Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Eritreansk taxichaufför våldtäktsdömd – 3,5 års fängelse


GÖTEBORG Ränderna går aldrig ur sebran, och i detta fallet är sebran invandrare som kör (svart) taxi. För vilken gång i ordningen är det inte som afrikanska eller arabiska taxichaufförer döms för våldtäkt eller sexuellt ofredande. Taxichauffören(!) Alem Araya på 43 år, som jobbade på Taxi Kurir i Göteborg ska nu skaka galler i 3,5 år för ”osedvanligt hänsynslös våldtäkt”, som rätten ansåg att brottet var. Men åter igen – inget yrkande på utvisning.

På nyårsafton 2011 plockade Alem upp en svensk kvinna på väg till nyårsparty. Alem kommenterade att kvinnan var söt och sa att han ville gifta sig med henne. Negern smekte kvinnans hand och tafsade på låret vid flera tillfällen. Samma kväll tog han upp en annan yngre svensk kvinna, som åkt med honom flertalet gånger innan, och körde henne till en nyårsfest i Göteborg city.

Han gav henne sitt direktnummer så hon kunde bli hemkörd under natten. På natten hämtade negern upp kvinnan, hennes kompis och dennes pojkvän. Först kördes paret hem och sedan kvinnan. När den svenska kvinnan gick ur taxin till bostaden gick Alem efter henne. Precis när hon låste upp dörren tog han tag i henne och tryckte in henne i bostaden.

Hon sparkade honom och försökte göra allt motstånd hon kunde, men han brottade ned henne och släpades in i sovrummet. Där blev hon våldtagen av negern vaginalt, oralt, analt och åter vaginalt tills han fick utlösning. ”Du säger fan inte detta till någon”, sa han och gick.

Tingsrätten ansåg att våldtäkten var osedvanligt hänsynslös och dömde honom till 3,5 års fängelse. Dessutom ska den våldtagna kvinnan erhålla 100 000 kronor i skadestånd, och 5 000 kronor till kvinnan han ofredande. Åklagaren ansåg negern vara för mycket värd som pensionsräddare så han yrkade inte på någon utvisning.

Enligt en trovärdig kommentar under artikeln så har han jobbat som svarttaxi endast för att dryga ut kassan. Han jobbade däremot natt på Schenker/ Bäckebol, Hisingen. Och tydligen stor i käften. Han har tre barn men bara en fru. Hans äldsta son är 15 år. Knappast stolt son.

Göteborgs tingsrätt dömde:

 • Alem Araya 681007, Göteborg, eritriansk medborgare, till fängelse i 3,5 års fängelse för våldtäkt och ofredande.

Alem Araya 43 år – borde kastats ut från Sverige

VGNT

Kapten_Krok ☺ -Kl 09.45-

 • SM811

  Lovande idrottare dömd för våldtäkt , Albin Shaje
  Någon som är förvånad över namnet?
  http://www.realisten.se/2012/02/26/lovande-idrottare-domd-for-valdtakt/

 • Johannes Brahe

  Svenska domstolar förlorar mer och mer folkets förtroende. Med denna dom för grov våldtäkt, 3,5 års fängelse med 2/3dels-frigivning utan utvisning, når mitt förtroende för svenskt rättsväsende en ny bottennotering.

  Försvårande i fallet borde vara att denne eritrianske taxichaufför på Taxi Kuri i Göteborg har haft som arbetsuppgift att köra hem ensamma kvinnor nattetid. Han har utnyttjat detta för att våldta dem. Därmed har han också bidragit starkt till att skapa en rädsla bland svenska kvinnor att våga åka taxi ens med stora etablerade taxibolag.

  Min flickvän kommer inte att åka taxi något mer i Göteborg. Hon har råkat ut för tre incidenter på ett par år varav två ganska allvarliga som hade kunnat sluta illa. Här åks inget mer taxi så länge branschen befolkas av hottentotter och våldtäktsmän.

 • Jocke

  Det är väl själva f-n att man inte längre som kvinna kan åka med TaxiKurd (TaxiKurir) eller någon annan heller, utan att riskera väldtäkt. Det är fruktansvärt svart inuti alla taxibilar nuförtiden.

 • Hakan78

  Det var ju inte längesen ug hade ett pg om svartingar som misshandlar, hotar o våldtar kvinnor (även barn inom färdtjänsten) och inte ett jävla ord om hur dessa barbarer bestod av nybyggare, va med i debatten efteråt och föga förvånande så nämndes det inget där heller, det jag skrev lät nog för sanningsenligt. Däremot såg jag ett inlägg där en killes polare va neger o körde taxi, o han va ledsen för att dem sa några svarting namn för mycket så nu tyckte negern att det var obekvämt o köra kunder, vilken galenskap ska man skratta eller gråta.

 • Pantertanten

  Jag har slutat åka TaxiKurir. Har hört för mycket skit om dom. Bor i Stockholm. Siktar på Taxi Stockholm och när jag är ute och tar taxi kollar jag alltid chaufförens hudfärg….

 • Emot rasistjävlar som dig

  Du behöver inte vara så jävla rasistisk, det kunde lika gärna varit en svensk jävla jubelidiot.

  • Kapten_Krok

   Är det rasistiskt att berätta sanningen menar du? LOL…
   Läs på bättre innan du kommer med dina sjuka påhopp. Presentera gärna fakta oxo när du ändå är igång.

   • din mammas fittas håriga sak

    du skrev ordet neger flertals gånger, och att dennna hemsidan är baserat på invandrare

    • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

     Det är ju det som är meningen med den här sidan att skriva om negrer, kineser,greker, jugoslaver ja rent ut sagt blattar som inte sköter sig  :) Och försvarar man dom som inte sköter sig oavsett vilken färg dom har på skinnet så är man en medbrottsling och säkeligen skyldig till liknande brott. Och att sitta och hota folk över nätet som dig det är vuxet, om det är rasistiskt att säga att det var en neger som våldtog en kvinna tex då är jag ta mig fan en rasist jag med :) Sanningen kan svida när man får höra den rakt i ansiktet, och min åsikt är ut med packet som inte sköter sig då har man förverkat sin rätt att vistats i Sverige för all evighet!

  • Hakan78

   Ditt favorit ord va!? Slå upp rasist i jude boken bonniers lexikon o gnugga in vad rasist står för. OBS innebörden har nog blivit mer anpassad för såna som dig så du får vifta med kortet, svensk-hatare där.

  • 3ichenblatt

   Den statistiska risken för att utsättas för brott av detta etniska segment bör anses vara större. Att påstå att en landsman lika gärna kunde vara förövaren strider mot detta objektiva korrelat. För övrigt skall inte Negrer bosätta sig här. Det är en ”utveckling” som nu skall vändas.

  • Niklas

   Tycker snarare det är du som är den stora rasisten som kallar andra rasister utan att först ha träffat personen & diskutera med honom/henne & därmed kunnat avgöra det på ett faktamässigt sätt. Tänk på det din lilla rasist.

   • Naod_96

    kommentera en sak till så kommer jag knulla dig din horunge

 • Linnéa

  Av att döma kommentarena som angetts så kan jag säga att det finns gått om arroganta människor. Inte alla invandrare är brottslingar. Dra inte alla över en kant. Goda och onda människor finns överallt, oavseet ras och etnicitet och bakgrund.
  Låt oss anta att det bara är invandrare som är våldtäktsmän. Vad ska man då säga om alla äckliga, vidriga hjärtlösa svenskar som åker till Asien och utnyttjar små oskyldiga flickor, Brott som brott- OBS!! jag rättfaärdigar inget brott, oavsett ras- men att vara pedofil och att utnyttja och våldta små flickor och pojkar- inte minst sagt de svagaste och försvarslösa levande varelserna här på jorden – är inte detta det värsta av all brott?? Vad ska man då säga om dessa svenskar? Men inte fan går man och drar alla svenska över en kant. Eller så kanske man är så man ska vara tacksam för att man inte är lika arrongant, dömande och hatisk som en del människor.

  • Kapten_Krok

   Hej din oikofob.

   VAR står det att ALLA invandrare är brottslingar. Jag tror inte NÅN påstår detta, inte nån med IQ över 40 iaf. För alla har vi vänner med utländsk härkomst.

   Sen heter det ”Inte dra alla över en KAM”

   Men summan av kardemumman är att det är FÖR MÅNGA kriminella invandrare här. Det är FÖR MÅNGA som kommer hit. Och det är FÖR MÅNGA som inte åker fast. Ta du och läs på lite faktakällor om andelen våldtäktsmän när det gäller överfallsvåldtäkter ute så kan du komma tillbaka sen.

   I Oslo var det enligt polisen själva 100% av alla överfallsvåldtäkter gjorda av ICKE EUROPEISKA MÄN. Allt finns på denna sidan om du söker och läser, Googla även på Oslos våldtäkter. *tips*

   • general

    kaptenen, du har missat och kommer att missa mycket i ditt liv, för det första när den killen kommer att muka då kommer vi att veta sanningen, och för det andra använd den andra ditt öga också för att du ska berätta oss om ” ICKE EUROPISKA MÄN” i Oslo, Googla även på Norges mördare. *tips’

 • NaglFaar

  Han jobbar inte på Taxi-Kurir han körde svart-taxi (Nej, det är inte en ordvits) som extraknäck. Detta är givetvis ett sätt för media att skydda honom på.

  Jag trodde jag skulle svimma när jag såg det här, men…
  Det där är ju för fan min kollega!!! Det är ju för i helvete killen som jobbar natt på Schenker/ Bäckebol! Jag har pratat med honom flera gånger och han verkade ju vara en reko kille, lite stor i käften bara. Jag börjar undra vad han tänkte på? Han har ju 3 barn och en fru. Vad ska hans äldsta son (15 år) säga till sina kompisar i skolan. Fan vad förbannad jag blir!

  Vänta tills killarna på jobbet får höra detta och hoppas han kommmer tillbaka hit. Då ska vi nog ha en liten pratstund med honom.

  • Kapten_Krok

   Tack för info. Kan lägga till det också.

 • Katarina

  Hade han varit ljus i hyn och haft ”Andersson” som efternamn hade det inte alls uppmärksammats lika mycket – för då hade det inte varit lika hemskt, eller? Så verkar många se det iallafall. Till de som tycker att Alem borde bli utvisad undrar jag: hur ska vi behandla svenska våldtäktsmän? Ska de också utvisas? Vart då isåfall? En liten, avlägsen by i Norrland? Genom utvisning skickar man bara problemet vidare, ”sopar det under mattan”. Man kan väl lika gärna ta tag i det här i Sverige (som man nu gjort).
  Jag har själv blivit utsatt för diverse ofredande genom åren – och då i stort sätt bara av svenska medborgare. Hos polisen har jag inte fått någon hjälp. Den enda gången man såg på det allvarligt var när det varit en man med jamaicanskt ursprung. För mig var det lika hemskt (om inte värre) med alla bleka män som varit på mig, men det ville ingen uppmärksamma. Det var ju deras grannar jag satt och anklade! Inte kunde de ha gjort något sådant?
  Sluta döm. Som Linnéa tidigare skrev: Brott som brott. Det spelar ingen roll vem som begått det, alla har samma rättigheter och skyldigheter. Två människor som begått samma brott ska inte straffas olika p.g.a. deras hudfärg.

  • Niklas

   Du tar väl hand om dina egna sopor, eller? Grannens sopor får grannen ta hand om! Mvh

 • viggo

  Pratat med honom flertalet gånger då vi jobbat på samma ställe under många år.
  Flertalet jag pratat med tycker han är ganska jobbig och omöjlig att ha att göra med… dessutom väldigt stor i käften.
  En nära kvinnlig bekant har träffat han många gånger på arbetet och hon vittnar om att han var väldigt närgången mot kvinnorna på arbetsplatsen och hon blev inte jätteförvånad när jag berättade vad som hade hänt.
  Vidriga jävla as btw!!

  • Kapten_Krok

   Tack för info.

  • Naod_96

   säg ditt namn ock kom jävla horunge

 • Nisse

  Rösta på sverige demokraterna. . . Så vi blir av med skiten

  • Naod_96

   jävla horungar hela högen, att ni inte skämms, kom hit face 2 face o säg de om ni verkligen vill stå upp för din man

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  SD kommer att visa vägen för dessa kulturberikare och jag vet vart den vägen slutar och det är INTE i Sverige! :) Annars så har jag en massa cement som jag kan låta gå till välgörande ändamål ;)

 • Kardoplay

  slå ihjäl han vi behöver inga babianer i sverige