jeg slagte dem der havde gjort det. Der er overhovedet ingen menneskerettigheder her i skandinavienske retsystem, for voldtægt for man 2 år og ud igen, men hvis man svindler staten så er man sgu på røven. Få lige jeres system i rette spor før i publicere sådan svineri på nettet hvor i giver klart besked på hvad drengens familie skal gøre

  • Andersonszkan

   Drengens familj har bättre koll på läget än vad någon på nätet har, så du behöver inte bekymra dig.

 • CarlGustaf

  Mycket intressant artikel. Belyser den verklighet som nu för tiden råder i Göteborgs förorter med klara detaljer – inte bara ”manlig göteborgare”.

  Ingen annanstans hittar jag så öppen information. Vad är de inblandade och etablerade media rädda för att vi skall få reda på?

  Fortsätt det goda arbetet!

 • ossi

  ja det enda jag kan säga att den killarna som gorde de så mot tjejer förtjänade de.. så ska de bli så.. de spelar ingen roll varifrån man komer om du är svens eller vad du komerifrån

 • Lellan J

  Ta bort alla bilder och personuppgifter på de som har blivit frisläppta!

  • Kapten_Krok

   Dom är fortfarande misstänkta och bilderna ligger öppet för alla från deras facebook. Fortfarande sju misstänkta. De som avfärdas står också klart och tydligt.

   • Mikael

    Du utsätter fel folk, istället be ursäkt för att du har lagt deras bilder och namn, gör du en dåligt förklaring. Be ursäkt och ta bort bilderna . Utsatt inte folk för fara, de här är ingen skämt.

   • Lellan J

    Tack för att du tog bort bilderna Krook!

    Jag räknar med att du även kommer att ta bort namn på de som blir rentvådda.

    Thanx

  • 585961

   Nej de ska hänga kvar läääänge så alla för se vilka skithögar de är

  • Salle

   vaför skydda omskurna barrrbarer överhuvudtaget? förr elr senare kommer alla dessa begå  våldsbrott

 • Pingback: Skottlossning på Hisingen Flera skott avlossades strax före midnatt - Vad som händer i Sverige och Världen som PK-media talar tyst om. - Sweden Confidential

 • Anonym granne till idioterna

  Jag som deras granne kan berätta att de alla är delaktiga i detta då det tyvärr är mina grannar..
  Det som hände var att esra och mustafa hade varit ihop i 2år, de bestämde sig för att ha lite kul i sänghalmen och esra blev gravid, pappan fick sedan på något sätt reda på att hon varit med honom och frågade henne rätt ut om hon va oskuld, nej lovade esra så pappan envisades med att ta med henne till en gynekolog i Turkiet där dom skulle få undersöka henne och se om hon nu var oskuld, esra blev panikslagen antagligen och rymde hemifrån då fick familj och släkt reda på att hon legat med Mustafa också och när hon kom tillbaka påstod hon att han våldtagit henne och gjort henne gravid, då började väl planerna om mordet på påbörjas, esra stack till socialen då hon blivit hotad att bli mördad hon också (om föräldrarna vet om att de va tsm så länge vet jag inte) dock så var det absolut INTE en våldtäkt!
  Kan ju säga att alla som är misstänkta för mordet bor hemma hos havva

  • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

   Tack för info.

 • Anonym granne till idioterna

  Och när polisen kom igår gick dom och gömde sig bakom en sten, inte lite mystiskt om dom INTE va delaktiga?

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Du menar väl under stenen?

   • 585961

     Ja dom är kända för att vara fega och inte stå för vad dom gjort men kryper väl fram när bidraget kommer

 • Agera1

  Finns bara en sak för dessa MENA-folk. Klarar de inte av att leva som vi gör här, enligt våra traditioner, är det bara att packa kamelen och rida hem till öknen och leva på sitt sätt där.

 • jägarn

  Lagar och konventioner gäller människor, för importerade inavlade (kusin produkter) halvapor gäller djurskyddsreglerna.

 • Salle

  omskurna berikare… IGEN!!!  Något  är väldigt deformerad i denna gruppens
  sexual-mentala hälsa! 

 • Pingback: Nihat Polat dömd till 18 år för hedersmordet i Göteborg « Sweden Confidential

 • Sedef M

  Jag kan inte förstå att vi lever i en värld där människor älskar att måla svart oskyldiga människor, det finns något som heter självförsvar och något som heter mänsklig förståelse. Vad vet ni om familjen polat hur mycket dom har gått igenom opch varför ska man göra dte värre för dom genom att skriva massa skit på nätet och lägga ut bilder, snälla people väx upp. Detta kan hända er också en oväntat dag!
  Att skriva massa saker om ung oskyldig 17 årig flicka är inte ok, vrf ska man göra dte värre för henne vad är hennes fel ska hon inte kunna gå ut i samhället utan att få behöva höra massa skit. Man måste väl visa respket, och hennes pappa då som blev attackerad av ett djur skulle försvara sig, visst försvaret ledde till dålig slut men låt det vara som det är han är i fängelse nu och avtjänar sitt straff som en riktig man. Dom är ju en familj med mycket kärlek och värme , ni ser väl att pappan har offrat sitt liv för sin dotter, snälla visa respekt. Om vi nu ska snacka om familjen Hasnawi so har dte ju kommit fram att Mustafa Hasnawi har mördat en kille i Irak, samt i Sverige har han våldtagit en svensk tjej på 15 år, han har varit inblandat i Narkotika, rån och misshandel allt detta förklarar väl allting. Jag har inte hört något dåligt om familjen Polat. Om man verkligen använder hjärnan som Gud har gett oss som en gåva så förstår man det hela, sluta anklaga familjen Polat. Visa hänsyn till familjen ta bort bilder ochpersonuppgifter, är du själv intresserad av dte som har hänt? right ta papper och penna gå in till ditt rum skriv och anteckna vad som har hänt men försök inte att göra reklam på nätet.