Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Veckans skrattsalva från Dalarnas Tidningar


ÄLVDALEN I dagens Dalarnas Tidningar, DT, kan man se ett bildspel på de åtta ”ensamkommande barnen”. Det känns väldigt olustigt att använda ”barnen” när man ser bilderna på dessa åtta. Bild 5 är nog den enda som kan tänkas vara under 18 år. Fem av ”barnen” har full skäggväxt, och mannen på bild nummer 8, som är delvis flintskallig är inte en dag under 25-30 år. Man undrar om de på Migrationsverket har vit käpp och ledarhund. DT har nu också tagit bort hela artikeln.

UPDATED – Eftersom detta blev för uppmärksammat att dessa ”barn” lider av för tidigt åldrande så valde DT att plocka ner hela artikeln. Vad de inte kan plocka ner är Googles cash, och så här såg den ut klockan 22.00. Tyvärr funkar inte bildspelet på de åtta ”barnen” i cashen då DT tog bort det. Men ring eller maila gärna tidningen och fråga varför det försvann. Björn Rehnström 0251-103 01 bjorn.rehnstrom@dt.se

Klicka på bilden

Tidningen skriver:

Samtliga åtta ensamkommande barn som nu kommit till Älvdalen kommer från Afganistan. Hur pojkarna kommit till Sverige och om de får stanna vet personalen på boendet i Älvdalen inget om.

– ”De har sökt asyl på grund av att de behöver skydd i Sverige, det är allt vi vet”, säger boendets chef Mathias Jones.

Vart ska svenskarna och framför allt de svenska kvinnorna ta vägen när de behöver skydd mot presumtiva våldtäktsmän, frågar vi? Är det NÅN som sväljer att dessa åtta är mellan 16-17 år som de uppger? Knappast.

1

2

3

4

5

6

7

8

DT

Kapten_Krok ☺ -Kl 23.30-

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100002161299559 Peter Nilsson

  Hmmm, 3 kan jag tänka mig är under 20, men resten…..

 • estrella

  Ja vad ska man säga???skrattar stort och säger som Sean banan ”Tack Sverje” hehehe

 • http://twitter.com/Robin_Shadowes Robin Shadowes (@Robin_Shadowes)

  Den siste är inte en dag under 35.

 • krille

  dom dumma jävla satarna på äckelmigrationsverket tar dom för barn då är min katt en häst

  • madam

   Och min hund en daggmask!

  • http://gravatar.com/majadacke Maja Dacke

   På Migverket är de inte SÅ dumma men … när de gett avslag peppar juristerna till överklagan hos migdomstol – och där sitter invalda politiker som nämndemän och dömer ut Migverkets beslut. ‘Alla ska med’ vet du väl?

   Och skulle migdomstolen följa Migverket överklagas även detta i överdomstolen – alltmedan de ivriga juristerna hurrar och räknar in ytterligare tusentals sekiner.

   Dessutom har miggorna en rent för jävlig arbetssituation med än den ene, än den andra överbossen som GD, som låter den niosvansade katten vina över dem så fort de försöker följa utlänningslagen.

 • http://demokratbloggen.blogspot.com/ Demokratbloggen

  Det är talibanska jihadister som har kommit hit för att bekriga svenskarna och ta vårt land ifrån oss! Det är min gissning i alla fall.

  • http://gravatar.com/elefantter elefantter

   Min också. Eller något ditåt. Väldigt militärändamålslämpligt intryck ger verksamheten i alla fall.

 • Blodsven

  Det måste vara order från högre ort att godkänna åldrarna. Ingen jävel kan vara så in i helvete dum att inte kunna se skillnad på barn och män….

 • amused to death

  om de är barn så är jag ett späd barn…

  • Lena Johansson

   Och jag kines, lika mycket som ”Kinapuffs Patrik”. Han är korean. Men glömt bort det.

 • stefan

  den siste på bild har säkert 4 fruar och åtta barn.
  De är säkert på väg till Sverige med…

 • Bengt Lundström

  Skydd i Sverige? Här som det inte går att få skydd för oss svenskar ens.

 • madam

  När dom väl fått uppehållstillstånd, vilket ”han däruppe” förbjude, så vill dom säkert ha hit fruar och barn och resten av feta släkten.

 • jägarn

  Det blir godis då nummer 8 som troligen är 30 år skall gå i pension vid 65 år. Då är hans verkliga ålder 79 år, det blir ett tufft leverne för den lögnaren.

  • http://demokratbloggen.blogspot.com/ Demokratbloggen

   Han är svart-arier och kommer aldrig att få ett tufft liv så länge som vi har en nynazistisk regim som styr över Sverige. Men han kan komma att få det tufft när folket börjar visa sitt missnöje förstås.

   Men dem som jag först vill se få ett rent helvete är lands- och folkförrädarna, för det har de förtjänat!

 • jägarn

  Fort som fan så försvann bilderna på den åldrande skaran från Dalarnas tidning, en politiskt korrekt slasktidning av värsta sort.

 • Lena Johansson

  Förstod att bilderna skulla försvinna snabbt. Har skärmdump. Lärt mig att det är viktigt att spara ner dessa.

 • Mikael Sjödin

  Deras ålder är av flera skäl svår att avgöra endast genom att visuellt bedöma fotografier. T.e.x. brukar pojkar från den delen av världen vanligen se äldre ut än motsvarande svensk pojke. De får ofta skäggväxt och annat kroppshår tidigare i de länderna, vilket dessutom syns mer eftersom det är svart hår. Jag har sett många arabpojkar i Sverige, i 10-årsåldern alltså, med begynnande mustasch och hår på armarna. Så det är inget ovanligt. Nordbor är vanligen mer fjuniga av sig!

  Uttrycket ”barn” beskriver i juridisk bemärkelse någon som är under 18 år. Migrationsverkets definition på ensamkommande barn är ”någon som är under 18 år och kommer utan förälder eller annan legal vårdnadshavares sällskap”.

  ”Barn” kan i allmän bemärkelse betyda ungefär allt från -1-18 år. Själv fick jag skäggväxt när jag var 13, och jag är svensk. Jag antar att en 13-åring räknas som barn även i politiskt inkorrekta kretsar?

  Att bedöma vem som är barn eller inte, utifrån förekomst av skäggväxt, är alltså tämligen ovidkommande. Det enda intressanta är om ”flyktingbarnet” är under eller över 18 år.
  Självfallet bör därför Sverige försäkra sig om att kunna säkerställa asylsökandes ålder, och behandla dem därefter. Ljuger invandrare om sin ålder så bör de avvisas, precis som man bör avvisa alla andra former av kriminellt beteende (papperslöshet etc).

  Jag håller inte alls med om att personen på bild 8 är ”delvis flintskallig”. Han har rakad skalle, och man ser ett tydligt hårfäste med något uppåtgående vikar, vilket inte alls är ovanligt även för unga människor utan begynnande androgen alopeci. Däremot tyder hans skrattrynkor runt ögonen på att han är äldre än 16.

  Bild 1, 4 och 8 är de som enligt mig ser ut att kunna vara över 18 år. Men det är som sagt min subjektiva bedömning, och alla ni som kommenterar här kan också bara göra subjektiva bedömningar. Sen kan man salta och peppra sin bedömning utifrån egna önsketänkanden och dylikt, men det säger ju inget om fakta.

  • Fredrik Quisling alias Reinfeldt

   Migrationsverkets definition på ensamkommande barn är “någon som är under 35 år och kommer utan förälder eller annan legal vårdnadshavares sällskap. Straffriförklarad pga unga år men bidragsberättigad, samt möjlighet som ”ankarbarn” ta hit hustru och alla barn i ett senare skede”.

   • Mikael Sjödin

    Jag refererade till Migrationsverkets officiella definition. Den som åtminstone borde följas även i praktiken.

    • Mikael Sjödin

     Vilken konstig läsekrets det verkar vara på denna blogg; man får tummen ner när man säger sanningen!

     • http://www.karpstryparn.blogspot.com Karpstryparn

      Om du hade sagt sanningen så hade du inte fått det. Så det är snarare du själv som är konstig!

     • Mikael Sjödin

      Det var ju sanningen jag sa, angående Migrationsverkets definition! Och att jag tycker att åtminstone den definitionen borde efterlevas tycks ju alla hålla med om, av kommentarerna på denna sida att döma.
      Lite humor skadar inte heller för att lätta upp stämningen!

     • Hakan78

      Ha ha, stackare

  • http://gravatar.com/elefantter elefantter

   ”Självfallet bör därför Sverige försäkra sig om att kunna säkerställa asylsökandes ålder, och behandla dem därefter.”
   Vilket alltså inte görs.
   Vilket kan vara en anledning till att en ingående analys av hårfästen känns rätt ovidkommande.

   • Mikael Sjödin

    Det är mycket som inte görs, som borde göras. Mycket som försummas av svenska myndigheter och lagstiftarna. Det är med andra ord svenska staten som bör kritiseras och angripas. Att sitta och göra sig lustig över invandrares utseende visar bara på ens egen obildning. Det är inte invandrarnas fel att de blir insläppta i parti och minut.

    • Kapten_Krok

     Men det är deras fel att dom våldtar våra kvinnor och misshandlar och rånar. Därför ska de förpassas tillbaka till bergsgetterna i Afghanistan igen, fortare än ankan sket.

     • Mikael Sjödin

      Jag håller med. Men jag skulle nog inte uttrycka mig på det viset om jag satt i kommunfullmäktige, eller i riksdagen. Eller skulle du göra det, och tro att du blir tagen på allvar då?

     • http://www.karpstryparn.blogspot.com Karpstryparn

      Vad jag vet så sitter Kapten_Krok varesig i kommunfullmäktige eller i riksdagen. Så därför blir ditt resonnemang minst sagt absurdt.

     • Mikael Sjödin

      Jag vet inte ens vem Kapten_Krok är, och det är verkligen absurt!

     • Rasputin

      ”Våra” kvinnor? Jag tror snarare du är en bitter loser som aldrig varit nära en kvinna, eller hur?

     • http://demokratbloggen.blogspot.com/ Demokratbloggen

      Vi är alla bittra loosers så länge du och ditt anhang befinner sig i temporär majoritet.
      Det är VÅRA kvinnor som skändas!

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      Det gamla vanliga ad hominem argumentet funkar väldigt dåligt här. I synnerhet när både jag och Kroken har två synnerligen välartade flickvänner.

      Men fortsätt gärna med dem, de fördummar mest dig!

      http://sv.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem-argument

      En annan sak du kanske skulle studera är överrepresentationen när det kommer till våldtäkter begågna av MENA-importer i detta land. Det är skrämmande läsning.

      ”Våra” kvinnor kanske inte är ett helt perfekt ordval, men det är fortfarande svenska tjejer som oftast råkar ut för MENA-slödder. Har du ens hört talas om en svensk som våldtar en MENA-tjej någongång.

      Och om du har det kan du ge några detaljer för det skulle vara grymt befriande att få skriva om det någongång.

     • Kapten_Krok

      Ja inte fan våldtar dom slöjklädda 15-åringar. Då vet dom att dom är döda av flickans pappa.

    • Erik Eriksson

     Invandrare, asylsökare och eventuella flyktingar har naturligtvis precis som svenskar ett ansvar att inte utnyttja skyddsnätet genom lögner och manipulation. Hur kommer det sig att så fort det handlar om asylsvindlare så är det staten som ska beskyllas? Att lagen inte är tillräcklig innebär inte att den enskilde inte har ett eget ansvar. Cyniska svin som ljuger och bedrar är cyniska svin oavsett kulör. Att ”barnen” i artikeln antagligen tar plats från riktiga barn, och pengar från svenska skattebetalare gör det hela ännu värre.

     • Mikael Sjödin

      Jag håller helt med i principfrågan. Vad det gäller de specifika personerna på fotona i artikeln, aktar jag mig däremot att fälla domar innan jag har evidens och dokumentation på fakta beträffande deras verkliga ålder, benägenhet att vara ”cyniska svin” osv.

  • http://demokratbloggen.blogspot.com/ Demokratbloggen

   Man kan tillägga att där de här ”barnen” kommer ifrån räknas de som vuxna vid 12 års ålder. Många jihadistkrigare är inte äldre än så när de kan skära huvud och fötter av folk som inte räknas som fullvärdiga muhammedaner.

   Så det säkraste är att inte ta emot några ensamkommande alls. Risken är mycket stor att de kommit hit som jihadister, och det skvallrar deras psykopatiska beteende för övrigt om.

   • Mikael Sjödin

    Det bästa vore att kalla saker för vad de är. Det är svenska politikers och medias skapande av begreppsförvirring som gör att allt gått överstyr.

    • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

     Japp, du blev nog inte så glad när du kallades barn när du var 16 år. Eller?

     • Mikael Sjödin

      Du får nog förtydliga vad det är du vill ha sagt med det?

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      Att ordet flyktingbarn är väldigt missvisande även om de skulle vara mellan 16 – 18 år.

     • Mikael Sjödin

      Tidigare kallades de ofta för ”ankarbarn”, även officiellt inom t.ex. migrationsutredningar. Sedan bestämde man sig för att hitta på ett nytt uttryck – ”ensamkommande flyktingbarn”, vilket är väldigt missvisande, särskilt när det urskiljningslöst används om alla möjliga slags asylsökare. Jag har aldrig förstått mig på detta uttryck. Det kunde räcka att kalla alla som vill immigrera till Sverige för just det: ”immigranter”. Vilken ålder de har, eller om de kommer ensamma eller i grupper är egentligen fullständigt ovidkommande.
      Ska man ändå särskilja mellan barnimmigranter och vuxna immigranter, så måste man väl ändå bestämma sig för var en gräns kan dras, som de flesta kan vara överens om? Var tycker du själv att gränsen för benämningen ”barn” går, i ålder?

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      Det är nästan lika skrattretande missvisande som ”islamofob”.

     • Mikael Sjödin

      Javisst. Psykiatriska epitet är bland de mest populära att kasta på folk som man inte har förmåga att föra en saklig diskussion med!

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      Jag anser väl att man är barn tills man blir tonåring, alltså innan man fyller 13 år. Sedan är man ungdom till man blir 18 år.

      Kanske inte rätt definition men jag tycker den är ganska bra.

     • Mikael Sjödin

      OK. Så du skulle bli mindre störd på denna grupp av immigranter om de kallades ”ungdomar” i tidningarna?

     • Kapten_Krok

      Du har inget att vinna på att vara 20 visavi 30 eller 40 när det gäller asylskäl. För att det ska vara idé att ljuga om åldern måste du ta till ordentligt.

      13 år om du vill slippa fingeravtryck och Dublinkonvention,

      14-16 om du tänkt få PUT och hinna ta över familjen innan artonårsdagen,

      17 år om du har väldigt svårt att passera som 13-16 åring men ändå vill bo på ett kommunalt boende för ensamkommande.

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      Ja, det skulle ju vara en början. Flyktingbarn tog vi emot under andra världskriget, och de har ingen som helst likhet med dessa ungdomar eller 30-åringar.

     • http://demokratbloggen.blogspot.com/ Demokratbloggen

      Jag hade blivit det i alla fall! Ännu hellre hade de kunnat kalla dem för unga män.

      Tanken med det är ju att folk reagerar på ord som sitter i märgen på dem. Barn är oskyldiga och små medan tonåringar kan vara stora och manhaftiga, och de här är i övre tonåren, minst.

      Unga män kan vara farliga. Det blir lättare för folk att tro på rykten om att de våldtar svenska kvinnor om de inte definieras som barn.

     • aliasdl

      Ordet ankarbarn förekommer alltjämt och berättar vad det egentligen oftast handlar om.

      ”Barnet” får PUT. Därefter dröjer det inte länge tills den påstått försvunna familjen ”hittas”. Resten av familjen anhöriginvandrar hit, flygbiljetterna står Sverige för.

    • http://www.karpstryparn.blogspot.com Karpstryparn

     Varför kallar du inte saker för vad de är då?

     • Mikael Sjödin

      När har jag inte gjort det?

  • Blodsven

   Fakta är ju knappast något som intreserar myndigheterna vad det gäller ensamkommande ”barn”. Det finns ju hur många exempel som helst på att när dessa ”barn” fått uppehållstillstånd, så har man plötsligt hittat hela den spårlösa familjen. Borde man aldrig fundera över det faktum varför det alltid är ”pojkar” som är ensamkommande och föräldralösa. Är det bara en slump, eller är det fakta?

   • Mikael Sjödin

    Jag talade om ”fakta” i samband med åldersbestämning, inget annat.
    Det finns säkrare metoder för åldersbestämning än de som svenska Migrationsverket tillåts använda.
    Att titta på foton och leta efter skäggväxt kommer dock inte att leda till nån förändring!

    • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

     Vad sägs om att konsekvent utvisa folk utan papper. Rakt av med vändande flyg, båt, pråm. Det gör de i de flesta andra länder.

     Det är också dryga böter om flygbolagen släpper på folk utan papper.

     • Mikael Sjödin

      Ja, det vore en vettig princip. Frågan som då återstår att lösa är vem som ska betala returbiljetten?
      I de fall då asylsökande faktiskt har papper, får man inte heller glömma det faktum att papper kan vara förfalskade. Så det finns mycket att göra för att säkerställa ett rimligt inflöde.

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      Det är ju naturligtvis flygbolagets problem att frakta tillbaka vederbörande. De kollade inte papper ordentligt vid påstigning.

      Många länder har denna princip, varför skulle inte Sverige kunna ha samma?

      Det här är t.ex ett land vars regler skulle kunna efter-apas utan att PK-maffian skulle kunna gnälla.

      http://swedenconfidential.wordpress.com/2012/02/03/ar-detta-en-immigrationspolitik-vi-borde-i-infora/

     • Mikael Sjödin

      Ja, det vore vettigt att ha sådana regler även i Sverige.
      Beträffande Mexico så vore det fint om landets invandringregler även gällde i omvänd riktning, dvs tillämpades på den inhemska befolkning som illegalt utvandrar till USA.

     • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

      Jo, men det är ju enligt PK-vänstern något hemskt rasistiskt! Uj Uj Uj, vilka hemska rasister de är i USA om de skulle föreslå något sånt.

  • http://gravatar.com/kaptenkrok1 Kapten_Krok

   Du får väl sätta ordet ”barn” i relation till vad det är. De här är fan inga barn. De har fruar och barn själva. Det är vuxna män.

   Sen är det lustigt att svenska ”barn” på 16-17 år heter ”män”i media så fort de begått brott och omskrivs. Något är galet, mycket galet i detta land.

   • Mikael Sjödin

    Det är ju precis det jag gör, sätter min bedömning i relation till vad jag ser på fotona! Nu säger du att personerna på fotona har fruar och barn. Var kan jag ta del av dokumentationen på det?

    Ja, jag håller helt med om hur konstigt det är att media kallar personer i samma åldersgrupp för män respektive barn beroende på sammanhang. Jag tror att de gör det på automatik, de märker inte ens att de gör det! Så långt har det gått. Precis som jag skrev ovan, det är skapandet av begreppsförvirring som orsakar kaos och galenskap i samhället.

    • http://demokratbloggen.blogspot.com/ Demokratbloggen

     Varför ska det vara annorlunda mot vad det hittills visat sig vara? Varje nytt tillskott av Muhammed-Jugend får dig att se det som om det vore första gången, och det enda du kan tvivla på är att vissa av dem är kanske över 18 år.

     Det är lika nytt för dig varje gång, tydligen.

     • Mikael Sjödin

      Vaddå hittills visat sig vara”? Menar du att 100% av alla s.k. ”ensamkommande barn” har fruar och barn? Eller vad är det exakt du menar? Man måste väl bedöma varje enskilt fall för sig. Annars kunde man ju även tro att alla som besöker denna blogg med automatik måste vara intellektuellt funktionshindrade bara för att några verkar vara det!

     • http://demokratbloggen.blogspot.com/ Demokratbloggen

      Jag tänkte bara att du kanske inte har som jobb själv att utreda skiten som kommer hit. Då räcker det med att ta de erfarenheter som redan finns för att kunna dra en slutsats om hur det kommer att bli.

      Tack för ”komplimangen” för resten. Den var väntad från ditt håll.

     • Mikael Sjödin

      Man behöver faktiskt inte jobba som utredare på Migrationsverket för att komma i kontakt med invandrare av alla de slag, inklusive deras kulturella yttringar samt olika grad av benägenhet att anpassa sig till svenska förhållanden. Det finns både gott och ont som kommer in i landet. Problemet är att porten till Sverige alltid står på vid gavel, med gratisbiljetter till alla, utan att man ställer några individuella krav på de som väller in.

      ”Komplimangen” var för övrigt inte adresserad till någon särskild person, men om du tog åt dig så var det ditt val. Det du kallar ”ditt håll”, är det Sverigedemokraterna du menar då?

     • http://demokratbloggen.blogspot.com/ Demokratbloggen

      Kanske vissa sverigedemokrater, det har jag märkt, inte minst på Jimmie Åkesson.

      Jag vet att det finns snälla muhammedaner, men jag vet också att de fungerar som legitimation åt terroristiskt slödder. Men det tycks inte du veta.

     • Mikael Sjödin

      Jo, jag vet ungefär vad jag anser om islam, och på ganska väl underbyggda grunder. Därför anser jag också att en hel del av de krafttag som måste tas mot den pågående islamiseringen borde betraktas som akuta. Något som 7-klövern däremot tycks leva i total oförstånd om.

     • http://demokratbloggen.blogspot.com/ Demokratbloggen

      Krafttag???

      Jag säger rakt ut; Totalförbjud islam!

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Fakta är att reglerna är sådana att är man under 18 år så kan man inte utvisas. Detta ger ett incitament att ljuga om sin ålder.

   Är det inte väldigt märkligt att just Sverige har en osedvanligt stor tillströmning av ”ensamkommande flyktingbarn” och att länder som kontrollerar ålder noggrannare inte nästan har några.

   • Mikael Sjödin

    Jag säger ju precis det, att det är mycket som är väldigt märkligt. Både med lagstiftning samt myndigheters handläggning, för att inte tala om den korrupta mediakulturen.

    • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

     Problemet är att man inte kan tala om detta utan att rasistkortet dras upp.

     • Mikael Sjödin

      Just det. Ytterligare ett exempel på missbruk av skapad begreppsförvirring, eftersom kritik av invandringspolitiken ju inte ens har med rasism att göra.

  • Anders

   Det är inte Sveriges uppgift att ta försörja alla som påstår att de är under 18 år. Kan de inte visa upp identitetshandlingar så är det bara att skicka ut dem igen! De får väl resa hem på samma sätt som de tog sig hit vilket de uppenbarligen visste huir man gjorde.

   • Mikael Sjödin

    Jag håller med. Om det även blev känt i deras hemländer att man inte kan få stanna i Sverige på hur lösa grunder som helst så skulle också färre försöka ta sig hit.

 • OLLE.

  Klockrent att ni tagit skärmdumpar snabbt som attan.
  CRED för det och dumstrut till Dalarnas tidning.

  Tror dom på riktigt att folk inte har genomskådat dessa s.k. ”baaaaaaaaaaaaaaarn”

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=583051894 Lasse Sweden

  Detta måste vara en parodi ju. ingen av dessa är under 18 år, två är helt klart närmare 30 , hur fan kan detta få ske i vårat land ?

  • http://gravatar.com/landsmannen Jack London

   Hur detta får ske i vårt land…? Jo, det kan jag tala om: det beror på att vi har en samling imbecilla och fullständigt korkade politikeramöbor i regeringen – samt i det politiska konglomeratet kallad 7-kövern!

   Samt beroende på, en sak till… att 94 procent av de röstberättigade svenskarna är precis lika korkade!

   Det är därför som Sverige håller på att förinta sig själv…

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100001281516657 Bengt

  Nu är inte jag så bra på klipp och klistra, men det skulle vara kul att se hur de skulle se ut i ett förmodat utväxt jihadskägg.
  Det skulle bli tämligen tätvuxet och fullt utväxt om ”dygnet runt”-barberaren på boendet blev sjukskriven en vecka. Undrar om media skulle haft mage att visa bilder på dem då? :) Då hade det nog inte ens hjälpt med för trånga barnkläder och kramande av nallar som de ofta kör med i sina snyftreportage.

 • p a

  Länken till artikeln fungerar inte. Hittar en annan artikel där de syns på större avstånd. http://www.dt.se/nyheter/alvdalen/1.4431750-nyanlanda-pa-hal-is

  Var kom närbilderna ifrån, artiklen som togs bort? De visar tydligt att det handlar om 30-åringar.

  • Kapten_Krok

   De blev för uppmärksammat så PK-idioterna tog bort artikeln helt enkelt. Kolla google cash om den finns kvar.

 • Hakan78

  Jag vet, jag kan nog inte påverka så mycket mer än o rösta rätt och ja vad mer, nuförtiden så har man en mobb framför sig om man syns aktiv. Men vi kan ju sitta här o skriva tills våra fingrar vitnar samtidigt som politikerna kläcker nya ideer’ huruvida dem kan köra sverige till botten, vi kanske får med oss några till men horder av människor kommer att samarbeta för o få bort oss sannings/fakta svenskar som vill värna om våra egna o slippa ta hand om världens avskum. Däremot är det för en själv viktigt att en sån här sida finns då man kan utbyta gemensamma värderingar, o få ta del av sånt som pk-media undanhåller.

 • Pingback: Sökes: Vuxna som daddar “flyktingbarnen” i Timrå « Sweden Confidential

 • http://petterssons.bloggsida.se Olli Rein

  Roligt att se den siste Reza Alawi 16 år. Han måste vara runt 35.
  Får vi låna dessa åtta och lite av er text till Petterssons, vi länkar givetvis.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

   Så klart ni får!

   • http://petterssons.bloggsida.se Olli Rein

    Tack för det mina vänner, men nu har vi tyvärr fått in ett äkta flyktingbarn, nyss född, som nog slår alla rekord. Men hen ligger tryggt i sin faders händer, allt enligt shaho.aulla​@sr.se. Den lille som ju inte kan prata har flytt från krigets Afghanistan på ett lastbilsunderrede och färdats i tre veckor innan hen kom till det förlovade landet Absurdistan, där propagandaministeriet genom Shaho Aulla, via radion i landet meddelar den fantastiska händelsen på Josef Goebbelskt maner.
    Petterssons hela redaktion står upp fulla av beundran för denna hen.

  • Kapten_Krok

   Jajjamän… vi är ju vänner.

  • Kapten_Krok

   Glömde ni länka ;)

   • http://petterssons.bloggsida.se Olli Rein

    Nej, jag har på grund av det jag skriver ovan inte lagt in era 8 småpojkar, länk sätter jag alltid ut, men jag kan ju inte göra det förrän jag har lagt ut inlägget. Det blev liksom inte lika skoj att lägga ut det efter bebisen, som jag skriver om ovan. Kanske tar jag det imorgon, men det börjar bli lite gammalt. Man får ju vara lite flexibel i det här gebitet, och jag har mått illa under större delen av dagen och inte fått något gjort förrän nu fram på eftermiddagens slut. Men om det inte blir nu så kommer det väl fler tillfällen.

    • Kapten_Krok

     Jaha, ok. Missade det, hehe ;)

     • Rev James Mark

      Behöver du någon form av ekonomiskt bistånd söker lånet, vänligen kontakta oss revjamesmark99@yahoo.com

    • http://swedenconfidential.wordpress.com S.C.

     Det är ju en direkt konsekvens av att gräva i sådana här saker, ständigt illamående.

     Men ditt illamående kanske har andra orsaker. Krya på dig!

     • http://petterssons.bloggsida.se Olli Rein

      Ja, du S.C. det du säger är nog en del av problemet ibland utan skämt, men idag har det också varit andra krämpor. Men ett tu tre så är man ju ändå tillbaka, för vem ska annars göra det vi gör.
      Vi gör alla våra små misstag Kroken, men att länka är en hederssak och dessutom med två vinnare. Nu har jag varit mycket här några dagar. Det är mycket för att lära känna dem vi samarbetar med, jag har fått det uppdraget av Pettersson, eftersom att jag inte är fullt frisk och börjar bli gammal. Dessutom gillar jag att fungera lite som vårt ansikte utåt tillsammans med Pettersson. I början var det bara han och jag. Det är ju egentligen många funktioner som måste fungera på de lite större bloggarna. Jag ber att få gratulera er till den stora framgången med Sweden Confidential. Ni ligger väl vissa dagar kanske inte så långt efter Avpixlat. 15 – 45 000 per dag är ju fantastiskt efter så kort tid. Bloggens utformning och er tekniska kunskap har nog en viss del i detta, men det viktigaste är ju att komma med det som är intressant för folk att läsa, och det gör ni ju också.
      Lycka till i fortsättningen också!

 • Pingback: Lyxhus, Herrgård och nu slott till “ensamkommande flyktingbarn” « Sweden Confidential

 • Pingback: SvT manipulerar reportage om “ensamkommande” för att vilseleda « Sweden Confidential