Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Tre zigenare häktade i samband med mord i Örebro


ZIGENARBROTT  Återigen har vi zigenare som rånar äldre, men denna gången från sina egna. 77-åriga zigenerskan Maria Kaharascho blev i oktober 2011 rån- mördad i sin lägenhet i Örebro. Tre zigenare har sista dagarna häktats för mordet men har under dagen korrigerats till grovt rån då det kan vara en fjärde, icke identifierad man – förmodligen zigenare det också – som har mördat den gamla zigenarkvinnan. Kvinnan avled senare av skadorna hon fick under misshandeln.

Den tredje zigenaren som häktades anhölls den 23 januari och det är 23-årige Mohamed Yusuf. Han är nu alltså häktad vid Örebro tingsrätt misstänkt för grovt rån. Och i samma tingsrättsmål är de andra två zigenarna 43-årige Angelo Jozo Petersen och 44-åriga zigenerskan Bianka Knutsson Taikumer häktade, misstänkta för medhjälp till grovt rån. Dessa två anhölls den 24 januari.

Två våldsamma och kriminella män, däribland Mohammed Yusuf sprang in, tisdagen den 25 oktober 2011, i lägenheten på Surbrunnsgränd i Örebro där tre äldre zigenska kvinnor, bland annat då den mördade 77-åriga Maria Kaharascho, bor. Maria blev först bunden och sedan så brutalt misshandlad att hon ett par dagar senare avled på sjukhuset.

När zigenarkvinnorna bundits och misshandlats länsades bostaden på värdesaker. Åklagaren avsåg först att begära Mohamed Yusuf häktad för mord, men har som sagt korrigerat detta, hänvisande till att det eventuellt kan vara den oidentifierade mannen som är skyldig till dödsmisshandeln. Ärendet utreds fortsättningsvis för att försöka bringa klarhet i det.

Och juden Leif Silbersky dregglar över slantarna han roffar åt sig nu.

Örebro tingsrätt Mål nr B 5718-11

Häktade:

 • Knutsson Sonja Britt-Mari BIANKA, 680123-5067, Offentlig försvarare: Advokat Wilhelmsson Maria
 • Petersen ANGELO Jozo, 680510-9318, Offentlig försvarare: Advokat Asp Jacob
 • Yusuf MOHAMED Abdurisag Suleiman, 880611-4578, Offentlig försvarare: Advokat Silbersky Leif

Häkningsframställan och tingsrättens dagbok finns här, här, här och här.

Kapten_Krok ☺ -Kl 18.35-

 • Joel

  Lite väl rasistiska ord heter inte zigenare ROMER SKA DET VARA

  • Kapten_Krok

   Finns inget rasistiskt med zigenare. Har alltid hetat det, kommer alltid heta.Punkt.

   • Joel

    Romer heter det punkt

    • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

     Nix, Zigenare är ett bra ord, alla vet vad man menar!

 • Pingback: En ”svensk” medborgare greps i Holland misstänkt för rånmord « Sweden Confidential