Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Nya bilder på den svårt torterade pastor Jean


Sajten Stefan Swärd (som nu har plockat ner artikeln) skriver bland annat följande: ((Våra fetningar i texten) Att Stefan Swärd plockat ner artikeln från sin sida tyder ju på att allt inte står rätt till nånstans.)

Update 2 – Stefan Swärd har nu uppdaterat mytomaniska Hollywoodsidan igen med: ”Här fanns tidigare ett pressmeddelande. Vi har tagit bort det för att inte riskera säkerheten för personer i Kongo-Kinshasa. Vi återkommer. Kontakt: Josefine Arenius 0706525312”. Riskera säkerheten?

Kolla här vilket stort myggbett!

Tortyrskadan som försvann av ren magi

Sist i artikeln visas äkta tortyroffer från Kongo. Varning för starka bilder att jämföra med. /SweCon

Pressmeddelande söndag 4 mars (Den nedplockade artikeln kan läsas här):

”Igår fick vi samtal och mail från Diakonia i Kongo-Kinshasa. De har träffat pastor Jean Kabuidibudi och skriver såhär om honom:

Han anlände till Kinshasa på fredagen. Han hade inga problem med immigrationsmyndigheten på flygplatsen, men då han lämnade flygplatsen fångades hans taxi upp av militärerna som bevakar utgången. De började fråga ut honom om hans identitet och vad han gjort i Sverige. De sökte igenom hans bagage och hittade en affisch från en konferens/föredrag han hållit i Stockholm om den politiska situationen i Demokratiska Republiken Kongo.

Det var då han arresterades, anklagad för att tillhöra diasporan som attackerar myndigheterna och är emot systemet på plats. De kallade dit de andra militärerna, som tog honom i sitt fordon till en okänd destination. Hela natten torterades och trakasserades han. Tack vare någon såg honom där borta, kunde han få hjälp att kontakta en vän. Militärerna berövade honom allt han hade, pengar, bagage, bibel…

Det var nu nyheten blev allmänt känd. På lördagen fortsatte tortyren, men tack vare ingripandet från en broder i den svenska kyrkan, vid namn Lumombo, vilken kunde få sina kontakter i Kinshasa att få ut honom därifrån och ta honom till sjukhus för vård. Utöver skadorna på huvud, bröst och rygg, har han fått en spark så att han inte kan gå, och han hostar kraftigt. Det var i detta tillstånd jag träffade honom i morse. Han håller sig gömd på en plats han inte kan avslöja för mig av säkerhetsskäl.

SweCon frågar sig varför pastor Jean inte har värre skador efter två dagars svår tortyr än vad en yngling har efter ett kroggräl på fyllan med lite handgemäng.

[...]

Nu när Diakonia har bekräftat att pastor Jean har blivit utsatt för tortyr i Kongo-Kinshasa kräver vi att Anette Backlund och Tobias Billström kliver fram i ljuset och tar ansvar för utvisningen av Jean Kabuidibuidi, säger Maria Furusand, pastor i Elimkyrkan Stockholm”.

SweCon undrar var det bekräftade finns? En video av tortyren vore rimligt, och inte några bilder som kan påvisa några små blessyrer som lika gärna kan ha uppstått efter att ha vält med en cykel. Om man googlar fram bilder över torterade människor så ser man ganska snabbt en markant skillnad på tortyrskador och  några mindre blessyrer.

[...]

”Att Sverige, om uppgifterna stämmer, har utvisat Jean Kabuidibuidi till tortyr är det ett brott mot Utlänningslagen Utlänningslagen kap 12 §1 samt FN:s konvention mot tortyr som Sverige har ratificierat. Advokat Claes Strömwall går nu vidare genom att anmäla Sverige till CAT där Sverige tidigare har fällts 12 gånger, enligt Amnesty.”

SweCon undrar vad ”OM uppgifterna stämmer” menas? Är de inte säkra längre, trots allt bedyrande och alla ”bevis”?

[...]

”För kommentar ring Maria Furusand, pastor, 0707 – 68 08 06. Övrig kontakt Josefine Arenius 0706 – 52 53 12, Jonas Bergström 0733 – 20 30 86. Till media: Vi har kontaktuppgifter till Jean Kabuidibuidi, Diakonia i Kongo-Kinshasa, Advokat Claes Strömwall med flera.”

Nedan ser ni de nya bevisen för den svåra tvådagarstortyren. Skadorna är färre än om ett barn cyklar omkull. Var är de omtalade skadorna på ryggen? SweCon tycker dessa bilder är så övertygande att regeringsplanet borde ställas till förfogande att hämta hem pastor Jean.

Vart tog mitt blåslagna ansikte vägen?

Titta, jag gick in i något vasst!

Är det någon som har något Salubrin?

Ojdå, världens mest snabbläkande sår, Kalle Anka-plåster is da shit!

Dessa skador och värre kan man fixa själv via denna sidan.

Fejkade blessyrer för Zombiepartyn

Flyktingbloggen skriver hårda anklagelser mot svensk polis: ”Och Sverige har verkligen ansträngt sig för att kasta ut honom. Gång på gång har de försökt. Jean har fått handbojor. Fotbojor. Kedjats fast. Tvingats in i transportbil. På flygplan. Blivit slagen. Förnedrats. Av svensk polis”.

Skribenten Batuta på Flashback har lägligt nog uppmärksammat följande. Bilden nedan är på asylsekten när de demonstrerar och ber utanför Migrationsverket. Trots att man bad för pastor Jean vid det här tillfället, har ingen från den kongolesiska delen av Elimkyrkan orkat ta sig upp på morgonen för att delta. Är inte det lite märkligt? Elimkyrkans hemsida här.

Nedan är ÄKTA offer för tortyr. Viss skillnad kanske?

Amputerade fingrar och utstuckna ögon

Stefan Swärd

ProjectCongo

Relaterat
Avslöjandet?
Fortsättningen

Kapten_Krok ☺ -Kl 18.55-

 • Pingback: Veckans slaskhumanisthandling | blogghelvetet

 • Lena Johansson

  Att han fått lite stryk, det tvivlar jag inte på, men misshandlad? Nej. då vet de inte vad misshandel i Afrika är.
  Jag vet, jag har sett en person som misshandlats i fängelset och sedan släppts. Att han överlevde var helt otroligt. Detta hände medans vi bodde i det landet.

 • Stefan

  Enligt dom första bilderna blödde det ymnigt från vänster armveck .

  Såret/ärret i vänster armveck på dom nyare bilderna är i princip läkta och måste vara MINST 2 veckor gamla.

  Hela den här historien är skrattretande pinsam.

 • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

  Det mest komiska var väl att han hade packat ner ”Regim-kritiska” affischer inför avvisningen. LOL!

  Vilket jävla skämt detta är.

  • http://novisan.wordpress.com novisan

   Eller hur….hela upplägget är som ett dåligt skämt, och tyvärr kommer många gå på denna snyftare…..

  • Kapten_Krok

   Du har mail

 • http://adderat.blogspot.com/ Demokrat001

  Det är löjeväckande klent virke i kongolesgrabbarna måste jag säga.
  Jag har varit uppskuren, ihoplappad och sydd åtskilliga gånger men aldrig har jag förärats stygn sydda av Björntråd eller Goliath av grövsta tjocklek. Aldrig heller har det sett ut på liknande sätt.

  Jag åsamkar mig betydligt värre blessyrer än dem han uppvisar när jag ägnar mig åt trädgårdsarbete eller är ute på fiske tre-orgier i steniga forsbranter. Men inte låter jag mig fotograferas och exponeras för det.

  Den uppenbara läkkraft som ”pastorn” tycks besitta är dessutom fascinerande. Men hans skador kanske läker fortare på grund av hans ”direkt-connection” med hen därovan?!

 • Repen

  För mig ser det ut som den käre pastorn kört omkull med sin trehjuling för att stödhjulen ramlat av.
  Att han skulle ha träffat på några tortyrexperter i sitt hemland tror jag
  inte ett ögonblick på, dom kan betydligt mer djävulska saker än att illfoga
  någon ett skrapmärke på armbågen.

 • svarthofde

  Negrerna i Hergés Tintin i Kongo ter sig som rena nobelpristagarna jämfört med ”pastorn”.
  Vore inte ”Jean Banan” upptaget av en annan haschtomte hade det suttit som en smäck på denne!
  Jeeeeaaanafriiika! :-)

 • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

  Det är en skymf mot riktiga tortyroffer. Det verkar vara på modet att nedgradera ord i dagens Sverige. Ett skrapsår är nu mer ”tortyr”. Skrattretande!

 • allvarlig

  Patetiskt! Vissa drar sig inte för någonting! Nästan så man hoppas han får bli utsatt för Riktig tortyr för hans lögner. Samma med hans medlögnare. De skulle ha än värre straff. Försöka lura hederligt godhjärtat folk va. Äckligt! Ingen självrespekt alls och heder minus 2000.

 • jägarn

  Släng ut negern, han får söka sin försörjning på annat håll. Visserligen så är svenska myndigheter och media naiva men även rena stollar har en gräns.

 • Pelle R

  Jag bara älskar bild nummer 2 på Jean. Se, tortyrskador. Var? Där på armen. Nähä. Jodå, jag pekar, ser du nu. Nää, skall jag blåsa så värken går över ;-)

  • Kapten_Krok

   LOL

 • http://gravatar.com/zelotai Zelotai

  Angående pastor Jeans tortyr och filmen som ska bevisa allt och Jonas Bergströms och Elimförsamingens motarbetande av myndigheters beslut som grundar sig på regler som tagits i demokratisk ordning.

  Kolosserbrevet 3:9 ”Ljug inte för varandra”

  Romarbrevet 13:1-2 ”Varje människa skall underordna sig den överhet hon har över sig. Ty det finns ingen överhet som inte är av Gud, och den som finns är insatt av honom.”

 • http://www.facebook.com/roffe.hasaefter Roffe Hasaefter

  Vid ca 11:00 och jag förstår varför hon vill ha hit negern eller alla vill med hennes charmiga yttre och fina örhängen ? http://www.riksdagen.se/sv/Debatter–beslut/Interpellationsdebatter1/Debatt/?did=GZ10269&doctype=ip

 • Pingback: Pastor Jean tillbaka i Sverige « Sweden Confidential