Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Första svenska genusfria barnboken med ordet ”hen” ederas


GENUSHYSTERIN Under tiotusentals år har det funnits ”hon” och ”han”, något mer logiskt och riktigt får man väl leta efter, för antingen är man en hon eller en han. Men inte i det nya Sverige, där tokgalningar vurmar för genusfria skolor för att barn inte ska ”snöa in” på pojke eller flicka. Den 25 januari var det Sverigepremiär för den första genusfria barnboken där man använder ordet ”hen” i stället för hon eller han. Kan det bli mycket värre än att vara könslös?

Genusvansinnet i Sverige vet snart inga gränser, hysterin är total och genusproffsen tycker och bestämmer hur dagens föräldrar ska uppfostra sina barn när det gäller pojke-flicka och vilka leksaker som är lämpligast för att inte flickor till slut ska förtryckas.

Den 25 januari var det också, till alla hysteriska genusproffs glädje, premiärdagen för den första svenska genusfria barnboken, som heter Kivi och Monsterhund (Olika förlag), med ordet ”hen” i stället för ”hon” eller ”han”.

Citat ur boken:

Mappor och pammor och morbroster Jin, en bryssling, en marfor, en halvkvartskusin, små parvelpysor och storebröstrar; alla står de runt sängen och tröstar och visslar och tisslar och säger jovisst, någon gång möjligen, nästan helt visst, ska hen få en hund, kan de halvt säkert lova – men bara om Kivi nu själv lovar sova.”

Detta är en milstolpe för alla de genustokar som tycker att egenskaper är viktigare än kön. Det anser jämställdhetskonsulten Kristina Henkel, journalisten Nanna Salemark och förläggaren Karin Salmson.

Jesper Lundqvist, författaren till Kivi och Monsterhund, har förklarat att en värld av nytänkande och frigörande kreativitet öppnades när han började tänka i hen-form.

Pär Ström publicerade, som motpol till genustokarna, en artikel i december 2009 på Newsmill, och nog får genushysterikerna att gå i taket.

”Genusproffsen – som tjänar pengar och bygger sig en karriär på dagens genushysteri – hävdar att färgen rosa ”tvingar in flickor i en begränsande könsroll”. De hävdar också att så kallade pojkleksaker avbildas med ”aktiv” lek medan så kallade flickleksakerna avbildas med ”passiv” lek. Leksaksbranschen sägs ”flickifiera” flickor, och naturligtvis slutar hela resonemanget med att flickor är förtryckta. Man blir så trött. Jag säger: Spänn av! Tagga ned! Ni pumpar upp ett icke-problem till ett monster!”, skriver Per bland annat.

Premiärdatumet för boken blev först fel i texten, men är nu tillrättat.

Kapten_Krok ☺ -Kl 11.10-

 • Asdic

  Bare slapp HELT av, dette vil muslimene garantert reversere når de overtar Sverige 100 %. Det er jo uislamsk som bare pokker!

  • http://novisan.wordpress.com novisan

   Skulle vara det enda positiva då……men om jag fick välja så hade jag hellre haft ”hen” än islam i Sverige, hur sjukt och motbjudande ”hen” än är!
   Men låt oss för Guds skull hoppas att båda försvinner från Sveriges yta och det blir som förr, nästan i alla fall, måste hoppas på det…..

 • http://hakan78.wordpress.com hakan78

  Visst är detta galenskap, men jag tror det bara existerar i dessa galna vänster slödders huvuden dock bör man ta i akt att svenskar är otroligt lättpåverkade så man får hoppas att pk-media inte börjar skriva likadant då kommer vi ha ett nytt ord i det svenska språket, iof så har ju rinkebu svenskan blivit accepterad så man vet ju aldrig.

 • http://hakan78.wordpress.com hakan78

  Korr. Nya ord ska det stå.

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=630692648 Maria Lindström

  Finns det människor som vill beteckna sig själva som en hen eller liknande, helt ok för mig – men blanda in dravlet i barnböcker på detta vis?? Det är osmakligt…

  Pippi Långstrump – hen är världens starkaste henna? Nej vänta nu.. henna är väl ett slags färgningsmedel… jag tycker det räcker med de få dubbla orden som som vi har… Orden och orden… Banan och banan… och lite till…

  Fast å andra sidan.. hennes pappa var Negerkung… illa illa… Pippi lär nog aldrig bli riktig pk….

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100001319584379 Kam Asshfucpig

  Detta är bara ett nytt sätt att fortsätta muslimisera landet.
  Nu våldtar inte muslimerna Svennehoror nå mer , nu kan dom våldta alla med ett eller 3 hål , som dom gör med getter å kameler.
  Och ny brottsrubriseringen hos vår inkompetenta polis , blir våldhent.

  Våldhenta får en ny programtid på TV3 , ”Efterhent” med Hasse Aro , där alla offer oavsett man eller kvinna får pixla sina egna hål…..eller blev det galet nu ? Eller har detta redan hent i landet ?

 • Pingback: “Löser “hen” egentligen problemet?” « Sweden Confidential