Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Litauer åter dömda för brott – ingen utvisning


ARVIKA Att invandrare och deras ligor begår brott på brott på brott utan att bli utvisade är numera mer en självklarhet än ett undantag, som det borde vara. Det är för oss obegripligt att grovt kriminella får fortsätta sin kriminella karriär i Sverige medan nämndemän i rätter sitter som mähän och likt fågelholkar bara avpolleterar åklagares yrkan på utvisningar när de för en gång skull yrkar på detta. Detta fenomen är självdestruktivt.

I december 2011 greps tre litauer på ICA Stjärnhallen, Arvika. Gediminas Paluckas 27 år och Ricerdas Pusvaskis 19 år, dömdes till villkorlig dom för stölden på ICA. Den tredje ligisten Arunas Budreckis 35 år, frikändes helt fastän litauern väntade i flyktbilen på tjuvarna som kom utrusande från ICA och avvek fort från platsen. Arunas Bud- reckis dömdes däremot för olaga hot till villkorlig dom från en annan händelse i oktober 2011.

Arunas och grupp litauer i Åsensbruk. körde misstänksamt runt i samhället och polis larmades. När polisen omhändertog männen gick Arunas Budreckis fram en väktarna, tecknade med sitt finger över halsen att han ska dö och sa ”you and me later”. Gediminas Paluckas förekommer redan under fyra punkter i belastningsregistret i Sverige.

Åklagaren yrkade på utvisning då det föreligger en mycket hög risk för upprepad brottslighet. Men tingsrätten ansåg att denna pensions- räddare är alldeles för mycket värd i vår nya intressanta mångkultur och avfärdade åklagarens yrkan med att det finns ingen anledning alls att oroa sig för att Gediminas Paluckas kommer återfalla i det krimi- nella. SweCon undrar om det satt kumpaner till ligisterna i tingsrätten, det verkar inte bättre.

Ingen av dessa tre träffas genom ratsit.se, däremot fanns en Ricerdas Pusvaskis på facebook, men är inte 100 procent att det är han så ni får söka själva.

Kapten_Krok ☺ -Kl 22.20-

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100001319584379 Kam Asshfucpig

    Ja givetvis ska dessa bajshögar utvisas också. Men detta lands rättsväsende är ett enda stort skämt.