Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Halländskt brottspotpurri med en överfallsvåldtäkt i natt


HALLAND Det är tyvärr inte bara i Malmö som alla brotten breder ut sig i bred front på. Det är ganska svårt nu för tiden att öppna en tabloid i landet Lagom och läsa positiva glada nyheter. Och skulle man mot förmodan hitta en glad nyhet, så blir man garanterat besviken, ledsen, orolig och rent ut sagt förbannad när man vänder på bladet och läser nästa sida. Följande potpurri är ett urval från dagens Hallands Nyheters webtidning.

En vanlig fredagsnatt i Halland

 • Kvinna på 23 år har förts till sjukhus efter att ha blivit våldtagen i centrala Halmstad på natten mot lördagen. Polisen fick in larmet om överfallsvåldtäkten vid 03.30-tiden och rubricerar händelsen som våldtäkt och den ska ha inträffat utomhus.
 • Mordförsök i natt – man skjuten i benet. En man på 30 år blev skjuten i Falkenberg på natten mot lördagen. Larmet om skottlossningen på Falkagård i Falkenberg kom till polisen vid 00.30-tiden under natten mot lördag. Den skjutne mannen är känd av polisen sedan tidigare.
 • 69-åringen ville in på nattklubben Oscars för att fira seriesegern med spelarna i Varbergs Bois. Han blev inte insläppt. Nu står pensionären åtalad misstänkt för att ha slagit en vakt med ett knytnävsslag över kinden.
 • En Halmstadspolis blev biten ordentligt i benet av en argsint man i en bowlinghall. Polisen skulle avlägsna den 24-årige mannen från lokalen tidigt på lördagsmorgonen då denne ilsknade till och satte tänderna i honom. Mannen är nu gripen och misstänkt för våld mot tjänsteman.
 • Polispatrullerna i Halland haft mycket att göra under natten mot lördagen. Det rör sig till exempel om ett flertal inbrott, bland annat fem villainbrott i Kungsbacka varav tre på samma gata.
 • Även OKQ8 i Varberg ska ha blivit utsatt för inbrott där cigaretter stals.
 • Polispatrullerna har även haft att göra med flera alkohol- och narkotikaberusade bilförare samt narkotikapåverkade personer på stan.
 • I Hylte ska ett envarsgripande ha skett av en misstänkt biltjuv. Det vill säga en privatperson grep den misstänkte i väntan på polispatrull.
 • På McDonalds på Storgatan i Halmstad ska personal ha blivit hotad av en överförfriskad herre.
 • Länsvakthavande polisbefäls lista över de nattliga ingripandena var lång på tidiga morgonkvisten, och det var svårt att få detaljerade uppgifter kring händelserna. Ett 40-tal poliser har haft fullt upp ute på fältet under natten.
 • Detta utöver de sedvanliga krogfylleristerna och fyllebråken.

HN

Kapten_Krok ☺ -Kl 11.30-

 • http://www.facebook.com/barbara.kajblom Barbara Babbi Kajblom

  Jag arbetar på en nattklubb i Halmstad som heter Club Moon där den 23åriga kvinnan och p92 killen befann sig. Vi vet vilka det är det handlar om. Tjejen är inte så oskyldig med tanke på att hon bjöd in honom på ett väldigt sexuellt sätt på dansgolvet. Sedan sprang de upp på en utan balkongerna där hon skulle ha sugit av honom, vi såg med blotta ögon när hon torrkn*llade honom på soffan. Efter en stund gick de glatt till oss i garderoben för att hämta ut sina jackor (för övrigt de satt ihop som plåster) och gick sedan vidare. Hon var alltså extremt mycket på honom.

  • http://hakan78.wordpress.com hakan78

   Förmodligen så står du själv på knä nästa gång o snaskar balle uppe på balkongen, man får hoppas att du vill ha snorren i övriga hål utan tvång eller va fan du snaskade av han så ta emot även om du inte vill du är ju inte direkt oskyldig.

   • Evae

    Väldigt mogen Håkan .. Fan ta dig kille … Sådan som du skulle man bara sterilisera … !!!!

    .. en arg föräldrar